BMW-LISÄVARUSTEIDEN JÄLKIASENNUS.

Sopii elämäntyyliisi ja toiveisiisi.

Muokkaa BMW-autoasi aivan omien mielikuviesi mukaan. Voit milloin tahansa jälkiasennuttaa sopivia alkuperäisiä BMW-lisävarusteita tai päivittää erilaisia ohjelmistoja. BMW Service -toimipisteessäsi Sinua neuvotaan ja autetaan löytämään yksilöllinen ratkaisu. Siellä Sinulle tarjotaan sopivia alkuperäisiä BMW-lisävarusteita tai juuri oikeita BMW-ohjelmistoja ja varmistetaan, että uudet elementit integroidaan autoosi optimaalisesti.
Näin voit päivittää ja yksilöllistää autoasi milloin tahansa.

BMW-LISÄVARUSTEIDEN JÄLKIASENNUS.

BMW-lisävarusteiden jälkiasennuksella voit muokata autostasi vieläkin yksilöllisemmän ja optimoida sen perhettä, työtä ja vapaa-aikaa varten. BMW:n huollon asiantuntijasi neuvoo ja auttaa Sinua löytämään yksilöllisen ratkaisun. Hän tarjoaa Sinulle upeasti muotoiltuja alkuperäisiä BMW-lisävarusteista, jotka sopivat elämäntyyliisi – iPod-liitännästä aerodynamiikkapakettiin ja aina kannettavaan navigointijärjestelmään.
Tietenkin BMW Service -toimipisteesi tarjoaa myös digitaalisten tiekarttojen säännöllisiä päivityksiä navigointijärjestelmääsi. Jotta ajat aina ihannelinjaa.
BMW-lisävarusteiden jälkiasennukseen liittyy yksilöllisen neuvonnan lisäksi myös lisävarusteiden asennus ja optimaalinen integrointi BMW-autosi monitahoiseen elektroniikka-arkkitehtuuriin.