BMW:N MEKAANISTEN OSIEN JA SÄHKÖISTEN JÄRJESTELMIEN KORJAUKSET.

Hyödy ammattitaidosta ja laadusta.

BMW-autosi mekaanisten osien (esimerkiksi jarrupalojen tai jarrulevyjen) taikka sähköjärjestelmien kuten navigointijärjestelmän korjauksessa tarvitaan ammattilaista. BMW Service -toimipisteelläsi on yksityiskohtaista tietotaitoa ja huippumodernit varusteet, joiden avulla BMW-autosi saadaan taas huippukuntoon.
BMW:si korjaukseen käytetään ainoastaan alkuperäisiä BMW-varaosia. Ne on sovitettu optimaalisesti BMW-malliisi ja ne täyttävät tiukimmat vaatimukset laadun ja toimivuuden suhteen. Tämän täydellisyyden tunnet jokaisella kilometrillä.

BMW:N MEKAANISTEN OSIEN KORJAUKSET.

Kun auton mekaaniset osat kuten pakoputkisto tai iskunvaimentimet kaipaavat huoltoa, voit luottaa täysin BMW Service -toimipisteesi kokemukseen ja osaamiseen. Eihän kukaan tunne BMW-autosi innovatiivista tekniikkaa paremmin kuin meidän huippupätevät huollon asiantuntijamme. He varmistavat, että kaikkien mekaanisten osien yhteistoiminta sujuu taas täydellisesti. Kulutusosien kuten jarrupalojen tai jarrulevyjen korjaukseen käytetään aina alkuperäisiä BMW-varaosia, jotka on sovitettu erityisesti Sinun BMW-malliisi. Erinomainen luotettavuus ja pitkä käyttöikä tekevät alkuperäisistä BMW-varaosista erityisen taloudellisia.

BMW:N SÄHKÖJÄRJESTELMIEN KORJAUKSET.

Autosi sähköjärjestelmien korjauksessa tarvitaan erityistä tietotaitoa. Tällöin BMW Service -toimipiste on ensimmäinen osoite. Siellä varmistetaan, että kaikkien hightech-komponenttien välille saadaan muodostettua kitkaton data- ja tiedonsiirto.
Korjatessaan auton herkkää elektroniikkaa kuten BMW navigointijärjestelmää tai muita BMW-ohjausyksikköjä BMW:n huollon ammattilaiset analysoivat ilmenneen virheen ja korjaavat sen – kattavalla ammattitaidolla ja huippumoderneilla varusteillaan.