BMW-AUTOSI – YHTÄ LOISTAVA KUIN ENSIMMÄISENÄ PÄIVÄNÄ.

Ammattimainen korjaus ja hoito.

BMW-AUTOSI – YHTÄ LOISTAVA KUIN ENSIMMÄISENÄ PÄIVÄNÄ.

Ammattimainen korjaus ja hoito.

BMW-AUTOSI – YHTÄ LOISTAVA KUIN ENSIMMÄISENÄ PÄIVÄNÄ.Ammattimainen korjaus ja hoito.

Oli kyse kolarikorjauksista tai pikku vaurioista autossa: BMW:n erittäin pätevien huollon asiantuntijoiden ansiosta BMW-autosi on aina hyvissä käsissä. Maalipinta- ja korikorjaamoissamme palautamme BMW-autosi moitteettomaan kuntoon. Erittäin tiukat laatuvaatimukset ja alkuperäisten BMW-varaosien käyttö ovat ratkaisevia tekijöitä autosi arvon säilyttämisessä.

SÄHKÖ- JA MEKAANISET KORJAUKSET.

BMW-autosi mekaanisten komponenttien (esimerkiksi jarrupalojen tai jarrulevyjen) ja sähköjärjestelmien kuten navigointijärjestelmän korjaukseen tarvitaan asiantuntemusta. BMW-huoltokorjaamolla on seikkaperäinen tietotaito ja nykyaikaiset välineet autosi huippukunnon palauttamiseksi. BMW-autoasi korjattaessa käytetään ainoastaan alkuperäisiä BMW-varaosia. Ne on sovitettu optimaalisesti BMW-malliisi, ja ne täyttävät tiukimmatkin laadulle ja toimivuudelle asetettavat vaatimukset. Täydellisyyttä, jonka tunnet jokaisella kilometrillä.

 • Sähkökorjaukset

  Autosi sähköjärjestelmien korjaamiseen tarvitaan erityistä tietotaitoa. Tällöin BMW-huoltokorjaamo on ensimmäinen valinta. Siellä taataan kitkaton tiedon ja informaation välitys kaikkien hightech-komponenttien välillä.

  Auton herkkiä sähköjärjestelmiä kuten BMW-navigointijärjestelmää tai muita BMW-ohjausyksikköjä korjatessaan BMW:n huollon asiantuntijat analysoivat ilmenneen virheen ja korjaavat sen – kattavalla osaamisella ja huippumoderneilla välineillä. Autosi sähkökorjauksella taataan pitkään kestävä, erinomainen suorituskyky.

 • Mekaaniset korjaukset

  Mekaanisten osien, esimerkiksi pakoputken tai iskunvaimentimien, korjausten osalta voit luottaa täysin BMW Service -toimipisteesi kokemukseen ja osaamiseen. Kukaan ei tunne BMW:si innovatiivista tekniikkaa paremmin kuin huippupätevät huollon asiantuntijamme. He takaavat sen, että kaikkien mekaanisten osien yhteentoimivuus sujuu taas täydellisesti.

  Kaikissa kulutusosien kuten jarrupalojen tai jarrulevyjen korjauksissa käytetään alkuperäisiä BMW-varaosia, jotka on sovitettu erityisesti Sinun BMW-malliisi. Erinomainen luotettavuus ja pitkäikäisyys tekevät alkuperäisistä BMW-varaosista erityisen taloudellisia.

KORI JA MAALIPINTA.

BMW huolehtii autosi kunnostuksesta ja varmistaa siten sen arvon säilymisen. Maalipinta- ja korikorjaamoissamme BMW:n huollon asiantuntijoilla on tarvittavat välineet täsmällisyyttä edellyttäviin korjauksiin. BMW:n huollon asiantuntijat hyödyntävät ammattitietouttaan ja moderneja korjausmenetelmiä kunnostaessaan BMW-autosi asianmukaisesti, jotta Sinä voit tuntea olosi taas kaikin puolin turvalliseksi.

Alkuperäisten BMW-varaosien käyttö takaa täsmällisyyden ja toimivuuden pienintäkin yksityiskohtaa myöten – niitä koskevat samat laatuvaatimukset kuin BMW-autojakin. Jokaisen alkuperäisen BMW-kolariosan tarkka yhteensopivuus ja laadukas työn jälki takaavat, että kaikki komponentit pelaavat täydellisesti yhteen BMW-autossasi – näin varmistetaan optimaaliset suoritukset sekä maksimaalinen turvallisuus ja elinikä.

 • Korin korjaustyöt

  BMW:n korin korjaustöitä koskevat BMW:n tiukat laatuvaatimukset, ja niitä tekevät erittäin pätevöityneet BMW:n huollon asiantuntijat. Olipa kyse vähäisistä peltivaurioista tai laajoista korivaurioista – huippumoderneilla korjausmenetelmillä ja alkuperäisiä BMW-varaosia käyttäen he saattavat BMW-autosi jälleen niin hyvään kuntoon, että se täyttää BMW:n kaikki törmäystestivaatimukset. Innovatiivisen tekniikan ja erinomaisen ammattitaidon yhdistäminen mahdollistaa sen, että autosi on korivaurion korjaamisen jälkeen taas käyttökunnossa ja tarjoaa tutun turvallisuuden.

 • Maalipintatyöt

  BMW:n maalipinnan korjaustöistä hyödyt silloin, kun sarjatuotantoa vastaava laatu on palautettava maalipinnan vaurioon johtaneen kolarin tai raekuuron jälkeen. Tällöin käytetään ympäristöystävällistä, vesiohenteista BMW ColorSystem -maalia. Tämä innovatiivinen ulkomaalivalikoima tarjoaa alkuperäistä maalipintaa vastaavan ratkaisun ja takaa todella loistavat tulokset kaikilla pinnoilla – ja siksi sitä käytetään myös kaikissa takuutöissä. Lisäksi BMW ColorSystem on ympäristöystävällinen ratkaisu, sillä se vähentää orgaanisten liuottimien päästöjä.

PIENVAURIOIDEN KORJAUS JA HOITO.

BMW:n pienvaurioiden korjaustöillä ja hoidolla BMW Service -toimipiste poistaa arjen jättämiä pieniä jälkiä vaivattomasti, nopeasti, täsmällisesti ja tutun BMW-laadun tarjoten. Niillä taataan, että pienet kolhut pellissä, naarmut maalipinnassa, repeämät verhoiluissa ja kiveniskemät tuulilasissa korjataan nopeasti. Näin BMW-autosi täydellinen ulkonäkö, arvo ja Sinun ajamisen ilosi säilytetään pysyvästi. Tämän lisäksi alkuperäisten BMW-autonhoitotuotteiden monipuolinen valikoima takaa sen, että BMW-autosi säteilee taas pitkään. Vakuutu itse siitä, kuinka kannattavia BMW-autosi ammattimaiset pienvaurioiden korjaukset ja hoito ovat.

Maalipinnan korjaus.

Naarmu maalipinnassa haittaa autosi ulkonäköä. BMW:n maalipinnan korjauksella pienet maalivauriot korjataan BMW Service -toimipisteessä totuttua BMW-laatua noudattaen: nopeasti, tarkasti ja ympäristöystävällisiä BMW ColorSystem -maaleja käyttäen. Maalipinnan erityiskäsittelyn ja osamaalauksen ansiosta kiveniskemät ja isommat ja pienemmät maalipinnan naarmut voidaan korjata nopeasti ja osia irrottamatta – loistavin tuloksin.

Lommokorjaus.

BMW:n lommokorjauksella voit poistattaa peltivauriot edullisesti ja nopeasti ilman maalausta. Myös raevaurion yhteydessä hyödyt BMW Service -toimipisteesi palveluista. Siellä kaikki pienetkin lommot voidaan korjata innovatiivisilla korjausmenetelmillä, ja täydellinen tulos saavutetaan vaivattomasti – totuttua BMW-laatua noudattaen.

BMW:n lommokorjaus soveltuu erityisesti seuraaviin tapauksiin:

• Raevauriot ja peltivauriot, joihin liittyy lommoja, painaumia ja ryppyjä
• Lommot, joissa alkuperäinen maalipinta ei ole vaurioitunut
• Vaurion halkaisija enintään 60 mm

Ikkunalasien korjaus.

Pienestä kiveniskemästä syntyy pian halkeama, ja tuulilasi täytyy vaihtaa. BMW:n ikkunalasien korjaus voi monessa tapauksessa säästää Sinut hankalalta tuulilasin vaihdolta. Erityiskoulutuksen saaneet BMW:n huollon asiantuntijat ottavat jokaisen lasivaurion tarkkaan syyniin ja korjaavat ne, jos mahdollista, nopeasti ja luotettavasti BMW:n ikkunalasien korjauksessa totuttua BMW-laatua noudattaen. Jos tuulilasin vauriota ei voida korjata, sen tilalle asennetaan laadukas alkuperäinen BMW-tuulilasi. Uusin tekniikka ja erityiset materiaalit takaavat Sinulle optimaalisen tuloksen ja huippuluokan turvallisuuden.

* Tarkista vakuutussopimuksestasi, kuuluuko tuulilasin korjaus vakuutuksesi piiriin. Kattavien vakuutuslaajuuksien yhteydessä BMW Service -toimipiste tekee korjauksen Sinulle maksutta.

Muoviosien korjaus.

Puskuriin voi tulla repeämä tai naarmu. BMW:n muoviosien korjauksen ansiosta voit korjauttaa moiset pienet vauriot auton ulkopuolen muoviosista helposti. BMW Service -toimipiste korjaa muoviosan vaurion tai vaihtaa uuden osan nopeasti ja edullisesti totuttua BMW-laatua noudattaen.