BMW:N KORIN JA MAALIPINNAN KORJAUSTYÖT.

BMW:si optimaalinen kunnostus.

BMW huolehtii autosi kunnostuksesta ja varmistaa siten sen arvon säilymisen. Oli kyse sitten korin tai maalipinnan korjaustöistä, BMW:n huollon asiantuntijat ovat varustautuneet näin suurta täsmällisyyttä vaativiin korjaustöihin.
Erityistä alan osaamista osoittaen ja nykyaikaisia korjausmenetelmiä noudattaen BMW:n huollon asiantuntijat kunnostavat BMW:si asianmukaisesti, jotta Sinulla on taas kaikin puolin turvallinen tunne.

AKTIIVISESTI PASSIIVISEN TURVALLISUUDEN HYVÄKSI: BMW:N KORIN KORJAUSTYÖT.

BMW:n korin korjaustöissä noudatetaan BMW:n tiukkoja laatuvaatimuksia, ja ne teetetään huippupätevillä BMW:n huollon asiantuntijoilla. Oli kyseessä pieni peltivaurio tai laajamittainen korin vaurio – noudattamalla nykyaikaisia korjausmenetelmiä ja käyttämällä alkuperäisiä BMW-varaosia he saattavat BMW:si jälleen niin hyvään kuntoon, että se täyttää kaikki BMW:n törmäystestien vaatimukset.
Innovatiivisen tekniikan ja erinomaisen asiantuntemuksen täydellinen yhdistelmä mahdollistaa sen, että autosi on korivaurion jälkeen taas käyttökunnossa ja tarjoaa tutun turvallisuuden.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ: BMW MAALIPINTOJEN KORJAUSTYÖT.

BMW-maalipintojen korjaustöistä hyödyt silloin, kun maalipinta on vaurioitunut onnettomuudessa tai kun raesade on aiheuttanut vaurioita, ja auton ulkopuoli halutaan saattaa taas normaaliin kuntoon. Tällöin käytetään ympäristöystävällistä, vesipohjaista BMW ColorSystem -ulkoväriä.
BMW Huollon asiantuntijoilla on hyvä syy käyttää BMW ColorSystem -ulkoväriä. Tämä innovatiivinen värimallisto tarjoaa alkuperäisten ulkovärien kanssa identtisen ratkaisun ja takaa loistosuoritukset kaikilla pinnoilla – ja siksi sitä käytetään myös kaikissa takuutöissä. Tämän lisäksi BMW ColorSystem auttaa säästämään ympäristöä, sillä orgaanisten liuotinaineiden päästö vähenee.