SINUN AJONAUTINTOSI ON TÄRKEIN.

BMW-huoltopalvelut ja -huoltotarjoukset.

SINUN AJONAUTINTOSI ON TÄRKEIN.

BMW-huoltopalvelut ja -huoltotarjoukset.

SINUN AJONAUTINTOSI ON TÄRKEIN.BMW-huoltopalvelut ja -huoltotarjoukset.

Nauti huolettomasta liikkuvuudesta autosi huoltoon ja huollon palveluihin liittyvien ensiluokkaisten BMW-tarjousten ansiosta, jotka on aina hinnoiteltu reilusti ja läpinäkyvästi. Edut ovat ilmeisiä: tiukat laatuvaatimukset ja BMW:n huollon asiantuntijoiden laaja osaaminen yhdistettyinä innovatiiviseen korjaamotekniikkaan ja alkuperäisiin BMW-varaosiin takaavat sen, että BMW-autosi on aina huippukunnossa. Valitse itsellesi parhaiten sopiva huoltopalvelu ja nauti pitkään jatkuvasta ajamisen ilosta BMW-autollasi.

TARKASTUKSET JA HUOLLOT.

Tarvitsipa BMW:si jotain erityistä tarkastusta, huoltoa tai lakisääteistä kuntotarkastusta – BMW:n kokeneet huollon asiantuntijat tuntevat autosi parhaiten ja tarjoavat Sinulle aina pätevän palvelun. Innovatiivisten diagnoosi- ja ohjelmointitekniikoiden avulla BMW:n huolto takaa sen, että BMW:si on aina huippukunnossa – ja Sinä saat nauttia parhaasta ajamisen ilosta.

Huolto.

BMW-autosi säännöllinen huolto takaa optimaalisen turvallisuudentunteen ja ajotunteen ja vaikuttaa ratkaisevasti ajamisen iloon. Innovatiivisen huoltojärjestelmän CBS* (Condition Based Service) ansiosta BMW:si tietää itse, milloin se tarvitsee esimerkiksi öljynvaihdon. BMW Teleservices* -telematiikkapalvelun yhteydessä asiaan kuuluvat tiedot välitetään suoraan BMW Service -toimipisteellesi. Näin BMW:n huollon asiantuntijat kykenevät huoltamaan autosi tarpeen mukaisesti.

* Maksuton lisävaruste kaikkiin uusiin BMW-autoihin.

Auton tarkastukset.

Vain ammattitaitoisella auton tarkastuksella saat varmuuden siitä, että autosi on huippukunnossa. Huollon asiantuntijamme ottavat BMW-autosi tarkkaan syyniin ja korjaavat mahdolliset puutteet.

Vakuutu tietotaidostamme. BMW:n huollon asiantuntijat opastavat Sinua mielellään ja suosittelevat juuri sitä auton tarkastusta, jota oma BMW:si tarvitsee.

Katsastustarkastus.

Kun kyse on katsastuksesta, paras huolto BMW-autollesi on se, jonka tarjoaa BMW. Esitarkastuksessamme autosi valmistellaan optimaalisesti edessä olevaa lakisääteistä katsastusta varten. Kiinnitämme huomiosi mahdollisiin puutteisiin ja korjaamme ne huippumoderneilla korjausmenetelmillä ja alkuperäisiä BMW-varaosia käyttäen ennen kuin jatkat varsinaiseen tarkastukseen.

Sovi aika BMW Service -toimipisteen kanssa tai teetä katsastustarkastus seuraavan huoltosi yhteydessä.

BMW-rengaspalvelu.

BMW-rengaspalvelu varmistaa, että renkaat, vanteet ja alustakomponentit on sovitettu täydellisesti yhteen. BMW Huollon asiantuntijat suosittelevat autoosi optimaalisesti sopivia renkaita, joilla on BMW:n tähtimerkintä. Vain ne täyttävät BMW:n tiukat laatuvaatimukset.

Tietenkin vaihdamme, tarkastamme, hoidamme ja varastoimme pyöräsi asianmukaisesti. Olipa kyse vararenkaista tai rengassarjoista – BMW-rengaspalvelu tarjoaa Sinulle aina ensiluokkaisia tuotteita ja pätevää opastusta.

BMW-rengaspalveluun kuuluvat seuraavat:
• rengassarjojen asennus
• renkaanvaihto
• huolto
• tasapainotus
• puhdistus ja hoito
• tarkastus
• varastointi niin haluttaessa

Kysy lisää palveluista BMW-toimipisteeltäsi.

BMW-öljynvaihtohuolto.

BMW-öljynvaihtohuolto varmistaa, että autosi moottori toimii kuin rasvattu. Käytämme BMW-öljynvaihtohuollossa ainoastaan BMW:n suosittelemia moottoriöljyjä ja alkuperäisiä BMW-öljynsuodattimia.

Sisältää seuraavat:
• öljynsuodattimen asianmukainen vaihto
• moottoriöljyn vaihto
• vanhan öljyn ja vanhan öljynsuodattimen ympäristöystävällinen hävittäminen
• huoltojärjestelmän nollaus

BMW-jarruhuolto.

BMW Service -toimipisteesi vaihtaa etujarrulevyt ja -palat alkuperäisiin BMW-osiin, jotka on sovitettu Sinun autoosi täydellisesti. Niiden optimaalinen yhteensopivuus takaa erinomaisen jarrutustehon ja huippuluokan turvallisuuden joka tilanteessa.

Sisältää seuraavat:
• etupyörien irrotus
• jarrujärjestelmän ml. jarruletkujen kattava tarkastus
• kuluneiden komponenttien (jarrulevyt, jarrupalat ja jarrupalatunnistimet) asianmukainen vaihto tarvittaessa
• etujarrujen perusteellinen puhdistus
• etupyörien asennus ja jarrutusvaikutuksen tarkastus

Raitisilmasuodattimen vaihto.

BMW Service -toimipisteesi vaihtaa BMW:si raitisilmasuodattimen. Tietysti myös tässä käytetään laadukasta alkuperäistä BMW-raitisilmasuodatinta. Se puhdistaa BMW-autosi sisäilman, ja mekaanis-sähköstaattisen suodatinjärjestelmänsä ansiosta se suojaa haitallisilta aineilta ilmassa optimaalisesti. Todistettavasti puhtaampi ilma vaikuttaa suoraan myös Sinun hyvinvointiisi, allergikot pystyvät hengittämään vapaasti ja näin ajoturvallisuuttasi parannetaan aktiivisesti.

Palvelumme:
• raitisilmasuodattimen asianmukainen vaihto
• ympäristöystävällinen hävittäminen

Pyyhkimen sulkien vaihto.

BMW Service -toimipiste vaihtaa autosi pyyhkimiin laadukkaat, BMW:si tuulilasiin täydellisesti sovitetut alkuperäiset BMW-pyyhkimen sulat. Täydellisesti sopiva muotoilu ja kaltevuus vähentävät häiritsevät pyyhintä-äänet minimiin ja takaavat optimaalisen suorituskyvyn suurissakin nopeuksissa ja huonoissa oloissa. Sinä nautit hyvistä näkymistä ja huippuluokan ajomukavuudesta – vielä yli 300 käyttötunnin jälkeenkin.

Sisältää seuraavat:
• pyyhkimen sulkien asianmukainen vaihto
• vanhojen pyyhkimen sulkien ympäristöystävällinen hävittäminen

Jarrunesteen vaihto.

Haluamme, että voit keskittyä täysin nauttimaan ajamisen ilosta. Välillä siihen kuuluu myös jarrutus. Jotta alkuperäisten BMW-jarrulevyjen ja -palojen yhteen toimiminen takaa huippuluokan turvallisuuden ja täydelliset jarrutukset, BMW Service -toimipisteesi vaihtaa BMW-autosi jarrunesteen ja käyttää alkuperäistä BMW-jarrunestettä.

Sisältää seuraavat:
• jarrunesteen asianmukainen vaihto
• vanhan jarrunesteen ympäristöystävällinen hävittäminen

BMW BluePerformance ja AdBlue®.

BMW BluePerformance -tekniikan ansiosta dieselmoottorin päästökäyttäytymistä on saatu vielä optimoitua ja pakokaasun sisältämien typen oksidien määrää vähennettyä entisestään. Joissakin dieselmalleissa käytetään lisäksi toisenlaista typen oksidien poistotapaa: SCR-katalysaattoria, johon kuuluu AdBlue®-ruiskutus (SCR = Selective Catalytic Reduction). AdBlue®-nestettä ruiskuttamalla laukaistaan kemiallinen reaktio, joka sekin vähentää typen oksidien päästöä. Näin dieselmallit täyttävät EU6-pakokaasunormin vaatimukset.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Kun Sinulla on BMW Huolenpitosopimus, voit nauttia ajamisen ilosta täysin siemauksin. Sillä näin Sinun ei tarvitse valitsemanasi aikana uhrata ajatustakaan huoltokustannuksiin, teknisen perustarkastuksen maksuihin tai kulutusosien hintoihin. BMW Huolenpitosopimus näet kattaa nämä palvelut alkuperäiset BMW-varaosat mukaan lukien – riippumatta siitä, oletko ostanut autosi uutena tai vaihtoautona.

KORKEIN LAATU EDULLISEEN HINTAAN. BMW VALUE SERVICE – VANHEMMILLE BMW AUTOILLE.

Oli kyse öljynvaihdosta tai kuntotarkastuksesta – vanhemmille autoille suunnatut Value Service -pakettihinnat sisältävät kaikki työ- ja materiaalikustannukset. Varmista samalla paras laatu – ja me huolehdimme siitä, että liikkuvuutesi BMW-autolla säilyy pitkään. BMW Service -toimipisteen kokenut henkilökunta ja ainoastaan alkuperäisten BMW-varaosien käyttö takaavat huollon ensiluokkaisen laadun ja BMW-autosi arvon säilymisen. Tutustu edullisiin BMW Value Service -pakettitarjouksiimme.

BMW SERVICE -PALVELUT.

Kun valitset BMW Service -palvelut, nautit BMW-autostasi aina täysin rentoutuneesti ja huolettomasti – kertaluontoisten, laskelmoitavien kustannusten ansiosta. Olipa BMW-autosi uusi tai jo vanhempi: BMW Service -palveluista löytyy sopiva tarjous kaikenikäisille autoille. Ja laatu, osaaminen ja arvon säilyminen ovat aina huippuluokkaa. Hinnat ovat aina reilut ja läpinäkyvät. Ja paketit räätälöidään aina Sinun ja BMW:si tarpeiden mukaan. Selvitä nyt, kuinka rentouttavaa yksilöllinen palvelu todella on!