JOTTA BMW-AUTOSI ON JATKOSSAKIN AITO BMW.

Alkuperäiset BMW-varaosat.

JOTTA BMW-AUTOSI ON JATKOSSAKIN AITO BMW.

Alkuperäiset BMW-varaosat.

JOTTA BMW-AUTOSI ON JATKOSSAKIN AITO BMW.Alkuperäiset BMW-varaosat.

BMW-autosi yltää huippusuorituksiin päivästä toiseen, ja täysi toimivuus edellyttää kaikkien osien yhteispeliä. Valitse siksi alkuperäiset BMW-varaosat: täydellinen teho voidaan saavuttaa vain sovittamalla jokainen osa tarkasti kunkin BMW-mallin vaatimuksiin. Alkuperäiset uudet BMW-varaosat altistetaan aivan samoille laatuvaatimuksille kuin BMW-autotkin – rakenteen suunnittelusta aina laadunvarmistukseen saakka. Jokaisen alkuperäisen uuden BMW-varaosan tarkka yhteensopivuus ja laadukas työn jälki takaavat, että kaikki komponentit pelaavat täydellisesti yhteen BMW-autossasi – näin varmistetaan optimaaliset suoritukset sekä maksimaalinen turvallisuus ja elinikä.

BMW-HIENOPÖLYSUODATIN.

Hengitysilma auton sisällä – puhtaampaa kuin koskaan. Tästedes ilmassa on aina aitoa ajamisen iloa. Sillä heti kun istut BMW-autoosi, voit vetää syvään henkeä ja tuntea olosi hyväksi. Uuden BMW-hienopölysuodattimen ja sen innovatiivisen suodatintekniikan ansiosta haitallisten hiukkasten osuus ilmassa vähenee ehdottomaan minimiin. Riippumatta siitä, kuinka suuri kuormitus auton ympäristössä vallitsee.

BMW-hienopölysuodatin.

Vedä henkeä! BMW-autossasi.

Pieni ero, suuri vaikutus
BMW-raitisilmasuodatin
BMW-hienopölysuodatin
Kolmivaiheinen suodatus: mekaaninen, sähköstaattinen ja aktiivihiilisuodatus
x
x
Jopa 0,005 millimetrin kokoisten hiukkasten lähes täydellinen suodatus
x
x
Aktiivihiilen käyttö suojaa haitallisilta kaasuilta
x
x
200 000 neliömetrin mekaaninen suodatuspinta-ala
x
x
Optimoitu suodatusteho sähköstaattisella suodatuksella
x
x
Kestää kemikaaleja ja lämpötilojen vaihteluita
x
x
Jopa 0,3 μm:n kokoisten allergeenien ja bakteerien suodatus
x
Suodatusteho jopa 99,5 % hiukkasten koosta riippuen
x
70 % hienopölystä suodatetaan kokosuhteessa PM2.5
x
Tehokas vaikutus myös sisäilmakierrolla (raittiin ilman otto sisätilasta)
x

ALKUPERÄISET BMW-VARAOSAT.

AGM-tekniikkaan perustuvat BMW-akut ja kalsiumtekniikkaan perustuva BMW-akku.

AGM-tekniikkaan perustuvat BMW-akut (lyhenne AGM tulee sanoista Absorbent Glass Mat – absorboiva lasikuitumatto) täyttävät nykyaikaisten autojen sähköjärjestelmien kasvavan energiantarpeen, ja ne on asennettava jatkossakin autoihin, jotka on tehtaalla varustettu AGM-teknologialla. Erinomaiset energiatehot äärimmäisissäkin lämpötiloissa ja vaativissa kylmäkäynnistyksissä: alkuperäinen BMW-akku, jossa hyödynnetään kalsiumteknologiaa, on omiaan käytettäväksi BMW-autoissa, joissa ei ole EfficientDynamics-toimintoja.

BMW-sytytystulpat.

BMW-sytytystulpat on sovitettu optimaalisesti moottorisi vaatimuksiin. Sytytystulpan runko on valmistettu pintakäsitellystä teräksestä. Käsittely suojaa korroosiolta ja estää kierteen jumittumisen pitkäaikaisessakin käytössä, joten alumiininen sylinterinkansi säilyy vahingoittumattomana. Laadukkaat materiaalit ja täsmällinen lämpöarvo takaavat maksimaalisen sytytysvarmuuden niin kylmäkäynnistyksissä kuin kiihdytettäessä tai kuormittavassa ajossa liikenteen hidastellessa.

BMW-pyyhkimen sulat.

Lunta, vettä tai likaa: BMW-pyyhkimen sulat vakuuttavat joka säässä optimaalisella puhdistustehollaan – vielä yli 300 käyttötunnin jälkeenkin. Toisin kuin perinteiset raakakumimallit, innovatiivinen synteettinen pyyhintäkumi kääntyy pyyhkimen suunnan mukaan ja liikkuu siten lasin yli. Tulos: maksimaalinen puhdistus, minimaalinen pyyhintä-ääni.

BMW-jarrulevyt.

BMW-jarrulevyt pelaavat optimaalisesti yhteen jarruyksikön komponenttien kanssa ja takaavat erinomaisen jarrutustehon ja luotettavuuden. Myös BMW-autosi ABS-järjestelmä on suunniteltu toimimaan täsmällisesti yhdessä BMW-jarrulevyjen kanssa. Täydellisen jarrutushidastuksen aikaan saamiseen vaikuttaa muun muassa jarrulevyn suuri halkaisija, joka lasketaan tarkasti jokaista BMW-mallia varten.

BMW-raitisilmasuodatin ja BMW-polttonestesuodatin.

Hienopölyä, siitepölyä, haitallisia aineita: BMW-sisätilasuodattimet puhdistavat sisään virtaavan ilman haitallisista aineista ja parantavat sisäilmaa merkittävästi. BMW-ilmansuodattimet on suunniteltu täsmälleen kulloisenkin BMW-moottorin mukaisesti, ja ne syöttävät moottorille aina juuri oikean määrän raitista ilmaa. Käytitpä bensiiniä tai dieseliä: BMW-polttonestesuodattimet mahdollistavat moottorin optimaalisen voimankehityksen ja estävät herkkää ruiskutusjärjestelmää likaantumasta.

ETSI JA LÖYDÄ.

ETSI JA LÖYDÄ.

BMW:n elektroninen osaluettelo (EPC).

Tarvitsitpa sitten kattoboksia, kytkintä tai jarrupaloja: BMW:n elektronisesta osaluettelosta (EPC tai ETK) saat nopeasti ja luotettavasti selville, mitä lisävarusteita ja varaosia BMW-autoasi varten on tarjolla.