SUORA LINKKI UUTEEN BMW-AUTOOSI.

Yhteydet.

Bluetooth-yhteys ja USB-audioliitäntä yhdistää BMW:si mobiililaitteidesi palveluihin, jotta saisit pidetty yhteyden ulkomaailmaan kätevästi myös autostasi. Puhuit sitten puhelimeen, kuuntelet musiikkia tai selaat yhteystietojasi – voit käyttää kaikkeen tähän autosi hallintalaitteita.

BLUETOOTH-YHTEYS.

BMW-autosi tarjoaa parhaan alustan mobiililaitteidesi käyttöön. Istu ratin taakse ja yhdistä mobiililaitteesi autoosi Bluetoothin kanssa. Voit synkronoida puhelimen osoitekirjan, soittaa musiikkia tai käyttää laajaa valikoimaa Office-toimintoja. Voit käyttää puhelimen handsfree-järjestelmää suoraan ohjauspyörän monitoiminäppäimien, iDrive-montioimisäätimen tai puheohjauksen kautta.

USB-AUDIOLIITÄNTÄ.

Kannettava musiikkielämys myös ajaessa – USB-audioliitäntä mahdollistaa MP3-laitteesi, USB-tikun tai mobiililaitteesi yhdistämisen saumattomasti BMW-auton audiojärjestelmään. Myös esimerkiksi iPhone- ja iPod-laitteesi yhdistäminen on helppoa. Äänentoisto kuuluu korkealaatuisena autosi äänentoistojärjestelmän kautta. Musiikkikappaleita voit hakea esimerkiksi genren, albumin tai kappaleen mukaan käyttäen autosi iDrive-monitoimisäädintä.