VALMIS JOKA SÄÄHÄN.

BMW-lisävarusteet ja -huoltotarjoukset syksyyn ja talveen.

VALMIS JOKA SÄÄHÄN.

BMW-lisävarusteet ja -huoltotarjoukset syksyyn ja talveen.

Mitä ikinä talvi tuokaan tullessaan: alkuperäisillä BMW-talvirengassarjoilla olet täydellisesti valmiina vastaanottamaan kylmän vuodenajan. Sillä mikään muu lisävarustetuote ei vaikuta ajokäyttäytymiseen ja turvallisuuteen niin ratkaisevasti kuin vanteet ja renkaat.


Täältä selviää miksi talvikin voi tuottaa ajamisen iloa, kun Sinulla on alkuperäiset BMW-lisävarusteet.

VALMIS JOKA SÄÄHÄN.BMW-lisävarusteet ja -huoltotarjoukset syksyyn ja talveen.

Mitä ikinä talvi tuokaan tullessaan: alkuperäisillä BMW-talvirengassarjoilla olet täydellisesti valmiina vastaanottamaan kylmän vuodenajan. Sillä mikään muu lisävarustetuote ei vaikuta ajokäyttäytymiseen ja turvallisuuteen niin ratkaisevasti kuin vanteet ja renkaat.


Täältä selviää miksi talvikin voi tuottaa ajamisen iloa, kun Sinulla on alkuperäiset BMW-lisävarusteet.

Rengassarjat
Kattoboksi

TALVIKAMPANJA 2016–2017.

Talvikausi on taas saapunut Suomeen. Tarjoamme suosituimpiin BMW-malleihin erän talvisia alkuperäisiä BMW-lisävarusteita nyt kampanjahintaan. Tutustu kampanjatarjouksiin alta löytyvien esitelinkkien kautta.

TALVIRENGASSARJAT.

Rentoutuneena halki talven. BMW-talvirengassarjoissa on muutakin hienoa kuin ilmaisuvoimainen muotoilu. Ne on myös sovitettu täydellisesti BMW-autoosi ja tarjoavat jo 7 °C lämpötilasta alaspäin selviä etuja kesärengassarjoihin verrattuna – niillä voit nauttia jokaisesta kaarteesta myös jäisillä ja lumisilla teillä. Valitse suosikkisi laajasta vanne ja rengasvalikoimasta (mm. Bridgestone, Goodyear, Dunlop ja Pirelli).


Tärkeä kriteeri ajoturvallisuuden kannalta on myös rengaspaine. Maaliskuusta 2014 alkaen kaikissa uusissa BMW-autoissa on rengaspainevalvonta (RDC). Näin olet aina selvillä oikeasta rengaspaineesta. BMW tarjoaa kaikki talvipyörät RDC-tunnistimella. BMW Service -toimipisteesi henkilökunta kertoo Sinulle mielellään, onko autossasi rengaspainevalvonta ja mitkä renkaat vastaavat parhaiten omia vaatimuksiasi.

MATKATAVARAT JA KULJETUS.

Tarvitsetko talvilomalla lisätilaa perheesi matkatavaroille? Tai haluatko varmistaa pikkumatkustajien maksimaalisen turvallisuuden? Alkuperäisistä BMW-lisävarusteista löytyy sopiva ratkaisu joka tilanteeseen – ne ovat turvallisia, mukavia ja luonnollisesti parasta BMW-laatua.

BMW-kattoboksi

Matkusta erityisen mukavasti, vaikka matkatavaraa olisi runsaasti: BMW-kattoboksit lisäävät tavaratilaa, ja valikoimasta löytyy erivärisiä ja -kokoisia (320 l, 350 l tai 460 l) malleja. Kaunismuotoiset boksit ihastuttavat helpolla kuormattavuudellaan ja innovatiivisella, molemminpuolisella avausjärjestelmällään. Kuusi lukituskohtaa sekä varkautta vaikeuttava järjestelmä – kuljetusboksit täyttävät tiukimmat turvastandardit. Kaikkiin autoihin, joissa on BMW-katto- tai kattokaidetelineet.

BMW-perustaakkateline

Kattoboksi, polkupyöräteline tai suksikiinnikkeet: BMW-perustaakkateline on vankka perusta lukuisille alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoimaan kuuluville innovatiivisille kuljetusjärjestelmille. Sen asentaa muutamassa minuutissa ja sitä voi laajentaa yksilöllisesti. Autokohtainen BMW-perustaakkateline täyttää tiukimmat turvavaatimukset, ja niiden suurin sallittu kuorma on 100 kg. Poikkipalkit on valmistettu huippulujasta alumiiniprofiiliputkesta ja lisäksi niissä on varkautta vaikeuttava lukitus. Saatavilla moniin BMW-malleihin – ei kuitenkaan Cabrioihin, Roadstereihin eikä BMW 6-sarjaan.

SISÄTILAN MUKAVUUS.

Jotta matka BMW-autollasi taittuu vieläkin mukavammin, BMW:llä on tarjolla lukuisia käteviä lisävarustetuotteita. Valikoima ulottuu likaa hylkivistä lattiamatoista etäohjattavaan lisälämmittimeen ja edelleen kannettavaan navigointijärjestelmään, joten jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva ratkaisu.

BMW:n integroitu navigointipalvelu

Suorinta tietä tulevaisuuteen. Jälkiasennettava ja moniin BMW-malleihin täydellisesti integroitava: BMW:n integroitua navigointia ohjataan BMW iDrive -monitoimisäätimellä, ja karttanäkymä teräväpiirtoisella 6,5"-monitoiminäytöllä takaa erityisen mukavan, varman ja turvallisen navigoinnin. Niin ikään jälkiasennettavasta, innovatiivisesta BMW Head-Up -näytöstä näet navigointiohjeet, nopeuden, tankin täyttömäärän ja muita tärkeitä auton tietoja. Ne heijastetaan suoraan näkökenttääsi.

BMW Snap-In -adapteri Apple iPhone™ 6 -laitteelle

Snap-In-adapteri Connect mahdollistaa Apple iPhone™ 6 -laitteen turvallisen säilytyksen ja nopean latauksen sekä laitteeseen tallennetun musiikin soittamisen. Autosta ja sen varusteista riippuen on mahdollista, että myös albumin kansikuva näytetään.

Joka sään lattiamatot

Ehdoton juttu etenkin huonolla ilmalla: joka sään lattiamatot. Erityisen kestävästä materiaalista valmistetut lattiamatot hylkivät likaa ja vettä, ja ne on helppo puhdistaa. Mattojen dynaamiset designlinjat ja antrasiittiväri sopivat täydellisesti esimerkiksi BMW X6 -mallin urheilulliseen sisätilaan. Saatavilla eteen ja taakse sekä eri BMW-malleihin.

BMW-lisälämmitin

Mukava tunnelma kauko-ohjattuna: Polttonestekäyttöinen BMW-lisälämmitin takaa kylminä päivinä, että ikkunat ovat sulat ja sisätilassa valitsee miellyttävä lämpö – jo ennen ajomatkan alkua. Sillä BMW-lisälämmitin on helppo aktivoida kotoa älypuhelimella BMW Connected -sovelluksen ja BMW ConnectedDriven avulla käyttösäteestä riippumatta.
care set

HOITOTUOTESARJA TALVIKÄYTTÖÖN.

Talvikäyttöön tarkoitettu hoitotuotesarja sisältää seuraavat hoitotuotteet: lasinkirkasteen + jäätymisenestoaineen (500 ml), jäänpoistosuihkeen laseille (500 ml), sisäpuhdistusaineen (250 ml) ja jääkaapimen. Jotta tavaratila pysyy järjestyksessä, sarjaan kuuluu kätevä laukku, jota koristaa BMW-tekstilogo. Näin BMW-autosi säteilee täydellä kirkkaudella myös talven tultua: sillä juuri talvella on säännöllinen ja intensiivinen hoito paras tapa suojata autoa sään aiheuttamilta vaurioilta.

PALVELUA BMW-AUTOLLESI.

Ostaessasi BMW-auton valitset dynamiikan ja laadukkuuden lisäksi myös yksilöllisen ja henkilökohtaisen palvelun. Oli kyse sitten huollosta tai kuntotarkastuksesta, korjauksesta tai hoidosta: räätälöidyn BMW-palveluvalikoiman osalta voit luottaa asiantuntijoidemme osaamiseen.

BMW-rengas- ja vannepalvelu

BMW-rengas- ja vannepalvelu

Sen lisäksi, että vaihdamme kesä-/talvirenkaasi, hyödyt myös kulutuspinnan syvyyden ja jarrujen tarkastuksesta.

Vanteiden ja renkaanvaihdon (ml. tasapainotus) laatu on ensiluokkainen. Tarkastuksen ja huollon teemme erityisen huolellisesti ja osaavasti. Ja asianmukaisen renkaidensäilytyksen (ml. pesu ja tasapainotus) ansiosta vältät turhaa vaivannäköä ja säästät arvokasta tilaa.
BMW-vanteiden korjaus

BMW-vanteiden korjaus

BMW-vannekorjauksessa vauriot – joiden syvyys on enintään 1 mm ja jotka eivät ole yli 5 cm:n etäisyydellä vanteen reunasta – korjataan käyttäen innovatiivista kittiä ja maalataan.
BMW:n kuntotarkastus

BMW:n kuntotarkastus syksy/talvi

Älä anna minkään yllättää: teettämällä BMW:n kuntotarkastuksen syksyä/talvea varten voit olla varma, että olet ajoissa valmiina kauden haasteisiin. BMW-huollon asiantuntija tarkastaa jarrut, akun, valot, lasinpyyhkimet, lämmityksen, renkaat ja jäähdytysnesteen määrän ja pakkasnestepitoisuuden sekä öljymäärän.
BMW-valotarkastus

BMW-valotarkastus

Päivät lyhenevät ja valaistusolosuhteet huononevat. Tule BMW-valotarkastukseen, jotta näkyvyys on hyvä synkkinäkin päivinä. BMW-huollon asiantuntija tarkastaa koko valolaitteiston ja säätää valojen pituuden ja korkeuden optimaalisiksi. Kaiken lisäksi saat BMW-laatusinetin.
BMW akun vaihto

BMW-akun vaihto

Täydellisesti valmiina kylmään vuodenaikaan. Juuri talvikuukausina auton akun huolto on erityisen tärkeää, sillä useimmat tekniset viat johtuvat kokonaan purkautuneesta akkukennosta. Ei ole harvinaista, että akku joudutaan tällöin vaihtamaan uuteen alkuperäiseen BMW-akkuun, jotta luotettava energiansaanti voidaan taata korkeilla ja alhaisilla lämpötiloilla. Akkua vaihdettaessa on tärkeää rekisteröidä akku autoon. Vain siten voidaan taata, että kaikki akusta riippuvaiset mukavuustoiminnot kuten istuinlämmitys, sähköisesti säädettävät istuimet ja EfficientDynamics-toimenpiteet toimivat moitteettomasti.