RAJATON VAPAUS.

Alkuperäiset BMW-lisävarusteet syksyyn ja talveen.

RAJATON VAPAUS.

Alkuperäiset BMW-lisävarusteet syksyyn ja talveen.

RAJATON VAPAUS.Alkuperäiset BMW-lisävarusteet syksyyn ja talveen.

Tavoitteet korkeammalle, toimintamatka suuremmaksi: lähde kokemaan uusia elämyksiä BMW-autollasi. Valmistaudu jännittäviin matkoihin ja haastaviin urheilusuorituksiin. Vaativa pyörä- tai hiihtoretki esimerkiksi vaatii voimaa, kestävyyttä ja vaihtovuoroista motivointia. Kahdestaan koette innostavan matkan halki vuorten ja laaksojen, ja vauhti säilyy vaivattomasti. Kun Sinulla on alkuperäiset BMW-lisävarusteet, et tunne rajoja.

Read more

PITÄVÄ AJONAUTINTO.

Suvereenia matkantekoa säässä kuin säässä.

PITÄVÄ AJONAUTINTO.

Suvereenia matkantekoa säässä kuin säässä.

Päästäksesi huipulle tarvitset hyvän tuntuman tiehen: alkuperäiset täydelliset BMW-talvirengassarjat on mitoitettu täsmälleen oman BMW-autosi mukaan, ne täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset, ja ne on kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavien rengasvalmistajien (esimerkiksi Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Nokian ja Pirelli) kanssa.

Read more

ALKUPERÄISET BMW-TALVIRENGASSARJAT.

Double-spoke 483M.

17" M kevytmetallivanteet Double-spoke, Silver. Malleihin BMW 2-sarjan Active Tourer ja Gran Tourer (alkaen 2014).
Read more

Double-spoke 405M.

18" M Performance kevytmetallivanteet Double-spoke, Black matta, jyrsitty. Malleihin BMW 3-sarjan Gran Turismo (alkaen 2012), BMW 3-sarja (alkaen 2012) ja BMW 4-sarjan Coupé ja Cabrio (alkaen 2013).
Read more

Double-spoke 664M.

19" M kevytmetallivanteet Double-spoke. Malleihin BMW 5-sarjan Sedan ja Touring (alkaen 2017).
Read more

Double-spoke 648M.

20" M kevytmetallivanteet Double-spoke, Orbit Grey, kiiltosorvattu. BMW 6-sarjaan (alkaen 2017) ja 7-sarjaan (alkaen 2016).
Read more

Double-spoke 622M.

19" M kevytmetallivanteet Double-spoke, Ferric Grey, kiiltosorvattu. Malleihin BMW X3 (2010–06/2017) ja BMW X4 (alkaen 2014).
Read more

Double-spoke 468M.

20" M kevytmetallivanteet Double-spoke, Orbit Grey, kiiltosorvattu. Malleihin BMW X5 (alkaen 2013) ja X6 (alkaen 2014).
Read more

RUNFLAT-RENKAAT – JATKA MATKAA TURVALLISESTI.

RUNFLAT-RENKAAT – JATKA MATKAA TURVALLISESTI.

Jatka matkaa – myös tosi paikan tullen: rengasrikon sattuessa Runflat-tekniikka mahdollistaa matkan jatkamisen lähimpään BMW Service -toimipisteeseen (n. 80 km ajonopeudella enintään 80 km/h), vaikka paineet olisi menetetty kokonaan. Näin voit nauttia talvesta vieläkin rentoutuneemmin.

BMW RENGAS- JA VANNEPALVELU.

BMW RENGAS- JA VANNEPALVELU.

BMW:n huollon asiantuntijat suosittelevat autoosi optimaalisesti sopivia renkaita. Vain ne täyttävät BMW:n tiukat laatuvaatimukset. Tietenkin vaihdamme, tarkastamme, hoidamme ja varastoimme pyöräsi asianmukaisesti. Olipa kyse vararenkaista tai rengassarjoista – BMW:n rengaspalvelu tarjoaa Sinulle aina ensiluokkaisia tuotteita ja pätevää opastusta.

SESONGIN AVAJAISET.

Talvi voi tulla.

SESONGIN AVAJAISET.

Talvi voi tulla.

Ei puhettakaan talviunista: luvassa on dynamiikkaa ja urheilullisuutta kylmänäkin vuodenaikana. Intohimoisille laskettelijoille ja lumilautailijoille ensilumen sataminen merkitsee kauan kaivatun kauden alkamista. Toisten nauttiessa lomamökin lämmöstä lumihirmut muuttavat rinteet kilparadoikseen.

Read more

LISÄVARUSTEET LUMEEN JA TALVEEN.

Suksi- ja lumilautakiinnikkeet.

Lukittavat suksi- ja lumilautakiinnikkeet sopivat kaikkiin BMW-kattotelinejärjestelmiin, ja ne on suunniteltu hyvin erilaisia kuljetustehtäviä silmällä pitäen. Niiden ansiosta auton katolla voidaan kuljettaa jopa kuudet sukset, neljät sukset sauvoineen tai kaksi lumilautaa ja kahdet sukset sauvoineen. Kiinnikkeet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja niissä on varastamista vaikeuttava lukitusjärjestelmä. Kiinnikkeet painavat noin 5 kg, ja ne ovat helpot käsitellä ja asentaa.
Read more

BMW-kattoboksi.

Matkusta erityisen mukavasti, vaikka matkatavaraa olisi runsaasti: BMW-kattoboksit lisäävät tavaratilaa, ja valikoimasta löytyy erivärisiä ja -kokoisia (320 l, 350 l, 420 l, 460 l tai 520 l) malleja. Kaunismuotoiset boksit ihastuttavat helpolla kuormattavuudellaan ja innovatiivisella, molemminpuolisella avausjärjestelmällään. Kuusi lukituskohtaa sekä varkautta vaikeuttava järjestelmä – kuljetusboksit täyttävät tiukimmat turvastandardit. Kaikkiin autoihin, joissa on BMW-katto- tai -kattokaidetelineet.
Read more

Lisälämmitys jälkiasennussarjana.

Suorituskykyinen lisälämmitys säätää sisälämpötilan miellyttäväksi ja poistaa huurteen tai huurun laseista jo ennen ajon alkua. Se voidaan ohjelmoida iDrivella tai sitä voidaan ohjata suoraan. Lisäksi se voidaan aktivoida erikseen saatavalla näytöllisellä BMW-avaimella sekä varusteista riippumatta iPhone-sovelluksella.
Read more

Lumiketjut.

Lumiketjumalleissa Disc ja Comfort on molemmin puolin käytettävä, hyvän pidon tarjoavista ketjulenkeistä koostuva verkko, ja ne ihastuttavat erinomaisella pidollaan ja helpolla asennettavuudellaan. Integroidun jousiteräskaarensa ansiosta ne saa asennettua kaikissa oloissa vain muutamalla käden liikkeellä.
Read more

HOITOTUOTESARJA TALVIKÄYTTÖÖN.

HOITOTUOTESARJA TALVIKÄYTTÖÖN.

Hoitosarjaan kuuluvat tuotteet on suunniteltu erityisesti talvipuhdistuksen tarpeisiin. Sarjaan kuuluu monikäyttöinen, helppohoitoisesta tarpaulinista valmistettu laukku. Laukun koruton, mutta kuitenkin dynaaminen design korostaa hoitosarjan ja siihen kuuluvien alkuperäisten BMW-hoitotuotteiden korkeaa laatua. Laukkua voidaan käyttää muotoilunsa ansiosta vaihtoehtoisesti tietokonelaukkuna. Sarjan kuuluvat: 1x lasinkirkaste + jäätymisenestoaine (1000 ml), 1x jäänpoistosuihke laseille (500 ml), 1x sisäpuhdistusaine (250 ml), 1x pieni jääkaavin.

SYYS-/TALVITARKASTUS.

SYYS-/TALVITARKASTUS.

Älä anna minkään yllättää: teettämällä BMW:n kuntotarkastuksen syksyä/talvea varten voit olla varma, että olet ajoissa valmiina kauden haasteisiin. BMW-huollon asiantuntija tarkastaa jarrut, akun, valot, lasinpyyhkimet, lämmityksen, renkaat ja jäähdytysnesteen määrän ja pakkasnestepitoisuuden sekä öljymäärän.

TIIMITYÖTÄ.

Yhdessä korkealle.

TIIMITYÖTÄ.

Yhdessä korkealle.

Tiiminä kiipeätte korkeimpien vuorten huipuille, selviätte pitkistä retkistä ja nautitte yhdessä lumoavista vaelluksista. Urheilullinen toiminta ja jännittävät haasteet on parasta kokea yhdessä – kun jokainen kannustaa toinen toistaan huippusuorituksiin.

Read more

VARUSTEET PARHAALLE TIIMILLE.

Jokasään lattiamatot.

Neljässä mitoiltaan täsmälleen sopivassa, kulutusta kestävässä matossa on korkea reuna ja kaunis muotoilu. Ne suojaavat jalkatilaa kosteudelta ja lialta, eikä jalkojen tarvitse olla vesilätäkössä. Mattojen musta väritys sopii täydellisesti auton sisätilaan.
Read more

Floor Liner -lattiamatot.

Mitoiltaan täsmälleen sopivissa, kulutusta kestävissä Floor Liner -lattiamatoissa on erittäin korkea reuna ja erityiset vesiurat, joten ne suojaavat jalkatilaa edessä kosteudelta ja lialta, eikä jalkojen tarvitse olla vesilätäkössä. Ne ovat mustat ja niissä on jaloteräskoriste.
Read more

Tavaratilan kaukalomatto.

Tavaroiden liukumista estävä, vettä hylkivä ja kulutusta kestävä kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Se on musta, ja siinä on vaaleanharmaa korostus sekä tekstiilitasku oikealla ja vasemmalla.
Read more

BMW LIIKKUVUUSPALVELU.

BMW LIIKKUVUUSPALVELU.

BMW on aina luotettavasti rinnallasi – tietenkin myös silloin, jos eteen tulee yllättävä tilanne. BMW Liikkuvuuspalvelusta numerosta saat aina ja joka tilanteessa nopean ja kattavan avun – kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

UNOHTUMATTOMAT HETKET.

Matkalla halki tuntemattoman kaupungin.

UNOHTUMATTOMAT HETKET.

Matkalla halki tuntemattoman kaupungin.

Lähde tutkimusmatkalle ja koe uudet paikat yhdessä toisten kanssa. Vetävät kohteet vain odottavat löytämistään, historialliset aukiot ja kapeat kujat ovat valmiina hurmaamaan Sinut charmillaan. Kulkiessasi kaupungin halki keräät runsaasti uusia vaikutteita ja tutustut kiinnostaviin ihmisiin – kynttiläillallinen tekee päivästä unohtumattoman.

Read more

SOPIVAT TÄYDELLISESTI KAUPUNKIRETKELLE.

Snap-In-adapteri.

Yleismallinen Snap-In-adapteri mahdollistaa kaikkien Lightning-pistokkeellisten Apple iPhone™ -laitteiden turvallisen säilyttämisen ja nopean lataamisen. Lisäksi puhelinkeskusteluihin sekä puhelimeen omaa viihtymistä varten tallennettujen musiikkikappaleiden kuuntelemiseen voidaan käyttää auton kaiuttimia.
Read more

Wireless Charging -lokero.

Wireless Charging -lokero on turvallinen ja vankka säilytyspaikka matkapuhelimelle, ja siinä on mahdollisuus langattomaan lataamiseen sekä liitäntä auton ulkoantenniin. Langaton lataustoiminto (sis. LED-lataustilanäytön) soveltuu kaikille matkapuhelimille, jotka tukevat Qi-lataustekniikkaa.
Read more

Wireless Charging -suojus.

Wireless Charging -suojus mahdollistaa Apple-laitteiden iPhone™ 5, 5S, 6, 6S, 6S Plus, 7 ja 7 Plus induktiivisen lataamisen. Tämä innovatiivinen matkapuhelinsuojus on yhteensopiva kaikkien Qi-sertifioitujen latauslaitteiden kanssa, ja samalla se suojaa puhelinta.
Read more

BMW TELESERVICES -PALVELUT.

BMW TELESERVICES -PALVELUT.

Seuraava öljynvaihto, auton kuntotarkastus, uudet jarrupalat. Moisista ajankohdista Sinun ei enää tarvitse kantaa huolta. Rentoudu – BMW-autosi tietää itse, millaista huoltoa se kaipaa, ja välittää autokohtaiset huoltotiedot BMW:lle täysin automaattisesti ja tarpeensa huomioon ottaen. Näin haluamasi BMW Service -toimipiste saa tiedot käyttöönsä, ja sieltä otetaan Sinuun viipymättä yhteyttä.