MITTOJEN MUKAISTA YKSILÖLLISYYTTÄ.

BMW M Performance -lisävarusteet.

MITTOJEN MUKAISTA YKSILÖLLISYYTTÄ.

BMW M Performance -lisävarusteet.

MITTOJEN MUKAISTA YKSILÖLLISYYTTÄ.BMW M Performance -lisävarusteet.

BMW merkitsee dynamiikkaa, innovatiivista tekniikkaa ja vuosikymmenten kokemusta moottoriurheilusta. BMW M Performance -lisävarusteet tuovat tämän taitotiedon kilparadoilta suoraan kadulle: aerodynamiikkaan, voimansiirtoon, ohjaamoon ja alustaan liittyvillä jälkiasennettavilla osilla tuunaat BMW-autostasi täysin yksilöllisen ja tinkimättömän urheilullisen.

UUSI M2 COUPÉ.

Urheilullisuuden ja dynaamisuuden uusi ulottuvuus: muokkaa uudesta M2 Coupéstasi täysin erityinen. Esimerkkinä hiilikuituvahvisteista muovista valmistetut etu- ja sivuhelmalevikkeet sekä niihin täydellisesti sopivat takadiffuusori ja pakoputkenpäät, jotka ovat samaa materiaalia. Tartu Alcantara-verhottuun ohjauspyörään ja tunne adrenaliiniryöppy, joka muuttaa tien kilparadaksi.

PYRKIMYS HUIPPUSUORITUKSIIN.

Kaikki BMW M Performance -lisävarusteiden osat ovat syntyneet moottoriurheilun inspiroimina ja täyttävät BMW:n tiukat vaatimukset toimivuuden, designin, laadun ja pitkän käyttöiän suhteen. Se on edellyttänyt korkealaatuisten materiaalien käyttöä sekä vaativien suunnittelu- ja valmistusprosessien ja laatutestien sovellusta. BMW M Performance -lisävarusteiden aerodynamiikkaan, voimansiirtoon, ohjaamoon ja alustaan liittyvät osat ovat saatavana kaikkiin BMW- ja BMW M -mallisarjoihin.

Pushing the limits.

 

VOIMANSIIRTO: VÄRISTYKSIÄ KORVILLE.

BMW M Performance -äänenvaimenninjärjestelmät määrittävät äänen joka suhteessa. Laadukkaasti valmistetut osat tarjoavat erityisen urheilullisen soundin ja samalla vähäisemmän pakokaasun vastapaineen, minkä ansiosta ajokäyttäytyminen ja moottorin luonne paranevat. Tyylikkäät pakoputkenpäät, jotka kromia, hiilikuituvahvisteista muovia tai titaania, tekevät vaikutukset ylellisellä hightech-optiikallaan ja korostavat BMW-autosi voimakasmuotoista perää.

AERODYNAMIIKKA: VASTUSTA VOIMIA.

Taistele ilmanvastusta vastaan: BMW M Performance -aerodynamiikkaosat ja -aerodynamiikkapaketit parantavat BMW-autosi nostetta ja ajokäyttäytymistä. Lisäksi ne vahvistavat sen atleettista luonnetta ja viimeistelevät auton designiin täydellisesti sopivan kilpaurheiluilmeen.

BMW M Performance -lisävarusteet.

OHJAAMO: AISTI KILPARADAN TUNTU.

Istuudu kyytiin ja siirry saman tien paalupaikalle: Ohjaamon BMW M Performance -osilla luot aidon moottoriurheilutunnelman. Valikoimaan kuuluu runsaasti vaihtoehtoja puristisista jaloteräspolkimista ylellisiin hightech-optiikkaisiin Carbon-osiin ja Alcantaralla verhottuun ohjauspyörään, jossa on Carbon-koristeet ja Race-näyttö.

Ammattimiehen lausunto.

Moottoriurheiluasiantuntija Tim Schrick testaa BMW M Performance -ohjauspyörän.

URHEILULLINEN PIENINTÄ YKSITYISKOHTAA MYÖTEN.

BMW M Performance -lisävarusteista välittyy puhdas intohimo kilpaurheiluun. Drive Analyser -sovelluksella voit esimerkiksi näyttää ja analysoida ajamiseen liittyviä tärkeitä teknisiä tietoja, kuten moottori- ja jarrutusmatkatietoja. GoPro-kameroita varten tarkoitetun Track Fixin avulla voit puolestaan saada upeita kuvia suoraan kilparadalta. Avainkotelo suojaa BMW-autosi avainta naarmuilta ja lialta. Lisäksi se estää painikkeiden tahattoman painamisen. Sukella BMW M Performancen maailmaan.

ALUSTA: FOKUS IHANNELINJASSA.

Ulkonäön lisäksi kyse on paljon muustakin. BMW M Performance -lisävarusteilla voit sovittaa BMW-autosi alustan optimaalisesti omien toiveittesi ja ajotapasi mukaan. Kevytmetallivanteet, iskunvaimentimet tai jarrujärjestelmä – kaikki osat on suunniteltu moottoriurheilun pohjalta, ja ne täyttävät tiukimmatkin vaatimukset toiminnan ja designin suhteen. Tuloksena on esteettisen ulkonäön ja upeiden ajo-ominaisuuksien täydellinen yhdistelmä.

DTM: OMISTAUTUNUT MOOTTORIURHEILULLE.

Vuonna 2012 BMW palasi DTM-kisoihin, ja siitä saakka BMW M Performance -lisävarusteet ovat kuuluneet BMW Motorsportin Premium-kumppanien joukkoon. Menestysten kruunaamaa kumppanuutta: jo comeback-kaudellaan BMW pääsi 12 kertaa palkintopallille ja voitti lisäksi sensaatiomaisesti myös valmistajien mestaruuden. Näiden menestysten pohjalta BMW Motorsport jatkoi saumattomasti vuosina 2013 ja 2014 ja näyttää kilpailijoille edelleenkin kaapin paikan.


Menestyksen resepti: innovatiivinen tekniikka, erittäin tiukat laatukriteerit, pyrkimys huippusuorituksiin ja kaikesta huokuva intohimo moottoriurheiluun. Kyseiset ominaisuudet sisältyvät myös BMW M Performance -lisävarusteisiin ja tekevät niistä BMW Motorsportin ylpeän kumppanin ‒ tavoitteena mestaritason menestys ja erityisluokan lisävarustetuotteet.

DTM käynnistyy 2013.