BMW Lifestyle.

BMW LIFESTYLE COLLECTION.

KAIKILLE DYNAMIIKASTA PITÄVILLE.

Kotona tai töissä: Elämä on monipuolista ja täynnä koskettavia hetkiä. Elämän dynamiikkaa voit kokea BMW-autossa ja BMW Lifestyle -tuotteilla myös auton ulkopuolella. Kutsumme tutustumaan: Piipahda BMW Lifestyle -kaupassa katsomassa monipuolista valikoimaa.

Lue lisää
BMW Lifestyle Collection.KAIKILLE DYNAMIIKASTA PITÄVILLE.

LÖYDÄ BMW COLLECTIONS.

BMW Active.

BMW Active.

Määrittele mukavuusalueesi uudelleen. Tutustu BMW Activen kevyisiin materiaaleihin ja vakiomuotoiluun. Riippumaton, toimiva, aktiivinen: tutustu ainutlaatuiseen ulkoasuun.
BMW Lifestyle kuvasto
BMW Bikes.

BMW Bikes.

Väreilevää jännitystä kahdella pyörällä. Lähde ystävien kanssa vauhdikkaille pyrähdyksille, lyhyille retkille tai pitkille kierroksille. BMW-pyörien ansiosta olet valmis kaikkiin haasteisiin. Hyppää kyytiin ja koe jotakin uutta.
BMW Lifestyle kuvasto
BMW Yachtsport.

BMW Yachtsport.

Ylelliseen, merelliseen elämäntyyliin. BMW Yachtsport Collection kuvastaa tätä tunnetta pienimmissäkin yksityiskohdissa. Anna sen tyylikkyyden ja hillityn ulkoasun toimia innoituksena.
BMW Lifestyle kuvasto
BMW Golfsport.

BMW Golfsport.

Täydellinen ulkoasu täydelliselle ajoneuvolle. Toiminnallisuus ja urheilullisuus yhdistyvät tyylikkyydellään häikäiseväksi kokonaisuudeksi. Etsi ihanteellinen yhdistelmä täydellistä autoa varten BMW Golfsport Collectionista.
BMW Lifestyle kuvasto
BMW Motorsport Collection.

BMW Motorsport Collection.

Urheilullinen, klassinen, laadukas ja tehty menestymään sekä kilparadalla että sen ulkopuolella. Tee vaikutus BMW Motorsport Collectionin vahvalla läsnäololla.
BMW Lifestyle kuvasto

BMW LIFESTYLE: KAIKILLE DYNAMIIKASTA PITÄVILLE.

Tyylikäs, voimakas, ilmentävä: BMW Lifestyle -kaupan tuotteissa löydät dynaamisuuden uusissa, kiehtovissa muodoissa. Esimerkiksi yksityiskohtia myöten tarkoissa BMW-pienoismalliautoissa. Tai BMW Sport Collections, jonka tuotteet ovat missä tahansa vauhdissa hyvännäköiset. Miksi et myös kokisi dynaamisuutta livenä? Siihen suosittelemme uutta BMW Lifestyle Collectionia, sen upeita tapahtumavinkkejä ja BMW Power -vaatteita ja asusteita.
Ostoksille voit mennä BMW-toimipisteeseen. Viihdyttävää löytämisen iloa!

Lue lisää