OTA AIKALISÄ. LÄHDE TUTKIMUSMATKALLE.

BMW:n lisävaruste- ja huoltotarjoukset kevääseen ja kesään.

OTA AIKALISÄ. LÄHDE TUTKIMUSMATKALLE.

BMW:n lisävaruste- ja huoltotarjoukset kevääseen ja kesään.

OTA AIKALISÄ. LÄHDE TUTKIMUSMATKALLE.BMW:n lisävaruste- ja huoltotarjoukset kevääseen ja kesään.

BMW-auton saattaminen optimaaliseen kesäkuntoon on nyt helpompaa kuin koskaan. Sen takaavat kevään ja kesän lukuisat BMW-lisävarustetuotteet ja räätälöidyt BMW-huoltopalvelut – riippumatta siitä, minkä mallinen BMW Sinulla on. Huippuluokan ajomukavuus ja tuttu ajonautinto ovat aina keskiössä. Innovatiiviset BMW-navigointijärjestelmät ja fiksut sisä- ja tavaratilaratkaisut varmistavat perillepääsyn rentoutuneena, oli matka pitkä tai lyhyt. BMW M Performance -komponenttien ja muiden monipuolisten lisävarusteiden valikoima saa urheilullisen kuljettajan ihastumaan.

SISÄTILAN MUKAVUUS.

Jotta matka BMW-autollasi taittuu vieläkin mukavammin, BMW:llä on tarjolla lukuisia käteviä lisävarustetuotteita. Valikoima ulottuu laadukkaasta Apple iPhone 6:nTM BMW Snap-in -adapterista monipuoliseen BMW Travel & Comfort -järjestelmään, joten täältä löydät sopivan ratkaisun joka tilanteeseen.

Integroitu BMW-navigointi ja Head-Up-näyttö.

Jälkiasennettava ja moniin BMW-malleihin täydellisesti integroitava: Integroitua BMW-navigointia ohjataan BMW iDrive -monitoimiohjaimella, ja karttanäkymä teräväpiirtoisella 6,5"-värinäytöllä takaa erityisen mukavan, varman ja turvallisen navigoinnin. Niin ikään jälkiasennettavasta, innovatiivisesta BMW Head-Up -näytöstä näet navigointiohjeet, nopeuden, tankin täyttömäärän ja muita tärkeitä auton tietoja – ne heijastetaan suoraan näkökenttääsi. Tuotteet voidaan integroida myös yksittäin.

Jokasään lattiamatot.

Neljässä mitoiltaan täsmälleen sopivassa, kulutusta kestävässä jokasään lattiamatossa on korkea reuna ja kaunis muotoilu. Ne suojaavat jalkatilaa kosteudelta ja lialta, eikä jalkojen tarvitse olla vesilätäkössä. Mustan värinsä ansiosta ne sointuvat sisätilaan täydellisesti.

BMW Snap-in -adapteri Apple iPhone 6/6S™ -laitteille.

Yleismallinen BMW Snap-in -adapteri mahdollistaa Apple-laitteiden turvallisen säilyttämisen ja nopean lataamisen Lightning-pistokkeella, jollainen on esimerkiksi Apple iPhone -mallissa 6/6S™. Myös laitteeseen tallennetun musiikin soittaminen onnistuu. Autosta ja varusteista riippuen on mahdollista, että myös albumin kansikuva näytetään.

Wireless Charging -suojus.

Wireless Charging -suojus tekee Apple iPhone -malleista 5, 5S, 6 ja 6 Plus langattomasti ladattavia. Tätä varten matkapuhelin sijoitetaan yksiosaiseen mustaan matkapuhelinsuojukseen, jota koristaa BMW-logo. Wireless Charging -suojus mahdollistaa latauksen yhdessä BMW Wireless Charging -lisävarusteiden ja kaikkien Qi-sertifoitujen laturien avulla. Autoihin, joissa on Wireless Charging -latauksella varustettu puhelinvarustus tai yhdessä BMW Wireless Charging -snap-in-adapterin kanssa.

Aurinkosuojat.

Välttämätön matkakumppani pitkillä kesämatkoilla: kätevä aurinkosuoja. Se on helppo kiinnittää ikkunan kehykseen, joten sitä voidaan käyttää myös ikkunan ollessa auki. Tarkasti sopivien mittojensa ansiosta se suojaa etenkin lapsia optimaalisesti suoralta auringonpaisteelta ja auttaa alentamaan lämpötilaa auton sisällä. Aurinkosuoja on saatavana moniin BMW-malleihin.

Travel & Comfort -järjestelmä – perusteline.

Travel & Comfort -järjestelmässä monipuolinen pidike- ja kiinnitysratkaisujen valikoima yhdistyy kokonaisuudeksi, joka parantaa sisätilan matkustusmukavuutta. Järjestelmän perustan muodostaa pääntukien jalkoihin asennettava perusteline, johon järjestelmän muut osat on helppo ja nopea kiinnittää tukevasti: valikoimasta löytyy esimerkiksi eri Apple iPadTM-mallien ja Samsung Galaxy Tab -laitteiden kannattimet, kätevä, korkeussuunnassa säädettävä kääntöpöytä, jossa on tyylikäs BMW-design, GoPro-kamerateline, vaateripustin ja yleismallinen koukku, johon voidaan ripustaa vaatteita tai kevyitä laukkuja istuimen selkänojan taustapuolelle.

AINA OIKEALLA KAISTALLA.

AINA OIKEALLA KAISTALLA.

Perille on monta tietä. Jotta osaat valita niistä parhaan, varmistamme sen, että karttamateriaalimme on aina ajan tasalla. Karttamateriaalin päivitys riippuu BMW-navigointijärjestelmästäsi – katso täältä, miten mukavasti se sujuu.

ALKUPERÄISET BMW-KESÄRENGASSARJAT.

Aidon mestarinnäytteen tunnistaa rakkaudesta yksityiskohtiin. Sen huomaa myös alkuperäisistä BMW-kesärengassarjoista. Siro optiikka, erinomainen työn jälki ja pienimpienkin yksityiskohtien sovittaminen BMW-autosi konseptiin. Valitse suosikkisi laajasta vanne ja rengasvalikoimasta (mm. Bridgestone, Goodyear, Dunlop ja Pirelli): urheilullisen elegantti tai ajaton – mikään ei aseta rajoja mieltymyksillesi.

MATKATAVARAT JA KULJETUS.

Tarvitsetko lomalla lisätilaa perheesi matkatavaroille? Tai haluatko varmistaa pikkumatkustajien maksimaalisen turvallisuuden? Alkuperäisistä BMW-lisävarusteista löytyy sopiva ratkaisu joka tilanteeseen – ne ovat turvallisia, mukavia ja luonnollisesti parasta BMW-laatua.

BMW-kattoboksi.

Matkusta erityisen mukavasti, vaikka matkatavaraa olisi runsaasti: BMW-kattoboksit lisäävät tavaratilaa, ja valikoimasta löytyy erivärisiä ja -kokoisia (320 l, 350 l tai 460 l) malleja. Kaunismuotoiset boksit ihastuttavat helpolla kuormattavuudellaan ja innovatiivisella, molemminpuolisella avausjärjestelmällään. Kuusi lukituskohtaa sekä varkautta vaikeuttava järjestelmä – kuljetusboksit täyttävät tiukimmat turvastandardit. Kaikkiin autoihin, joissa on BMW-katto- tai -kattokaidetelineet.

BMW-kattokaideteline.

Kattoboksi, polkupyöräteline tai surffilaudan kattoteline: BMW-kattokaideteline on vankka perusta lukuisille alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoimaan kuuluville innovatiivisille kuljetusjärjestelmille. Sen asentaa ilman työkaluja muutamassa minuutissa, ja sitä voi laajentaa yksilöllisesti. Autokohtainen BMW-perustaakkateline täyttää tiukimmat turvavaatimukset, ja sen suurin sallittu kuorma on 100 kg. Poikkipalkit on valmistettu huippulujasta alumiiniprofiiliputkesta ja lisäksi niissä on varkautta vaikeuttava lukitus. Saatavilla moniin BMW-malleihin – ei kuitenkaan Cabrioihin, Roadstereihin eikä BMW 6-sarjaan.

BMW-lastenistuimet.

Turvallisuudesta emme tingi. Tämä koskee erityisesti lasten turvallisuutta. BMW-lastenistuimet täyttävät eurooppalaisen lasten turvaistuimia koskevan normin (ECE-R44.04) vaatimukset. Sen lisäksi niiden täytyy läpäistä kattavat törmäystestit täyttääkseen BMW:n omat turvallisuusstandardit, jotka ovat paljon tiukemmat kuin laki edellyttää. Integroidut ilmatyynyt tarjoavat pään alueelle lisäsuojaa törmäyksen sattuessa, ja arkikäytössä ne ovat mukavan pehmeät. Istuimen kiinnitys autoon ISOFIX-tekniikalla (ISOFIX Base) tekee lastenistuimista vieläkin turvallisempia, koska innovatiivinen napsautusjärjestelmä estää asennusvirheet. BMW-lastenistuimista on tarjolla kolme kokoa, jotka on tarkoitettu lapsille 0 kuukaudesta noin 12-vuotiaisiin.

TAKATELINE POLKUPYÖRILLE.

Kokoon taitettava, auton perään asennettava polkupyöräteline on kevyt mutta silti lujatekoinen. Kuormitus 60 kiloon saakka. Teline on helppo asentaa tukevasti vetokoukkuun, ja siinä on tilaa kahdelle polkupyörälle/sähköpyörälle. Kokoon taitettuna se voidaan sijoittaa tavaratilakaukaloon, missä se on suojassa roiskeilta ja törmäyksiltä. Oikeanlaisen vetokoukun yhteydessä sitä voidaan käyttää myös yhdessä takatelineen asennusvalmiuden (SA3AR) kanssa.

Elämään, jolla on tarjota kaikkea.

Alkuperäiset BMW-lisävarusteet.

BMW M PERFORMANCE -LISÄVARUSTEET.

BMW M Performance -lisävarustevalikoimaan kuuluvat komponentit ja tuotteet viestivät aitoa urheilullisuutta. Ne on jaoteltu käyttötarkoituksensa mukaan luokkiin aerodynamiikka, voimansiirto, ohjaamo ja alusta, ja niitä voi hankkia erikseen lukuisiin BMW-malleihin ja BMW M -malleihin. Jokainen tuote täyttää työn laadun ja materiaalien osalta erittäin tiukat laatu- ja designvaatimukset – ne on kuin tehty lisäämään adrenaliinia omaan BMW-autoosi.

BMW M Performance Drive Analyzer -ajoanalysaattori.

Kilpaurheilua datamuodossa: BMW M Performance Drive Analyzer -ajoanalysaattori ja integroitu onboard-diagnoositikku keräävät ja analysoivat ajoteknisesti merkitykselliset tiedot kuten moottoritiedot ja jarrutusmatkat. Älypuhelinsovelluksen avulla pääset käsiksi tuloksiisi milloin vain.

GoPro-kameran BMW M Performance Track Fix -kilparatakiinnike.

Jotta ajoelämyksistä todella tulee unohtumattomia: GoPro-kameran BMW M Performance Track Fix -kilparatakiinnike on turvallinen ja vankka perusta fantastisille ulkokuville kilparadoilla. Tätä varten ulkopidike kiinnitetään johonkin hinauslenkeistä. Kameraa ohjataan sovelluksella.

BMW M Performance -takaspoileri Carbon.

Vieläkin enemmän dynaamista eleganssia, vieläkin urheilullisempi optiikka: kokonaan hiilikuituvahvisteisesta muovista (Carbon) valmistettu BMW M Performance -takaspoileri korostaa auton yksilöllistä ulkonäköä ja takaa optimoidut aerodynamiikka-arvot. Laadukas Carbon-materiaali on työstetty monivaiheisena käsityönä. Optisesti ja teknisesti takaspoileri sointuu täydellisesti auton muotoiluun.

BMW M Performance -avainkotelo nahka/Carbon.

Pieni mutta tyylikäs kannanotto moottoriurheilun puolesta: BMW M Performance -avainkotelon materiaali on sekoitus nahkaa ja hiilikuituvahvisteista muovia, mikä tekee siitä erityisen urheilullisen näköisen. Avain on kiinnitetty koteloon tukevasti kuusiokoloruuvilla. Näin suojaat avaintasi naarmuuntumiselta ja lialta ja estät näppäinten tahattoman painamisen.

HOITOTUOTESARJA KESÄKÄYTTÖÖN.

HOITOTUOTESARJA KESÄKÄYTTÖÖN.

Hoitosarjaan kuuluvat tuotteet on suunniteltu erityisesti kesäpuhdistuksen tarpeisiin. Sarjaan kuuluu monikäyttöinen, helppohoitoisesta tarpaulinista valmistettu laukku. Laukun koruton, mutta kuitenkin dynaaminen design korostaa hoitosarjan ja siihen kuuluvien alkuperäisten BMW-hoitotuotteiden korkeaa laatua. Laukkua voidaan käyttää muotoilunsa ansiosta vaihtoehtoisesti tietokonelaukkuna. Sarjan kuuluvat: 1x vanteiden puhdistusaine (500 ml), 1x hyönteistenirrote (500 ml), 1x lasinkirkaste (1000 ml).

PALVELUA BMW-AUTOLLESI.

Kun valitset autoksesi BMW:n, valitset samalla paitsi dynamiikan ja laadun, myös yksilöllisen palvelun ja henkilökohtaisen neuvonnan. Oli kyse sitten huollosta tai kuntotarkastuksesta, korjauksesta tai hoidosta: räätälöidyn BMW-palveluvalikoiman osalta voit luottaa asiantuntijoidemme osaamiseen.

BMW-rengas- ja -vannepalvelu.

Hyvissä käsissä kaikin puolin: BMW-rengas- ja -vannepalvelu sisältää talvi- tai kesärenkaiden vaihdon tasapainotuksineen sekä kulutuspinnan syvyyden ja jarrujen tarkastuksen. Ja hinta-laatu-suhde on ensiluokkainen. Renkaittesi tarkastuksen ja huollon yhteydessä hyödyt BMW Service -toimipisteen spesialistien huolellisuudesta ja osaamisesta. Ja asianmukaisen renkaidensäilytyksen (ml. pesu ja tasapainotus) ansiosta vältät turhaa vaivannäköä ja säästät arvokasta tilaa.

BMW-kesä- ja -lomatarkastus

Kesä, loma, aika lähteä matkoille: BMW:n lomatarkastuksen jälkeen BMW-autosi on lähtövalmiina, mihin ikinä matkasi suuntautuukaan. Tarkastukseen kuuluu jarrujen, valojen, akun, täyttömäärien, tuulilasin, pyyhkimensulkien ja renkaiden tarkastus.

BMW-ilmastoinnin tarkastus.

Mukavuutta ja turvallisuutta parantaa BMW-ilmastoinnin tarkastus. BMW -toimipisteen spesialistit tarkastavat ilmastointilaitteesi moitteettoman toiminnan perusteellisesti ja vaihtavat tarvittaessa jäähdytysnesteen. Palveluun sisältyy myös jäähdytysjärjestelmän ammattimainen puhdistus ja desinfiointi, mikä tekee sisäilmasta miellyttävän ja terveellisen. Näin pystyt ajamaan rentoutuneemmin, keskittymään liikenteeseen paremmin ja pitämään pääsi kylmänä myös hellesäällä.

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Keskeytyikö matkasi yllättäen? Soita pian BMW Liikkuvuuspalveluun. Asiantuntijamme tarjoavat ammattimaista tukea viipymättä – puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä. Jätä kaikki puhelun saapumisesta matkan jatkamiseen vauriottomalla autolla meidän huoleksemme. Me huolehdimme myös kaikesta siitä, mitä teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa on tehtävä. Voit olla aivan rauhassa ja nauttia maksimaalisesta huolettomuudesta ja liikkuvuudesta.

BMW-öljyhuolto.

BMW-toimipiste vaihtaa käytetyn öljynsuodattimesi tilalle alkuperäisen BMW-öljynsuodattimen – joka on sovitettu moottoriin täydellisesti. Öljynvaihdossa käytetään alkuperäistä BMW-moottoriöljyä, joten hyödyt polttonesteen kulutuksen vähenemisestä ja pitemmistä huoltoväleistä.