"TÄYDELLISET KESÄT OVAT KUIN RANNIKKOTEITÄ. LOPUTTOMIA JA HENKEÄSALPAAVAN UPEITA."

BMW-lisävarusteet ja -huoltotarjoukset kevääseen ja kesään.

"TÄYDELLISET KESÄT OVAT KUIN RANNIKKOTEITÄ. LOPUTTOMIA JA HENKEÄSALPAAVAN UPEITA."

BMW-lisävarusteet ja -huoltotarjoukset kevääseen ja kesään.

"TÄYDELLISET KESÄT OVAT KUIN RANNIKKOTEITÄ. LOPUTTOMIA JA HENKEÄSALPAAVAN UPEITA."BMW-lisävarusteet ja -huoltotarjoukset kevääseen ja kesään.

Auringonsäteet hyväilevät ihoa, ja suu on hymyssä: Koe BMW-autollasi täydellinen kevät ja kesä. Innostu jännittävistä autoreissuista, nauti laatuajasta perheesi kanssa ja koe kulinaristisia elämyksiä paikallisella torilla vieraillessasi. Lähde kokemaan uusia elämyksiä ja tunne rakkaittesi aito ilo.

ROADTRIP-ELÄMYS.

Saa seikkailumieliset sydämet lyömään kiivaampaa.

ROADTRIP-ELÄMYS.

Saa seikkailumieliset sydämet lyömään kiivaampaa.

Kaasu pohjassa lämmintä kautta kohti. On kyse sitten pienestä spontaanista viikonloppureissusta tai pitemmästä matkasta, mikään ei ole mukavampaa kuin yhteinen autoreissu ystävien tai perheen kanssa. Tutustu uusiin paikkoihin, vietä aikaa upeiden ihmisten kanssa ja nauti vapauden tunteesta. Valmistaudu yllätyksiin ja seikkailuihin ja suuntaa matkasi kohti maailman moottoriteitä ja kaupunkien katuja. Jos matka sattuu yllättäen pidentymään, entistä parempi.

VARUSTAUTUNUT ROADTRIPILLE.

Digitaaliset tiekartat.

BMW-navigointijärjestelmien digitaalisten tiekarttojen ansiosta pääset määränpäähän sekä kotimaassa että ulkomailla. Nykyisten tiemuutostietojen lisäksi saat käyttöösi muita matkan kannalta tärkeitä tietoja.

Polkupyöräteline Compact.

Kokoon taitettava, auton perään asennettava polkupyöräteline Compact on kevyt ja silti lujatekoinen. Kuormitus 60 kiloon saakka. Takatelineen saa kiinnitettyä vetokoukkuun nopeasti ja turvallisesti yhdellä kädellä, ja telineessä on tilaa kahdelle polkupyörälle/sähköpyörälle, joiden akseliväli on enintään 130 cm.

BMW-kattoboksi.

Matkusta erityisen mukavasti, vaikka matkatavaraa olisi runsaasti: BMW-kattoboksit lisäävät tavaratilaa, ja valikoimasta löytyy erivärisiä ja erikokoisia (320 l, 350 l, 460 l tai 520 l) malleja. Kaunismuotoiset boksit ihastuttavat helpolla kuormattavuudellaan ja innovatiivisella, molemminpuolisella avausjärjestelmällään. Kuuden lukituspisteen ja varkautta vaikeuttavien ominaisuuksiensa ansiosta nämä kuljetusboksit täyttävät tiukimmatkin turvavaatimukset. Kaikkiin autoihin, joissa on BMW-kattotelineet tai -kattokaidetelineet.

Lightning-USB-adapteri.

Lujatekoinen USB-adapteri, jossa on täysmetalliset pistokkeet, mahdollistaa oman suosikkimusiikin kuuntelemisen. Sen avulla yhteensopivat Apple iPod™- tai iPhone™-laitteet voidaan integroida autoon ja ladata samalla. USB-adapterin ansiosta tallennetun musiikin toistaminen onnistuu helposti auton kaiuttimista. Ulkoisia musiikkilähteitä hallitaan iDrive-monitoimisäätimellä, monitoimiohjauspyörällä tai radion näppäimillä.

VALMIINA UUSIIN HAASTEISIIN.

VALMIINA UUSIIN HAASTEISIIN.

BMW X3:n uusi lisävaruste tekee urheilullisesta matkasta ainutlaatuisen elämyksen. Tempaudu mukaan maastopyörämatkallemme Provencen läpi. Kompaktin ja vankan polkupyörätelineen sekä erinomaisten säilytystilojen ansiosta BMW X3 on valmis kaikkiin haasteisiin. Antaa palaa – Innovatiivinen Activity Key yhdistää lukitus- ja lukituksen avaustoiminnot sekä moottorin käynnistys- ja pysäytystoiminnot pieneen vedenkestävään ja painikkeettomaan avainmoduuliin. Se sopii siten täydellisesti aktiiviseen elämäntyyliisi. Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi voit istuutua X3-autoosi rauhallisin mielin, sillä tarkkaan sovitetut, X3-tekstilogolla tyylitellyt lattiamatot suojaavat auton sisätilaa kosteudelta ja lialta. Ei muuta kuin keula kohti seuraavaa seikkailua.

KOTONAAN KAIKISSA MAASTOISSA.

Tiellä ja maastossa ‒ turvallinen kaikilla matkoilla.

KOTONAAN KAIKISSA MAASTOISSA.

Tiellä ja maastossa ‒ turvallinen kaikilla matkoilla.

Alkuperäisten BMW-rengassarjojen ansiosta selviät kaikista haasteista niin tiellä kuin maastossakin. Ne on mitoitettu täsmälleen oman BMW-autosi mukaan, ne täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset, ja ne on kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavien rengasvalmistajien (esimerkiksi Bridgestone, Dunlop, Goodyear ja Pirelli) kanssa. Lisäksi kaikkiin täydellisiin pyöräsarjoihin sisältyvät tähtimerkityt Runflat-renkaat ja RDC-tunnistimet. Näin auto pysyy aina hallinnassasi myös tiettömillä taipaleilla.

ALKUPERÄISET BMW-RENGASSARJAT.

Y-spoke 701M.

21" pyöräsarja malleihin X3 (alkaen 2017) ja X4 (alkaen 2018) sisältäen tähtimerkityt Runflat-renkaat ja RDC-tunnistimet valmiiksi asennettuina ja pyörät tasapainotettuina.

V-spoke 687.

21" rengassarja 6-sarjan GT-malliin ja 7-sarjan malleihin (alkaen 2015) sisältäen tähtimerkityt Runflat-renkaat ja RDC-tunnistimet valmiiksi asennettuina ja pyörät tasapainotettuina.

Double-spoke 624M.

20" rengassarja BMW 3-sarjan ja BMW 4-sarjan malleihin (alkaen 2011) sisältäen tähtimerkityt Runflat-renkaat ja RDC-tunnistimet valmiiksi asennettuina ja pyörät tasapainotettuina.

Cross-spoke 669M.

20" rengassarja 5-sarjan malleihin (alkaen 2017) sisältäen tähtimerkityt Runflat-renkaat ja RDC-tunnistimet valmiiksi asennettuina ja pyörät tasapainotettuina.

Y-spoke 763M.

19" rengassarja M2-malleihin (alkaen 2014) sisältäen tähtimerkityt Runflat-renkaat ja RDC-tunnistimet valmiiksi asennettuina ja pyörät tasapainotettuina. Malleihin M3/M4 saatavana myös 19"/20" rengassarja.

BMW:N RENGASPALVELU.

BMW:N RENGASPALVELU.

Sen lisäksi, että vaihdamme kesä-/talvirenkaasi, hyödyt myös kulutuspinnan syvyyden ja jarrujen tarkastuksesta. Vanteiden ja renkaanvaihdon (ml. tasapainotus) hinta-laatu-suhde on ensiluokkainen. Tarkastuksen ja huollon teemme erityisen huolellisesti ja osaavasti.

AIKAA PERHEEN KESKEN.

Mukavia hetkiä koko perheen kesken.

AIKAA PERHEEN KESKEN.

Mukavia hetkiä koko perheen kesken.

Paikoillanne, valmiit, hep! Erityisesti keväällä ja kesällä on paljon nähtävää ja koettavaa. Mikä olisikaan siis parempaa kuin viettää aikaa yhdessä itselle tärkeimpien ihmisten kanssa? Koe unohtumattomia hetkiä ja vietä arvokasta aikaa perheesi kanssa. Tehkää kaikkea kivaa, mitä sekä vanhemmat että nuoremmat haluavat tehdä yhdessä.

YHDESSÄ VALMIINA KAIKKEEN, MITÄ ETEEN SATTUU TULEMAAN.

Lehtitaskut etuistuinten taustoissa.

Korkealaatuiset taskut kiinnitetään etuistuimien selkänojaan. Ne tarjoavat takamatkustajien käyttöön riittävästi säilytystilaa mitä erilaisimmille matkatavaroille, jotka ovat samalla helposti käden ulottuvilla. Taskut on jaettu kahteen osioon, joiden vetoketjut voidaan sulkea erikseen. Taskun yläosassa on eristetty lokero pulloa varten ja erikokoisia sisätaskuja, joista osa voidaan sulkea erikseen. Alaosassa on kaksi lisäsäilytyslokeroa ja helppokäyttöinen paperiliinalokero. Etuistuinten taustoissa sijaitsevat lehtitaskut on valmistettu kestävästä polyesterikankaasta.

Aurinkosuojat.

Välttämätön seuralainen etenkin pitkillä kuumilla ajomatkoilla: kätevä aurinkosuoja. Se on helppo kiinnittää ikkunan kehykseen, joten sitä voidaan käyttää myös ikkunan ollessa auki. Tarkasti sopivien mittojensa ansiosta se suojaa etenkin lapsia optimaalisesti suoralta auringonpaisteelta ja auttaa alentamaan lämpötilaa auton sisällä.

Travel & Comfort – perusteline.

Travel & Comfort -järjestelmässä monipuolinen pidike- ja kiinnitysratkaisujen valikoima yhdistyy kokonaisuudeksi, joka parantaa sisätilan matkustusmukavuutta. Järjestelmän perustan muodostaa pääntukien jalkoihin asennettava perusteline, johon järjestelmän muut osat on helppo ja nopea kiinnittää tukevasti: valikoimasta löytyy esimerkiksi eri Apple iPad™ -mallien ja Samsung Galaxy Tab -laitteiden kannattimet, korkeussuunnassa säädettävä kätevä kääntöpöytä, jossa on tyylikäs BMW-design, GoPro-kamerateline, vaateripustin ja yleismallinen koukku, johon voidaan ripustaa vaatteita tai kevyitä laukkuja istuimen selkänojan taustapuolelle.

Travel & Comfort – vaateripustin.

Vaateripustin on helppo kiinnittää erikseen saatavaan perustelineeseen (edellytys), sitä voidaan käyttää myös auton ulkopuolella.