"TÄYDELLISET KESÄT OVAT KUIN RANNIKKOTEITÄ. LOPUTTOMIA JA HENKEÄSALPAAVAN UPEITA."

BMW-lisävarusteet ja -huoltotarjoukset kevääseen ja kesään.

"TÄYDELLISET KESÄT OVAT KUIN RANNIKKOTEITÄ. LOPUTTOMIA JA HENKEÄSALPAAVAN UPEITA."

BMW-lisävarusteet ja -huoltotarjoukset kevääseen ja kesään.

"TÄYDELLISET KESÄT OVAT KUIN RANNIKKOTEITÄ. LOPUTTOMIA JA HENKEÄSALPAAVAN UPEITA."BMW-lisävarusteet ja -huoltotarjoukset kevääseen ja kesään.

Auringonsäteet hyväilevät ihoa, ja suu on hymyssä: Koe BMW-autollasi täydellinen kevät ja kesä. Innostu jännittävistä autoreissuista, nauti laatuajasta perheesi kanssa ja koe kulinaristisia elämyksiä paikallisella torilla vieraillessasi. Lähde kokemaan uusia elämyksiä ja tunne rakkaittesi aito ilo.

Read more

ROADTRIP-ELÄMYS.

Saa seikkailumieliset sydämet lyömään kiivaampaa.

ROADTRIP-ELÄMYS.

Saa seikkailumieliset sydämet lyömään kiivaampaa.

Kaasu pohjassa lämmintä kautta kohti. On kyse sitten pienestä spontaanista viikonloppureissusta tai pitemmästä matkasta, mikään ei ole mukavampaa kuin yhteinen autoreissu ystävien tai perheen kanssa. Tutustu uusiin paikkoihin, vietä aikaa upeiden ihmisten kanssa ja nauti vapauden tunteesta. Valmistaudu yllätyksiin ja seikkailuihin ja suuntaa matkasi kohti maailman moottoriteitä ja kaupunkien katuja. Jos matka sattuu yllättäen pidentymään, entistä parempi.

Read more

VARUSTAUTUNUT ROADTRIPILLE.

Digitaaliset tiekartat.

BMW-navigointijärjestelmien digitaalisten tiekarttojen ansiosta pääset määränpäähän sekä kotimaassa että ulkomailla. Nykyisten tiemuutostietojen lisäksi saat käyttöösi muita matkan kannalta tärkeitä tietoja.
Read more

Polkupyöräteline Compact.

Kokoon taitettava, auton perään asennettava polkupyöräteline Compact on kevyt ja silti lujatekoinen. Kuormitus 60 kiloon saakka. Takatelineen saa kiinnitettyä vetokoukkuun nopeasti ja turvallisesti yhdellä kädellä, ja telineessä on tilaa kahdelle polkupyörälle/sähköpyörälle, joiden akseliväli on enintään 130 cm.
Read more

BMW-kattoboksi.

Matkusta erityisen mukavasti, vaikka matkatavaraa olisi runsaasti: BMW-kattoboksit lisäävät tavaratilaa, ja valikoimasta löytyy erivärisiä ja erikokoisia (320 l, 350 l, 460 l tai 520 l) malleja. Kaunismuotoiset boksit ihastuttavat helpolla kuormattavuudellaan ja innovatiivisella, molemminpuolisella avausjärjestelmällään. Kuuden lukituspisteen ja varkautta vaikeuttavien ominaisuuksiensa ansiosta nämä kuljetusboksit täyttävät tiukimmatkin turvavaatimukset. Kaikkiin autoihin, joissa on BMW-kattotelineet tai -kattokaidetelineet.
Read more

Lightning-USB-adapteri.

Lujatekoinen USB-adapteri, jossa on täysmetalliset pistokkeet, mahdollistaa oman suosikkimusiikin kuuntelemisen. Sen avulla yhteensopivat Apple iPod™- tai iPhone™-laitteet voidaan integroida autoon ja ladata samalla. USB-adapterin ansiosta tallennetun musiikin toistaminen onnistuu helposti auton kaiuttimista. Ulkoisia musiikkilähteitä hallitaan iDrive-monitoimisäätimellä, monitoimiohjauspyörällä tai radion näppäimillä.
Read more

VALMIINA UUSIIN HAASTEISIIN.

VALMIINA UUSIIN HAASTEISIIN.

BMW X3:n uusi lisävaruste tekee urheilullisesta matkasta ainutlaatuisen elämyksen. Tempaudu mukaan maastopyörämatkallemme Provencen läpi. Kompaktin ja vankan polkupyörätelineen sekä erinomaisten säilytystilojen ansiosta BMW X3 on valmis kaikkiin haasteisiin. Antaa palaa – Innovatiivinen Activity Key yhdistää lukitus- ja lukituksen avaustoiminnot sekä moottorin käynnistys- ja pysäytystoiminnot pieneen vedenkestävään ja painikkeettomaan avainmoduuliin. Se sopii siten täydellisesti aktiiviseen elämäntyyliisi. Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi voit istuutua X3-autoosi rauhallisin mielin, sillä tarkkaan sovitetut, X3-tekstilogolla tyylitellyt lattiamatot suojaavat auton sisätilaa kosteudelta ja lialta. Ei muuta kuin keula kohti seuraavaa seikkailua.

KOTONAAN KAIKISSA MAASTOISSA.

Tiellä ja maastossa ‒ turvallinen kaikilla matkoilla.

KOTONAAN KAIKISSA MAASTOISSA.

Tiellä ja maastossa ‒ turvallinen kaikilla matkoilla.

Alkuperäisten BMW-rengassarjojen ansiosta selviät kaikista haasteista niin tiellä kuin maastossakin. Ne on mitoitettu täsmälleen oman BMW-autosi mukaan, ne täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset, ja ne on kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavien rengasvalmistajien (esimerkiksi Bridgestone, Dunlop, Goodyear ja Pirelli) kanssa. Lisäksi kaikkiin täydellisiin pyöräsarjoihin sisältyvät tähtimerkityt Runflat-renkaat ja RDC-tunnistimet. Näin auto pysyy aina hallinnassasi myös tiettömillä taipaleilla.

Read more

ALKUPERÄISET BMW-RENGASSARJAT.

Y-spoke 701M.

21" pyöräsarja malleihin X3 (alkaen 2017) ja X4 (alkaen 2018) sisältäen tähtimerkityt Runflat-renkaat ja RDC-tunnistimet valmiiksi asennettuina ja pyörät tasapainotettuina.
Read more

V-spoke 687.

21" rengassarja 6-sarjan GT-malliin ja 7-sarjan malleihin (alkaen 2015) sisältäen tähtimerkityt Runflat-renkaat ja RDC-tunnistimet valmiiksi asennettuina ja pyörät tasapainotettuina.
Read more

Double-spoke 624M.

20" rengassarja BMW 3-sarjan ja BMW 4-sarjan malleihin (alkaen 2011) sisältäen tähtimerkityt Runflat-renkaat ja RDC-tunnistimet valmiiksi asennettuina ja pyörät tasapainotettuina.
Read more

Cross-spoke 669M.

20" rengassarja 5-sarjan malleihin (alkaen 2017) sisältäen tähtimerkityt Runflat-renkaat ja RDC-tunnistimet valmiiksi asennettuina ja pyörät tasapainotettuina.
Read more

Y-spoke 763M.

19" rengassarja M2-malleihin (alkaen 2014) sisältäen tähtimerkityt Runflat-renkaat ja RDC-tunnistimet valmiiksi asennettuina ja pyörät tasapainotettuina. Malleihin M3/M4 saatavana myös 19"/20" rengassarja.
Read more

BMW:N RENGASPALVELU.

BMW:N RENGASPALVELU.

Sen lisäksi, että vaihdamme kesä-/talvirenkaasi, hyödyt myös kulutuspinnan syvyyden ja jarrujen tarkastuksesta. Vanteiden ja renkaanvaihdon (ml. tasapainotus) hinta-laatu-suhde on ensiluokkainen. Tarkastuksen ja huollon teemme erityisen huolellisesti ja osaavasti.

AIKAA PERHEEN KESKEN.

Mukavia hetkiä koko perheen kesken.

AIKAA PERHEEN KESKEN.

Mukavia hetkiä koko perheen kesken.

Paikoillanne, valmiit, hep! Erityisesti keväällä ja kesällä on paljon nähtävää ja koettavaa. Mikä olisikaan siis parempaa kuin viettää aikaa yhdessä itselle tärkeimpien ihmisten kanssa? Koe unohtumattomia hetkiä ja vietä arvokasta aikaa perheesi kanssa. Tehkää kaikkea kivaa, mitä sekä vanhemmat että nuoremmat haluavat tehdä yhdessä.

Read more

YHDESSÄ VALMIINA KAIKKEEN, MITÄ ETEEN SATTUU TULEMAAN.

Lehtitaskut etuistuinten taustoissa.

Korkealaatuiset taskut kiinnitetään etuistuimien selkänojaan. Ne tarjoavat takamatkustajien käyttöön riittävästi säilytystilaa mitä erilaisimmille matkatavaroille, jotka ovat samalla helposti käden ulottuvilla. Taskut on jaettu kahteen osioon, joiden vetoketjut voidaan sulkea erikseen. Taskun yläosassa on eristetty lokero pulloa varten ja erikokoisia sisätaskuja, joista osa voidaan sulkea erikseen. Alaosassa on kaksi lisäsäilytyslokeroa ja helppokäyttöinen paperiliinalokero. Etuistuinten taustoissa sijaitsevat lehtitaskut on valmistettu kestävästä polyesterikankaasta.
Read more

Aurinkosuojat.

Välttämätön seuralainen etenkin pitkillä kuumilla ajomatkoilla: kätevä aurinkosuoja. Se on helppo kiinnittää ikkunan kehykseen, joten sitä voidaan käyttää myös ikkunan ollessa auki. Tarkasti sopivien mittojensa ansiosta se suojaa etenkin lapsia optimaalisesti suoralta auringonpaisteelta ja auttaa alentamaan lämpötilaa auton sisällä.
Read more

Travel & Comfort – perusteline.

Travel & Comfort -järjestelmässä monipuolinen pidike- ja kiinnitysratkaisujen valikoima yhdistyy kokonaisuudeksi, joka parantaa sisätilan matkustusmukavuutta. Järjestelmän perustan muodostaa pääntukien jalkoihin asennettava perusteline, johon järjestelmän muut osat on helppo ja nopea kiinnittää tukevasti: valikoimasta löytyy esimerkiksi eri Apple iPad™ -mallien ja Samsung Galaxy Tab -laitteiden kannattimet, korkeussuunnassa säädettävä kätevä kääntöpöytä, jossa on tyylikäs BMW-design, GoPro-kamerateline, vaateripustin ja yleismallinen koukku, johon voidaan ripustaa vaatteita tai kevyitä laukkuja istuimen selkänojan taustapuolelle.
Read more

Travel & Comfort – vaateripustin.

Vaateripustin on helppo kiinnittää erikseen saatavaan perustelineeseen (edellytys), sitä voidaan käyttää myös auton ulkopuolella.
Read more

Travel & Comfort – yleismallinen kiinnike.

Yleismallinen kiinnike useille Travel & Comfort Tablet Safety Case -suojuksella varustetuille 7 - 11 tuuman Apple- ja Samsung-tableteille. Tarkkaan sovitetut Safety Case -silikonisuojukset ovat saatavissa erikseen useille Applen ja Samsungin valmistamille tableteille. Toimitus sisältää lisäksi näytön suojakalvon. Safety Case -suojuksen ansiosta tabletti kestää paremmin putoamiset sekä siihen kohdistuvat iskut ja kolhut. Samalla Safety Case -suojus mahdollistaa tabletin turvallisen kiinnityksen yleismalliseen kiinnikkeeseen. Kiinnike säätyy automaattisesti Safety Case -suojuksen koon mukaan. Rungon 360°-kääntötoiminnon ja kaltevuussäädön ansiosta kiinnike voidaan kiinnittää aina haluttuun asentoon. Se voidaan kiinnittää esimerkiksi pääntuen taakse pystysuoraan asentoon täydellistä elokuvanautintoa varten tai selkänojan taustapuolelle viistoon asentoon työnteon mukavuuden varmistamiseksi.
Read more

Travel & Comfort – kääntöpöytä.

Kääntöpöydän asennus sujuu silmänräpäyksessä kätevän lukitustoiminnon ansiosta, minkä lisäksi myös pöydän korkeus ja kaltevuus voidaan säätää yksilöllisesti. Se tarjoaa takamatkustajille näin optimaalisen työskentely- tai laskutason. Integroitu mukiteline takaa puolestaan sen, että juomat pysyvät aina turvallisesti paikoillaan.
Read more

HOITOTUOTESARJA KESÄKÄYTTÖÖN.

HOITOTUOTESARJA KESÄKÄYTTÖÖN.

Hoitosarjaan kuuluvat tuotteet on suunniteltu erityisesti kesäpuhdistuksen tarpeisiin. Sarjaan kuuluu monikäyttöinen, helppohoitoisesta tarpaulinista valmistettu laukku. Laukun koruton, mutta dynaaminen design korostaa hoitosarjan ja siihen kuuluvien alkuperäisten BMW-hoitotuotteiden korkeaa laatua. Laukkua voidaan käyttää muotoilunsa ansiosta vaihtoehtoisesti tietokonelaukkuna. Sarjan kuuluvat: 1x vanteiden puhdistusaine (500 ml), 1x hyönteisirrote (500 ml), 1x lasinkirkaste (1 000 ml).

STREET FOOD MARKETS.

Kulinaristinen matka.

STREET FOOD MARKETS.

Kulinaristinen matka.

Haluatko tutustua makuhermoja kutkutteleviin kansainvälisiin herkkuihin? Vieraile katuruokatoreilla, jotka vievät sinut uusiin kulttuurisiin maailmoihin. Matkan aikana voit nautiskella lempimusiikistasi laadukkaan ALPINE-hifijärjestelmän ansiosta. Kirkas ääni tekee ajomatkasta todellisen elämyksen. Liitä kannettavat laitteesi ja lataa ne Wireless Charging -lokeron tai Wireless Charging -kotelon avulla. Määränpäähän saavuttuasi voit kuljeskella pienten ruokaständien, katukeittiöiden ja Food Truck -autojen keskellä. Samalla voit kuunnella eri puolilta maailmaa kotoisin olevien artistien esittämästä livemusiikista. Täältä jokainen löytää jotain mielenkiintoista nähtävää, kuultavaa, haisteltavaa ja maisteltavaa. Juhla kaikille aisteille.

Read more

KAIKKI AISTIT TERÄVINÄ.

Wireless Charging -lokero.

Wireless Charging -lokero on turvallinen ja vankka säilytyspaikka matkapuhelimelle, ja siinä on mahdollisuus langattomaan lataamiseen sekä liitäntä auton ulkoantenniin. Langaton lataustoiminto (sis. LED-lataustilanäytön) soveltuu kaikille matkapuhelimille, jotka tukevat Qi-lataustekniikkaa.
Read more

Wireless Charging -kotelo.

Wireless Charging -kotelo mahdollistaa Apple-laitteiden iPhone™ 5, 5S, 6, 6S, 6S Plus, 7 ja 7 Plus induktiivisen lataamisen. Innovatiivinen matkapuhelinkotelo on yhteensopiva kaikkien Qi-sertifioitujen laturien kanssa, ja se toimii samalla myös suojuksena.
Read more

Advanced Car Eye 2.0 Connectivity.

Innovatiivinen Connectivity-moduuli täydentää BMW Advanced Car Eye 2.0 -kameraa online-yhteydellä ja sovelluksella. Se sisältää lukuisia toimintoja, joihin lukeutuvat esimerkiksi videotallenteiden suoratoisto ja tallennus pilveen, auton GPS-paikannus ja push-ilmoitusten lähetys hätätilanteissa.
Read more

Snap-In-Adapter.

Yleismallinen Snap-in-adapteri mahdollistaa kaikkien Lightning-pistokkeellisten Apple iPhone™ -laitteiden turvallisen säilyttämisen ja nopean lataamisen. Lisäksi puhelinkeskusteluihin sekä puhelimeen omaa viihtymistä varten tallennettujen musiikkikappaleiden kuuntelemiseen voidaan käyttää auton kaiuttimia.
Read more

ALPINE-hifijärjestelmä.

ALPINE-hifijärjestelmä parantaa audio-ominaisuuksia merkittävästi takaamalla miellyttävän luonnollisen soinnin. Kaikki 420-wattisen, 3-kanavaisen kaiutinjärjestelmän komponentit on kehitetty erityisesti BMW-autoa varten ja sovitettu täydellisesti sen akustiikkaan.
Read more

Floor Liner -lattiamatot.

Mitoiltaan täsmälleen sopivissa, kulutusta kestävissä Floor Liner -lattiamatoissa on erittäin korkea reuna ja erityiset vesiurat, joten ne suojaavat jalkatilaa edessä kosteudelta ja lialta, eikä jalkojen tarvitse olla vesilätäkössä. Ne ovat mustat, ja niissä on jaloteräskoriste.
Read more

BMW Teleservices -palvelut.

BMW Teleservices -palvelut.

Seuraava öljynvaihto, auton kuntotarkastus, uudet jarrupalat. Moisista ajankohdista sinun ei enää tarvitse kantaa huolta. Rentoudu – BMW-autosi tietää itse, millaista huoltoa se kaipaa, ja välittää autokohtaiset huoltotiedot BMW:lle täysin automaattisesti ja tarpeenmukaisesti. Näin haluamasi BMW Service -toimipiste saa tiedot kätevästi käyttöönsä, minkä jälkeen sieltä otetaan sinuun viipymättä yhteyttä.