BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW-autot järvi- ja vuoristomaisemassa

ALKUPERÄISET BMW:N KEVÄT- JA KESÄLISÄVARUSTEET.

”MUKAVUUSALUEEMME: AURINGOSSA.”

Alkuperäiset BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet.”MUKAVUUSALUEEMME: AURINGOSSA.”

Tee kesästäsi kaikkien aikojen kesä. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden, kesärenkaiden ja -vanteiden, BWM Servicen ja BMW Chargingin avulla.

Kesä on tullut, ja aurinkoinen sää tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia tutustua seutuun. Se odottaa vain sitä, että löydät sen. Nauti tien mutkista, raikkaasta ilmasta ja maisemasta alkuperäisten BMW-lisävarusteiden myötä. Parhaan mahdollisen ajokokemuksen varmistavat BMW:n renkaat ja vanteet. Niiden sekä BMW Service- ja BMW Charging -palvelujen avulla pääset turvallisesti kesäkohteisiisi. Kesän jokaisesta hetkestä pitäisi pystyä nauttimaan täysin siemauksin ilman matkanteon keskeytyksiä.

Lue lisää

HALUATKO AUTOLOMALLE SUOMESSA TÄNÄ KESÄNÄ?

HALUATKO AUTOLOMALLE SUOMESSA TÄNÄ KESÄNÄ?

Olemme keränneet vinkkejä, joita tarvitset, jotta automatkasi olisi mukavampi, turvallisempi ja nautinnollisempi kuin koskaan.

BMW alkuperäiset lisävarusteet auton sisä-ja ulkopuolelle.

”OLEMME AINA VALMIITA AURINKOON.”

Jos haluat tehdä kesästäsi kaikkien aikojen parhaan, sinun kannattaa valmistautua siihen hyvin. Suunnittele matkasi ja varmista, että autossa on riittävästi tilaa tarvitsemillesi varusteille. Hyödynnä sisätilan ja ulkopuolen kattavaa alkuperäisten BMW-lisävarusteiden valikoimaamme tehdäksesi BMW-autostasi kesälomalle sopivan.  

BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet Mies istuu BMW-autossa ovi avattuna
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW-adapterikaapeli Apple iPhonelle/iPodille™

BMW-adapterikaapeli Apple iPhonelle/iPodille™.

Tukeva BMW-adapterikaapeli, jossa on täysmetalliset pistokkeet, tekee yksilöllisestä musiikkinautinnosta autossa konkreettisen. Kaapelin avulla yhteensopivat Apple iPod™- tai iPhone™-laitteet voidaan integroida autoon ja ladata samalla. USB-adapterin avulla saatavilla olevaa musiikkia voidaan kuunnella helposti kaiuttimien kautta. Ulkoisten musiikkilähteiden hallinta tapahtuu iDrive Controller -säätimen, monitoimiohjauspyörän tai radion kautta.
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 on tarkka Full-HD-kamera, joka vangitsee tapahtumat auton edessä ja takana myös auton ollessa pysäköitynä. Jos auton ulkopuolella ilmenee tärinää ja poikkeavia liikkeitä, kamera tallentaa tilanteen automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien tai murtojen (tai murtoyritysten) dokumentoimiseksi.
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW Dual USB -laturi tyypille A ja C

BMW USB-laturi tyypille A ja C.

USB-laturi kahdelle pistokkeelle asetetaan näppärästi auton savukkeensytyttimeen. Näin kahta ulkoista mobiililaitetta voidaan ladata samaan aikaan helposti ja mukavasti. Suuri, enintään 2 x 3 A:n latausvirta yhdessä enintään 18 W:n lataustehon kanssa mahdollistaa erittäin nopean latauksen. Integroitu elektroniikka estää ylikuumentumisen. C-tyypin USB-liitäntään on asetettu erilaisia profiileja, jotka määrittävät Power Delivery -lataustekniikan avulla mahdolliset virta- ja jännitetasot yhdessä päätelaitteen kanssa. Tämä teknologia mahdollistaa parhaan mahdollisen latauksen säästäen samalla akkua.
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW:n jokasään lattiamatot eteen

BMW jokasään lattiamatot eteen.

Mitoiltaan täsmälleen sopivissa ja kulutusta kestävissä BMW jokasään lattiamatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Ne ovat mustat, ja niissä on laadukas, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa.
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet Yleismallinen BMW Wireless Charging -asema

BMW Wireless Charging -asema yleismallinen.

Langaton lataus aina ja kaikkialla: Yleismallisen BMW Wireless Charging -aseman avulla älypuhelin voidaan ladata mukavasti ja tehokkaasti autossa ilman johtoa. Matkapuhelin pysyy siinä tukevasti ja turvallisesti paikallaan. Erityisen kätevä ominaisuus on se, että asemaan on integroitu irrotettava varavirtalähde, mikä mahdollistaa langattoman latauksen myös auton ulkopuolella.
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW-selkänojalaukku

BMW-selkänojalaukku.

Ihanteellinen lasten kanssa matkustamiseen. Laukku, jossa on pestävä potkimissuojus, kiinnitetään etuistuinten selkänojaan. Laukun monenlaisissa suljettavissa lokeroissa ja erillisessä pullotelineessä on tilaa matkalla tarvittaville tavaroille. Laukkua on helppo kantaa, ja se voidaan tarvittaessa taittaa kokoon.
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW Safety Case -suojus 11" Apple iPad Pro™ -laitteelle Travel & Comfort -järjestelmään

BMW Safety Case -suojus 11" Apple iPad Pro™ -laitteelle Travel & Comfort -järjestelmään.

Safety Case -suojus tarjoaa ihanteellisen suojan kaikille 10,5" Apple iPad™ Pro -laitteille. Musta silikonisuojus suojaa tablettia luotettavasti naarmuilta ja iskuilta, ja yhdessä mukana toimitetun näytönsuojakalvon kanssa se suojaa myös roiskevedeltä. Erikseen saatavilla olevan Travel & Comfort -järjestelmän yleispidikkeen kanssa se on mahdollista kiinnittää ajoneuvoon joustavasti, kätevästi ja varmasti. *Saatavilla myös 7,9'' Apple iPad mini 4-, 10,5" Apple iPad Pro-, 9,7" Apple iPad Air 1-, 9,7" Apple iPad Air 2-, 9,7" Apple iPad Pro-, 9,7" Samsung Galaxy Tab A- ja 9,7" Samsung Galaxy Tab S2 -laitteille
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW-kattoboksi 420 Black/Titanium Silver

BMW kattoboksi 420 Black/Titanium Silver.

Moderni, suljettava, musta BMW-kattoboksi tarjoaa 420 litraa lisää säilytystilaa. Tilava kattoboksi on helppo asentaa kattotelineeseen. Se sopii kaikkiin BMW-kattotelinejärjestelmiin. Kattoboksin kuoret on valmistettu iskunkestävästä, UV-stabiloidusta ABS-muovista. Molemminpuolisen avausjärjestelmän ansiosta boksi on helppo kuormata. Varastamista vaikeuttava kolminkertainen keskuslukitus on molemmilla puolilla. Kattoboksi painaa 19 kiloa, ja se täyttää törmäystä, käyttöturvallisuutta ja pitkäaikaista käyttöä koskevat tiukat BMW-turvallisuusstandardit.
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW-kattoteline

BMW-kattoteline.

Monitoimintoinen kattotelinejärjestelmä voidaan yhdistää kaikkiin BMW-kattotelinekiinnikkeisiin ja -kattobokseihin. Se on erittäin helppo kiinnittää, ja se täyttää tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset lujan rakenteensa ja varastamista vaikeuttavan lukitusjärjestelmänsä ansiosta. BMW:lle ominaisen muotoilunsa ansiosta kattoteline sopii täydellisesti auton ilmeeseen.
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW tavaratilan kaukalomatto

BMW tavaratilan kaukalomatto.

Mitoiltaan täsmälleen sopiva BMW tavaratilan kaukalomatto suojaa tavaratilaa tehokkaasti lialta ja kosteudelta. Sen takaavat kauttaaltaan korkea reuna ja laadukas, kulutusta kestävä, vettä hylkivä materiaali, joka estää tavaroita liukumasta. Matto on kauniisti muotoiltu ja musta, joten se sopii täydellisesti tavaratilan ilmeeseen. Ulkoasun viimeistelee laadukas, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa, jossa on BMW-logo. Näin kaukalomatto korostaa auton yksilöllistä ilmettä ja sopii täydellisesti yhteen erikseen saatavilla olevien BMW:n jokasään lattiamattojen kanssa.
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW-polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW-polkupyörätakateline Pro 2.0 on suunniteltu kahden polkupyörän tai sähköpyörän turvalliseen kuljettamiseen BMW-vetokoukun nupissa. Teräs-alumiinirakenteinen, kevyt mutta vakaa telinejärjestelmä kestää enintään 60 kilon kuormituksen. Siinä on tilaa polku- tai sähköpyörille, joiden akseliväli on enintään 130 cm. Polkupyörätelinettä on erittäin helppo käsitellä, sillä sen vetokoukun nuppia voi käyttää yhdellä kädellä, tukivarret ovat irrotettavat ja juoksupyörät kiinnitetään räikkämekanismilla. Takatelineen poiskääntötoiminto mahdollistaa pääsyn tavaratilaan helposti milloin tahansa. Polkupyörätakateline Pro 2.0 täyttää myös tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset, ja se voidaan taittaa kokoon, kun sitä ei käytetä. Saatavilla on myös kolmelle pyörälle soveltuva telineen laajennus ja kuljetuslaukku. Näin ollen polkupyöräteline on erinomainen varuste BMW-malleihin esimerkiksi lomamatkoja tai lyhyitä retkiä varten.
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW WaterBlade

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade on innovatiiviseen pyyhinteknologiaan perustuva tuulilasinpyyhin. Puhdistusneste leviää suoraan tuulilasiin pyyhkimien sulkien suuttimien kautta. Tämä parantaa puhdistustehoa, vähentää näkyvyyttä haittaavaa suihkutussumua ja varmistaa, että nesteen kulutus on taloudellista. Nesteen tarkka levittyminen vähentää myös auton likaantumista. Lisäksi BMW Waterblade -pyyhkimet tarvitsee vaihtaa harvemmin kuin tavanomaiset tuulilasinpyyhkimet.
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet Luomugreippiuutetta sisältävä lasinpuhdistusaine

LUOMUGREIPPIUUTETTA SISÄLTÄVÄ BMW-LASINPUHDISTUSAINE.

Luomugreippiuutetta sisältävä lasinpuhdistusaine on osa uutta, kestävän kehityksen mukaista PureCare inspired by BMW i -hoitosarjaa. Tuote soveltuu erityisesti kaikkien BMW-autojen lasipintojen ja ikkunalasien puhdistukseen. Lasinpuhdistusaine poistaa tehokkaasti kaiken itsepintaisen lian jättämättä pintoja laikukkaiksi.

Laadukkaat alkuperäiset BMW:n kesärenkaat ja -vanteet & lisävarusteet.

”MINUN RENGASPAKETTINI: VALMIINA KESÄAIKAAN.”

BMW:n alkuperäisen rengaspaketin ansiosta selvität kaikki esteet tiellä ja maastossa. Rengaspaketti on mitoitettu täydellisesti omaa BMW-autoasi varten. Paketin renkaat ja vanteet täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset, ja ne on kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavien rengasvalmistajien (esim. Dunlop, Goodyear, Michelin ja Pirelli) kanssa. Lisäksi jokainen rengaspaketti sisältää tähtimerkinnällä varustetut Runflat-renkaat ja RDC-anturit. Näin pysyt aina oikealla kaistalla myös ajaessasi tien sivussa.

BMW-kevytmetallivanteet mukautuvat täydellisesti auton muotoiluun, minkä lisäksi ne myös täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Ne on kehitetty erityisesti Runflat-renkaiden kanssa käytettäviksi, ja niissä on tavallista korkeammat kohoumat, jotka estävät paineettomien renkaiden luisumisen myös kaarreajossa. Vanteiden kesto on optimaalinen, ja niille on ominaista ennen kaikkea täydellinen pyörintätarkkuus. Jotta tämä poikkeuksellinen laatu voidaan varmistaa pitkällä aikavälillä, vanteet testataan kattavasti tiukan BMW-suojausstandardin mukaisesti.

BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet Mies nojaa BMW-autoon koira seuranaan
20'' M-kevytmetallivanne Star-spoke 748 M Jet Black matta, kesärengaspaketti

20’’ M Star-spoke 748 M.

Laadukkaat 20'' M-kevytmetallivanteet Star-spoke 748 M ovat väriltään Jet Black matta, ja niissä on värillinen M-logo. RDC-kesärengaspaketti, jossa Runflat-renkaat, edessä vanteet 9J x 20 ja renkaat 275/45 R20 110Y XL RSC ja takana vanteet 10,5J x 20 ja renkaat 305/40 R20 112Y XL RSC.
EU-Rengastarra
22" M Performance -kevytmetallivanne Star-spoke 749 M Bicolor

22" M Performance Star-spoke 749 M.

Laadukkaat ja painoltaan optimoidut 22" M Performance -kevytmetallivanne Star-spoke 749 M Bicolor, kiiltosorvattu. Niissä on M Performance -tekstilogo ja värillinen M-logo. RDC-kesärengaspaketti, edessä vanteet 9,5J x 22 ja renkaat 275/35 R22 104Y XL ja takana vanteet 10,5J x 22 ja renkaat 315/30 R22 107Y XL.
EU-Rengastarra
21'' M-kevytmetallivanne Y-spoke 741 M Bicolor (Night Gold, kiiltosorvattu), kesärengaspaketti

21'' M Y-spoke 741 M Bicolor.

Tyylikkäät, ylelliset kiiltosorvatut 21'' M- kevytmetallivanteet Y-spoke 741 ovat väriltään Bicolor Night Gold. Ne antavat autolle yksilöllisen ja näyttävän ilmeen. Kesärengaspaketti, jossa rengaspaineen valvonta ja Runflat-renkaat, edessä vanteet 9,5J x 21 ja renkaat 275/40 R21 107Y XL RSC ja takana vanteet 10,5J x 21 ja renkaat 315/35 R21 111Y XL RSC.
EU-Rengastarra
19" M Performance -kevytmetallivanne Y-spoke 898 M Frozen Gunmetal Grey, kesärengaspaketti

19" M Performance Y-spoke 898 M.

Laadukkaat 19'' M Performance -kevytmetallivanteet Y-spoke 898 M ovat väriltään Frozen Gunmetal Grey. Niissä on M Performance -tekstilogo. Kesärengaspaketti, jossa rengaspaineen valvonta, edessä vanteet 8J x 19 ja renkaat 225/40 R19 93Y XL ja takana vanteet 8,5J x 19 ja renkaat 255/35 R19 96Y XL.
EU-Rengastarra
18'' M Performance Double-spoke 796 M Jet Black matta, kesärengaspaketti

18'' M Performance Double-spoke 796 M Jet Black, matta.

Laadukkaat 18'' M Performance -kevytmetallivanteet Double-spoke 796 M ovat väriltään Jet Black matta, ja niissä on värillinen M-logo. RDC-kesärengaspaketti, jossa Runflat-renkaat, edessä vanteet 7,5J x 18 ja renkaat 225/45 R18 95Y RSC ja takana vanteet 8,5J x 18 ja renkaat 255/40 R18 99Y RSC.
EU-Rengastarra
19'' BMW-kevytmetallivanne Double-spoke 793 Bicolor Night Gold

19'' BMW-kevytmetallivanne Double-spoke 793 Bicolor Night Gold.

Laadukkaat, kiiltosorvatut 19'' BMW-kevytmetallivanteet Double-spoke 793 ovat väriltään Bicolor Night Gold. Kesärengaspaketti, jossa rengaspaineen valvonta ja Runflat-renkaat, edessä vanteet 8J x 19 ja renkaat 225/40 R19 93Y XL RSC ja takana vanteet 8,5J x 19 ja renkaat 255/35 R19 96Y XL RSC.
EU-Rengastarra
BMW:n vanne- ja rengastarvikkeet Pyörännavan kiinteä BMW-suojus

Pyörännavan kiinteä BMW-suojus.

Paikallaan pysyvässä pyörännavan kapselissa on BMW-logo , joka on autoa ajettaessa koko ajan vaakatasossa. Pyörännavan suojuksen voi asentaa kaikkiin BMW- kevytmetallivanteisiin, joiden reikäpiirin halkaisija on 112 mm.
Tuotteeseen
BMW:n vanne- ja rengastarvikkeet BMW-venttiilinhatut logolla

BMW-venttiilinhatut logolla.

Laadukkaat , alumiiniset BMW-venttiilihatut suojaavat alumiiniventtiilejä tehokkaasti lialta ja kosteudelta. Samalla ne myös antavat renkaalle lisäilmettä. Sarja sisältää neljä venttiilinhattua. BMW-logolla.
Tuotteeseen
BMW:n vanne- ja rengastarvikkeet BMW-venttiilinhatut M-logolla

BMW-venttiilinhatut M-logolla.

Laadukkaat , alumiiniset BMW-venttiilihatut suojaavat alumiiniventtiilejä tehokkaasti lialta ja kosteudelta. Samalla ne myös antavat renkaalle lisäilmettä. Sarja sisältää neljä venttiilinhattua. M-logolla.
Tuotteeseen
BMW:n vanne- ja rengastarvikkeet M Performance -rengaslaukut

M Performance -rengaslaukut.

Ainutlaatuista moottoriurheilutunnelmaa autotalliin: M Performance -rengaslaukut suojaavat sekä kuljettajaa että autoa lialta. Vahvistettu kahva tekee renkaiden kuljetuksesta mukavaa. Rengaslaukussa olevasta merkinnästä näkee nopeasti ja yksiselitteisesti renkaan paikan autossa. Laukut on helppo ja nopea laittaa paikalleen, ja niissä on omaleimainen M Performance -muotoilu. Näin sekä kesä- että talvirengaspaketit säilyvät suojattuina ja kätevästi pakattuina urheilullisissa laukuissa seuraavaan renkaanvaihtoon asti.
Tuotteeseen
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet Mies juoksee BMW-auton vieressä takanaan vuoristomaisema

BMW:N RENGAS-/VANNEPALVELU.

Vaihdamme talvi-/kesärenkaasi sekä tarkastamme myös urasyvyydet ja jarrut. Tarjoamme renkaiden ja vanteiden vaihdon (sisältää tasapainotuksen) ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella. Tarkastukset ja huollot suoritamme erittäin huolellisesti ja asiantuntemuksella. Ammattitaitoisen renkaiden säilytyspalvelumme (sisältää pesun ja tasapainotuksen) avulla säästät aikaa, vaivaa ja tilaa.

ALKUPERÄISET BMW-LATAUSLISÄVARUSTEET.

”TÄYNNÄ KESÄFIILISTÄ: OMA ROADTRIP.”

Kun haluat olla valmiina kesään, lisävarusteiden lisäksi BMW-autosi on oltava myös täyteen ladattu. Tutustu alkuperäisiin BMW-latauslisävarusteisiin, jotka vastaavat täysin sähköautosi tarpeita. Näin voit tehdä kesästäsi kaikkien aikojen kesän.  

Lue lisää
BMW-lataustuotteet BMW-latauskaapeli 5 m julkisiin latauspisteisiin

BMW-latauskaapeli 5 m julkisiin latauspisteisiin.

BMW-latauskaapeli on pituudeltaan viisi metriä, ja se mahdollistaa helpon ja nopean latauksen julkisissa latauspisteissä, jotka tukevat lataustapaa (Mode) 3. Sen avulla BMW:n sähköautot ja hybridiautot voidaan ladata yksivaihevirralla merkittävästi nopeammin kuin mukana toimitetulla vakiolatauskaapelilla. ECE-standardin mukaisen pistokkeen ansiosta tämä on mahdollista kaikkialla Euroopassa. Kaapeli sopii täydellisesti BMW Wallboxin muotoiluun, ja se täyttää BMW:n korkeat laatuvaatimukset. Hopeoidut ja korroosionkestävät koskettimet varmistavat optimaalisen sähkönsiirron ja kestoiän.

Lue lisää
BMW-lataustuotteet BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Tankkauspaikka kotiin. Kiinteästi asennetulla BMW Wallboxilla BMW-auto voidaan ladata nopeasti, luotettavasti ja kätevästi jopa 22 kW:lla. BMW Wallbox on tilaa säästävästi muotoiltu, ja sen mitat ovat kompaktit. Sen lisäksi Wallboxin kaapelinhallinta on kätevää pistoke- ja seinäpidikkeineen. BMW Wallboxin käyttöä voidaan hallita myös My BMW -sovelluksen kautta. Tilanäytön avulla BMW Wallboxin senhetkinen tila voidaan tarkastaa koska tahansa. Integroidun vikavirtatunnistuksen ja huoltosovelluksen ansiosta asennus on yksinkertaista ja edullista.

Lue lisää
BMW-lataustuotteet BMW Flexible Fast Charger

BMW Flexible Fast Charger.

BMW Flexible Fast Charger BMW Flexible Fast Charger on kotilaturi kaikille täyssähkö – ja ladattaville hybridiautoille. Tällä asetuksella kotitalouspistorasioista saadaan suurimmillaan 1,8 kW:n (tyyppi E + F (CEE 7/7), schuko, 8 A) latausteho. Nopean lataamisen mahdollistavat lisävarusteena saatavat adapterikaapelit, joilla voidaan ladata virtaa teollisuuspistorasioista jopa 11 kW:lla. Flexible Fast Charger mukauttaa lataustehon automaattisesti aina valittuun virtalähteeseen ja kytkeytyy virransyöttöhäiriö- tai ylikuumenemistilanteissa pois päältä. Kompaktin kokonsa, kuusi metriä pitkän latauskaapelinsa ja vesitiiviin rakenteensa ansiosta laturi on kaikin tavoin erinomainen varuste. Lisävarusteena saatava seinäpidike tekee laturista kotona käden käänteessä mobiilin Wallboxin. Käyttökelpoinen seuraavissa maissa: Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Viro, Saksa, Kreikka, Unkari, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Alankomaat, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Suomi ja Turkki.

Lue lisää

BMW M PERFORMANCE -OSAT KEVÄÄSEEN JA KESÄÄN.

”ERITYISTÄ KESÄSSÄNI.”

Tänä kesänä on sinun aikasi loistaa. BMW M Performance -osien avulla saat lisättyä BMW-autoosi entistä enemmän yksilöllisyyttä ja aitoa moottoriurheiluluonnetta. Tee BMW-autostasi katseidenkerääjä ja tästä kesästä kaikkien aikojen kesäsi – ilman kompromisseja.

Lue lisää
BMW M Performance -osat 20" M-kevytmetallivanne Star-spoke 748 M, Jet Black matta

20'' M-kevytmetallivanne Star-spoke 748 M, Jet Black matta.

Laadukas 20'' M-kevytmetallivanne Star-spoke 748 M on väriltään Jet Black matta ja antaa optiikallaan autolle erityisen urheilullisen ilmeen. Offroad käyttöön sopiva RDC-rengaspaketti, jossa all terrain -renkaat, vanteet 9J x 20 ja renkaat 275/45 R20 110V XL.

BMW-kevytmetallivanteet mukautuvat täydellisesti auton muotoiluun, minkä lisäksi ne myös täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Ne on kehitetty erityisesti Runflat-renkaiden kanssa käytettäviksi, ja niissä on tavallista korkeammat kohoumat, jotka estävät paineettomien renkaiden luisumisen myös kaarreajossa. Vanteiden kesto on optimaalinen, ja niille on ominaista ennen kaikkea täydellinen pyörintätarkkuus. Jotta tämä poikkeuksellinen laatu voidaan varmistaa pitkällä aikavälillä, vanteet testataan kattavasti tiukan BMW-suojausstandardin mukaisesti. EU-Rengastarra

Lue lisää
BMW M Performance -osat M Performance -jäähdyttimen säleikkö, hiilikuitu

BMW M Performance -jäähdyttimen säleikkö, hiilikuitu.

Vahvista autosi ilmettä: Jäähdyttimen M Performance -säleikön kehys on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta huolellisesti käsityönä, ja säleikön koristerivat ovat erittäin vahvaa muovia. Tämä keulan visuaalinen yksityiskohta antaa autolle erityisen tyylikkään, yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen.

Lue lisää
BMW M Performance -osat Performance-lattiamatot

BMW M Performance -lattiamatot.

Laadukas ulkonäkö, erinomainen pito: M Performance -lattiamatot antavat ajoneuvolle myös sen jalkatilassa yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen. M-logolla ja M Performance -tekstilogolla. Nahkannäköinen reunus, jossa on kontrastiväreillä tehty koristenauha, ja M-värien mukainen sisäänommeltu nauha täydentävät arvokkaan ilmeen.

Lue lisää
BMW M Performance -osat M Performance -ulkopeilikotelot, hiilikuitu

BMW M Performance -ulkopeilikotelot, hiilikuitu.

Valmistettu huolellisesti käsityönä hiilikuidusta: Omaleimainen ulkopeilikotelo alleviivaa ajoneuvon korkean teknologian luonnetta. Sen dynaaminen muotoilu tekee ulkomuodosta erityisen arvokkaan näköisen ja korostaa yksilöllisyyttä ja sporttisuutta.

Lue lisää
BMW M Performance -osat M Performance -ilmanottoaukkojen suojukset keulaan, hiilikuitu

BMW M Performance -ilmanottoaukkojen suojukset keulaan, hiilikuitu.

Hengitä syvään: Upeat hiilikuidusta valmistetut ilmanottoaukkojen suojukset luovat auton keulaan näyttävää moottoriurheilutunnelmaa. Niiden laadukas ulkonäkö korostaa auton sporttisen tyylikästä kokonaisilmettä. Suojukset sulautuvat saumattomasti etupuskurin muotoiluun ja muodostavat täydellisen kokonaisuuden ulkopuolen muiden hiilikuitukomponenttien kanssa.

Lue lisää
BMW M Performance -osat M Performance -tekstilogotarrat

BMW M Performance -tekstilogotarrat.

M Performance -tekstilogotarra sopii täydellisesti Frozen Black -värisiin sivuhelmatarroihin tai korkeakiiltoisen mustaan sivuhelmalisään. Se tuo samalla optista korostusta ja vahvistaa ajoneuvon sivun yksilöllistä ilmettä.

Lue lisää

BMW SERVICE.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet Mies nojaa BMW-autoon takanaan vuoristomaisema

Anna palaa ja keskity yksinomaan siihen, mikä on tärkeää – ajamisen iloon. BMW Huolenpitosopimuksen avulla se on mahdollista. Suoritettuasi kertaluontoisen maksun saat kaikki pakettiin sisältyvät huolto- ja kunnossapitotyöt ilman lisäkustannuksia sovitun ajan.

Etusi:

 • hyvä selkeä hintaetu verrattuna yksittäin ostettuihin huoltoihin
 • kustannusten täydellinen hallinta ja läpinäkyvyys
 • erilaisia paketteja eri tarpeisiin sekä uusille ja käytetyille autoille
 • huoltoasiantuntijat, joilla BMW-tuntemus ja alkuperäiset BMW-varaosat
 • siirtyy automaattisesti seuraavalle omistajalle, mikä nostaa autosi jälleenmyyntiarvoa
 • Käytettävissä mukana olevissa BMW Service -toimipisteissä ympäri maailman
   

BMW TELESERVICES.

BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet Nainen istuu laiturilla ja katselee älypuhelintaan

BMW ConnectedDriven innovatiiviset BMW Teleservices -palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.

CONTACTLESS BMW SERVICE.

BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet Mies istuu BMW-autossa ja katselee älypuhelintaan

My BMW Service tekee elämästäsi vähän helpompaa näinä vaikeina aikoina. Sovi huoltoaika verkossa tai tuo BMW-autosi huoltoon. Voit antaa autonavaimesi säilytettäväksi ja saada linkin, jonka kautta olla verkkoyhteydessä huoltoneuvontaan silloin, kun sinulle sopii. Tutustu erilaisiin saatavilla oleviin tarjouksiin.

Etusi yhdellä silmäyksellä:

 • Varaa huolto verkossa
 • Henkilökohtainen huoltovideo
 • Digitaalinen maksu
 • Vian korjaus paikan päällä
 • Nouto- ja toimituspalvelu.

BMW VALUE SERVICE.

BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet Miehet istuvat laiturilla ja katsovat toisiaan

Olet ajanut BMW-autollasi jo niin paljon kilometrejä ja kokenut niin monia seikkailuja, että tunnet autosi läpikotaisin. Siksi teidän välillenne onkin muodostunut erityinen yhteys. Jotta tämä yhteys säilyisi vielä pitkään, tarvitset huoltokumppanin, joka tuntee BMW:si ja sen tarpeet aivan yhtä hyvin. Tässä kuvaan astuu BMW Value Service: sen kautta saat premium-huollon edulliseen ja läpinäkyvään pakettihintaan. Näin tiedät kulusi aina etukäteen.

Etusi:

 • korkealaatuinen, mukava ja edullinen huolto BMW-asiantuntijoiden suorittamana alkuperäisiä BMW-osia käyttäen.
 • kustannusten hallinta: kaikki osat ja huollot sisältyvät pakettihintaan
 • asiakkaan kannalta aina läpinäkyvät ja selkeät hinnat
 • BMW Value Service tarjoaa juuri sopivan huoltopalvelun kuhunkin BMW-malliin.
BMW:n kevät- ja kesälisävarusteet BMW-autot BMW-huoltorakennuksen edessä

BMW SERVICE.

BMW Service -toimipisteessä sinä ja BMW-autosi olette hyvissä käsissä. Meillä on jokaiselle aina optimaalinen ratkaisu: BMW Huolenpitosopimuksen pitkäaikaiset huoltopaketit, BMW Value Servicen edulliset pakettihinnat, kontaktittomat palvelut, alkuperäinen BMW-moottoriöljy ja monet muut yksilölliset palvelut – jokaiselle BMW-mallille, yksilöllisiin tarpeisiisi, edessäsi vielä olevien lukemattomien huolettomien kilometrien varmistamiseksi.
BMW Service My BMW -sovellus

UUSI MY BMW -SOVELLUS.

BMW Service BMW Teleservices

BMW TELE-SERVICES.

BMW-Takuut.

BMW-TAKUUT.