Mies pitää ConnectedDrive-maapalloa kädessään ja on lumoutunut.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAALISET PALVELUT.

Verkotettu vapauteen.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAALISET PALVELUT.

Verkotettu vapauteen.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAALISET PALVELUT.Verkotettu vapauteen.

Mitä BMW voi tehdä hyväksesi? Viedä sinut ajoissa perille? Löytää aina vastauksen kysymyksiisi? Tai tarjota aina erinomaista viihdettä? BMW ConnectedDriven digitaaliset palvelut tarjoavat käyttöösi lukuisia hyödyllisiä palveluita. Fiksusti ja innovatiivisesti ne helpottavat elämääsi ja tekevät jokaisesta ajomatkasta elämyksen.

Read more

MY ASSISTANT.

Matkusta parhaassa seurassa. Aina.

Missä ikinä oletkin, mitä ikinä suunnitteletkin ja mitä ikinä tarvitsetkin: BMW ConnectedDriven ainutlaatuiset palvelut auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla ennen jokaista matkaa ja niiden aikana. BMW Connected -sovelluksen avulla voit suunnitella seuraavan matkan mukavasti kotoa käsin, ja lisäksi se mahdollistaa BMW-autosi tärkeiden toimintojen etäkäytön.

Read more
BMW:n sisällä oleva mies ja BMW:n ulkopuolella oleva nainen käyttävät BMW Connected -palveluja älypuhelimella

BMW Connected.

Verkotu BMW-autosi kanssa. BMW Connected -sovellus on digitaalinen liikkuvuusavustimesi, joka huolehtii tarpeistasi sekä ennen matkaa että sen aikana. Käytä autosi toimintoja älypuhelimella, älykellolla tai Amazon Echolla, lähetä matkojen määränpäät navigointijärjestelmään tai vastaanota muistutuksia tapaamisista, jotta olet aina ajoissa paikalla.

Read more
Mies ja nainen istuvat sohvalla ja käyttävät Remote Services -etätoimintoja älypuhelimillaan

Remote Services -etätoiminnot.

Muistinko lukita autoni keskuslukituksen? Mihin ihmeessä pysäköinkään autoni? Remote Services -etätoiminnoilla voit BMW Connected -sovelluksen kautta etäkäyttää autosi tiettyjä järjestelmiä. Voit mistä tahansa älypuhelimellasi kytkeä BMW-autosi kaukovalovilkut päälle, säätää sisälämpötilan tai lukita keskuslukituksen.

Read more
Nainen istuu ikkunan edessä ja käyttää Share Live Trip Status -toimintoa älypuhelimella

Share Live Trip Status -toiminto.

Share Live Trip Status -toiminnon ansiosta perheenjäsentesi ei tarvitse kysellä, milloin tulet kotiin. Voit ilmoittaa tarkan sijaintisi, määränpääsi ja saapumisaikasi valitsemillesi henkilöille suoraan auton järjestelmien avulla tai Connected-sovelluksen kautta. Vastaanottaja voi seurata matkatietojasi reaaliajassa.

Read more
Nuori mies kävelee kaupungin halki ja käyttää Navigate Door to Door -toimintoa älypuhelimellaan

Navigate Door to Door -toiminto.

Perillä täsmällisesti ja stressittä. Navigate Door to Door -toiminto opasta perille ovelta ovelle saakka, siis myös autolta määränpäähän ja takaisin. Pääset käyttämään nopeasti älypuhelimen jalankulkunavigointia, ja apunasi ovat BMW Connected -sovelluksen Connected Onboard -näytöt ja Push-ilmoitukset.

Read more
Mies ja nainen istuvat olohuoneessa ja käyttävät Send to Car -toimintoa älypuhelimella

Send to Car -toiminto.

Mihin seuraavaksi? Etsi BMW Connected -sovelluksella uusia kohteita ja lähetä niiden tiedot suoraan BMW-autosi navigointijärjestelmään. Kun olet istuutunut autoosi ja muodostanut siitä Bluetooth-yhteyden älypuhelimeesi, voit käynnistää reittiopastuksen vain yhdellä napsautuksella.

Read more
Concierge Service -palvelut näytetään BMW:n näytössä

Concierge Service.

Paistaako Roomassa huomenna aurinko? Koska lentoni lähtee? Missä kaupungin paras ravintola on? Concierge Service -palvelu (ei saatavavilla Suomessa) on aina valmis auttamaan matkoillasi. Näppäimen painaminen riittää, ja saat apua – yksilöllisesti, henkilökohtaisesti ja nopeasti. Missä ikinä oletkin, mitä ikinä tarvitsetkin.

Read more
Naurava nainen käyttää Remote 3D View -toimintoa älypuhelimellaan

Remote 3D View.

Pidä silmällä autosi ympäristöä, niin tiedät aina, että autossasi on kaikki kunnossa. Remote Services -etätoiminnoilla ja Remote 3D View -toiminnolla (ei saatavavilla Suomessa) voit BMW Connected -sovelluksen kautta tarkastaa autosi ympäristön joka suunnasta, lukita autosi keskuslukituksen tai käyttää sen kaukovalovilkkua ja äänimerkkiä.

Read more

MY JOURNEY.

Jokainen matka on ainutlaatuinen.

Kaikki matkat ovat erilaisia, mutta voit luottaa aina siihen, että pääset perille mukavasti ja ajoissa. Connected Navigation -palvelujen, kuten reaaliaikaisten liikennetiedotusten ansiosta olet aina selvillä vallitsevasta liikennetilanteesta ja pääset nopeammin ja suoraan perille kohteeseen.

Read more
Nainen käyttää Connected Navigation -palveluja älypuhelimella

Connected Navigation -palvelut.

Connected Navigation -palvelut tarjoavat ensiluokkaisen navigointielämyksen aina suunnittelu- ja valmisteluvaiheesta varsinaiseen matkaan, pysäköintiin ja lataukseen saakka. Tavoitteenamme on, että matkasi pisteestä A pisteeseen B muuttuu entistä mukavammaksi ja yksilöllisemmäksi. Haluamme, että voit nauttia ällistyttävän upeasta matkakokemuksesta rauhallisin mielin – kaikissa kontaktipisteissä, milloin ja missä ikinä meitä tarvitsetkin.

Read more
Mies käyttää BMW:n näytössä näytettäviä reaaliaikaisia liikennetiedotuksia

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset.

Tuhlaantuuko loma-aikaa ruuhkissa? Reaaliaikaisten liikennetiedotusten avulla pääset nopeammin perille kohteeseen. Palvelu tietää vallitsevan liikennetilanteen lähes reaaliajassa ja laskee kiertävän vaihtoehtoreitin automaattisesti. Paikalliset vaaravaroitukset -lisätoiminto varoittaa huonoista tie- tai keliolosuhteista ja onnettomuuksista reittisi varrella.


Reaaliaikaiset liikennetiedotukset on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Read more
Mies käyttää BMW:n näytössä näytettävää pysäköintipaikka-avustinta

Pysäköintipaikka-avustin.

Etsitkö kohteen lähellä sijaitsevaa pysäköintipaikkaa? Pysäköintipaikka-avustimen avulla se onnistuu helposti. Se ehdottaa sinulle pysäköintitaloissa tai kadun varrella olevia vapaita pysäköintipaikkoja ja etsii valintasi perusteella parhaimman reitin paikkaan, josta pysäköintipaikkaa kannattaa todennäköisimmin etsiä. Pysäköintipalvelun ParkNow (ei saatavilla Suomessa) avulla pysäköintilipun voi maksaa ilman käteistä rahaa.


Pysäköintipaikka-avustin on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Read more
BMW pysäköi pysäköintiruutuun ParkNow-palvelun avulla

ParkNow.

Tuomme pysäköinnin tulevaisuuden sinne, mihin se kuuluu: autoon. Pysäköintipalvelu ParkNow (ei saatavilla Suomessa) on kätevä matkakumppani, jonka kaikki toiminnot ovat käytettävissäsi suoraan navigointijärjestelmässä – aina synkronoidusti ParkNow-sovelluksen kanssa. Nyt voit pysäköidä kadun varteen tai pysäköintitaloon aina ilman käteistä rahaa, pysäköintilippua ja stressiä. Heti kun saavut alueelle, jossa pysäköinti on maksullista, saat tiedon asiasta ja voit hoitaa kaikki pysäköintiin liittyvät asiat navigointijärjestelmäsi kautta.


Maksaminen ParkNow-pysäköintipalvelun kautta on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Read more
Kaksi ravintolassa olevaa miestä käyttää Hallitse suosikkikohteitasi -toimintoa älypuhelimella

Hallitse suosikkikohteitasi.

Miltä tuntuisi, jos voisit hallinnoida suosikkikahvilasi tai kuntosalisi tietoja BMW-navigointijärjestelmästä käsin? Toiminnon "Hallitse suosikkikohteitasi" ansiosta navigoinnin erikoiskohteet eli POI-kohteet ovat aina käytettävissäsi siitä riippumatta, oletko autossa vai käytätkö BMW Connected -sovellusta tai ConnectedDrive-asiakasportaalia. Voit hallita niitä kaikissa kontaktipisteissä, missä niiden tiedot synkronisoidaan automaattisesti.


Toiminto "Hallitse suosikkikohteitasi" on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Read more
Nainen käyttää Jaa kohteita muista sovelluksista -toimintoa kotonaan älypuhelimella

Jaa kohteita muista sovelluksista.

Miltä kuulostaisi, jos suosikkikarttasovelluksesi ja BMW-autosi välillä olisi suora yhteys? Toiminnon "Jaa kohteita muista sovelluksista" ansiosta se on mahdollista. Sen avulla voit välittää kohteita jakamistoimintoa tukevista karttasovelluksista suoraan BMW-autoosi. Välityksen jälkeen osoite on käytettävissäsi myöhempää tarvetta varten myös älypuhelimesi BMW Connected -sovelluksessa.


Toiminto "Jaa kohteita muista sovelluksista" on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Read more
Nainen on matkalla ja käyttää Time to Leave Notification -ilmoitusta älykellolla

Time to Leave Notification.

Saavu seuraavaan tapaamiseen aina ajoissa. BMW Connected -sovelluksen Time to Leave Notification -ilmoitus muistuttaa sinua älypuhelimesi tai yhteensopivan älykellosi kautta ajoissa oikeasta lähtöajasta. Reaaliaikaisten liikennetiedotusten (ei saatavilla Suomessa) perusteella lasketaan optimaalinen ajankohta, jolloin sinun on lähdettävä liikkeelle saapuaksesi ajoissa kohteeseen.


Time to Leave Notification -ilmoitus on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Read more
Nainen käyttää kotonaan älypuhelimella Digital Charging Service -toimintoa BMW i3 -autolleen

Digital Charging Service.

Täysin automaattisen Digital Charging Service -palvelun (ei saatavavilla Suomessa) avulla voit ladata BMW i -autosi tai BMW iPerformance -autosi aina parhaaseen ja edullisimpaan aikaan. Sen ansiosta voit olla varma, että autosi akku on ladattu aina ajoissa täyteen seuraavaa matkaa varten. Sinun tarvitsee vain syöttää lähtöaika ja sähkötariffi, ja Digital Charging Service huolehtii lopusta.

Read more
Map Update: Kaupunkimoottoritie ja suurkaupunki yöllä

Map Update.

BMW on ensimmäinen autonvalmistaja, joka tarjoaa kolme erilaista vaihtoehtoa navigointikarttojen päivitykseen: USB Full Map Update (ei saatavavilla Suomessa) jälleenmyyjäliikkeen tai ConnectedDrive Storen kautta ja automaattinen Over the Air -etäpäivitys (ei saatavavilla Suomessa) integroidun SIM-kortin kautta enimmillään neljästi vuodessa (koskee valittuja alueita). Over the Air -päivityksestä ei peritä lisenssi- tai tiedonsiirtomaksua. Näin navigointijärjestelmän karttatiedot ovat aina ajan tasalla.

Read more

MY CAR.

Koska BMW:si on enemmän kuin auto.

BMW-autossasi voit keskittyä yksinomaan matkaasi, sillä kaikesta muusta huolehditaan puolestasi. Älypuhelimesi Digital Key -avaimen (saatavilla ennakkotietojen mukaan 07/2018 alkaen) ansiosta pääset autoosi vaivattomasti, ja ohjelmien Over the Air -etäpäivitys (ei saatavilla Suomessa) huolehtii siitä, että BMW-autosi ohjelmat ovat aina ajan tasalla. Näin sinun ei tarvitse käydä jälleenmyyjäliikkeessä päivityksen vuoksi. Mikäli joudut onnettomuuteen, älykäs hätäpuhelu hälyttää paikalle automaattisesti apua ja välittää matkustajia ja autoa koskevat tärkeät tiedot pelastusyksikölle.

Read more
Mies avaa BMW:n keskuslukituksen älypuhelimen Digital Key -avaimella

Digital Key.

Miksi pitäisi käsitellä auton avainta, kun älypuhelin on aina mukana? Digital Key -avaimella (saatavilla ennakkotietojen mukaan 07/2018 alkaen) voit avata ja lukita BMW-autosi keskuslukituksen ja jopa käynnistää moottorin. Sinun tarvitsee vain ladata digitaalinen avain BMW Connected -sovelluksella Android-älypuhelimeesi. Halutessasi voit jakaa sen myös perheenjäsenillesi ja ystävillesi.

Read more
Nainen nauttii kotonaan kahvia samalla kun ohjelmien etäpäivitys on meneillään älypuhelimessa

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Mukavasti, varmasti ja huolettomasti, eikä sinun sitä varten tarvitse mennä BMW Service -huoltopisteeseen. Päivitykset asennetaan Over the Air eli matkapuhelinverkon kautta tavalla, jonka tunnet älypuhelinmaailmasta.

Lisatietoa BMW-toimipisteeltäsi.

Read more
Mies käyttää WLAN Hotspotia BMW:ssä

WLAN Hotspot.

Osallistu videoneuvotteluun tabletillasi tai suoratoista suosikkisarjasi uusin jakso älypuhelimellasi. Lähiverkko käyttää autoon asennettua LTE-/4G-nopeuksellista (puhelinoperaattorista riippuen) SIM-korttia. Sinä ja autosi matkustajat voitte surffata netissä yhtä aikaa jopa kymmenellä päätelaitteella. Ei saatavilla Suomessa.

Read more
Älykäs hätäpuhelu näytetään BMW:n näytössä

Älykäs hätäpuhelu.

Kun onnettomuus on tapahtunut, on toimittava nopeasti. Nerokas hätäpuhelu järjestää apua ja pelastajia paikalle nopeasti. Se ottaa yhteyden päivystyskeskuksen pätevään työntekijään, joka auttaa sinua ja autosi matkustajia siihen saakka, kunnes pelastusyksikkö on saapunut onnettomuuspaikalle, ja välittää tärkeät tiedot pelastusyksikölle.

Read more
BMW CarData: Valaistu kaupunkimoottoritie ja suurkaupunki yöllä

BMW CarData.

BMW CarDatan avulla voit tarkastella BMW-autosi tärkeitä tietoja ja halutessasi jakaa niitä kolmansille osapuolille. Sinä yksin päätät, kenelle haluat jakaa tietoja. Telematiikkatiedot ovat näin aina hallinnassasi ja voit hyödyntää kolmansille osapuolille tapahtuvan tietojen jakamisen myötä tarjottavia räätälöityjä palveluja, jotka eivät ole aikaisemmin olleet mahdollisia.

Read more

MY LIFE.

Mistään ei tarvitse tinkiä. Saat kaiken.

Miksi tekisit kompromisseja, kun olet matkoilla? Nauti tutusta digitaalisesta elämäntavasta myös BMW-autossasi. Tee autostasi liikkuva toimisto Microsoft Office 365:n (ei saatavilla Suomessa) avulla. Osallistu Skype-kokouksiin, sanele sähköposteja ja hallitse tapaamisiasi. Apple CarPlayn® ansiosta voit käyttää matkan aikana iPhone-puhelimesi tärkeimpiä toimintoja, ja jos kaipaat enemmän viihdettä, Connected Music pitää huolen parhaasta musiikkitarjonnasta: kuunneltavissasi on yli 30 miljoonaa kappaletta musiikkipalvelu Deezeriltä ja Napsterilta.

Read more
Apple CarPlay® näytetään BMW:n näytössä

Apple CarPlay®.

Haluatko käyttää iPhonesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Apple CarPlay® -valmius merkitsee puhelintoimintojen, iMessagen, WhatsAppin, TuneInin, Spotifyn ja Apple Musicin langatonta käyttömahdollisuutta. Ohjauspyörään sijoitetulla puhekäyttönäppäimellä voit käyttää Applen Siri-puhekäyttöavustinta.

Read more
Connected Music näytetään BMW:n näytössä

Online Entertainment.

Voit kuunnella mielimusiikkiasi, missä ikinä matkaatkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa ja rentoa poppia ilta-ajelulla. Online Entertainmentilla (ei saatavilla Suomessa) striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on peräti 30 miljoonaa musiikkikappaletta BMW-musiikkipartnereilta Deezer ja Napster.

Read more
Mies käyttää BMW:n näytössä näytettäviä Microsoft Office 365 -toimintoja

Microsoft Office 365.

Microsoft Office 365:n (ei saatavilla Suomessa) ansiosta voit työskennellä autossasi samoin kuin toimistossa. Sanele sähköposteja, osallistu Skype-kokouksiin, käytä yhteystietojasi ja hallitse kalenterimerkintöjäsi älypuhelimesi ‒ kaikki kätevästi älypuhelimesi kautta. Olemassa oleva Microsoft Office 365 -yritystilisi ansiosta työskentelet tien päällä yhtä tehokkaasti kuin työpaikallasi.

Read more
BMW Online -ajopäiväkirja näytetään BMW:n näytössä

BMW Online -ajopäiväkirja.

BMW Online -ajopäiväkirja (ei saatavilla Suomessa) tallentaa ja dokumentoi tekemäsi matkat. Löydät ajopäiväkirjan autostasi ja BMW ConnectedDrive -asiakasportaalistasi. Kaikki matkaparametrit syötetään suoraan auton järjestelmään iDriven kautta. Jokaisen matkan osalta tallennetaan automaattisesti lähtö- ja saapumispaikan sijaintitiedot (GPS), päivämäärä ja ajokilometrit. Veroviranomaisia varten voidaan laatia sertifioitu raportti, joka sisältää kaikki tiedot.

Read more

EDELLYTYKSET/SAATAVUUS.

Yleistä.

Oy BMW Suomi Ab, y-tunnus 0988005-9 (jäljempänä ”BMW”), tarjoaa asiakkaalle tiettyjä ajoneuvoa koskevia tietoja ja tukipalveluita, joista käytetään nimeä BMW ConnectedDrive. ConnectedDrive-palvelut hyväksymällä asiakkaan katsotaan antaneen suostumuksensa siihen, millä tavoin tietoja tullaan käsittelemään ja mitä tarkoitusta varten. Henkilötietoja voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle, jotta asiakas voi hyödyntää palveluita. Henkilötietoja voidaan siirtää kolmanteen maahan, jos se on välttämätöntä palveluiden toteuttamiseksi (kuten silloin, kun palvelimet sijaitsevat kolmannessa maassa). BMW vastaa siitä, että kolmannessa maassa, jonne henkilötietoja siirretään, taataan tietosuojan riittävä taso. Jos asiakas haluaa tarkastaa, mitä henkilötietoja hänestä käsitellään, tai korjata antamiaan henkilötietoja, voi asiakas olla yhteydessä asiakaspalveluun. BMW vastaa siitä, että henkilötietoja käsitellään Suomen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Lisätietoa henkilötietojen käytöstä on saatavilla BMW:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.bmw.fi/rekisteriseloste.
Palvelut tarjotaan ajoneuvoon asennetun SIM-kortin avulla. Puhelu- ja tiedonsiirtomaksut sisältyvät Palveluiden hintaan. BMW kerää, tallentaa ja käsittelee ajoneuvoa koskevia tietoja lainsäädännön sallimissa rajoissa ja siinä laajuudessa kuin se on tarpeen palveluiden sisällön suunnittelua ja käyttöä varten. Tietoja säilytetään niin kauan kuin tietojen säilyttäminen on tarpeen edellä mainittujen tehtävien hoitamiseksi, minkä jälkeen tiedot välittömästi poistetaan.

Read more

BMW ConnectedDrive -palvelut.

BMW ConnectedDrive -peruspalveluita ovat Teleservices-palvelu (SA6AE) ja Älykäs hätäpuhelu -palvelu (SA6AC), jotka on valmiiksi aktivoitu, kun ajoneuvo luovutetaan, ja jotka ovat käytettävissä rajoittamattoman ajan.Lisävarusteena on Suomessa saatavilla ConnectedDrive Services -palvelut (SA6AK) ja sen lisätoiminto Remote Services (SA6AP).BMW ConnectedDriven palvelut on mahdollista saada toimimaan Suomessa myös yksittäin maahantuotuihin autoihin, jos autossa on asennettuna nämä uuden sukupolven SIM-kortilliset ConnectedDrive-palvelut (pois lukien Pohjois-Amerikan markkinoille valmistetut autot). Yleisesti nämä varusteet ovat olleet saatavilla autoihin, jotka on valmistettu heinäkuusta 2013 alkaen. Muutoksen voi tehdä maksutta lähettämällä viestin yhteydenottolomakkeen kautta. Viestissä tulee ilmoittaa auton tunnistetiedot (rekisterinumero, alustanumero) ja valtuutettu BMW Service -toimipiste, jonne BMW-auton halutaan olevan jatkossa yhteydessä Teleservices-palvelun kautta.

Read more
 • ConnectedDrive Services (SA6AK)

  ConnectedDrive Services -palvelu käsittää BMW Online -mobiiliverkkopalvelun ja My Info -palvelun. Tämän palvelun on oltava tilattuna, ennen kuin muita BMW ConnectedDrive -palveluita voi tilata.

 • Älykäs hätäpuhelu (SA6AC)

  Älykäs hätäpuhelu -toiminto soittaa sisäänrakennetulla puhelimella hätäpuhelun BMW:n hätäkeskukseen, jos törmäystunnistimet aktivoituvat (esimerkiksi turvatyyny tai etuistuimen turvavyönkiristin laukeaa). Hätäkeskuksen työntekijä keskustelee englanniksi asiakkaan kanssa, tiedustelee kuljettajan ja matkustajien vointia ja hälyttää pelastustoimen. Hätäpuhelutoiminnon voi aktivoida myös itse pyytääkseen apua muille tienkäyttäjille.
  Hätäpuhelutoiminnon käyttö edellyttää ajoneuvon tunnistamista ja paikantamista sekä avun tarjoamiseksi tarvittavien tietojen välittämistä BMW:n hätäkeskukseen. Käyttäjän pyyntö sekä tarvittavat tiedot välitetään palveluntarjoajille, joilta BMW tilaa palvelut. Palveluntarjoaja käyttää tietoja yksinomaan kyseisenpalvelun tarjoamiseen ja säilyttää niitä, kunnes toimenpiteet on asianmukaisesti suoritettu. Muutoin tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille.

 • BMW Teleservices (SA6AE)

  Teleservices-palvelun tarkoituksena on varmistaa, että ajoneuvo toimii moitteettomasti. Ajoneuvon tekniset tiedot lähetetään BMW:lle tarvittaessa tai kun toiminta aktivoituu asiakkaan toimesta. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi tiedot kuluvista osista ja ajoneuvon tilaa koskevat tiedot, kuten ilmoitukset, tieto akun lataustasosta sekä ajoneuvon tunniste- ja paikannustiedot vikatilanteessa. Kun ajoneuvo tarvitsee huoltoa, tiedot lähetetään ajoneuvoon pysyvästi asennetun SIM-kortin välityksellä valtuutettuun huoltoliikkeeseen, BMW Liikkuvuuspalveluun tai sopivalle palveluntarjoajalle yhteydenottoa ja ajan varaamista varten. Vastaanottaja säilyttää tietoja, kunnes toimenpiteet on asianmukaisesti suoritettu. Muutoin tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille. Ajoneuvossa on Teleservice Report -toiminto, joka siirtää säännöllisin väliajoin ajoneuvon teknisiä tietoja BMW:lle. Tietoja hyödynnetään BMW-tuotteiden jatkuvassa kehittämisessä. Tietojen siirto koskee yksinomaan ajoneuvon tilaa koskevia teknisiä tietoja. Teleservice Report -toiminnolla ei siirretä muita tietoja, kuten ajoneuvon sijaintitietoja. Teleservice Battery Guard -toiminto seuraa jatkuvasti ajoneuvon akun lataustasoa. Jos akun lataustaso laskee alle tietyn tason, tieto siitä välitetään valtuutettuun huoltoliikkeeseen, joka ottaa tarvittaessa yhteyttä asiakkaaseen huollon varaamista varten. My BMW ConnectedDrive -asiakasportaaliin (”My BMW ConnectedDrive”) kirjautumalla asiakas voi halutessaan myös määrittää, että hänelle ilmoitetaan tekstiviestillä (tai push-viestillä, jos kyseessä on BMW i -asiakas), jos akun lataustaso on laskenut kriittisesti pysäköintivalon jäätyä palamaan.

 • Remote Services (SA6AP)

  Lisävarusteisen Remote Services -palvelun (SA6AP) käyttö edellyttää kirjautumista My BMW ConnectedDrive -portaaliin osoitteessa www.bmw-connecteddrive.fi. Palvelu on tilattava kerran, minkä jälkeen se on käytettävissä rajoittamattoman ajan.Palvelun avulla asiakas voi älypuhelimellaan lukita tai avata ajoneuvonsa välimatkan päästä. Tietyissä ajoneuvoissa asiakas voi soittaa äänimerkkiä ja vilkuttaa valoja. Asiakkaan pyynnöstä ajoneuvon tilaa koskevat tiedot, kuten tieto ajoneuvon sijainnista, lähetetään ajoneuvosta BMW:lle. Jos ajoneuvossa on lisävarusteena lisälämmitin, myös lämmitysajankohdat on mahdollista ohjelmoida. BMW ConnectedDrive App -sovelluksen voi ladata iPhone®-puhelimiin Applen App Storesta ja AndroidTM-puhelimiin Google PlayTM -kaupasta. Lisätietoja muun muassa tietojen käsittelystä on mahdollista tarkastella ennen sovelluksen asentamista.

Lisätietoja

Lisätietoja BMW ConnectedDriven palveluista saat BMW-jälleenmyyjältäsi.

Read more