Mies pitää ConnectedDrive-maapalloa kädessään ja on lumoutunut.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAALISET PALVELUT.

Verkotettu vapauteen.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAALISET PALVELUT.

Verkotettu vapauteen.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAALISET PALVELUT.Verkotettu vapauteen.

Mitä BMW voi tehdä hyväksesi? Viedä sinut ajoissa perille? Löytää aina vastauksen kysymyksiisi? Tai tarjota aina erinomaista viihdettä? BMW ConnectedDriven digitaaliset palvelut tarjoavat käyttöösi lukuisia hyödyllisiä palveluita. Fiksusti ja innovatiivisesti ne helpottavat elämääsi ja tekevät jokaisesta ajomatkasta elämyksen.

MY ASSISTANT.

Matkusta parhaassa seurassa. Aina.

Missä ikinä oletkin, mitä ikinä suunnitteletkin ja mitä ikinä tarvitsetkin: BMW ConnectedDriven ainutlaatuiset palvelut auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla ennen jokaista matkaa ja niiden aikana. Etsitkö kaupungin parasta italialaista ravintolaa tai viikonloppuna päivystävää apteekkia? Palvelut, kuten Concierge Service (ei saatavilla Suomessa), ovat käytettävissäsi vain napin painalluksella. Ne auttavat sinua kaikissa asioissa. BMW Connected -sovelluksen avulla voit suunnitella seuraavan matkan mukavasti kotoa käsin, ja lisäksi se mahdollistaa BMW-autosi tärkeiden toimintojen etäkäytön.

Concierge Service -palvelut näytetään BMW:n näytössä

Concierge Service.

Paistaako Roomassa huomenna aurinko? Koska lentoni lähtee? Missä kaupungin paras ravintola on? Concierge Service -palvelu (ei saatavavilla Suomessa) on aina valmis auttamaan matkoillasi. Näppäimen painaminen riittää, ja saat apua – yksilöllisesti, henkilökohtaisesti ja nopeasti. Missä ikinä oletkin, mitä ikinä tarvitsetkin.

BMW:n sisällä oleva mies ja BMW:n ulkopuolella oleva nainen käyttävät BMW Connected -palveluja älypuhelimella

BMW Connected.

Verkotu BMW-autosi kanssa. BMW Connected -sovellus on digitaalinen liikkuvuusavustimesi, joka huolehtii tarpeistasi sekä ennen matkaa että sen aikana. Käytä autosi toimintoja älypuhelimella, älykellolla tai Amazon Echolla, lähetä matkojen määränpäät navigointijärjestelmään tai vastaanota muistutuksia tapaamisista, jotta olet aina ajoissa paikalla.

Mies ja nainen istuvat sohvalla ja käyttävät Remote Services -etätoimintoja älypuhelimillaan

Remote Services -etätoiminnot.

Muistinko lukita autoni keskuslukituksen? Mihin ihmeessä pysäköinkään autoni? Remote Services -etätoiminnoilla voit BMW Connected -sovelluksen kautta etäkäyttää autosi tiettyjä järjestelmiä. Voit mistä tahansa älypuhelimellasi kytkeä BMW-autosi kaukovalovilkut päälle, säätää sisälämpötilan tai lukita keskuslukituksen.

Naurava nainen käyttää Remote 3D View -toimintoa älypuhelimellaan

Remote 3D View.

Pidä silmällä autosi ympäristöä, niin tiedät aina, että autossasi on kaikki kunnossa. Remote Services -etätoiminnoilla ja Remote 3D View -toiminnolla (ei saatavavilla Suomessa) voit BMW Connected -sovelluksen kautta tarkastaa autosi ympäristön joka suunnasta, lukita autosi keskuslukituksen tai käyttää sen kaukovalovilkkua ja äänimerkkiä.

Nainen istuu ikkunan edessä ja käyttää Share Live Trip Status -toimintoa älypuhelimella

Share Live Trip Status -toiminto.

Share Live Trip Status -toiminnon ansiosta perheenjäsentesi ei tarvitse kysellä, milloin tulet kotiin. Voit ilmoittaa tarkan sijaintisi, määränpääsi ja saapumisaikasi valitsemillesi henkilöille suoraan auton järjestelmien avulla tai Connected-sovelluksen kautta. Vastaanottaja voi seurata matkatietojasi reaaliajassa.

Nuori mies kävelee kaupungin halki ja käyttää Navigate Door to Door -toimintoa älypuhelimellaan

Navigate Door to Door -toiminto.

Perillä täsmällisesti ja stressittä. Navigate Door to Door -toiminto opasta perille ovelta ovelle saakka, siis myös autolta määränpäähän ja takaisin. Pääset käyttämään nopeasti älypuhelimen jalankulkunavigointia, ja apunasi ovat BMW Connected -sovelluksen Connected Onboard -näytöt ja Push-ilmoitukset.

Mies ja nainen istuvat olohuoneessa ja käyttävät Send to Car -toimintoa älypuhelimella

Send to Car -toiminto.

Mihin seuraavaksi? Etsi BMW Connected -sovelluksella uusia kohteita ja lähetä niiden tiedot suoraan BMW-autosi navigointijärjestelmään. Kun olet istuutunut autoosi ja muodostanut siitä Bluetooth-yhteyden älypuhelimeesi, voit käynnistää reittiopastuksen vain yhdellä napsautuksella.

MY JOURNEY.

Jokainen matka on ainutlaatuinen.

Kaikki matkat ovat erilaisia, mutta voit luottaa aina siihen, että pääset perille mukavasti ja ajoissa. Connected Navigation -palvelujen, kuten reaaliaikaisten liikennetiedotusten (ei saatavilla Suomessa) ansiosta olet aina selvillä vallitsevasta liikennetilanteesta ja pääset nopeammin ja suoraan perille kohteeseen. Voit unohtaa stressin, sillä pysäköintipaikka-avustin kertoo aina, mistä löydät parhaiten vapaan pysäköintipaikan. Digital Charging Service (ei saatavavilla Suomessa) mahdollistaa mallien BMW i ja iPerformance akun lataamisen edullisesti. Näin voit olla aina varma siitä, että autosi akku on asianmukaisesti ladattu liikkeelle lähtiessäsi.

Nainen käyttää Connected Navigation -palveluja älypuhelimella

Connected Navigation -palvelut.

Connected Navigation -palvelut tarjoavat ensiluokkaisen navigointielämyksen aina suunnittelu- ja valmisteluvaiheesta varsinaiseen matkaan, pysäköintiin ja lataukseen saakka. Tavoitteenamme on, että matkasi pisteestä A pisteeseen B muuttuu entistä mukavammaksi ja yksilöllisemmäksi. Haluamme, että voit nauttia ällistyttävän upeasta matkakokemuksesta rauhallisin mielin – kaikissa kontaktipisteissä, milloin ja missä ikinä meitä tarvitsetkin.

Mies käyttää BMW:n näytössä näytettävää pysäköintipaikka-avustinta

Pysäköintipaikka-avustin.

Etsitkö kohteen lähellä sijaitsevaa pysäköintipaikkaa? Pysäköintipaikka-avustimen avulla se onnistuu helposti. Se ehdottaa sinulle pysäköintitaloissa tai kadun varrella olevia vapaita pysäköintipaikkoja ja etsii valintasi perusteella parhaimman reitin paikkaan, josta pysäköintipaikkaa kannattaa todennäköisimmin etsiä. Pysäköintipalvelun ParkNow (ei saatavilla Suomessa) avulla pysäköintilipun voi maksaa ilman käteistä rahaa.


Pysäköintipaikka-avustin on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

BMW pysäköi pysäköintiruutuun ParkNow-palvelun avulla

ParkNow.

Tuomme pysäköinnin tulevaisuuden sinne, mihin se kuuluu: autoon. Pysäköintipalvelu ParkNow (ei saatavilla Suomessa) on kätevä matkakumppani, jonka kaikki toiminnot ovat käytettävissäsi suoraan navigointijärjestelmässä – aina synkronoidusti ParkNow-sovelluksen kanssa. Nyt voit pysäköidä kadun varteen tai pysäköintitaloon aina ilman käteistä rahaa, pysäköintilippua ja stressiä. Heti kun saavut alueelle, jossa pysäköinti on maksullista, saat tiedon asiasta ja voit hoitaa kaikki pysäköintiin liittyvät asiat navigointijärjestelmäsi kautta.


Maksaminen ParkNow-pysäköintipalvelun kautta on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Mies käyttää BMW:n näytössä näytettäviä reaaliaikaisia liikennetiedotuksia

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset.

Tuhlaantuuko loma-aikaa ruuhkissa? Reaaliaikaisten liikennetiedotusten (ei saatavilla Suomessa) avulla pääset nopeammin perille kohteeseen. Palvelu tietää vallitsevan liikennetilanteen lähes reaaliajassa ja laskee kiertävän vaihtoehtoreitin automaattisesti. Paikalliset vaaravaroitukset -lisätoiminto varoittaa huonoista tie- tai keliolosuhteista ja onnettomuuksista reittisi varrella.


Reaaliaikaiset liikennetiedotukset on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Kaksi ravintolassa olevaa miestä käyttää Hallitse suosikkikohteitasi -toimintoa älypuhelimella

Hallitse suosikkikohteitasi.

Miltä tuntuisi, jos voisit hallinnoida suosikkikahvilasi tai kuntosalisi tietoja BMW-navigointijärjestelmästä käsin? Toiminnon "Hallitse suosikkikohteitasi" ansiosta navigoinnin erikoiskohteet eli POI-kohteet ovat aina käytettävissäsi siitä riippumatta, oletko autossa vai käytätkö BMW Connected -sovellusta tai ConnectedDrive-asiakasportaalia. Voit hallita niitä kaikissa kontaktipisteissä, missä niiden tiedot synkronisoidaan automaattisesti.


Toiminto "Hallitse suosikkikohteitasi" on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Nainen käyttää Jaa kohteita muista sovelluksista -toimintoa kotonaan älypuhelimella

Jaa kohteita muista sovelluksista.

Miltä kuulostaisi, jos suosikkikarttasovelluksesi ja BMW-autosi välillä olisi suora yhteys? Toiminnon "Jaa kohteita muista sovelluksista" ansiosta se on mahdollista. Sen avulla voit välittää kohteita jakamistoimintoa tukevista karttasovelluksista suoraan BMW-autoosi. Välityksen jälkeen osoite on käytettävissäsi myöhempää tarvetta varten myös älypuhelimesi BMW Connected -sovelluksessa.


Toiminto "Jaa kohteita muista sovelluksista" on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Nainen on matkalla ja käyttää Time to Leave Notification -ilmoitusta älykellolla

Time to Leave Notification.

Saavu seuraavaan tapaamiseen aina ajoissa. BMW Connected -sovelluksen Time to Leave Notification -ilmoitus muistuttaa sinua älypuhelimesi tai yhteensopivan älykellosi kautta ajoissa oikeasta lähtöajasta. Reaaliaikaisten liikennetiedotusten (ei saatavilla Suomessa) perusteella lasketaan optimaalinen ajankohta, jolloin sinun on lähdettävä liikkeelle saapuaksesi ajoissa kohteeseen.


Time to Leave Notification -ilmoitus on osa jatkuvasti kehittyvien Connected Navigation -palvelujen tarjoamaa navigointielämystä.

Nainen käyttää kotonaan älypuhelimella Digital Charging Service -toimintoa BMW i3 -autolleen

Digital Charging Service.

Täysin automaattisen Digital Charging Service -palvelun (ei saatavavilla Suomessa) avulla voit ladata BMW i -autosi tai BMW iPerformance -autosi aina parhaaseen ja edullisimpaan aikaan. Sen ansiosta voit olla varma, että autosi akku on ladattu aina ajoissa täyteen seuraavaa matkaa varten. Sinun tarvitsee vain syöttää lähtöaika ja sähkötariffi, ja Digital Charging Service huolehtii lopusta.

Map Update: Kaupunkimoottoritie ja suurkaupunki yöllä

Map Update.

BMW on ensimmäinen autonvalmistaja, joka tarjoaa kolme erilaista vaihtoehtoa navigointikarttojen päivitykseen: USB Full Map Update (ei saatavavilla Suomessa) jälleenmyyjäliikkeen tai ConnectedDrive Storen kautta ja automaattinen Over the Air -etäpäivitys (ei saatavavilla Suomessa) integroidun SIM-kortin kautta enimmillään neljästi vuodessa (koskee valittuja alueita). Over the Air -päivityksestä ei peritä lisenssi- tai tiedonsiirtomaksua. Näin navigointijärjestelmän karttatiedot ovat aina ajan tasalla.

MY CAR.

Koska BMW:si on enemmän kuin auto.

BMW-autossasi voit keskittyä yksinomaan matkaasi, sillä kaikesta muusta huolehditaan puolestasi. Älypuhelimesi Digital Key -avaimen (saatavilla ennakkotietojen mukaan 07/2018 alkaen) ansiosta pääset autoosi vaivattomasti, ja ohjelmien Over the Air -etäpäivitys (ei saatavilla Suomessa) huolehtii siitä, että BMW-autosi ohjelmat ovat aina ajan tasalla. Näin sinun ei tarvitse käydä jälleenmyyjäliikkeessä päivityksen vuoksi. Mikäli joudut onnettomuuteen, älykäs hätäpuhelu hälyttää paikalle automaattisesti apua ja välittää matkustajia ja autoa koskevat tärkeät tiedot pelastusyksikölle.

Mies avaa BMW:n keskuslukituksen älypuhelimen Digital Key -avaimella

Digital Key.

Miksi pitäisi käsitellä auton avainta, kun älypuhelin on aina mukana? Digital Key -avaimella (saatavilla ennakkotietojen mukaan 07/2018 alkaen) voit avata ja lukita BMW-autosi keskuslukituksen ja jopa käynnistää moottorin. Sinun tarvitsee vain ladata digitaalinen avain BMW Connected -sovelluksella Android-älypuhelimeesi. Halutessasi voit jakaa sen myös perheenjäsenillesi ja ystävillesi.

Nainen nauttii kotonaan kahvia samalla kun ohjelmien etäpäivitys on meneillään älypuhelimessa

Ohjelmien etäpäivitys.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Ohjelmien etäpäivitys -toiminnolla (ei saatavilla Suomessa) BMW-autosi on aina ajan tasalla. Mukavasti, varmasti ja huolettomasti, eikä sinun sitä varten tarvitse mennä BMW Service -huoltopisteeseen. Päivitykset asennetaan Over the Air eli matkapuhelinverkon kautta tavalla, jonka tunnet älypuhelinmaailmasta.

Mies käyttää WLAN Hotspotia BMW:ssä

WLAN Hotspot.

Osallistu videoneuvotteluun tabletillasi tai suoratoista suosikkisarjasi uusin jakso älypuhelimellasi. Lähiverkko käyttää autoon asennettua LTE-/4G-nopeuksellista (puhelinoperaattorista riippuen) SIM-korttia. Sinä ja autosi matkustajat voitte surffata netissä yhtä aikaa jopa kymmenellä päätelaitteella. Ei saatavilla Suomessa.

Älykäs hätäpuhelu näytetään BMW:n näytössä

Älykäs hätäpuhelu.

Kun onnettomuus on tapahtunut, on toimittava nopeasti. Nerokas hätäpuhelu järjestää apua ja pelastajia paikalle nopeasti. Se ottaa yhteyden päivystyskeskuksen pätevään työntekijään, joka auttaa sinua ja autosi matkustajia siihen saakka, kunnes pelastusyksikkö on saapunut onnettomuuspaikalle, ja välittää tärkeät tiedot pelastusyksikölle.

BMW CarData: Valaistu kaupunkimoottoritie ja suurkaupunki yöllä

BMW CarData.

BMW CarDatan avulla voit