BMW INDIVIDUAL.

Persoonallisuuden ilmaisu.

BMW INDIVIDUAL.

Persoonallisuuden ilmaisu.

BMW INDIVIDUAL.Persoonallisuuden ilmaisu.

Alkuperäinen Picasson maalaus, ensimmäinen Apple-tietokone, käsin valmistettu Riva Aquarama – ainutkertaisuus on se, mikä tekee asioista elämyksen. Siksi BMW Individual Collection ja BMW Individual Manufaktur tarjoavat Sinulle mahdollisuuden tehdä BMW-autostasi aivan yksilöllisen. Näin autostasi tulee ainutlaatuisen luonteesi ilmaisu vailla vertaa.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Mikä tekee ihmisestä ainutkertaisen? Hänen luonteensa ja muista erottuva ulkonäkönsä. Aivan kuten BMW:nkin. Siksi BMW Individual Collection tarjoaa monipuolisen valikoiman lisävarusteita vaativaan makuun: Puupintoja, joiden syykuvio on täydellinen ja jotka on tuotettu kaikkialta maailmasta. Virheetöntä ja lumoavan pehmeää nahkaa parhailta nahkurinverstailta. Ulkovärejä, joiden upeus, valontaittokyky ja vaikutelma saavat lumoutumaan. Värisävyjen nyansseja, jotka eivät noudata ajan henkeä vaan ovat sille leimallisia. Täydennettyinä lisävarusteilla, jotka luovat viimeisen silauksen yksityiskohtia myöten. Kaiken tämän ansiosta BMW-autostasi tulee – osa Sinun persoonallisuuttasi.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Mikä se on, mikä saa meidät tavoittelemaan erikoisuutta? Se on yksilölliset vaatimuksemme. Tavoitteemme luoda ihanteellinen, omien toiveittemme mukainen ympäristö. Siksi on olemassa BMW Individual Manufaktur. Koskivatpa toiveesi erityistä väritystä, ylellisiä materiaaleja tai teknisiä hienouksia – BMW Individual Manufakturilla on yksi ainoa tavoite: toteuttaa yllättävinkin asiakastoive hienon hienosti ja täsmällisyyttä noudattaen, ja luoda siten BMW, joka ilmentää persoonallisuutta, Sinun persoonallisuuttasi.

BMW Individual iPad-sovellus.

Miten voi kokea sellaista, mitä ei vielä ole olemassakaan? Juuri tämä on se haaste johon on vastattava, kun haluaa ajaa BMW-autoa, joka ei vastaa sarjatuotantoa vaan omaa persoonallisuutta. Tätä varten BMW Individual on kehittänyt oman iPad-sovelluksen. Sen avulla voit tutustua kaikkiin BMW Individual Collectionin tarjoamiin mahdollisuuksiin mukavasti olohuoneesta käsin. Voit kokea materiaaleja interaktiivisesti ja näyttää kaikki lukemattomat yhdistelymahdollisuudet todentuntuisesti. Ja vielä enemmänkin: pelinomaisesti käyttäjä saa kuvan BMW Individual Manufakturin tarjoamista mahdollisuuksista. Näin iPadilläsi syntyy se, mikä tähän asti on ollut olemassa vain mielessäsi.

BMW INDIVIDUAL -MALLIT YLEISESTI.

Miksi sitä ei ole olemassa – kaikille sopivaa BMW-autoa? Koska autolle asetetut vaatimukset ovat yhtä erilaisia kuin elämäntilanteemme. Siksi BMW Individual Collection ja Manufaktur tarjoavat lukuisia mallisarjoja, jotta jokainen yksilöllinen luonne saa aina juuri sopivan autonsa. Ja siten ne tarjoavat myös täydellisen perustan, jonka pohjalta autoa voi kehittää edelleen BMW Individualin avulla omien toiveitten suuntaan. Alkaen BMW 3-sarjan Sedanista aina BMW M6 Gran Coupé -malliin.