MALLIEN YHTEENVETO.

Jokainen elämä on erilainen, aivan kuten jokainen BMW Individual.

Valitse oma BMW-autosi ja käytä BMW Individualin monipuolisia lisävarustevaihtoehtoja, kun haluat ilmaista omaa persoonallisuuttasi.

BMW 3-SARJA.

Niin paljon löydettävää. BMW 3-sarja on ollut huippukunnossa jo yli 40 vuotta ja se edustaa intohimoa enemmän kuin koskaan. BMW Individual Collection täydentää intohimoa ylellisyydellä. Lisävarustevaihtoehdot antavat Sinulle mahdollisuuksia julistaa omaa persoonallisuuttasi niin Sedanilla, Touringilla tai Gran Turismolla.

BMW 4-SARJA.

Kauneus joka liikuttaa. Ylellisyys joka koskettaa. Uusi BMW 4-sarja ja BMW Individual sulautuvat näin yhdeksi. BMW Individual Collectionin tyylikkäitä lisävarusteyksityiskohtia on saatavilla kaikkiin BMW 4-sarjan malleihin, ja ne tekevät autostasi yhtä yksilöllisen kuin mielikuvasi.

BMW 5-SARJA.

Ilmaisuvoimainen, tyylikäs, monipuolinen. BMW 5-sarja yhdistää nämä attribuutit upealla tavalla, mikä onkin se ratkaiseva ero. Ne ovat ihanteelliset edellytykset luonteen korostamiseen entisestään BMW Individual Collectionin lisävarustevaihtoehdoilla ja siten oman persoonallisuutesi ilmaisemiseen.

BMW 6-SARJA.

Puhtaan dynamiikan täydellinen ilmaisu. BMW 6-sarjalle ja BMW Individualille on yhteistä pyrkimys koskettaa kaikkia aisteja. BMW Individual Collectionin lisävarustevaihtoehdot saavat tämän pyrkimyksen toteutumaan ja tekevät vaikutuksen niin Coupéssa, Cabriossa kuin Gran Coupéssakin.

BMW 7-SARJA.

Se on läsnä tunkeutumatta etualalle. BMW 7-sarja herättää huomiota – niin kokonaisuutena kuin yksityiskohdissaankin. BMW Individual Collection tekee BMW 7-sarjasta ainutkertaisen eleganssin ilmaisun ja siten se ilmaisee Sinun omaa käsialaasi. BMW Individualin monipuolinen valikoima jättää tuskin yhtäkään toivetta täyttämättä.

BMW X -MALLIT.

Suunnannäyttäjä tiellä kuin tiellä. BMW X -mallit. Asioiden yläpuolella seisominen edellyttää voimakasta luonnetta. Luonnetta, jota ilmaiset BMW Individual Collection -lisävarusteilla BMW X5- ja BMW X6 -mallissa ja valitsemalla todellisen luksuksen itsellesi.

BMW M -MALLIT.

Dynamiikka, täydellisessä muodossa. Poikkeuksellisuuden lumovoima on jatkunut kautta aikojen katkeamatta. BMW Individualin ja oman vaatimustasosi myötä lumo saa täydennyksekseen ainutkertaisuuden ja ylellisyyden. BMW Individual Collection on saatavilla kaikkiin BMW M -malleihin, joten mistään ei tarvitse tinkiä.