BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Ainutkertaisuus alkaa valkoisesta paperista.

BMW:llä on aina intoa valmistaa vakuuttuneisuudesta parhaita autoja. Mutta silti: yksikään BMW ei pysty vastaamaan asiakkaan joka ainoaan autoa koskevaan toiveeseen. Ja poikkeustapauksissa edes BMW Individual Collection ei riitä. Jokaisen vaatimuksesi täyttämiseksi ja jokaisen räätälöidylle autollesi asetetun toiveesi toteuttamiseksi sittenkin on olemassa BMW Individual Manufaktur. Puhuttiinpa ulkopuolesta tai sisätilasta, mistä materiaalista tahansa – on kuin olisit itse sekä muotoilija että insinööri.
Sinä ilmaiset toiveesi, BMW Individual Manufakturin asiantuntijat toteuttavat ne verrattoman täsmällisesti ja pienen pientäkin yksityiskohtaa myöten. Mikä tahansa on mahdollista, kunhan vain turvallisuusvaatimukset, merkille ominaiset ominaisuudet ja lainsäädännön edellytykset täyttyvät.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTURIN ULKOPUOLI.

Tuskin mikään muu autonvalmistaja osaa paremmin määritellä jännitteisiä muotoja ja dynaamisia linjoja designin kautta. Jos haluat vielä tehostaa tätä vaikutelmaa, ammennat BMW Individual Manufakturin vaihtoehdoista: valitse lähes rajattomasta värinyanssien valikoimasta mieleisesi – vaikkapa Phoenix Yellow tai Ash Grey. Jopa huomiota herättävät Bi-Color-ulkovärit ovat mahdollisia. Tai korosta BMW-autosi yksilöllisyyttä upeasti käsin vedetyllä Coachline-linjalla. BMW Individual Manufaktur toteuttaa sen, mihin mielikuvituksesi pystyy.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTURIN SISÄTILA.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTURIN SISÄTILA.

Yksilöllisyys on niiden vapauksien summa, jotka itsellesi suot. BMW Individual Manufaktur tarjoaa Sinulle auton sisätilassa juuri tämän luksuksen, joka jää kaikilta muilta ensin huomaamatta. Vapaus alkaa värien valinnasta vaikuttavien Bi-Color-yhdistelmien toteuttamiseen, yksilöllisistä kontrastitikkauksista ja ulottuu aina uniikkeihin lisävarusteisiin, jotka sointuvat valitsemaasi Merino-nahkaan. Arvoa voi vielä maksimoida lisäämällä nahkaverhoiltujen osien määrää sisätilassa. Ja vielä enemmänkin: tunnukset tai nimikirjansommitelmat pääntuissa sekä muut yksilöllisteet BMW Individual Manufaktur toteuttaa täydellisen osaavasti käsiyönä.

SISÄKORISTELISTOISTA TULEE YKSILÖLLISIÄ KOROSTUKSIA.

BMW-autosi sisäkoristelistat tarjoavat yllin kyllin pinta-alaa rajattoman luovuutesi ja siten BMW Individual Manufakturin käsityöläisten käyttöön. Valitsitpa hightech-materiaaleja kuten hiilikuidun, jalometalleja tai moninaisia laadukkaita materiaaleja – BMW Individual Manufaktur työstää laajaa valikoimaa materiaaleja ylivoimaisen täydellisesti. Jopa sirot upotekoristeet, nimikirjainsommitelmat ja monet muut koristeet toteutetaan erittäin tarkkana käsityönä.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTURIN PROJEKTEJA.

Viimeksi kuluneiden vuosien mittaan BMW Individual Manufaktur on pystynyt osoittamaan kyvykkyytensä yhä uudelleen, myös yhteistyössä nimekkäiden merkkien kanssa tai toteuttamalla kappalemäärältään rajoitettuja sarjoja sekä uniikkikappaleita. Näin on syntynyt projekteja, jotka todistavat paitsi BMW-merkin arvoista, myös ilmaisevat BMW Individualin estetiikalle, laadukkuudelle ja ylellisyydelle asettamia tinkimättömiä vaatimuksia.

BMW Individual 7 Series Composition inspired by Steinway & Sons

Kuinka pitkälle yhteistyö voi ulottua, sen osoittaa selvästi tämä kappalemäärältään rajattu erikoismalli. Yksilöllisesti käsin hiottu ja kiillotettu ulkoväri vetää vertoja laadukkaalle pianolakalle.

BMW Individual 7 Series Composition inspired by Steinway & Sons

Värimaailma noudattelee pianon koskettimiston väritystä ja ottaa siten mustavalko-kontrastin omakseen. Yksityiskohtiin menevät korostukset, kuten tarkoin kirjailtu lyyra, täydentävät korkealuokkaista vaikutelmaa.

BMW M5 Nighthawk Edition

Kappalemäärältään rajoitettu versio, vain Japaniin. Kori ja kevytmetallivanteet on maalattu BMW Individual -metallivärillä Frozen Black, ja niitä täydentävät tummakromiset ulkopuolen laajuudet.

BMW Individual Pearl Edition

BMW 6-sarjan Gran Coupé BMW Individual -metallivärissä Frozen Brilliant White, joka on saanut inspiraationsa Persianlahden kauneimpien helmien ainutlaatuisesta hohteesta.

BMW Individual Pearl Edition

BMW 7-sarjan Sedanin perälistaa koristaa Pearl-tekstilogo, BMW Individual Manufakturin käsityötaidon näyte.

BMW Individual 760 Li Sterling

BMW Individual -erikoismetalliväri Singapore Grey ja ROBBE & BERKINGin monivaiheisella Martelé-tekniikalla työstämät erilaiset hopeaelementit tekevät tästä BMW Individual Manufakturin projektista ainutkertaisen.

BMW Individual 760 Li Sterling

BMW Individual täysnahka Merino Fine-grain Amaro Brown jossa on kontrastiväriset teresaumat Opal White, hopealeimatunnuksella kirjaillut pääntuet sekä 925-hopeasta valmistetut sisäkoristelistat ovat vain muutamia kohokohtia ROBBE & BERKINGin kanssa yhteistyössä syntyneestä BMW Individual 760 Li Sterling -mallista.

OTA YHTEYTTÄ BMW INDIVIDUALIIN.

Jos haluat saada lisätietoja tai esittää toiveita BMW Individualiin liittyen, ota yhteyttä lähimpään BMW-jälleenmyyjään. Mutta myös oma neuvontamme on mielellään asiantuntevasti ja pian tukenasi, kun haluat keskustella yksilöllisistä erikoistoiveistasi BMW Individual Manufakturin kanssa. Ota tällöin yhteyttä BMW-jälleenmyyjääsi.