BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Käsityötaito, materiaalit, muotoilu – yhdessä ne ovat Sinun itsesi ilmaisu.

Täydellinen yhdistelmä inspiraatiota ja luomisen vapautta. Sitä on BMW Individual Collection. Monipuolisten lisävarustevaihtoehtojen ansiosta se auttaa Sinua täyttämään toiveesi yksilöllisestä BMW-autosta. Jo konfiguraatiovaiheessa voidaan valita toisiinsa täydellisesti sopivia BMW Individual -lisävarustevaihtoehtoja. Paljon sitä vaativampaa on kuitenkin se, mikä sitten seuraa. Alkaen materiaalien valinnasta niiden käsityönä tapahtuvaan työstöön ja aina väriä ja muotoa koskevaan designiin - jokainen lisävaruste käy läpi lukemattomia työvaiheita. Ja kaikella on yksi yhteinen tavoite: luoda täydellisten yksityiskohtien yhdistelmästä BMW-auto, joka kuvastaa Sinun luonnettasi.

BMW INDIVIDUAL -ULKOVÄRIT.

Oman, yksilöllisen vaatimustason selittäminen on vaikeaa, mutta sen näyttäminen on helppoa. Siksi BMW Individual -mallistoon on suunniteltu lukuisia poikkeuksellisia ulkovärejä, jotka ovat saaneet innoituksensa jalokivien värileikistä.
Jokainen värisävy korostaa kyseisen mallin luonnetta. Myös syvyys ja upeus ovat BMW Individual -ulkovärien referenssejä: niiden valovaikutelma muuttuu aina sen mukaan, kuinka valo osuu väripintaan. Jotkut värit ihastuttavat ainutkertaisilla shiftausefekteillään. Toiset taas – kuten mattapintaiset ulkovärit – erottuvat joukosta silkkisellä hohdollaan. Sen tekee mahdolliseksi vasta monikerroksisen maalausmenetelmän edetessä tehtävä erityinen pigmentointi. Mattapintaisissa ulkoväreissä sen sijaan täydellisesti yhteen sovitettu mattakirkaslakka saa aikaan erityisen viimeistelyn. Tulokseksi saadaan aivan omanlaisesi tyylin silminnähtävä julistus.

ENEMMÄN KUIN VAIN YKSI VÄRI.

Tanzanite Blue -metalliväri

Tässä ulkovärissä täysin kirkkaat, tummansiniset pigmentit säteilevät pinnan alta turkoosinvärisinä, kun valo osuu värin pintaan.

Pure metal Silver

Kaksi maalikerrosta ja pienen pienet, maalin sisältämät alumiininanohiukkaset saavat syväloistollaan pinnan näyttämään nestemäiseltä metallilta.

Champagne Quarz -metalliväri

Erittäin hienot, voimakkaasti heijastavat pigmentit shiftaavat kullanruskeasta sinertävänviolettiin sampanjanvärisen pinnan alla ja korostavat auton muotoja osaavasti.

Citrine Black -metalliväri

Mikroskooppisen pienet hiukkaset saavat pinnan näyttämään siltä, kuin syväntumman oliivinmustan läpi kimmeltäisi erittäin hienoa kultapölyä.

Pyrite Brown -metalliväri

Maalipinnan alle kätkeytyvät erittäin hienot pigmentit kimmeltävät kultaa ja hopeaa, ja valonsäteiden osuessa niihin syntyy valon ja varjon leikkejä.

Frozen Dark Blue -metalliväri

Mattapintaisella ulkovärillä on aivan erityinen aura. Syvänsinisellä mattapinnallaan se tekee auton linjoille täydellisesti oikeutta.

Smoky Topaz -metalliväri

Pinta kimmeltää kuin prisma, jonka värispektri ulottuu rubiininpunaisesta harmaaseen ja mustaan.

Moonstone -metalliväri

Moniväriset pigmentit antavat pinnalle kolmiulotteisen syvyyden, jonka värimaailma vaihtelee sinisenharmaan ja kullankeltaisen välillä.

Ruby Black -metalliväri

Lukemattomien pigmenttien voimakkaat heijastukset synnyttävät intensiivisen kimalluksen ja hohdon, joka ulottuu tummanpunaisesta violettiin.

BMW INDIVIDUAL MERINO-NAHKAVERHOILU.

Aistimme saavat meidät tuntemaan laadun ja estetiikan: Silmämme, jotka havaitsevat jokaisen värinyanssin. Nenämme, joka kykenee haistamaan parhaimman nahkan tuoksun. Kätemme, jotka tuntevat pinnan eri kuviot.
BMW Individual ottaa nämä kyvyt huomioon ja panee suuren painoarvon käsin tehtävälle Merino-nahkan työstölle. Se alkaa jo raakamateriaalin valinnasta ja leikkaamisesta: vain tiettyjen nautarotujen virheetön ja tasaisen laadukas nahka päätyy BMW Individual -verstaille. Niiden parkitseminen tapahtuu monivaiheisena tynnyripigmentointimenettelynä. Näin vältetään hankala, jälkikäteen tapahtuva pintakäsittely. Nahka säilyy luonnollisena, hengittävänä ja erityisenä mukavuuden suhteen. Taidokkaita kontrasteja ja korostuksia luovat millimetrin tarkkuudella ommellut kirjonnat, koristeelliset perforoinnit ja käsintehdyt teresaumaukset.
Juuri tämä tinkimätön täydellisyys on se tekijä, jonka ansiosta BMW Individualin Merino-nahkasta tulee aistielämys.

AISTIEN SINFONIAA.

Merino-nahka Fine-grain Opal White

Sirosti työstetyt teresaumat ja kontrastiväriset ompeleet korostavat sisätilan yksilöllistä luonnetta.

Merino-nahka Fine-grain Opal White.

Tyylikkäistä huviveneistä lainattu värisävy kertoo välimerellisestä luksuksesta.

Merino-nahka Fine-grain Amaro Brown.

Musta ja ruskea, klassinen kontrasti saa ylellisen tulkinnan: BMW Individualin Merino-nahka Fine-grain Amaro Brown.

Merino-nahka Fine-grain Platinum.

Vaalealla värillään Platinum-sävy sointuu harmonisesti tilan avaruuteen ja vakuuttaa muutenkin kuin visuaalisella ainutlaatuisuudellaan.

Merino-nahka Fine-grain Platinum.

Lumoavan kauniin yksityiskohdan Merino-nahka saa käsin ommellusta, mustasta teresaumasta.

Merino-nahka Fine-grain Nutmeg.

Hivelee niin silmää kuin kättäkin ja on väritykseltään edellä ajan henkeä.

Merino-nahka Fine-grain Cashmere Beige.

Eleganssintajullaan tämä vaalea värisävy avaa silmät näkemään valontäyteisen sisätilan avaruuden.

Merino-nahka Fine-grain Caramel.

Ylellinen teresauma ja Alcantara-kattoverhous luovat sisätilaan hillityn ylellisen vaikutelman.

BMW INDIVIDUAL -SISÄKORISTELISTAT.

Niitä ei voi lukea, mutta ne voi aavistaa – tarinoita, joita puunkappaleen syykuviot kertovat. Sen puun koon ja korkeuden, josta se on peräisin. Ehkä juuri se saa aikaan puu lumon, jota ihminen on tuntenut kautta aikojen.
BMW Individual ei rajaa sisäkoristelistojensa upeutta vain maailman parhaisiin jalopuulajeihin vaan on kehittänyt myös niiden käsityönä tapahtuvan työstön huippuunsa. Tinkimätön täsmällisyys työssä on tärkein käsky: jo siinä vaiheessa, kun luonnonmateriaalia leikataan. Siitä syntyy sitten sisäkoristelista, joka hiotaan, lakataan ja kiillotetaan lukemattomissa työvaiheissa. Kunnes pinta, syykuvio ja värien nyanssit täyttävät BMW Individualin tiukat vaatimukset.
Hienostuneen hillittyä ylellisyyttä tarjoavat vaihtoehtoisesti sisäkoristelistat Piano Finish Black, joiden korkeakiiltoinen pinta vetää laadussa vertoja johtavien pianonvalmistajien pianoille. Materiaalien monipuolisuuden kruunaavat upeat, nahkaverhoillut sisäkoristelistat.

PINNANMUODOT PALJASTAVAT LUONTEEN.

Jalopuu Sen Light Brown.

Japanilainen jalopuulaji, jolla on verrattoman graafinen syykuvio. Kiiltoa vahvistaa värityksen helmiäisefekti.

Piano Finish Black.

Jos tunnet laadukkaan flyygelin arvon, osaat arvostaa näiden sisäkoristelistojen ylellisyyttä

Jalopuu Ash Grain White.

Mikään sisäkoristelista ei paljasta syykuvion kauneutta hienostuneemmin

BMW INDIVIDUAL -LISÄVARUSTEET.

BMW Individual on yksityiskohtia myöten hyvin varustautunut – kiireestä kantapäähän. Siksi BMW Individual tarjoaa lisää ylellisiä lisävarusteita kaikkiin malleihin, joissa on BMW Individual.

 • BMW Individual -kevytmetallivanteet

  BMW Individual -kevytmetallivanteiden omintakeinen design on ylellinen ja esteettinen mittapuu, joka on sovitettu täydellisesti kunkin mallisarjan designkonseptiin. Myös kokonsa puolesta ne symboloivat lisävarustevalikoiman mahdollista ylärajaa.

 • Nahkainen BMW Individual -ohjauspyörä

  Nahkainen BMW Individual -ohjauspyörä on luistamaton malliesimerkki yksityiskohtia ihannoivasta BMW Individual -muotoilusta. Tietyissä malleissa siihen on liitetty laadukkaana käsityönä valmistettu puinen upotekoriste, jolloin se vasta pääsee todella oikeuksiinsa. Lisäksi siinä on hillityt BMW Individual -tunnukset. Yksi asia on yhteistä niille kaikille – BMW Individual -nahkan jäljittelemätön laadukkuus.

 • BMW Individual -tuntomerkit

  Asenteesi tunnukset – BMW Individual -tekstilogon koristamat valaistut kynnyslistat toivottavat Sinut tervetulleeksi jokaiselle ajomatkalle. Yksi tuntomerkki on varattu ainoastaan BMW 7-sarjan kruunaukseksi: BMW Individual -tekstilogo perän koristelistassa on yksilöllisyytesi ylellinen ilmaisu.

 • BMW Individual -jäähdytyslokero

  BMW Individualin tavoite? Täydellisyyttä kaikille aisteille. Siksi BMW Individual -jäähdytyslokero sopii täydellisesti lisävarustevalikoimaan ja pitää niin halutessasi aina juuri oikein temperoitua juotavaa tarjolla

 • Muita BMW Individual -varustevaihtoehtoja

  Ylellisyyden ja siten myös tilantunteen intensiivisyyden korostamiseksi entisestään BMW Individual tarjoaa lisää varustevaihtoehtoja eri malleihin. Niihin kuuluvat BMW Individual -kattoverhous Alcantara, joka luo samettisenpehmeällä pinnallaan miellyttävän, avoimen tunnelman. Mutta myös nahkaverhoiltu BMW Individual -kojelauta tuo sisätilaan arvokkuutta ja läsnäolontunnetta, joka yltää uuteen ulottuvuuteen - sen voi nähdä ja tuntea.