AJAN HERMOLLA.

Käyttö- ja verkottumistekniikat.

Maailmamme verkottuu päivä päivältä enemmän. Mihin ikinä tie viekään, BMW ConnectedDriven ansiosta yhteytesi säilyy. Käytä huomisen tekniikkaa jo tänään ja tutustu poikkeukselliseen liikkuvuuteen. Löydä älykkäät ja intuitiiviset innovaatiot, jotka verkottavat Sinut ja BMW-autosi ulkomaailman kanssa vieläkin tiiviimmin.

KIINTEÄSTI ASENNETTU SIM-KORTTI.

BMW-autoosi kiinteästi asennetun SIM-kortin ansiosta voit käyttää innovatiivisia BMW ConnectedDrive -palveluja kuten BMW Teleservices ja Remote Services monissa maissa ympäri maailmaa aivan helposti. Omaa matkapuhelintasi et tällöin tarvitse. Integroitu SIM-kortti on samalla näiden palvelujen käytön edellytys. Jos tilaat lisävarusteeksi ConnectedDrive -palvelut tai älykkään hätäpuhelun, SIM-kortti asennetaan suoraan autoon. Näin se on ennen kaikkea suojassa onnettomuuksilta ja muodostaa hankalissa tilanteissa luotettavan yhteyden ulkomaailmaan.

NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

Navigointijärjestelmä Professional ihastuttaa toteutuksellaan ja toiminnoillaan: Se on helppokäyttöinen, autoon täysin integroitu navigointijärjestelmä, jota käytetään iDrive-käyttöjärjestelmällä ja iDrive Touch -monitoimisäätimellä. Karttanäkymä kolmiuloitteinen, satelliittikuvat kartan taustana sekä valitut nähtävyydet kuvina tekevät navigoinnista kiehtovan elämyksen.
BMW-jälleenmyyjien ja BMW Service -toimipisteiden kautta tehtävien karttapäivityksien lisenssimaksut ovat veloituksettomat ensimmäisten kolmen vuoden ajan. Karttapäivityksistä veloitetaan ainoastaan asennukseen liittyvät kustannukset.
Navigointijärjestelmä Professional -varustelun laajuus vaihtelee mallikohtaisesti.

Navigointijärjestelmä Professional

Katso lisävarustevideo.

iDrive Touch -monitoimisäädin.

iDrive Touch -monitoimisäätimellä, joka on osa navigointijärjestelmää Professional, monitoiminäyttöä voidaan käyttää mukavasti yhdellä kädellä. Monitoimisäätimeen integroidun kosketuslevyn avulla voidaan esimerkiksi syöttää kohdeosoitteet navigointijärjestelmää varten helposti omalla käsialalla. Lisäksi monitoimisäädintä kiertämällä ja painamalla voidaan hakea monia toimintoja näyttöön, tehdä asetuksia ja selata luetteloita. Käyttö sujuu vaivattomasti ja vaistonvaraisesti tuntoaistin avulla – etenkin kuljettajan kannalta tämä on tärkeä apu, sillä siitä on tuskin lainkaan haittaa keskityttäessä liikenteeseen. Kaikki monitoimisäätimellä ohjattavat toiminnot näytetään selkeästi monitoiminäytössä.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

BMW Car Hotspot LTE -yhteyspiste mahdollistaa etumatkustajan ja takamatkustajien pääsyn internetiin myös matkan aikana WLAN-yhteydellä. Lisäksi tarvitaan ainoastaan LTE-kykyinen SIM-kortti itse laitteeseen sekä handsfree-varustus, jossa laajennettu älypuhelinyhteys. BMW Car Hotspot on alkuperäinen BMW-lisävaruste ja se on saatavilla lähes kaikkiin BMW-malleihin.