HUOLLON MUISTAA NYT BMW-AUTOSI.

Teleservices.

Seuraava öljynvaihto, BMW:n tekninen perustarkastus, uudet jarrupalat. Näiden ajankohtia Sinun ei enää tarvitse pitää mielessäsi. BMW Teleservices huolehtii siitä puolestasi. Rentoudu ja anna ajatusten levätä – huollon ajankohdasta pitää huolen Sinun BMW:si.

AUTOMAATTINEN BMW TELESERVICE CALL -PUHELU.

BMW-autosi tietää itse, milloin se tarvitsee minkäkinlaista huoltoa, ja välittää autokohtaiset tiedot BMW:lle täysin automaattisesti ja tarpeenmukaisesti. Huollontarve tunnistetaan tunnistimilla, ja tieto välitetään BMW:lle. Haluamasi BMW Service -toimipiste tutustuu tietoihin, arvioi kaikki tärkeät autokohtaiset informaatiot ja pystyy varautumaan tehokkaasti BMW:si mahdolliseen korjaamokäyntiin – jo ennen kuin ajankohdasta sovitaan kanssasi puhelimitse.

BMW Teleservices.

Katso lisävarustevideo.

TÄMÄ PALVELU TULEE KUIN TILAUKSESTA.

Huoltoa tarvitaan – BMW Teleservices -palveluiden ansiosta Sinun ei enää tarvitse itse kantaa siitä huolta. BMW-autosi tarkkailee itse, milloin huollolle on tarvetta, ja välittää kaikki huollon kannalta keskeiset auton tiedot automaattisesti BMW-toimipisteellesi. Voit sopia huollon ajankohdasta myös soittamalla BMW Teleservice Call -puhelun manuaalisesti – helposti napin painalluksella suoraan BMW-autostasi käsin. BMW-toimipisteessä ollaan joka tapauksessa perillä autosi tilasta, jolloin siellä pystytään paneutumaan Sinun toiveisiisi entistä paremmin.

  • Edellytykset / saatavuus

    Edellytykset:
    • Lisävaruste ConnectedDrive Services tai älykäs hätäpuhelu