PALVELUKSESSASI.

Remote Services.

Täytyykö Sinun haeskella autoasi ruuhkaiselta pysäköintialueelta ostoskeskuksen edustalla? Ei tarvitse. Remote Services -palvelujen ansiosta voit unohtaa vaivalloisen ja hermoja raastavan etsinnän. Näiden palvelujen avulla ohjaat BMW-autoasi etäältä. Ja pystyt muuhunkin kuin vain löytämään autosi suurelta pysäköintialueelta.

REMOTE SERVICES.

BMW Connected -sovelluksen (saatavilla Apple App Storesta) Remote Services -etäpalveluilla voidaan etäohjata auton eri toimintoja kuten vaikkapa auton lukituksen avaamista ja lukitsemista. Lisäksi auton sijainti voidaan tarkastaa etäkytkemällä auton vilkut tai kaukovalovilkku tai katsomalla auton sijainti kartalla BMW Connected -sovelluksessa.
 

Lisäksi sovellus kuten BMW ConnectedDrive -asiakasportaalikin tarjoavat mahdollisuuden hakea älypuhelimen näyttöön auton tiettyjä tietoja kuten polttonesteen riittävyyden tai ikkunoiden ja ovien tilan. Näin kuljettaja on etäälläkin aina täysin selvillä autonsa asioista, ja lisäksi hänellä on aina kaikki tiedot mukavasti saatavilla yhdellä silmäyksellä.
 

Käyttämistä varten Remote Services -toiminnot pitää kerran aktivoida My BMW ConnectedDrive -asiakasportaalissa osoitteessa www.bmw-connecteddrive.fi.

KAIKKI ETÄHALLINNASSA.

Jos jään raaputtaminen ei kuulu talvella mielipuuhiisi ja jos haluat mieluummin istua lämpimään autoon, voit säätää BMW:si lämpötilan jo etukäteen BMW Connected -sovelluksen Remote Services -etäpalveluilla. Valikkokohdasta "Aktivoi nyt" käynnistät autosi älykkään ilmastointilaitteen. Ulko- ja sisälämpötilasta riippuen auton sisätilaa joko lämmitetään* tai viilennetään**.
 

* Edellytyksenä on lisävarusteinen pysäköintilämmitys.
** Mallisarjasta ja mallista riippuu, tarvitaanko autoon "Ilmastointi - pysäköintituuletus" -toimintoa varten ilmastointiautomatiikan lisävaruste.

 • Edellytykset / saatavuus

  Edellytykset:

  • Lisävaruste ConnectedDrive Services

  • Remote Services -palvelujen käyttö edellyttää, että ne on aktivoitu BMW ConnectedDrive -asiakasportaalista (ml. turvakysymys puhelinkeskuksen kautta tapahtuvaan käyttöön)

  • BMW Connected -sovellus on saatavilla maksutta App Storesta. Apple iPhone -puhelimille tarkoitettu versio on jo saatavilla, Android-laitteille sopiva versio on saatavilla lähiaikoina. Sovelluksen käyttö BMW-autossa edellyttää lisävarustetta ConnectedDrive Services ml. BMW Apps (6AK) ja vaihtoehtoisesti "Remote Services" (6AP)

  Saatavuus:

  • Vain navigointijärjestelmän Professional, navigointijärjestelmän Business tai radion Professional yhteydessä