KAIKEN VARALTA.

Älykäs hätäpuhelu.

Turvallisesti matkalla. Jokaisella ajomatkalla voit luottaa BMW-autosi kattaviin turvajärjestelmiin. Mutta jotain yllättävää voi tietenkin aina sattua. Älykäs hätäpuhelu hälyttää avun tosi paikan tullen automaattisesti. Jotta Sinua autetaan nopeasti, jos Sinulle sattuu jotakin.

NOPEA APU HÄTÄTILANTEESSA.

Jos turvatyyny laukeaa, älykäs hätäpuhelu soittaa onnettomuudenkestävän, autoon kiinteästi asennetun puhelinyksikön kautta automaattisen hätäpuhelun BMW:n onnettomuuspalveluun. BMW:n onnettomuuspalvelu (englanninkielinen, ympärivuorokautinen) saa pelastustöiden kannalta tärkeät tiedot kuten auton tarkan sijainnin, tiedot onnettomuuden vakavuudesta ja matkustajien loukkaantumisvaarasta autoon kiinteästi asennetun SIM-kortin välityksellä. BMW:n onnettomuuspalvelu ilmoittaa asiasta viipymättä lähimmälle hätäkeskukselle tai ohjaa puhelun heille ja on onnettomuuden uhrien tukena puhelimitse siihen saakka, että pelastushenkilökunta pääsee paikalle.

Älykäs hätäpuhelu.

Katso lisävarustevideo.

TURVALLISUUDEN TUNNE.

Jota onnettomuuspalvelun työntekijät voivat valmistautua onnettomuuden osapuolten auttamiseen mahdollisimman hyvin, välitetään auton sijainti metrin tarkkuudella sekä muita pelastuksen kannalta keskeisiä tietoja kuten loukkaantumisvaara, matkustajien määrä sekä auton malli ja väri. Jotta voit auttaa myös muita tiellä liikkujia, hätäpuhelun voi laukaista myös manuaalisesti.