YHDISTÄ MOBIILIT ELÄMÄNTYYLISI.

BMW Connectedin ominaisuudet.

YHDISTÄ MOBIILIT ELÄMÄNTYYLISI.

BMW Connectedin ominaisuudet.

YHDISTÄ MOBIILIT ELÄMÄNTYYLISI.BMW Connectedin ominaisuudet.

BMW Connectedin ansiosta älypuhelimesi on yhtä autosi kanssa. Kuin henkilökohtainen avustaja konsanaan, BMW Connected oppii tuntemaan Sinut yhä paremmin ja tarjoaa Sinulle jatkossa vieläkin enemmän ajamisen iloa. Elämä voi joskus olla niin helppoa.

BMW CONNECTEDIN SIIRTOTOIMINTO.

Älypuhelinsovellusten kuten Yelp, Apple Maps tai Google Maps avulla tai netistä löytämäsi kohteet on helppo ja mukava siirtää saumattomasti autoon. Jopa älypuhelimen kalenteriin tallennetut tapaamiset haluttuine saapumisaikoineen otetaan automaattisesti käyttöön BMW Connectedissa. Järjestelmä laskee sen hetkiseen liikennetilanteeseen perustuvan lähtöaikasuosituksen. Halutun kohteen saa otettua käyttöön auton integroituun navigointijärjestelmään helposti ja mukavasti yhdellä klikkauksella.

LÄHTÖAIKATIEDOTUS.

BMW Connected ilmoittaa iPhonen tai Apple Watch -älykellon kautta käyttäjälle, milloin on otollisinta lähteä liikkeelle, jotta perille seuraavaan kohteeseen saavutaan halutulla hetkellä. Järjestelmä laskee ehdotettavan lähtöajan sijaintipaikan mukaan ja ottaa samalla huomioon tosiaikaiset liikennetiedot.

OVELTA-OVELLE-NAVIGOINTI.

Saavu tapaamisiin täsmällisesti ja rentoutuneena: BMW Connected -sovelluksen ovelta-ovelle-navigointi tekee siitä mahdollista. Kohteeseen päästyään käyttäjä navigoi iPhonensa tai siihen yhdistetyn Apple Watch -älykellon opastamana pysäköidyltä autolta jalkaisin lopulliseen tapaamispaikkaan.

OPITTUJEN KOHTEIDEN KÄYTTÖÖNOTTO.

BMW Connected -sovellus oppii kuljettajan käyttötavoista ja pystyy niin haluttaessa lisäämään usein valittuja kohteita automaattisesti käyttäjän henkilökohtaiseen liikkuvuusohjelmaan. Tietojen syöttäminen käsin ei siis vastaisuudessa ole enää tarpeen. Kohteet otetaan autoon integroituun navigointijärjestelmään saumattomasti ja vain yhdellä klikkauksella.

REMOTE SERVICES.

BMW Connected -sovelluksen (saatavilla Apple App Storesta) Remote Services -etäpalveluilla voidaan etäohjata auton eri toimintoja kuten vaikkapa auton lukituksen avaamista ja lukitsemista. Sovellus kuten BMW ConnectedDrive -asiakasportaalikin tarjoavat mahdollisuuden hakea näyttöön auton tiettyjä tietoja kuten polttonesteen riittävyyden tai ikkunoiden ja ovien tilan. Lisäksi ohjelmoitava ilmastointi- ja latausajastin huolehtivat siitä, että BMW i on esimerkiksi maanantaista perjantaihin täydellisesti esi-ilmastoitu ja täyteen ladattu matkan alkamisen ajankohtana.

Tämän informaatiotarjonnan kruunaa auton senhetkisen sijainnin esitys. Lisäksi auton sijainti voidaan tarkastaa etäkytkemällä auton vilkut tai kaukovalovilkku tai katsomalla auton sijainti kartalla BMW Connected -sovelluksessa. Näin kuljettaja on etäälläkin aina täysin selvillä autonsa asioista, ja lisäksi hänellä on aina kaikki tiedot mukavasti saatavilla yhdellä silmäyksellä. Toimintojen käyttämistä varten Remote Services -toiminnot pitää kerran aktivoida My BMW ConnectedDrive -asiakasportaalissa osoitteessa www.bmw-connecteddrive.fi.