image

TULEVAISUUS ALKAA NYT: BMW VISION NEXT 100.

KOE AJAMISEN ILON TULEVAISUUS.

TULEVAISUUS ALKAA NYT: BMW VISION NEXT 100.

KOE AJAMISEN ILON TULEVAISUUS.

TULEVAISUUS ALKAA NYT: BMW VISION NEXT 100.KOE AJAMISEN ILON TULEVAISUUS.

Viimeksi kuluneiden sadan vuoden aikana olemme jatkuvasti edistäneet tulevaisuuden liikkuvuutta. Ja pyrkineet toteuttamaan yhtä suurta visiota: olemme pyrkineet rakentamaan täydellisen auton äärimmäiseen ajonautintoon. Voit tuntea sen tänään, kun nouset BMW:n kyytiin. Mutta nyt on aika vaihtaa vielä suuremmalle vaihteelle. Koe visioauto, joka tekee Sinusta kuljettajana vieläkin paremman. Koe BMW VISION NEXT 100. Koe ajamisen ilon uusi ulottuvuus.

image

ÄLYKÄS SEURALAISESI: COMPANION.

ÄLYKÄS SEURALAISESI: COMPANION.

YHDISTETTY ÄLYKKYYS.

Sensorinen ja digitaalinen älykkyys, jatkuva palvelualttius ja BMW VISION NEXT 100 -visioauton verkotus on koottu yhteen Companion-yksikköön. Sen ansiosta auto oppii tuntemaan kuljettajansa yhä paremmin ja pystyy tukemaan häntä jokaisessa ajotilanteessa intuitiivisesti ja herkästi. Näin Companion tekee jokaisesta ajomatkasta intuitiivisen elämyksen, jonka kuljettaja kokee henkilökohtaisemmin ja emotionaalisemmin kuin koskaan.

ÄLYKÄS AUTOPILOTTI.

Täysautomaattisessa Ease-tilassa Companion hoitaa kaikki ajotehtävät. Se vie matkustajat turvallisesti perille ja antaa heille ennakoivaa tietoa reitistä, tieolosuhteista ja suorituskyvystä.

ILMEISEN YLIAISTILLINEN.

Kommunikoimalla muiden autojen ja liikennejärjestelmien kanssa Companion pystyy varoittamaan Sinua vaaroista jo ennen kuin pystyt niitä näkemäänkään.

TIETOISTA JA ENNALTA AAVISTAVAA KOMMUNIKAATIOTA.

Tietonsa Companion lähettää ensinnäkin kokopintaisen Head-Up -näytön kautta tuulilasiin. Toiseksi se lähettää niitä myös Alive Geometry -toiminnolla, liikkuvista kolmioista koostuvalla mosaiikilla, joka ulottuu yli kojelaudan. Sen ansiosta kuljettaja pystyy ennakoimaan, miten hänen on reagoitava eteen tuleviin tilanteisiin.
image

KAKSI ÄÄRIMMÄISTÄ AJOELÄMYSTÄ: EASE-TILA JA BOOST-TILA.

KAKSI ÄÄRIMMÄISTÄ AJOELÄMYSTÄ: EASE-TILA JA BOOST-TILA.

TÄYSAUTOMAATTINEN: EASE-TILA.

Meille täysin automatisoitu ajaminen merkitsee sitä, että Sinä saat rentoutua täysin. Ease-tilassa Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin nojata taaksepäin ja nauttia ajomatkasta.

SILKKAA SUORITUSKYKYÄ: BOOST-TILA.

Boost-tilassa kaikki pyörii ajosuoritustesi ympärillä. Siksi Head-Up -näyttö näyttää esimerkiksi ihannelinjan sekä jarrutus-, ohjaus- ja kiihdytyspisteet suoraan näkökentässäsi.

NYT ON SINUN VUOROSI: EASE VAI BOOST?

Vaihda ajotilaa käden käänteessä: riittää kun kosketat ohjauspyörän BMW-logoa, niin vaihdat Ease-tilasta Boost-tilaan ja takaisin.
image

ESIMERKILLISEN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN: MATERIAALIKONSEPTI.

ESIMERKILLISEN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN: MATERIAALIKONSEPTI.

HEIJASTAVAT LASIT.

Visioauton heijastavat lasit eivät ainoastaan paranna yksityisyyden suojaasi, vaan vähentävät myös sisätilan lämpenemistä 30 %.

DYNAAMISET PYÖRÄNKOTELOT.

BMW VISION NEXT 100 -visioauton umpinaiset pyöränkotelot liikkuvat pyörän mukana, kun suunta muuttuu. Henkeä salpaavan virtaviivaisen muotoilun ohella ne auttavat osaltaan saavuttamaan huikean alhaisen ilmanvastuskertoimen, vain 0,18 – jotta dynamiikka yltää huippuunsa ja energiankulutus pohjalukemiin.

AERODYNAMIIKKA.

Vielä yksi tekijä, joka vaikuttaa erityisen alhaiseen cW-arvoon 0,18, on henkeäsalpaavan virtaviivainen muotoilu. Ilmaisuvoimainen luonnelinja kulkee lennokkaasti jäähdyttimensäleikön yläpuolelta aina perään saakka – kun katkeamaton esteettinen siveltimen veto.

YKSIKOMPONENTTI- ELI MONOMATERIAALIT.

BMW VISION NEXT 100 -visioautossa ei käytetä lainkaan nahkaa, vaan siinä luotetaan painettaviin yksikomponentti- eli monomateriaaleihin. Ne optimoivat tuotantoprosessia, koska niihin voidaan esimerkiksi suoraan painattaa maalipinta. Lisäksi ne helpottavat kierrätystä ja mahdollistavat siten ekologisesti tehokkaan materiaalikierron.
image

NOUSE BMW VISION NEXT 100 -VISIOAUTON KYYTIIN.

NOUSE BMW VISION NEXT 100 -VISIOAUTON KYYTIIN.

image

BMW GROUPIN TULEVAISUUSNÄYTTELY.

BMW GROUPIN TULEVAISUUSNÄYTTELY.