ELECTRIFIED BY BMW i.

BMW iPerformance: Ladattavat Plug-in Hybrid -mallit, joissa on BMW i -tietotaitoa.

ELECTRIFIED BY BMW i.

BMW iPerformance: Ladattavat Plug-in Hybrid -mallit, joissa on BMW i -tietotaitoa.

ELECTRIFIED BY BMW i.BMW iPerformance: Ladattavat Plug-in Hybrid -mallit, joissa on BMW i -tietotaitoa.

Kokemus on jo kauan ollut tärkeä tekijä innovatiivisia autokonsepteja toteutettaessa. Ja BMW Plug-in Hybrid -mallien kohdalla kokemus on erityisen arvokas vaikuttaja. Näissä malleissa moottorijärjestelmänä on suorituskykyinen sähkömoottori ja tehokas polttomoottori. Siten ne yhdistävät BMW-autoille ominaisen laadukkuuden ja sähköisen ajamisen mukanaan tuomat edut, ja ne hyödyntävät BMW i -insinöörien asiantuntemusta niin suoraan, että ne ansaitsevat oman nimityksen: BMW iPerformance -auto.

AJAMISEN ILOA ILMAN PÄÄSTÖJÄ.

BMW iPerformance -autoissa käytetään BMW i:n kehittämää sähköistä moottoritekniikkaa BMW eDrive. Lyhyet ja keskipitkät matkat voidaan ajaa puhtaasti sähköllä sähkömoottorin, litiumioniakun ja älykkään energianhallinnan innovatiivisen yhdistelmän ansiosta. TwinPower Turbo -bensiinimoottori otetaan käyttöön tarpeen vaatiessa. Toistaiseksi BMW eDrive on saatavilla BMW 2-sarjaan, BMW 3-sarjaan, BMW 5-sarjaan, BMW 7-sarjaan ja BMW X5 -malliin (tilanne maaliskuussa 2017

BMW eDrive.

Nerokkain ja dynaamisin tapa ajaa sähköä käyttäen.

TÄYDELLINEN LYHYILLE-, KESKIPITKILLE JA PITKILLE MATKOILLE.

BMW iPerformance -malleissa tehokas polttomoottori ja suorituskykyinen sähkömoottori tekevät täydellistä yhteistyötä. Perinteinen voimanlähde tarjoaa reilun toimintamatkan, kun taas sähkömoottori kerää pisteet etenkin kaupunkiliikenteessä päästöttömän ja lähes äänettömän ajodynamiikkansa ansiosta. BMW 530e kulkee esimerkiksi jopa 50 km (NEDC uusi eurooppalainen testiajosykli) pelkällä sähköllä. Litiumioniakku voidaan ladata BMW i Wallbox -seinälatausasemalla, julkisilla latauspisteillä ja millä tahansa tavallisella kotitalouspistorasialla.

 • AUTO eDRIVE

  AUTO eDRIVE -tilassa älykäs energianhallinta päättää, miten sähkö- ja polttomoottorin käyttö voidaan yhdistää tehokkaimmin – ajonopeudesta ja akun varaustilasta riippuen.

 • MAX eDRIVE

  MAX eDRIVE -tilassa voidaan mallista riippuen ajaa jopa 140 km/h:n nopeudella puhtaasti sähköllä. Tätä suuremmilla nopeuksilla tai jos kiihdytyspotentiaalia halutaan hyödyntää loppuun saakka, polttomoottori käynnistyy automaattisesti.

 • SAVE BATTERY

  SAVE BATTERY- tai Battery Control -tilassa (BMW 7-sarjassa) polttomoottori lataa akkua tehokkaasti tai ylläpitää akun varaustilaa. Näin akkukapasiteettia voidaan aktiivisesti säästää myöhempää, puhtaasti sähköistä ajoa varten.

iPERFORMANCE YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ.

BMW Plug-in Hybrid -mallit jatkavat BMW EfficientDynamics -strategiaa johdonmukaisesti. Mallitunnuksen e-kirjaimen lisäksi tunnistat seuraavista optisista tuntomerkeistä heti, että edessäsi on yksi BMW iPerformance -malleista.

Jäähdyttimen säleikön siniset rivat.

Jäähdyttimen säleikön ripojen väri on BMW i -malleille ominainen sininen, ja ne korostavat BMW iPerformance -mallien keulaa.

Siniset pyörännavan suojukset.

BMW iPerformance -malleille varatut siniset pyörännavan suojukset muistuttavat BMW i8 -mallista.

Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 2,1
CO2-päästö yhdistetty g/km: 49
Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 11,9

BMW i -logo.

Sivulla etupyöränkotelon takana on BMW i -logo, joka viittaa suoraan tietotaidon siirtoon BMW i -malleista.

eDrive-tekstilogo.

C-pilarissa Hofmeister-taitteen takana oleva eDrive-tekstilogo viittaa sähköiseen moottoritekniikkaan.

LATAAMINEN.

BMW iPerformance on enemmän kuin pelkkä Plug-in Hybrid -mallien nimitys, se on osa kestävän kehityksen mukaista liikkuvuusstrategiaa. 360° ELECTRIC -valikoima on käytettävissä kuten malleissa BMW i3 ja BMW i8. Se tarjoaa ratkaisevia etuja BMW i Wallbox -latausaseman asentamisesta sopivan ekosähkösopimuksen välittämiseen ja edelleen maailmanlaajuisesti suurimman julkisten latauspisteiden käytettävyyteen. Lisäksi jokaiseen BMW iPerformance -malliin on saatavilla BMW Connected -sovellus sekä tehokkaiden reittien korostus navigointijärjestelmässä ECO PRO -reittien avulla.

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

 • Mallia BMW 225xe iPerformance Active Tourer koskevat tiedot:
  Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 2,1–2,0
  CO2-päästö yhdistetty g/km: 49–46
  Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 11,9–11,8

  Mallia BMW 330e iPerformance koskevat tiedot:
  Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 2,1–1,9
  CO2-päästö yhdistetty g/km: 49–44
  Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 11,9–11,0

  Mallia BMW X5 xDrive40e iPerformance koskevat tiedot:
  Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 3,4–3,3
  CO2-päästö yhdistetty g/km: 78–77
  Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 15,4–15,3

  Mallia BMW 740e iPerformance koskevat tiedot:
  Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 2,2–2,0
  CO2-päästö yhdistetty g/km: 50–45
  Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 13,1–12,5

  Mallia BMW 740Le iPerformance koskevat tiedot:
  Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 2,2–2,0
  CO2-päästö yhdistetty g/km: 51–45
  Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 13,3–12,6

  Mallia BMW 740Le xDrive iPerformance koskevat tiedot:
  Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 2,5–2,1
  CO2-päästö yhdistetty g/km: 56–49
  Sähkönkulutus yhdistetty kWh/100 km: 13,9–13,2

  Polttonesteen kulutusta, CO2-päästöä ja sähkönkulutusta koskevat tiedot riippuvat valituista varusteista ja renkaista. Arvot on määritetty EU-testiajosyklissä.

  Toimintamatka riippuu eri tekijöistä ja erityisesti seuraavista: oma ajotyyli, tiestön kunto ja profiili, ulkolämpötila, lämmityksen/ilmastoinnin ja esi-ilmastoinnin käyttö.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton kulutustiedot ja CO2-päästöarvot -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi