SÄHKÖISTÄVIÄ KUMPPANUUKSIA.

BMW i -brändiyhteistyö.

SÄHKÖISTÄVIÄ KUMPPANUUKSIA.

BMW i -brändiyhteistyö.

BMW i on tulevaisuuteen suuntautuvien ja visionääristen tekniikoiden edelläkävijä. Ja tuntee vetoa hengenheimolaisia kohtaan: olipa kyse jännittävistä hankkeista, joiden yhteistyökumppanit toimivat taiteen, kulttuurin, muotoilun tai arkkitehtuurin alalla, taikka kumppanuuksista muiden premiumluokan brändien kanssa, jotka tarjoavat räätälöityjä tuotteita BMW i -autoihin − BMW i ajattelee aina autoa pidemmälle.

SÄHKÖISTÄVIÄ KUMPPANUUKSIA.BMW i -brändiyhteistyö.

BMW i on tulevaisuuteen suuntautuvien ja visionääristen tekniikoiden edelläkävijä. Ja tuntee vetoa hengenheimolaisia kohtaan: olipa kyse jännittävistä hankkeista, joiden yhteistyökumppanit toimivat taiteen, kulttuurin, muotoilun tai arkkitehtuurin alalla, taikka kumppanuuksista muiden premiumluokan brändien kanssa, jotka tarjoavat räätälöityjä tuotteita BMW i -autoihin − BMW i ajattelee aina autoa pidemmälle.

BMW i

MR PORTER.

Mitä tapahtuu, kun BMW i ja mrporter.com, palkittu tyylivarman miehen verkkoalusta, ryhtyvät yhteistyöhön? Syntyy ainutkertainen, kappalemäärältään rajattu BMW i3 MR PORTER -designissa. Poikkeuksellinen BMW i3 on täydellinen seuralainen trenditietoiselle miehelle, joka osaa arvostaa rohkeaa olemusta.


Tässä designmallissa BMW i -autojen ominaisuuksiin on yhteistyössä Mr Porterin designer-tiimin kanssa lisätty tavallisuudesta poikkeavia kohokohtia: Ylellinen ulkoväri Tuxedo Blue ihastuttaa peilinkoteloiden, kynnyslistojen ja jäähdyttimen säleikköjen valkoisilla korostuksilla. Toinen kohokohta on käsin maalattu valkoinen korostuslinja, jossa on Mr Porter -tekstilogo. Sama konsepti jatkuu johdonmukaisesti myös sisätilassa – ohjauspyörän valkoinen sisärengas, lattiamattojen valkoiset ompeleet sekä tummat tammiset puukoristelistat, joita koristaa yksilöllinen Mr Porter -kaiverrus, viimeistelevät laadukkaan designkonseptin.

SOHO HOUSE.

Lokakuusta 2014 saakka BMW i ja Soho House Group (SHG) ovat luoneet Euroopassa ja Yhdysvalloissa tapahtumia ja elämyksiä, jotka ovat painottuneet nykytaiteeseen, innovaatioon ja muotoiluun. Soho House Groupin globaalina autoalan yhteistyökumppanina BMW i tarjoaa jäsenten ja vieraiden käyttöön BMW i3 -autoja, joilla voi kokea aivan erityisiä ajoelämyksiä lukuisissa SHG-sijaintipaikoissa sekä kulttuuritapahtumissa. Soho House ja BMW i tekevät lisäksi yhteistyötä kansainvälisen kulttuuriohjelman puitteissa Soho House -sijaintipaikoissa kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa.


Soho Housen tarina alkoi vuonna 1995 Lontoosta Greek Streetiltä. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin portfolioon lukeutuu monia muita klubeja sekä hotelleja, ravintoloita ja hyvinvointialueita Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Manner-Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

 • Yhdistynyt kuningaskunta

  Lontoo. Englannin metropoli numero yksi – myös mitä tulee Soho Housen sijaintipaikkoihin. Soho House sijaitsee Greek Streetillä, ja heti kulman takana on Dean Street Townhouse, itsenäinen, 39 huonetta käsittävä hotelli. Suositussa itäisessä keskustassa on Shoreditch House, ja Länsi-Lontoon suunnalta löytyvät Little House ylellisestä Mayfairin kaupunginosasta, mukava Electric House Notting Hillistä sekä High Road House rauhallisesta Chiswickin kaupunginosasta. Kaikki talot tarjoavat erinomaisia gastronomisia sekä kuntoilu- ja rentoutumismahdollisuuksia.


  Voit nauttia Soho Housen eduista myös siinä tapauksessa, että suosit maalaiselämää. Lounais-Englannissa sijaitseva Somerset on vain noin kahden tunnin ajomatkan päässä Lontoosta, ja sieltä löytyy Babington House. Tilalla on yli seitsemän hehtaaria maata, 32 yksilöllisesti sisustettua huonetta, ympäri vuorokauden auki oleva ravintola sekä Flagship Cowshed Spa.

 • Manner-Eurooppa

  Kun oltiin valitsemassa ensimmäistä sijaintipaikkaa Manner-Euroopasta, kilvan voitti Berliini. Toukokuussa 2010 Soho House Berlin avasi porttinsa keskellä Saksan sykkivää pääkaupunkia. Kahdeksaan kerrokseen levittäytyvässä klubissa on uima-allas kattotasanteella, baari, kuntosalialue, Cowshed Spa -hyvinvointialue ja Hamam sekä elokuvateatteri.


  Euroopan valloitus jatkuu, nyt suuntana on etelä: vuonna 2015 avattiin Soho House Istanbul, ja vuoden 2016 alussa myös Soho House Barcelona toivotti ensimmäiset vieraansa tervetulleiksi.

 • Pohjois-Amerikka

  Vuonna 2003 Soho House aloitti toimintansa Pohjois-Amerikassa, Manhattanin Meatpacking Districtillä entisessä tavaratalossa. Soho House New York levittäytyy kuuteen kerrokseen, ja 30 avaran huoneen lisäksi siellä on ravintola, baari, 44-paikkainen elokuvateatteri, kattotasanteen uima-allas sekä Cowshed Spa -hyvinvointialue.


  Seuraava osoite oli itse Sunset Boulevard. Vaikutuksen tekevään toimistorakennukseen avattiin keväällä 2010 Soho House West Hollywood. Puoli vuotta myöhemmin seurasi Miamin Soho Beach House, eteläamerikkalaisvaikutteinen klubi, jossa on mm. kaksi uima-allasta sekä beachclub.


  Kaksi vuotta tämän jälkeen siirryttiin vihreän rajan toiselle puolelle Kanadaan. Vuonna 2012 avasi ovensa Soho House Toronto, joka heti kättelyssä tarjosi liudan tapahtumia Toronton elokuvafestivaalien puitteissa.


  Isoin viimeiseksi: elokuussa 2014 toivotti Soho House Chicago ensimmäiset vieraansa tervetulleiksi. Tämän entisessä hihnatehtaassa sijaitsevan klubin pinta-ala on 10 000 neliömetriä, ja se onkin kaikista SHG-taloista isoin.