SÄHKÖISTÄVIÄ KUMPPANUUKSIA.

BMW i -brändiyhteistyö.

SÄHKÖISTÄVIÄ KUMPPANUUKSIA.

BMW i -brändiyhteistyö.

BMW i on tulevaisuuteen suuntautuvien ja visionääristen tekniikoiden edelläkävijä. Ja tuntee vetoa hengenheimolaisia kohtaan: olipa kyse jännittävistä hankkeista, joiden yhteistyökumppanit toimivat taiteen, kulttuurin, muotoilun tai arkkitehtuurin alalla, taikka kumppanuuksista muiden premiumluokan brändien kanssa, jotka tarjoavat räätälöityjä tuotteita BMW i -autoihin − BMW i ajattelee aina autoa pidemmälle.

SÄHKÖISTÄVIÄ KUMPPANUUKSIA.BMW i -brändiyhteistyö.

BMW i on tulevaisuuteen suuntautuvien ja visionääristen tekniikoiden edelläkävijä. Ja tuntee vetoa hengenheimolaisia kohtaan: olipa kyse jännittävistä hankkeista, joiden yhteistyökumppanit toimivat taiteen, kulttuurin, muotoilun tai arkkitehtuurin alalla, taikka kumppanuuksista muiden premiumluokan brändien kanssa, jotka tarjoavat räätälöityjä tuotteita BMW i -autoihin − BMW i ajattelee aina autoa pidemmälle.

BMW i

TED.

BMW i on ryhtynyt yhteistyöhön TEDin kanssa, ja niin on syntynyt Next Visionaries, maailmanalaajuinen aloite, joka kannustaa innovaattoreita, muutoksen tekijöitä, haaveilijoita ja tulevaisuuden ajattelijoita määrittelemään liikkuvuuden tulevaisuuden uudelleen. Tavoitteena on myös tutkia, miten unelmat ja visiot voivat muuttaa liikkuvuutemme luonnetta – 30:n, 50:n ja 200 vuoden kuluessa.
 

Next Visionaries -kilpailuun osallistumisaika oli rajoitettu muutamaan viikkoon, ja visioita saapui 180. Lupaavimmat on julkaistu editoituina osoitteessa www.nextvisionaries.com, missä niistä voi keskustella. BMW i:n ja TEDin asiantuntijoista koostuva raati valitsi lopulta kuusi osallistujaa Frankfurtissa pidettävään finaaliin. Kokeneet mentorit – jotka itsekin ovat TED-esitelmöitsijöitä – auttoivat heitä IAA Cars 2017 -autonäyttelyn alla valmistautumaan kilpailuun.
 

Next Visionaries -kilpailun kuusi finalistia esittelivät ideansa livenä 500 kutsuvieraalle, jotka edustivat luovia aloja, liike-elämää ja medioita. Raati valitsi voittajaksi Sandra Phillipsin ja hänen visionsa yhteisautopalveluista, joissa sosiaaliset ja kaupunkien ulkopuoliset tekijät otetaan erityisesti huomioon. "Kuten kaikki finalistit, myös Sandra Phillips osaa nähdä asiat laajasti. Hänen konseptinsa on jo hyvin pitkälle kehittynyt, ja siinä otetaan huomioon yhteiskunnan muutokset", sanoo BMW:n Senior Vice President ja Next Visionaries -raadin jäsen Hildegard Wortmann.
 

Pääpalkinto – ja Sandra Phillipsin seuraava askel – oli se, että hän pääsi valmistautumaan New Yorkin -esiintymiseen: marraskuussa 2017 hän sai esitellä ideansa TED-näyttämöllä koko illan mittaisessa TED-keskustelussa.

INNOVAATIOITA TULEVAISUUTEEN.
BMW I FIA FORMULA E -KISOISSA.

Hongkong, Mexico City, Pariisi, Berliini, New York, Montreal: Formula E sähköistää maailman metropolit. Innovatiivinen sähkötoimisten formuloiden kilpailusarja vierailee aivan mahtavilla kaupunkiradoilla eri puolilla maailmaa.

BMW on jo varhaisessa vaiheessa käsittänyt FIA Formula E -kisojen potentiaalin – ja BMW i Support Car -autokalustollaan se on ihastuttanut faneja kilpailuviikonloppuina. Qualcomm BMW i8 -turva-auto on näyttävin malli, jonka BMW i sarjan virallisena autontoimittajana tarjoaa kisojen käyttöön.

Andretti Autosportin takana on amerikkalainen moottoriurheilun supertähti Michael Andretti. Lisäksi MS Amlin Andretti on yksi Formula E -luokan perustajajäsenistä. BMW antaa osaamisensa yhdysvaltalaistallin tueksi. Neljännen kauden alkaessa tätä kilpatallitoimintaa laajennetaan entisestään, ja viidennestä kaudesta alkaen BMW tulee FIA Formula E -sarjaan mukaan omalla tiimillään.

SOHO HOUSE.

Lokakuusta 2014 saakka BMW i ja Soho House Group (SHG) ovat luoneet Euroopassa ja Yhdysvalloissa tapahtumia ja elämyksiä, jotka ovat painottuneet nykytaiteeseen, innovaatioon ja muotoiluun. Soho House Groupin globaalina autoalan yhteistyökumppanina BMW i tarjoaa jäsenten ja vieraiden käyttöön BMW i3 -autoja, joilla voi kokea aivan erityisiä ajoelämyksiä lukuisissa SHG-sijaintipaikoissa sekä kulttuuritapahtumissa. Soho House ja BMW i tekevät lisäksi yhteistyötä kansainvälisen kulttuuriohjelman puitteissa Soho House -sijaintipaikoissa kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa.


Soho Housen tarina alkoi vuonna 1995 Lontoosta Greek Streetiltä. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin portfolioon lukeutuu monia muita klubeja sekä hotelleja, ravintoloita ja hyvinvointialueita Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Manner-Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

 • Yhdistynyt kuningaskunta

  Lontoo. Englannin metropoli numero yksi – myös mitä tulee Soho Housen sijaintipaikkoihin. Soho House sijaitsee Greek Streetillä, ja heti kulman takana on Dean Street Townhouse, itsenäinen, 39 huonetta käsittävä hotelli. Suositussa itäisessä keskustassa on Shoreditch House, ja Länsi-Lontoon suunnalta löytyvät Little House ylellisestä Mayfairin kaupunginosasta, mukava Electric House Notting Hillistä sekä High Road House rauhallisesta Chiswickin kaupunginosasta. Kaikki talot tarjoavat erinomaisia gastronomisia sekä kuntoilu- ja rentoutumismahdollisuuksia.


  Voit nauttia Soho Housen eduista myös siinä tapauksessa, että suosit maalaiselämää. Lounais-Englannissa sijaitseva Somerset on vain noin kahden tunnin ajomatkan päässä Lontoosta, ja sieltä löytyy Babington House. Tilalla on yli seitsemän hehtaaria maata, 32 yksilöllisesti sisustettua huonetta, ympäri vuorokauden auki oleva ravintola sekä Flagship Cowshed Spa.

 • Manner-Eurooppa

  Kun oltiin valitsemassa ensimmäistä sijaintipaikkaa Manner-Euroopasta, kilvan voitti Berliini. Toukokuussa 2010 Soho House Berlin avasi porttinsa keskellä Saksan sykkivää pääkaupunkia. Kahdeksaan kerrokseen levittäytyvässä klubissa on uima-allas kattotasanteella, baari, kuntosalialue, Cowshed Spa -hyvinvointialue ja Hamam sekä elokuvateatteri.


  Euroopan valloitus jatkuu, nyt suuntana on etelä: vuonna 2015 avattiin Soho House Istanbul, ja vuoden 2016 alussa myös Soho House Barcelona toivotti ensimmäiset vieraansa tervetulleiksi.

 • Pohjois-Amerikka

  Vuonna 2003 Soho House aloitti toimintansa Pohjois-Amerikassa, Manhattanin Meatpacking Districtillä entisessä tavaratalossa. Soho House New York levittäytyy kuuteen kerrokseen, ja 30 avaran huoneen lisäksi siellä on ravintola, baari, 44-paikkainen elokuvateatteri, kattotasanteen uima-allas sekä Cowshed Spa -hyvinvointialue.


  Seuraava osoite oli itse Sunset Boulevard. Vaikutuksen tekevään toimistorakennukseen avattiin keväällä 2010 Soho House West Hollywood. Puoli vuotta myöhemmin seurasi Miamin Soho Beach House, eteläamerikkalaisvaikutteinen klubi, jossa on mm. kaksi uima-allasta sekä beachclub.


  Kaksi vuotta tämän jälkeen siirryttiin vihreän rajan toiselle puolelle Kanadaan. Vuonna 2012 avasi ovensa Soho House Toronto, joka heti kättelyssä tarjosi liudan tapahtumia Toronton elokuvafestivaalien puitteissa.


  Isoin viimeiseksi: elokuussa 2014 toivotti Soho House Chicago ensimmäiset vieraansa tervetulleiksi. Tämän entisessä hihnatehtaassa sijaitsevan klubin pinta-ala on 10 000 neliömetriä, ja se onkin kaikista SHG-taloista isoin.