X7 IPERFORMANCE -KONSEPTIAUTO.

UUSI AVARUUS.

X7 IPERFORMANCE -KONSEPTIAUTO.

UUSI AVARUUS.

X7 iPERFORMANCE -KONSEPTIAUTO.Uusi avaruus.

BMW X7 iPerformance -konseptiauto on luksusautoilun ilmentymä. Tämän innovatiivisen auton muotoilu osoittaa suunnan muille, ja se huokuu ylevää läsnäoloa. Siinä on runsain määrin tilaa ja mukavuutta. Ja se on luotu esiintymään upeasti.

VALMIINA SUUREEN ESIINTYMISEEN.

Läsnäolossa on kyse säteilystä, sen BMW X7 iPerformance -konseptiauto osoittaa joka suunnalta tarkasteltaessa. Sen näyttävä olemus vaikuttaa suuresta koosta huolimatta hoikalta ja äärimmäisen liikkuvalta. Tämä perustuu muun muassa kapeaksi muotoiltuun perään ja dynaamisiin designlinjoihin, jotka saavat aikaan eteenpäin virtaavan liikkeen. Rohkeasti ylös työntyvä jäähdyttimensäleikkö, mahtavat ilmanottoaukot ja elegantisti korostetut pinnat synnyttävät modernin ja suvereenin kokonaisvaikutelman, joka säteilee todellista suuruutta ja ylevyyttä.

"BMW X7 iPerformance -konseptiauton ylellinen ja moderni vaikutelma syntyy rauhallisesta muotokielestä ja uskomattoman täsmällisistä yksityiskohdista."
Adrian van Hooydonk, BMW Groupin muotoilujohtaja

POIKKEAA TAVALLISUUDESTA.

X7 IPERFORMANCE -KONSEPTIAUTON SISÄTILA.

POIKKEAA TAVALLISUUDESTA.

X7 IPERFORMANCE -KONSEPTIAUTON SISÄTILA.

Jo ovia avattaessa käy selväksi: BMW X7 iPerformance -konseptiauto asettaa joka suhteessa uusia mittapuita. Tunnelmallinen valokonsepti ottaa matkustajat vastaan ja saattelee heitä matkan ajan interaktiivisin efektein. Laajamittaiset ikkunapinnat luovat yhdessä vaikuttavan, tuulilasista auton perään ulottuvan panoraamalasikaton kanssa verrattoman tilakokemuksen, jolle on luontaista ylellisyys ja avoimuus.

KYSE ON TYYLISTÄ.

Paikka, joka on kuin Sinua varten tehty: koe luksuksen ja viehkeyden uusi ulottuvuus, koe BMW X7 iPerformance -konseptiauto. Täydellisen käsityötaidon leimaama sisätila ottaa matkustajat vastaan tarjoten huippuluokan mukavuutta ja verratonta tilavuutta jokaisella istumapaikalla. Modernin, selkeän designin, laadukkaiden materiaalien ja hienoimman nahkan yhdistelmästä syntyy tunnelma, jolle leimallista on suuruus ja ylevyys.

AIVAN OMILLAAN. YHTEYDESSÄ MAAILMAAN.

BMW X7 IPERFORMANCE -KONSEPTIAUTON DIGITAALISET PALVELUT.

AIVAN OMILLAAN. YHTEYDESSÄ MAAILMAAN.

BMW X7 IPERFORMANCE -KONSEPTIAUTON DIGITAALISET PALVELUT.

BMW X7 iPerformance -konseptiauto suuntaa visionäärisen katseensa kohti tulevaisuutta ja asettaa uudet standardit yhteyksien ja digitaalisten palvelujen alueelle. Innovatiivinen käyttöliittymä takaa matkustajille mahdoollisuden kommunikoida yksilöllisiä näyttöjä käyttäen niin ympäröivän maailman kuin toistensakin kanssa. Epätavallinen kohokohta: viestien välittäminen esitetään sisätilan halki liikkuvilla interaktiivisilla valoraidoilla, jotka kulkevat ovia pitkin takaa eteen.

TUTUSTU BMW LUXURY -LUOKKAAN.

TUTUSTU BMW LUXURY -LUOKKAAN.

ILMAISULTAAN SUVEREENI.

ILMAISULTAAN SUVEREENI.