SYNTYNYT VILLIMMÄKSI.

Uusi BMW Z4 -konseptiauto.

SYNTYNYT VILLIMMÄKSI.

Uusi BMW Z4 -konseptiauto.

SYNTYNYT VILLIMMÄKSI.Uusi BMW Z4 -konseptiauto.

Rajaton vapaus kohtaa kesyttömän ajonautinnon: uusi BMW Z4 -konseptiauto rikkoo normit ja luo avoimuuden uuden ulottuvuuden. Roadster, joka on luotu tien päälle ja jonka muotoilu säteilee voimaa ja urheilullisuutta, katsoipa sitä mistä suunnasta hyvänsä. Roadster, joka ei tunne rajoja ja jossa jokaisesta ajomatkasta tulee uusi retki rajattomaan ajamisen iloon.

TUNNUSTAA VÄRIÄ.

Sovinnaisuudelle ei tässä Roadsterissa ole sijaa. Uusi BMW Z4 -konseptiauto jättää vallitsevan asiaintilan taakseen ja kohottaa ajonautinnon elämänasenteeksi. Energetic Orange -ulkoväri tuo auton voimakkaat kaarteet esiin huomiota herättävällä tavalla – ja asettaa Roadsterin parrasvaloihin jokaisella tiellä. Matala, lyhennetty keula ja läheisyys tien pintaan julistavat jo ensi vilkaisulta menohaluja ja urheilullista kunnianhimoa. Autosta tulee yhtä asfaltin kanssa, se on valmiina löytämään uusia reittejä. Ja tavoitteena on aina yksi asia: ajamisen ilo.

"BMW Z4 -konseptiauto: sitä on neljälle pyörälle nostettu absoluuttinen vapaus."
Adrian van Hooydonk, BMW Groupin muotoilujohtaja.

AJA VAPAUS.

Uusi BMW Z4 -konseptiauto esittäytyy avoimena ja kesyttömänä. Se on lujaluontoinen Roadster, jolla on näyttävä ulkopuoli ja itsevarma asenne. Jokainen yksityiskohta julistaa urheilullisuutta ja vapauden janoa: keulan kookkaat ilmanottoaukot ja konepellin määritellyt ilmasuuttimet himoitsevat vauhtia ja ajoviimaa. Aivan kuten alas sijoitetut jäähdyttimen säleiköt, jotka kennomaisella rakenteellaan ja uudenlaisilla verkkoelementeillään säteilevät ylellistä urheilullisuutta. Uusi BMW Z4 -konseptiauto – itsenäisyyttä määrätietoisimmillaan.

KÄY KYYTIIN. ANNA MENNÄ.

Uuden BMW Z4 -konseptiauton sisätilassa minimalismi kohtaa ulospäinsuuntautuneisuuden. Mitään ei ole liikaa, mikään ei vie huomiota tärkeimmästä. Siksi kaikki on suunniteltu kuljettajaa ja aitoa ajoelämystä ajatellen. Tätä pyrkimystä korostavat myös urheiluistuimet poikkeuksellisella Bicolor-optiikalla: mustalla sileällä nahkalla verhoiltu kuljettajan istuin huokuu aktiivista urheilullisuutta, kun taas etumatkustajan istuimen oranssi nupukkinahka viestii kyydissä olemisen iloa. Kumpikin nahka on täydellisessä sopusoinnussa koko sisätilan kromielementtien kanssa. Yhdessä ikkunattoman designin kanssa syntyy näin dynaaminen, avoin tilantunne, joka päästää katseen löytämään tärkeimmän: tien ja uusia näköaloja.

"BMW Z4 -konseptiauto esittelee joka suunnalta ja kaikissa yksityiskohdissaan BMW:n uuden muotoilun kielen."
Adrian van Hooydonk, BMW Groupin muotoilujohtaja.

JÄTÄ RAJAT TAAKSESI.

JÄTÄ RAJAT TAAKSESI.