IHMINEN. TEKNIIKKA. HUIPPUTEHO.

BMW M4 Coupé.

IHMINEN. TEKNIIKKA. HUIPPUTEHO.BMW M4 Coupé.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min

317 (431)/5500–7300

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s

4,3 [4,1]

CO2-päästö yhdistetty g/km

204 [194]

Omapaino EU, kg

1590 [1615]

Jo kevytrakenne-ennätyksellään, alle 1 500 kg DIN-normin mukaan, BMW M4 Coupé tekee tavoitteensa selväksi: tehdä mahdottomasta mahdollista. Täysin uudistetulla, 431 hv:n kuusisylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorilla ja Drivelogicilla varustetulla 7-vaihteisella M kaksoiskytkinvaihteistolla sekä täsmällisyyttä parantavilla työkaluilla kuten M Servotronic -ohjaustehostimella, säätyvällä M tasauspyörästölukolla ja adaptiivisella M alustalla varustettuna tämä M malliston ikoni on valmiina astumaan kehään. Sen vastustajana ovat fysiikan rajat. Sen valttia on ajoluonne, joka yltää ennen näkemättömään ihmisen ja tekniikan yhteyteen.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

BMW M LUMO.

Yhdistävänä tekijänä intohimo.

Huippuluokan suoritukset, erinomainen teknologia ja aidot moottoriurheilufiilikset kiteytyvät yhteen kirjaimeen: M. Erityisiä tietoja huipputehokkaista M autoista on tarjolla M Power Worldissä – se on kohtauspaikka, jossa yhdistävänä tekijänä on yksi intohimo: maailman voimakkaimman kirjaimen lumo.

Ajodynamiikka.

431 hv odottaa Sinun käskyjäsi. Ja kun kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori kiihdyttää huippunopeasti äärirajoille saakka, saat kokea BMW M4 Coupén suorituskyvyn suoraan. Työntävä voima on korkeimmillakin kierrosluvuilla aina täsmällisesti annosteltavissa. Sovitetut moottoriurheilutekniikat kuten säätyvä M tasauspyörästölukko välittävät M voimanlähteen voiman tiehen suoraan ja takaavat auton varman ja maksimaalisen hallinnan joka tilanteessa.

Muotoilu.

Huippusuorituksia ensi vilkaisulta: BMW M4 Coupé jatkaa M autojen perinteitä ja yhdistää voimantäyteisen, urheilullisen ulkonäön huomiota herättävään muotoiluun. Atleettiset linjat ja pitkänomainen siluetti vahvistavat tämän urheiluautoikonin väkevää optiikkaa ja dynamiikkaa. Sisätila jatkaa tästä saumattomasti: jokainen yksityiskohta on suunniteltu kuljettajalähtöisesti, ja ohjaamo ihastuttaa parhaalla mahdollisella hallittavuudella ja tinkimättömällä moottoriurheiluluonteella.

Tehokkuus.

Myös tehokkuuden suhteen BMW M4 Coupé edustaa huippuluokan suorituskykyä. Älykkäät EfficientDynamics -toimenpiteet kuten moottorin start-stop-toiminto tai jarrutusenergian talteenotto takaavat voimavarojen optimaalisen käytön ja parantavat osaltaan BMW M4 Coupén voimaa ja kestävyyttä merkittävästi. Tulokseksi ei saada ainoastaan entistäkin parempaa dynamiikkaa, vaan myös vähäisempi kulutus ja haitallisten aineiden päästö.

4,1 S

3,0 litran kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori yhdistää kahden maailman parhaat palat: korkeiden kierroslukujen luonteen, jopa 7 300 1/min, ja suvereenin voiman, jopa 550 Nm. Vain 4,1 sekunnissa tämä 317 kW:n (431 hv:n) tarjoava M voimanlähde kiihdyttää nollasta sataan (Drivelogicilla varustetulla M DCT -vaihteistolla). Bi-Turbo-suoraruiskutus ja M autoille ominainen hienosäätö takaavat, että moottori reagoi pienimpäänkin kaasupolkimen painallukseen suoraan ja tarjoaa tarmokkaan työnnön ja suvereenin vetävän voiman.