MOOTTORIURHEILUA SILMÄN ILOKSI.

BMW M4 Coupén muotoilu.

Huippusuorituksia ensi vilkaisulta: BMW M4 Coupé jatkaa M autojen perinteitä ja yhdistää voimantäyteisen, urheilullisen ulkonäön huomiota herättävään muotoiluun. Atleettiset linjat ja pitkänomainen siluetti vahvistavat tämän urheiluautoikonin väkevää optiikkaa ja dynamiikkaa. Sisätila jatkaa tästä saumattomasti: jokainen yksityiskohta on suunniteltu kuljettajalähtöisesti, ja ohjaamo ihastuttaa parhaalla mahdollisella hallittavuudella ja tinkimättömällä moottoriurheiluluonteella.

MOOTTORIURHEILUA SILMÄN ILOKSI.BMW M4 Coupén muotoilu.

Huippusuorituksia ensi vilkaisulta: BMW M4 Coupé jatkaa M autojen perinteitä ja yhdistää voimantäyteisen, urheilullisen ulkonäön huomiota herättävään muotoiluun. Atleettiset linjat ja pitkänomainen siluetti vahvistavat tämän urheiluautoikonin väkevää optiikkaa ja dynamiikkaa. Sisätila jatkaa tästä saumattomasti: jokainen yksityiskohta on suunniteltu kuljettajalähtöisesti, ja ohjaamo ihastuttaa parhaalla mahdollisella hallittavuudella ja tinkimättömällä moottoriurheiluluonteella.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Voiman huippu: BMW M4 Coupén villi voima näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Kookkaat ilmanottoaukot keulassa havainnollistavat valtavan ilmamäärän, jolla M moottoria jäähdytetään sen toimiessa huipputeholla. Muhkea powerdome jäljittelee pakokaasuahtimien muotoa. Pitkänomaisesta konepellistä alkaa atleettinen coupélinja, joka ilmentää puhdasta urheilullisuutta. Air Curtain ja Air Breather parantavat auton aerodynaamisia ominaisuuksia. Kaksiosainen M jäähdyttimensäleikkö, M imuilmakanavat sivussa ja ulkopeilit sekä M kaksoispakoputkenpäät lisäävät BMW M4 Coupén ulkonäköön dynaamisuutta vielä entisestään.
Ja selvää kieltä puhuvat perän neljä viistottua pakoputkenpäätä, joiden soundin tunnistaa heti. Tämä auto edustaa huippusuorituksia – teknisesti, muotoilunsa suhteen ja ennen kaikkea tien päällä.

SUURTEHOJEN MUOVAAMA.

Koe BMW M4 Coupén muotoilu ja dynamiikka.

SISÄTILAN DESIGN.

Auton sisätilassa uudet kuppimaiset M istuimet, joissa on valaistut M logot, odottavat kuljettajaa ja etumatkustajaa. Ne tarjoavat erinomaisen sivuttaistuen ja muodostavat nerokkaan ergonomian avulla suoran yhteyden kuljettajan ja auton välille. Kaikki hallintalaitteet ohjaamossa on suunnattu kuljettajaa kohti, joten niiden käytettävyys on erittäin täsmällistä ja erittäin nopeaa. Pyöreät, moottoriurheilusta muistuttavat mittaristonäytöt sekä nahkainen M ohjauspyörä ja M vaihdevipu täydentävät kokonaiskuvan eivätkä jätä tilaa epäilyille: BMW M4 Coupé on luotu rajojen rikkomiseen.

M ISTUIMET.

Täydellinen ergonomia ja kehon tuki dynaamisessa ajossa ovat tunnusomaisia M istuimelle, jolla on aivan omanlaisensa, funktionaalinen luonne. Sitä korostaa hartioiden alueella oleva, valaistu M logo. Moottoriurheiluun viittaavan istumistunteen alkuperä on kuppimainen istuin, jossa on integroitu pääntuki ja voimakkaasti muotoillut sivutuet selkänojassa ja istuinosassa sekä selkänojan leveyden säätö ja ristiselän tuki.
Kevytrakenteiden johdonmukainen käyttö M istuimissa vähentää lisäksi auton painoa. Massan vähentämiseen vaikuttaa myös mekaaninen, manuaalinen istuinsäätö. Urheilullisessa ajossa sivutukea parantaa keskikonsolissa kuljettajan puolella oleva polvituki. Matala istumisasento alentaa auton painopistettä ja edistää vastauksien saamista dynaamisessa ajossa.

M ULKOPEILIT.

Aerodynamiikaltaan optimoidut M ulkopeilit ovat merkittävä osa urheilullisen dynaamista M muotoilua. Kaksiosaisilta vaikuttavat varret erottavat ne korista tehden niistä designsymbolit, jotka viestivät samalla olevansa rakenneosia, jotka tehostavat täsmällisyyttä. Kapeaan, pitkänomaiseen saumaan on sijoitettu läpikuultava LED-lisävilkku.

OHJAAMO.

Jos tähtäät äärirajoille saakka, kaiken on oltava ehdottomasti hallinnassasi. Siksi kaikki BMW M4 Coupén ohjaamon toiminnot ovat ulottuvillasi suoraan ja intuitiivisesti. Keskiössä on nahkainen M ohjauspyörä. Siinä on M Drive -näppäimet omien auton asetustesi aktivoimiseksi, ja vaihdevivut, jos autossasi on M kaksoiskytkinvaihteisto. Ne mahdollistavat vaihteenvaihdot lähes ilman katkoksia vetävässä voimassa.
M muotoilua noudattava mittaristo korostaa auton urheilullisuutta. Ja sinun nauttiessasi ajamisen ilosta innovatiiviset hightech-ominaisuudet, kuten erityisesti M autoihin suunniteltu BMW Head-Up -näyttö, varmistavat, että kaikki tärkeät tiedot ovat aina näkökentässäsi. Näin katseesi suuntautuu kuin itsestään tiehen, ja sinä saat keskittyä urheilulliseen ajamiseen täysin.

VANTEET.

BMW M4 Coupén kokonaan uudistetut ja painoltaan optimoidut vanteet keräävät katseet ja ovat samalla kannanotto. Jo vakiovarusteiset 18" M kevytmetallivanteet V-spoke Ferric Grey puhuvat selkeää kieltä. Lisävarusteena on tarjolla 19" M kevytmetallivanteet Double-spoke. Värivaihtoehdot ovat Ferric Grey tai Black, ja ne jättävät voimakkaat, M logolla varustetut M hiilikuitu-keramiikka- tai M komposiitti-jarrulevyt näkyviin.
Valitsitpa kumman vaihtoehdon tahansa, maksimaalinen suuntavakaus on taattu: se, että BMW M4 Coupén takarenkaat ovat vakiovarusteisesti eturenkaita leveämmät, ei ainoastaan vahvista perän väkevää vaikutelmaa, vaan optimoi myös ohjattavuutta ja pitoa.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu.

Yksilöllisyyden ilmaisu.

 • BMW Individual -ulkovärit

  Säteilee ylivoimaa – jo pysähdyksistä: BMW Individual tarjoaa BMW M4 Coupé -malliin laajennetun kirjon ylellisiä ulkovärejä. Yksi kahdeksasta ilmaisuvoimaisesta värivaihtoehdosta on Frozen Brilliant White -metalliväri. Tämä BMW Individual -ulkoväri levittäytyy silkkisen himmeänä kuin huurre auton voimakkaiden muotojen yli. Valkoinen pinta sirottaa siihen osuvanvalon tehden BMW Individual M4 Coupén olemuksesta erityisen urheilullisen.

 • BMW Individual Merino-nahka Fine-grain

  Kiteyttää huippuluokan laadukkuuden viidennessä sukupolvessa: BMW Individual Merino-nahkan Fine-grain Nutmeg hienontuntuinen, sametinpehmeä pintarakenne tekee vaikutuksen samettimaisella optiikallaan ja pehmeällä tunnullaan. Jotta löytäisit juuri oman värisi, valikoimassa on lumoava kirjo sävyjä kuten Opal White, Nutmeg ja Cohiba Brown.

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  Käsityöstä syntyvää täsmällisyyttä pienintäkin yksityiskohtaa myöten: onnistuneen kontrastin luovat sisäkoristelistat Ash Grain White. Käsin valikoitu jalopuumateriaali ihastuttaa hillityllä syykuviollaan ja tuo sisätilaan ainutlaatuista eleganssia. Vaihtoehdoksi kahdelle luonteikkaalle jalopuukoristelistaversiolle on tarjolla mustalla pianolakalla viimeistellyt sisäkoristelistat, joiden korkeakiiltoinen pinta vetää laadussa vertoja johtavien pianonvalmistajien pianoille.

 • Muita BMW Individual -varusteita

  Hivelee silmää: nahkaisen BMW Individual -kojelaudan laajennettu nahkaverhoilu tuo sisätilaan arvokkuutta, joka yltää uusiin ulottuvuuksiin.
  Värikorostuksia, jotka näkee ja tuntee: BMW Individualin kontrastiompeleet viestittävät huippuluokan tyylikkyyttä ja korostavat täysnahkaverhoilua Merino Fine-grain Black vaikuttavalla tavalla. Valikoimassa on tarjolla neljä väriä: Sakhir Orange, Silverstone, Yellow ja Blue.