IHMINEN. TEKNIIKKA. HUIPPUTEHO.

BMW M4 Cabrio.

IHMINEN. TEKNIIKKA. HUIPPUTEHO.

BMW M4 Cabrio.

IHMINEN. TEKNIIKKA. HUIPPUTEHO.BMW M4 Cabrio.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min

317 (431)/5500–7300

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s

4,6 [4,4]

CO2-päästö yhdistetty g/km

213 [203]

Omapaino EU kg

1840 [1865]

Avoin maksimaaliselle intensiteetille. 431 hv:n tehon tarjoavalla kuusisylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorilla ja moottoriurheilusta peräisin olevilla innovaatioilla varustettuna BMW M4 Cabrio tarjoaa suorimman yhteyden adrenaliinintäyteisten huippusuoritusten ja rajattoman ajonautinnon välille. M voimanlähteen kiihdyttäessä työntävää voimaansa 7-vaihteiden M kaksoiskytkinvaihteiston ansiosta katkoksitta aina äärirajoille saakka säätyvä M tasauspyörästölukko, adaptiivinen M alusta ja M Servotronic -ohjaustehostin mahdollistavat huipputäsmälliset ohjausliikkeet. Tämä elämys hakee vertaistaan, olipa Hardtop-katto auki tai suljettuna. Ja sinkoaa M ajamisen lumon uudelle tasolle.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

ANTAA ÄÄNEN.

M TwinPower Turbo -moottori BMW M4 Cabriossa.

BMW M4 Cabrion ydin: täysin uudistettu kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori. Uskomaton voima ja muista erottuva soundi. Toisiinsa täydellisesti sovitettujen moottoriurheilutekniikoiden yhteispeli mahdollistaa viiveettömällä voimankehityksellä vetävän voiman, jossa on tehoa 317 kW (431 hv).

Ajodynamiikka.

Kun BMW M4 Cabrio kiihdyttää äärirajoille erittäin lyhyessä ajassa, voit kokea voiman merkityksen kaikilla aisteillasi. Työntävä voima on korkeimmillakin kierrosluvuilla aina täsmällisesti annosteltavissa. Ja lukuisien moottoriurheilutekniikoiden kuten säätyvän M tasauspyörästölukon ja M Servotronic -ohjaustehostimen ansiosta BMW M4 Cabrio reagoi joka tilanteessa siten, kuin huippu-urheilijalta odottaakin: erittäin täsmällisesti ja teknisesti ehdottoman täydellisesti.

Muotoilu.

Jo ensi vilkaisulta muotoilun kohokohdat kuten M4 tunnuksen koristama, eteenpäin kallistuva kaksoisrivallinen M jäähdyttimensäleikkö, leveä perä ja viistot M kaksoispakoputkenpäät tekevät sen selväksi: tämä ei ole mikään tavanomainen Cabrio. Urheilullisilla linjoillaan ja pitkänomaisella siluetillaan BMW M4 Cabrio viestii tiivistynyttä voimaansa – se antaa vaikuttavalla tavalla esimakua siitä, mikä kuljettajaa odottaa. Puhtaasta adrenaliinista.

Tehokkuus.

Myös tehokkuuden suhteen BMW M4 Cabrio edustaa huippuluokan suorituskykyä. Älykkäät kevytrakennetekniikat ja BMW EfficientDynamics -toimenpiteet kuten moottorin Start/Stop-toiminto ja jarrutusenergian talteenotto takaavat voimavarojen optimaalisen käytön ja parantavat osaltaan BMW M4 Cabrion voimaa ja kestävyyttä merkittävästi. Tulokseksi ei saada ainoastaan entistäkin parempaa dynamiikkaa, vaan myös vähäisempi kulutus ja haitallisten aineiden päästö.

4,4 S

3,0 l kuusisylinterinen M TwinPower -bensiinirivimoottori yhdistää kahden maailman parhaat palat: korkeiden kierroslukujen luonteen, jopa 7 300 1/min, ja suvereenin voiman, jopa 550 Nm. Vain 4,4 sekunnissa tämä 317 kW:n (431 hv:n) tarjoava M voimanlähde kiihdyttää nollasta sataan (Drivelogicilla varustetulla M DCT -vaihteistolla).
Bi-Turbo-suoraruiskutus ja M autoille ominainen hienosäätö takaavat, että moottori reagoi pienimpäänkin kaasupolkimen painallukseen suoraan ja tarjoaa tarmokkaan työnnön ja suvereenin vetävän voiman.