KATTO ALAS. SYKE YLÖS.

BMW M4 Cabrion muotoilu.

KATTO ALAS. SYKE YLÖS.

BMW M4 Cabrion muotoilu.

Jo ensi vilkaisulta muotoilun kohokohdat kuten M4 tunnuksen koristama, eteenpäin kallistuva kaksoisrivallinen M jäähdyttimensäleikkö, leveä perä ja viistot M kaksoispakoputkenpäät tekevät sen selväksi: tämä ei ole mikään tavanomainen Cabrio.
Urheilullisilla linjoillaan ja pitkänomaisella siluetillaan BMW M4 Cabrio viestii tiivistynyttä voimaansa – se antaa vaikuttavalla tavalla esimakua siitä, mikä kuljettajaa odottaa. Puhtaasta adrenaliinista.

KATTO ALAS. SYKE YLÖS.BMW M4 Cabrion muotoilu.

Jo ensi vilkaisulta muotoilun kohokohdat kuten M4 tunnuksen koristama, eteenpäin kallistuva kaksoisrivallinen M jäähdyttimensäleikkö, leveä perä ja viistot M kaksoispakoputkenpäät tekevät sen selväksi: tämä ei ole mikään tavanomainen Cabrio.
Urheilullisilla linjoillaan ja pitkänomaisella siluetillaan BMW M4 Cabrio viestii tiivistynyttä voimaansa – se antaa vaikuttavalla tavalla esimakua siitä, mikä kuljettajaa odottaa. Puhtaasta adrenaliinista.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Tämä suurteho-Cabrio janoaa ajoviimaa: keulan kookkaat ilmanottoaukot kuvaavat sitä valtaisaa ilman määrää, jolla BMW M4 Cabrion M moottoria saadaan jäähdytettyä riittävästi jopa äärirajoillakin. Toinen katseenvangitsija: Powerdome, joka toistaa turboahdettujen moottorien ääriviivoja ja tuo siten BMW M4 Cabrion keskitetyn voiman vaikuttavalla tavalla esiin.
Sivuilla olevista M ilmanottoaukoista, Air Curtainista ja Air Breatheristä lähtevät urheilulliset linjat, jotka ulottuvat aina matalaan perään saakka, täydentävät yhdessä M ulkopeilien kanssa kuvaa huippuunsa treenatusta urheilijasta. Neljä viistoa pakoputken päätä puhuvat selkeää kieltä. Viimeistään siinä vaiheessa, kun Hardtop-katto on laskettu alas ja suorastaan tunnet pakoputkien ainutlaatuisen soundin, on yksi asia selvä: BMW M4 Cabrio antaa avoautoilulle uuden määrityksen.

OSAAVASTI KOROSTETUT KAARTEET.

Koe BMW M4 Cabrion muotoilu ja dynamiikka.

OSAAVASTI KOROSTETUT KAARTEET.

Koe BMW M4 Cabrion muotoilu ja dynamiikka.

SISÄTILAN DESIGN.

Auton sisätilassa uudet kuppimaiset M istuimet, joissa on valaistut M logot, odottavat kuljettajaa ja etumatkustajaa. Ne tarjoavat erinomaisen sivuttaistuen ja muodostavat nerokkaan ergonomian avulla suoran yhteyden kuljettajan ja auton välille. Kaikki hallintalaitteet ohjaamossa on suunnattu kuljettajaa kohti, joten niiden käytettävyys on erittäin täsmällistä ja erittäin nopeaa. Pyöreät, moottoriurheilusta muistuttavat mittaristonäytöt sekä nahkainen M ohjauspyörä ja M vaihdevipu täydentävät kokonaiskuvan eivätkä jätä tilaa epäilyille: BMW M4 Cabrio on luotu rikkomaan rajoja.

AVOIN MAKSIMAALISELLE INTENSITEETILLE.

Kun ajonopeus on enintään 18 km/h ja alas laskettava Hardtop-katto avautuu noin 20 sekunnissa automaattisesti, tunnet adrenaliinitason nousevan. Sen seurauksena koet maksimaalisen lumoavan ajonautinnon, M autoille ominaiset huippusuoritukset ja Cabrion intensiteetin.
Suljettuna Hardtop-katto mukautuu saumattomasti BMW M4 Cabrion coupémaisiin linjoihin. Sen nerokas design vakuuttaa optiikallaan ja parantaa lisäksi turvallisuutta ja takaa miellyttävät akustiikkaominaisuudet nopeassa ajossa.

M ULKOPEILIT JA LED-TEKNIIKALLA TOTEUTETUT LISÄVILKUT.

Aerodynamiikaltaan tuntuvasti optimoidut M ulkopeilit ovat jo vuosikymmenten ajan kuuluneet urheilullisen dynaamisen M designin erityistuntomerkkeihin. Kaksiosaisilta vaikuttavat varret erottavat peilit korista tehden niistä designsymbolit, jotka samalla viestivät olevansa täsmällisyyttä tehostavia rakenneosia. Ne tuovat sivunäkymään lisää luonnetta ja dynamiikkaa ja antavat aerodynamiikalle viimeisen silauksen.
Kapeaan, pitkänomaiseen saumaan on sijoitettu läpikuultava LED-lisävilkku.

M ISTUIMET.

Cabrion M istuimen sivutukea voidaan muuttaa ja siinä on lukuisia sähkötoimisesti säädettäviä toimintoja. Integroituihin pääntukiin sijoitettu, valaistu M logo korostaa urheilullista tunnelmaa.
Laadukkaalla Merino Fine-grain -nahkalla verhoiltujen urheiluistuinten selkänojanleveyttä voidaan säätää sähkötoimisesti, jotta istuma-asento saadaan optimaaliseksi. Myös istumakorkeutta ja istuinten sijaintia pituussuunnassa sekä selkänojan ja istuinosan kaltevuutta voidaan säätää sähkötoimisesti, kun taas reisitukien sovitus tapahtuu manuaalisesti.

VANTEET.

BMW M4 Cabrion kokonaan uudistetut ja painoltaan optimoidut vanteet keräävät katseet ja ovat samalla kannanotto. Jo vakiovarusteiset 18"" M kevytmetallivanteet V-spoke Ferric Grey puhuvat selkeää kieltä. Lisävarusteena on tarjolla 19"" M kevytmetallivanteet Double-spoke. Värivaihtoehdot ovat Ferric Grey tai Black, ja ne jättävät voimakkaat, M logolla varustetut M hiilikuitu-keramiikka- tai M komposiitti-jarrulevyt näkyviin.
Valitsitpa kumman vaihtoehdon tahansa, maksimaalinen suuntavakaus on taattu: se, että BMW M4 Cabrion takarenkaat ovat vakiovarusteisesti eturenkaita leveämmät, ei ainoastaan vahvista perän väkevää vaikutelmaa, vaan optimoi myös ohjattavuutta ja pitoa.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu.

Yksilöllisyyden ilmaisu.

 • BMW Individual -ulkovärit

  Saa aikaan myrskyisän ihastuksen jo ennen liikkeelle lähtöä: uuteen BMW M4 Cabrioon BMW Individual tarjoaa laajennetun valikoiman huippuylellisiä ulkovärejä. Niihin kuuluu lumoava BMW Individual Tanzanite Blue -metalliväri. Nimensä se on saanut kallisarvoiselta Tansaniitti-mineraalilta, ja innoittajansa tavoin tämä ainutkertainen BMW Individual -ulkoväri kimmeltää sävyissä, jotka ulottuvat turkoosista tumman siniseen, aina sen mukaan, miten valo lankeaa sen pinnalle.

 • BMW Individual Merino Fine-grain -nahkaverhoilu

  Ulkoa henkeä salpaava, sisältä ekstravagantti: uuden BMW M4 Cabrion sisätilaan on tarjolla laaja valikoima ylellisiä BMW Individual Merino Fine-grain -nahkaverhoiluvaihtoehtoja. Esimerkiksi Opal White, joka sisältää myös kojelaudan nahkaverhouksen, tuo sisätilaan upeaa optiikkaa ja hemmottelee matkustajia tavattomalla mukavuudella, sillä raakamateriaalit on valittu tarkoin ja parkittu erityisellä menetelmällä.

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  Avoin upeille vaikutelmille: BMW Individual -sisäkoristelistojen mustalla pianolakalla viimeistellyt tyylikkäät, korkeakiiltoiset pinnat luovat erityisen vaikuttavan kontrastin BMW Individual Merino Fine-grain -nahkaverhoukseen Opal White. Eivätkä jalopuiset BMW Individual -sisäkoristelistat Plane Auburn tumma tai Ash Grain White jää ylellisyydessä ja käsityön laadukkuudessa hiukkaakaan jälkeen.

 • Muita BMW Individual -varusteita

  Hivelee silmiä: nahkaisen BMW Individual -kojelaudan laajennetut nahkaverhouslaajuudet tuovat sisätilaan arvokkuutta, joka yltää uusiin ulottuvuuksiin.
  Värikorostuksia, jotka näkee ja tuntee: BMW Individualin kontrastiompeleet viestittävät huippuluokan tyylikkyyttä ja korostavat täysnahkaverhoilua Merino Fine-grain Black vaikuttavalla tavalla. Valikoimassa on neljä väriä: Sakhir Orange, Silverstone, Yellow ja Blue.