MOOTTORIURHEILUA MITTOJEN MUKAAN.

BMW M3 Sedanin muotoilu.

MOOTTORIURHEILUA MITTOJEN MUKAAN.

BMW M3 Sedanin muotoilu.

BMW M3 Sedanin voimakas dynamiikka on ilmeinen. Kookkaat imuilmakanavat takaavat M voimanlähteen optimaalisen jäähdytyksen joka tilanteessa. Voimaa uhkuva powerdome myötäilee turboahdinaggregaatin muotoja. Jo ensi vilkaisulta on selvää: jokainen yksityiskohta on perusteltu toimintonsa avulla ja hallitsee auton ikonimaista olemusta.

MOOTTORIURHEILUA MITTOJEN MUKAAN.BMW M3 Sedanin muotoilu.

BMW M3 Sedanin voimakas dynamiikka on ilmeinen. Kookkaat imuilmakanavat takaavat M voimanlähteen optimaalisen jäähdytyksen joka tilanteessa. Voimaa uhkuva powerdome myötäilee turboahdinaggregaatin muotoja. Jo ensi vilkaisulta on selvää: jokainen yksityiskohta on perusteltu toimintonsa avulla ja hallitsee auton ikonimaista olemusta.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Sen näkee jo keulan suurista ilmanottoaukoista: M insinöörit ovat kehittäneet BMW M3 Sedanin maksimaalisiin suorituksiin. Vaikutelma, jota LED-valonheitinten keskittynyt luonne vielä korostaa. Ehdoton katseen vangitsija: jäähdyttimen säleikkö, jossa on mustiksi maalatut kaksoisrivat ja M tunnus.
Sivunäkymässä muoto ja funktio löytävät toisensa niin optimaalisesti, kuin BMW M -autoissa on tapana. Lennokkaasti kaartuva kattolinja yhdistää 4-ovisen Sedanin siluetin suurtehoisen urheiluauton luonteeseen. Musta hiilikuitukatto saa auton näyttämään vieläkin matalammalta, vähentää kokonaispainoa ja madaltaa auton painopistettä – jotta voit ajaa vieläkin urheilullisemmin. Air Curtain ja Air Breatherit sekä M ilmanottoaukot sivuilla antavat aerodynamiikalle viimeisen silauksen.
Ja selvää kieltä puhuvat perän neljä viistottua pakoputkenpäätä, joiden soundin tunnistaa heti. Tämä auto edustaa huippusuorituksia – teknisesti, muotoilunsa suhteen ja ennen kaikkea tien päällä.

VETOVOIMASTA TULEE VETÄVÄ VOIMA.

Koe BMW M3 Sedanin muotoilu ja dynamiikka.

SISÄTILAN DESIGN.

Moottoriurheiluluonne jatkuu johdonmukaisesti sisätilassa. Uudet kuppimaiset, valaistuilla M logoilla koristetut M istuimet ovat täydellisen ergonomiset ja tukevat. Ne takaavat huippudynaamisessakin ajossa suoran yhteyden kuljettajan ja auton välillä, ja tätä yhteyttä vahvistaa M autoille ominainen, kuljettajalähtöinen design. Siirtymä kojelaudasta keskikonsoliin on sulava, ja kuljettaja on ohjaamon keskipisteenä. Yhdessä laadukkaiden alumiinipintojen kanssa syntyy urheilun ja teknisen edistyksen hallitsema tunnelma, joka saa kuljettajan pulssin kiihtymään jo kyytiin noustessa. Heti kättelyssä tulee selväksi: jos istut tälle paikalle, olet valmiina kokemaan tavallisuudesta poikkeavan ajoelämyksen.

M ISTUIMET.

Täydellinen ergonomia ja kehon tuki dynaamisessa ajossa ovat tunnusomaisia M istuimelle, jolla on aivan omanlaisensa, funktionaalinen luonne. Sitä korostaa hartioiden alueella oleva, valaistu M logo. Moottoriurheiluun viittaavan istumistunteen alkuperä on kuppimainen istuin, jossa on integroitu pääntuki ja voimakkaasti muotoillut sivutuet selkänojassa ja istuinosassa sekä selkänojan leveyden säätö ja ristiselän tuki.
Kevytrakenteiden johdonmukainen käyttö M istuimissa vähentää lisäksi auton painoa. Massan vähentämiseen vaikuttaa myös mekaaninen, manuaalinen istuinsäätö. Urheilullisessa ajossa sivutukea parantaa keskikonsolissa kuljettajan puolella oleva polvituki. Matala istumisasento alentaa auton painopistettä ja edistää vastauksien saamista dynaamisessa ajossa.

M ULKOPEILIT.

Aerodynamiikaltaan optimoidut M ulkopeilit ovat merkittävä osa urheilullisen dynaamista M muotoilua. Kaksiosaisilta vaikuttavat varret erottavat ne korista tehden niistä designsymbolit, jotka viestivät samalla olevansa rakenneosia, jotka tehostavat täsmällisyyttä. Kapeaan, pitkänomaiseen saumaan on sijoitettu läpikuultava LED-lisävilkku.

OHJAAMO.

Jos tähtäät äärirajoille saakka, kaiken on oltava ehdottomasti hallinnassasi. Siksi kaikki BMW M3 Sedanin ohjaamon toiminnot ovat ulottuvillasi suoraan ja intuitiivisesti. Keskiössä on nahkainen M ohjauspyörä. Siinä on M Drive -näppäimet omien auton asetustesi aktivoimiseksi, ja vaihdevivut, jos autossasi on M kaksoiskytkinvaihteisto. Ne mahdollistavat vaihteenvaihdot lähes ilman katkoksia vetävässä voimassa.
M muotoilua noudattava mittaristo korostaa auton urheilullisuutta. Ja sinun nauttiessasi ajamisen ilosta innovatiiviset hightech-ominaisuudet, kuten erityisesti M autoihin suunniteltu BMW Head-Up -näyttö, varmistavat, että kaikki tärkeät tiedot ovat aina näkökentässäsi. Näin katseesi suuntautuu kuin itsestään tiehen, ja sinä saat keskittyä urheilulliseen ajamiseen täysin.

VANTEET.

BMW M3 Sedanin kokonaan uudistetut ja painoltaan optimoidut vanteet keräävät katseet ja ovat samalla kannanotto. Jo vakiovarusteiset 18" M kevytmetallivanteet V-spoke Ferric Grey puhuvat selkeää kieltä. Lisävarusteena on tarjolla 19" M kevytmetallivanteet Double-spoke. Värivaihtoehdot ovat Ferric Grey tai Black, ja ne jättävät voimakkaat, M logolla varustetut M hiilikuitu-keramiikka- tai M komposiitti-jarrulevyt näkyviin.
Valitsitpa kumman vaihtoehdon tahansa, maksimaalinen suuntavakaus on taattu: se, että BMW M3 Sedanin takarenkaat ovat vakiovarusteisesti eturenkaita leveämmät, ei ainoastaan vahvista perän väkevää vaikutelmaa, vaan optimoi myös ohjattavuutta ja pitoa.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu.

Yksilöllisyyden ilmaisu.