ORIGIN M.

BMW M2 Coupé.

ORIGIN M.

BMW M2 Coupé.

ORIGIN M.BMW M2 Coupé.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min

272 (370)/6 500

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min

465/1 400–5 560

Kiihtyvyys 0–100 km/h s

4,5 (4,3 kun lisävarusteena 7-vaihteinen M DCT, jossa Drivelogic)

Huippunopeus km/h

250 (270 kun lisävaruste M Driver's Package)

Ensimmäisen BMW M2 Coupén muotoilu ja konsepti palautuvat BMW M GmbH:n historiallisiin juuriin. Siinä yhdistyvät erinomainen suorituskyky ja klassinen takavetoisuus sekä modernin M auton täsmällisyys ja ketteräliikkeisyys. Luonteikkaat etu- ja takahelma optimoivat ilman läpivirtausta ja aerodynamiikkaa. Urheilulliseksi sovitettu alusta ja voimakas kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori mahdollistavat henkeäsalpaavat suoritukset.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

AJODYNAMIIKKA JA TEHOKKUUS.

Kuusivaihteinen M manuaalivaihteisto tai M kaksoiskytkinvaihteisto jossa on Drivelogic, säätyvä M tasauspyörästölukko ja spontaani kiihtyvyys jopa 500 Nm:n väännöllä – selkeitä täysverisen urheilijan tuntomerkkejä aivan BMW M GmbH:n perinteiden mukaisesti.

Kilpaurheilijan luonne.

BMW M2 Coupén ajonautinto perustuu pitkälle kehitettyyn tekniikkaan, joka on testattu äärimmäisissä oloissa. Tulos on autenttinen ajoelämys, jollaisen tarjoaa vain M auto: paino jakautuu lähes optimaalisessa suhteessa 50:50, alusta on erinomainen ja varusteet moottoriurheilun innoittamia.

7-vaihteinen M DCT ja Drivelogic.

Vaihda vaihteita ilman katkoksia vetävässä voimassa, kytkintä käyttämättä ja siirtämättä jalkaa kaasupolkimelta: seitsenvaihteinen M kaksoiskytkinvaihteisto, jossa on Drivelogic. Vaihteiden vaihto tapahtuu automaattisesti tai manuaalisesti ohjauspyörän yhteyteen sijoitetuilla vaihdevivuilla taikka tavallisella vaihdevivulla. Launch Control -kiihdytysavustin takaa optimaalisen kiihtyvyyden pysähdyksistä.

Säätyvä M tasauspyörästölukko.

Säätyvä M tasauspyörästölukko optimoi pidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa ja kiihdytettäessä kaarteesta suoralle, nopeassa kaarreajossa ja silloin, kun tien pinta on epätasalaatuinen. Pidon optimointiin käytetään elektronisesti ohjattua lamellilukkoa, jolla pienennetään takapyörien välisiä kierroslukueroja.

M komposiittijarrulevyt.

Koska M komposiittijarrulevyissä käytetään erilaisia materiaaleja, ne paitsi saavuttavat erinomaiset hidastusarvot, erinomaisen kestävyyden ja pitkän käyttöiän, ne myös painavat vähemmän, millä on myönteinen vaikutus auton ketteräliikkeisyyteen, dynamiikkaan ja kiihtyvyyteen. Sinisellä metallivärillä maalatut, M logon koristamat jarrusatulat ovat komposiitti-suurtehojarrujen tuntomerkki.

M POWER WORLD.

M Power World on kohtauspaikka kaikille, joita yhdistää maailman voimakkaimman kirjaimen lumo.

MUOTOILU.

BMW M2 Coupén muotoilu tekee silkasta voimasta ja dynamiikasta käsin kosketeltavaa. Urheilullinen Coupé-linja, voimakkaat muodot ja ohjaamo, josta löytyy autenttisia, kilpaurheilusta lainattuja yksityiskohtia, ovat leimallisia atleettiselle olemukselle.

Mallin BMW M2 Coupé polttonesteen kulutus ja CO2-päästö:


Polttonesteen kulutus EU-yhdistetty l/100 km: 8,5–7,9
CO2-päästö yhdistetty g/km: 199–185
Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton kulutustiedot ja CO2-päästöarvot -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.