KOMPAKTI VOIMANPESÄ.

BMW M2 Coupén muotoilu.

KOMPAKTI VOIMANPESÄ.

BMW M2 Coupén muotoilu.

Ainoa M auto tässä segmentissä. Se on täynnä sykkivää energiaa ja pysyy joka suhteessa uskollisena juurilleen, jotka ovat moottoriurheilussa. BMW M2 Coupé säteilee niin ulkoa kuin sisältäkin voimaa ja dynamiikkaa. Tämä auto on valmistettu menemään äärirajoille saakka. Se on kehitetty kilparadoilla – ja kotonaan joka kadulla.

KOMPAKTI VOIMANPESÄ.BMW M2 Coupén muotoilu.

Ainoa M auto tässä segmentissä. Se on täynnä sykkivää energiaa ja pysyy joka suhteessa uskollisena juurilleen, jotka ovat moottoriurheilussa. BMW M2 Coupé säteilee niin ulkoa kuin sisältäkin voimaa ja dynamiikkaa. Tämä auto on valmistettu menemään äärirajoille saakka. Se on kehitetty kilparadoilla – ja kotonaan joka kadulla.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Kompakti auto, täydellinen nopeisiin pyrähdyksiin ja ripeisiin kaarreajoihin – BMW M2 Coupé osoittaa yksityiskohtiaan myöten valtavaa voimaa, ketteräliikkeisyyttä ja täsmällisyyttä. Etuhelman kookkaat imuilmakanavat tuovat tehokkaalle M voimanlähteelle sen tarvitseman jäähdytysilman. Konepelti muodostaa alun atleettiselle Coupé-linjalle, josta virtaa puhdasta dynamiikkaa ja sivulta katsottuna se näyttää erityisen voimakkaalta. Air Curtain ja M takaspoileri optimoivat erinomaisen aerodynamiikan. Samalla klassinen kaksoisrivallinen M jäähdyttimensäleikkö ja M sivuimuilmakanavat tekevät BMW M2 Coupésta vieläkin urheilullisemman näköisen.
Täsmällinen kevytrakenteinen taka-akseli ja erityisen leveät renkaat takaavat suuren raideleveyden. Näin autolla on vieläkin täyteläisempi tuntuma tiehen. Diffuusoriosa takahelmassa ja kaksi integroitua kaksoispakoputkenpäätä viimeistelevät dynaamisen olemuksen.

BMW M2 COUPÉ VIDEOLLA.

Toiminnassa BMW M2 Coupé paljastaa muista erottuvat kilpaurheilugeeninsä.

SISÄTILAN DESIGN.

BMW M2 Coupén sisätila vastaanottaa pilotin ja etumatkustajan urheiluistuimilla, joiden verhoilumateriaalina on Dakota-nahka Black. Kaikilla istumapaikoilla on pääntukien alapuolella painokuvioitu M logo, ja niiden kontrastisaumat ovat väriltään Polar Blue. Hallintalaitteet on suunnattu johdonmukaisesti kuljettajaa kohti, ja ne takaavat tärkeiden toimintojen käytön nopeasti ja täsmällisesti. Huokoisesta hiilikuidusta valmistetut sisäkoristelistat, nahkainen M ohjauspyörä ja kaksi pyöreää mittaria punaisine osoittimineen korostavat tiukan urheilullista vaatimustasoa optisesti. Lukuisat ominaisuudet kuten BMW Individual -kattoverhous Anthracite parantavat väkevää olemusta entisestään.

19" M KEVYTMETALLIVANTEET DOUBLE SPOKE 437 M.

19" M KEVYTMETALLIVANTEET DOUBLE SPOKE 437 M.

19" M kevytmetallivanteet Double Spoke 437 M, Non-Runflat-renkaat, joista takarenkaat eturenkaita leveämmät, vanteet kiiltosorvattu, taottu, Black, edessä 9J x 19 ja rengaskoko 245/35 R19, takana vanteet 10J x 19 ja rengaskoko 265/35 R19.

BMW M PERFORMANCE -LISÄVARUSTEET.

BMW M merkitsee dynamiikkaa, innovatiivista tekniikkaa ja vuosikymmenten kokemusta moottoriurheilusta. BMW M Performance -lisävarusteet tuovat tämän tietotaidon lisäksi kilparadoilta suoraan kadulle: aerodynamiikkaan, voimansiirtoon ja ohjaamoon liittyvillä jälkiasennettavilla komponenteilla tuunaat BMW M2 Coupétasi aivan yksilöllisesti vieläkin tinkimättömämmän urheilullisuuden suuntaan.

Äänenvaimenninjärjestelmä.

Tältä kuulostaa todellinen intohimo: äänenvaimenninjärjestelmä vahvistaa auton kuusisylinterisen moottorin soundin ainutlaatuiseksi äänielämykseksi. Valmistettu laadukkaasta, erityisen säänkestävästä jaloteräksestä.

Hiilikuituinen pakoputkenpään suojus.

Hiilikuituinen BMW M Performance -pakoputkenpään suojus vahvistaa auton yksilöllistä luonnetta. Termisesti erotettu pakoputkenpää takaa huippuluokan laadun ja painettu M logo korostaa urheilullisuutta. Vain BMW M Performance -äänenvaimenninjärjestelmän yhteydessä. Saatavana myös titaanisena.

Hiilikuituinen takaspoileri.

Dynaamisuutta erityisen jalossa muodossa: takaspoileri on valmistettu kokonaan korkealaatuisesta hiilikuidusta. Sen tyylikäs, dynaaminen muotoilu korostaa entistä selvemmin auton perän urheilullisen maskuliinista luonnetta.

Jäähdyttimen säleikkö Black.

Ilme, joka tekee pysyvän vaikutuksen: korkeakiiltoisen mustat koristesäleiköt saavat auton keulan näyttämään vieläkin päättäväisemmältä ja atleettisemmalta. Kiiltävän musta kehys saa ilmantuloaukot näyttämään suuremmilta ja vaikuttavammilta.

Ohjauspyörä II Alcantara.

Moottoriurheilusta suoraan maanteille: korkealaatuisella Alcantaralla verhoiltu ohjauspyörän kehä pitää huolen erinomaisesta pidosta – kaikissa lämpötiloissa ja jopa äärimmäisissä ajotilanteissa. OLED-tekniikalla toteutettu Race-näyttö ja kaksiväriset LED-näytöt tuovat arkipäivään aidon moottoriurheilutunnelman. Peukalosyvennysten alueelle integroitujen näppäimien avulla käyttöön voi hakea tilat Race, Sport ja EfficientDynamics. Ajanottokello (Race-tilassa 1/100-sekunnin näyttö) ja pitkittäis- ja poikittaiskiihtyvyyttä mittaava G-mittari välittävät ajankohtaisia moottoriurheilun kannalta olennaisia tietoja. Mahdollista myös: jopa 50 kierrosajan ja nopeuden sekä poikittais- ja pitkittäiskiihtyvyyden huippuarvojen tallentaminen. Lakatusta hiilikuidusta valmistettu suojus luo omaleimaisen, urheilullisen hienostuneen vaikutelman.

Vaihteenvalintakatkaisimen hiilikuitukoriste.

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen design, materiaalina huokoinen hiilikuitu: tämä uusi tekniikka viestittää välittömästä kosketuksesta huipputekniseen hiilikuitumateriaaliin. Nelivärisellä BMW M logolla. Ylellinen moottoriurheilutunnelma käsin kosketeltavissa.