BMW 5-sarjan Touring - Syntynyt voittamaan

UUSI BMW 5-SARJAN TOURING.

Syntynyt voittamaan.

UUSI BMW 5-SARJAN TOURING.

Syntynyt voittamaan.

UUSI BMW 5-SARJAN TOURING.Syntynyt voittamaan.

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (520d)

8,0 [7,8]

Yhdistetty kulutus l/100 km (520d)

4,5 [4,3]

CO2-päästö g/km yhdistetty (520d)

119 [114]

Hinnat alkaen (520d)

52 931 €

Loistava ajodynamiikka, urheilullinen muotoilu, paras mahdollinen mukavuus – BMW 5-sarjan Touring on todellinen mestari luokassaan. Siinä on mitä moderneinta tekniikkaa, huippuluokan toimivuutta ja runsain määrin urheilullisuutta. Tässä uskomattomassa monitaiturissa on reilusti tilaa kaikenlaiseen toimintaan.

 

Uusi BMW 5-sarjan Touring on saapunut ennakkomyyntiin. Malli saapuu Suomeen ja koeajettavaksi toukokuussa.

BMW 5-sarjan Touring dynaamisuus

DYNAAMINEN KAIKKIEN AIKOJEN HUIPPU.

DYNAAMINEN KAIKKIEN AIKOJEN HUIPPU.

Voimakkaat BMW TwinPower Turbo -moottorit, älykäs kevytrakennetekniikka, aktiiviohjaus etu- ja takapyörille, ensiluokkainen hallittavuus ja loistava ketteräliikkeisyys sekä Adaptive Mode: BMW 5-sarja on suunniteltu äärimmäisen urheilullisiin ajoelämyksiin – jotta se on aina ratkaisevan askelen edellä kilpailijoihinsa nähden.

"Uusi BMW 5-sarjan Touring takaa aikuisen, tyylivarman ja urheilullisen olemuksen joka tilanteeseen. Muodollinen ja täsmällinen design yhdistää samassa suhteessa läsnäoloa, estetiikkaa ja toimivuutta."
KARIM HABIB, BMW-AUTOJEN MUOTOILUJOHTAJA
"Urheilulliset ajo-ominaisuudet, poikkeuksellinen mukavuus sekä mahdollisimman hyvän toimivuuden konsepti ja kuljettajan avustinjärjestelmät tekevät BMW 5-sarjan Touringista ensiluokkaisen monitaiturin niin bisnesmaailmaan kuin arkeenkin."
ADRIAN VAN HOOYDONK, BMW GROUPIN MUOTOILUJOHTAJA
BMW 5-sarjan Touring kuljettajan avustinjärjestelmät

OMA APULAISESI.

OMA APULAISESI.

BMW:n ohjaamiseen on saatavilla pätevä avustinjärjestelmä. Voit ilman muuta uskoa tärkeät, mutta yksitoikkoiset tehtävät sille. Lisävarusteinen Driving Assistant Plus -ajoavustin mahdollistaa avustavan automatisoidun ajon esimerkiksi ruuhkassa, kun liikenne ei vedä tai kun matka on pitkä. Osa Driving Assistant Plus -toiminnoista ei ole käytössä Suomessa, lisätietoja saat BMW-jälleenmyyjältäsi.