ESTETIIKAN UUSI AIKAKAUSI.

Ensimmäinen BMW 4-sarjan Gran Coupé.

ESTETIIKAN UUSI AIKAKAUSI.Ensimmäinen BMW 4-sarjan Gran Coupé.

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min (418d)

320/1500–3000

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (418d)

110 (150)/4000

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (418d)

9,0 [8,9]

Tavaratilan tilavuus

480-1300

Luonnollista eleganssia: BMW 4-sarjan Gran Coupé yhdistää lumoavan estetiikan ja BMW-autoille ominaisen suorituskyvyn pitkälle kehitettyyn toimivuuteen. Sen etuja ovat reilut pään- ja jalkatilat, suuri takaluukku ja ainutlaatuiset designelementit. Tehdaslisävarusteena saatava adaptiivinen M alusta sekä suorituskykyiset ja taloudelliset TwinPower Turbo -moottorit korostavat auton dynaamisia ajo-ominaisuuksia. BMW 4-sarjan Gran Coupé on siten täydellinen yhdistelmä dynaamisuutta, tyylikkyyttä ja mukavuutta.

KAMPANJAT.

xDrive Edition – neliveto 490 €

xDRIVE EDITION – NELIVETO 490 €.

Saat BMW xDriven nyt erikoishintaan suosituimpiin BMW 1–5-sarjan sekä BMW X1:n xDrive Edition -kampanjamalleihin. Kampanja on voimassa 30.11.2016 asti.

TYYLIÄ JOKAISESSA LINJASSA.

Huomion keskipisteenä.

Kaunismuotoinen siluetti: elegantit coupé-linjat ja neljä kehyksetöntä ovea yhdistävät estetiikan ja dynaamisuuden erinomaiseen toimivuuteen.

Ulkopuoli.

Jo yhdellä silmäyksellä tunnistat BMW 4-sarjan Gran Coupén ainutkertaisen olemuksen – sitä hallitsevat dynaamisuus ja kauneus, ja se huokuu luonnollista eleganssia. Vaikutelma, joka näkyy jokaisessa linjassa ja tulee erityisen selvästi esiin sivunäkymässä: pitkänomainen kattolinja tekee tyylipuhtaasta coupé-siluetista vieläkin hoikemman, elegantimman ja samalla urheilullisemman. Yhdessä neljän kehyksettömän oven ja suuren, yksiosaisen takaluukun kanssa se korostaa arjen toimivuuden ja urheilullisen ilmaisuvoiman yhteispeliä.

Sisätila.

Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé onnistuu yhdistämään täydellisesti tyylikkyyden ja käytännöllisyyden myös sisätilassa. se näkyy houkuttelevassa materiaali- ja värivalikoimassa sekä mallikelpoisessa kuljettajalähtöisyydessä: jokainen käyttöelementti on sijoitettu kuljettajan kannalta ergonomisesti. Jokainen pinta ja yksityiskohta huokuu ylellisyyttä ja elämäniloa. Kehyksettömät ovet saavat sisätilan vaikuttamaan vielä isommalta ja myös takatila vakuuttaa avaruudellaan. Se on 2+1-istuinkonseptin ja runsaan pään- ja jalkatilan ansiota. Samalla takaistuimien erityinen muotoilu viestii mukavaa ja harmonista tilantunnetta.

Ajodynamiikka.

Myös BMW 4-sarjan Gran Coupén ajo-ominaisuuksissa yhdistyvät suorituskyky ja optimaalinen mukavuus. BMW:lle tyypilliset ominaisuudet kuten täydellinen akselikuorman jakautuminen, takaveto tai ajodynamiikkakatkaisin pitävät huolen verrattomasta ajamisen ilosta. Tehdaslisävarusteena saatava adaptiivinen M alusta parantaa ajodynaamisia ominaisuuksia vielä lisää. Mukautuvan Sport-ohjaustehostuksen avulla hallitset tiukatkin kaarteet.

190 kW.

BMW 430d xDrive ihastuttaa vahvalla tehollaan, nopealla voiman kehityksellään ja vähäisellä kulutuksellaan. Jo alhaisella kierroslukualueella on käytettävissä 560 Nm:n suuri vääntö. Äärimmäisen tasaisesti käyvä ja herkästi reagoiva moottori tarjoaa 190 kW:n (258 hv:n) tehon, joka varmistaa vakuuttavan vetävän voiman. Niinpä BMW 4-sarjan Gran Coupé kiihdyttää pysähdyksistä vain 5,3 sekunnissa nopeuteen 100 km/h, sen huippunopeus on 250 km/h (rajoitettu) ja kulutus 100 kilometrin matkalla keskimäärin vain 5,5–5,3 litraa dieselpolttonestettä CO2-päästön ollessa 145‒140 g/km.
Mallissa BMW 435d xDrive on käytettävissä 230 kW:n (313 hv:n) teho ja 630 Nm:n vääntö, ja kuitenkin keskikulutus on vain 5,7–5,6 l/100 km ja CO2-päästö esimerkilliset 150–146 g/km. BMW 4-sarjan Gran Coupé kiihdyttää nollasta sataan vain 4,8 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 250 km/h (rajoitettu).