PALJASTA LUONTEESI.

BMW 4-sarjan Gran Coupén mallit ja varusteet.

PALJASTA LUONTEESI.

BMW 4-sarjan Gran Coupén mallit ja varusteet.

Muokkaa BMW 4-sarjan Gran Coupésta yksilöllinen: BMW Business -varustelulla, -malleilla ja lisävarusteilla. BMW Business -mallit Sport ja Luxury tarjoavat käyttöösi kolme tyylivarmaa designmaailmaa.

PALJASTA LUONTEESI.BMW 4-sarjan Gran Coupén mallit ja varusteet.

Muokkaa BMW 4-sarjan Gran Coupésta yksilöllinen: BMW Business -varustelulla, -malleilla ja lisävarusteilla. BMW Business -mallit Sport ja Luxury tarjoavat käyttöösi kolme tyylivarmaa designmaailmaa.

xDRIVE EDITION – NELIVETO 490 €.

Saat BMW xDriven nyt erikoishintaan suosituimpiin BMW 1–5-sarjan sekä BMW X1:n xDrive Edition -kampanjamalleihin. Kampanja on voimassa 30.11.2016 asti ja se koskee uusia asiakastilauksia.


Hinnat alkaen 47 607,69 € (420i A xDrive Edition).

xDrive Edition -varustelu:

 • xDrive-nelivetojärjestelmä
 • Automaattivaihteisto (8-vaihteinen)
 • Urheiluistuimet edessä
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Vakionopeussäädin
 • Käännettävät takaselkänojat (40:20:40)
 • Valopaketti
 • Säilytystilapaketti
BMW Business.

BUSINESS-VARUSTELU.

BMW 4-sarjan Gran Coupén Business-varustelu sisältää suosituimmat lisävarusteet kilpailukykyisesti hinnoiteltuna valmiina pakettina.


Business-varustelu sisältää:

 • Steptronic-automaattivaihteisto (8-vaihteinen)
 • Urheiluistuimet edessä
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Vakionopeussäädin
 • Kääntyvät takaselkänojat (40:20:40)
 • Säilytystilapaketti
 • Valopaketti

BUSINESS SPORT.

BMW 4-sarjan Gran Coupén tyylikkyys saa Business Sport -mallin myötä aivan erityisen dynaamisen vivahteen. Korkeakiiltoisen mustat, vahvat designelementit luovat urheilullisia korostuksia ja keräävät katseet. Sisätilassa ihastuttaa hyvällä maulla luotu tunnelma, johon vaikuttavat ylelliset verhoilut, joiden materiaalina voi olla esimerkiksi korallinpunainen nahka.

 • Ulkopuoli

  Korkeakiiltosorvattujen, 18-tuumaisten Bicolor Ferric Grey -väristen Double-spoke -kevytmetallivanteiden kautta Business Sport -malli viestii urheilullista dynamiikkaa heti ensi silmäyksellä. Keulan keskiosan ilmanottoaukkojen alueelle sijoitettu korkeakiiltoisen musta koristeosa korostaa myös tätä vaikutelmaa. Lisää korkeakiiltoisen mustia korostuksia luovat yhdeksän pystyrivan etupinnat BMW jäähdyttimen säleikössä, Air Breather sekä etu- ja takapuskurin suojukset. Ulkopeilit ovat auton väriset, sivuikkunoiden grafiikka ja ikkunoiden alareunalista mattamustat. Mustaksi kromattu pakoputken pää ja sivulla Air Breatherin yläpuolella oleva Sport-tekstilogo korostavat urheilullisen dynaamista vaikutelmaa.
  Business Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Sisätilassa Business Sport ilmaisee BMW:lle ominaista urheilullisuutta luomalla mustia ja punaisia kontrasteja. Kuljettajan ja etumatkustajan voimakasprofiiliset urheiluistuimet, jotka on verhoiltu Track Anthracite -kankaalla, ihastuttavat punaisilla tai harmailla korostuksilla. Nahkainen urheiluohjauspyörä, jota koristaa punainen kontrastiommel, on saatavilla vaihtoehtoisesti myös mustalla ompeleella. Sisäkoristelistat ja ylelliset korostukset, jotka ulottuvat myös takamatkustamoon, viestivät korkeakiiltoisen mustina ja punaisin tehostein varustettuina samaa urheilullisuutta kuin korkeakiiltoisen musta keskikonsolin etulevy. Ovia avatessasi huomio kiinnittyy alumiinisiin, BMW Sport -tekstilogolla varustettuihin kynnyslistoihin. Muita kohokohtia ovat Ambient-tunnelmavalot edessä ja takana, etujalkatilassa, B-pilarissa, ovipeileissä, valkoinen valo säilytyslokerossa ja kylmänvalkoiset sisääntulovalot edessä ja takana. Nopeusmittarin ja kierroslukumittarin punaiset kronologia-asteikot ja punaiset kontrastirenkaat, sekä ilmastointiautomatiikan ja radion käyttölaitteen kromikoristeet luovat lisää korostuksia. Jopa auton avaimen punainen koriste viittaa Business Sport -mallin urheilullisen dynaamiseen vaikutelmaan. Ajodynamiikkakatkaisimella aktivoitava tila SPORT+ kasvattaa auton ketteryyttä ja dynamiikkaa tuntuvasti.
  Business Sport -malliin on tarjolla myös vaihtoehtoisia sisustuselementtejä: verhoilumateriaaleista löytyy Sensatec Black tai Black jossa punainen korostus sekä Dakota-nahka Black, Dakota-nahka Black jossa punainen korostus, Dakota-nahka Oyster jossa Oyster tumma korostus kun sisätilan väri on musta, sekä Dakota-nahka Coral Red jossa musta korostus ja mittariston alaosa Coral Red. Upeat sisäkoristelistat pitkittäishienohiottu alumiini jossa tehostelista Coral Red matta tai korkeakiiltoisen musta taikka jalopuukoristelistat Fineline Anthracite jossa korostus Pearl Gloss Chrome antavat Sinulle tilaisuuden luoda auton sisätilaan yksilöllisen vivahteen. Korostukset listoissa ulottuvat mittariston koristesuojuksesta toiseen istuinriviin saakka.
  Business Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

BUSINESS LUXURY.

Tee BMW 4-sarjan Gran Coupési olemuksesta vieläkin vaikuttavampi. Business Luxury -malli ihastuttaa ajattoman eleganteilla ja laadukkailla yksityiskohdilla. Erityisen luonteikkaita ovat tyylikkäät korkeakiiltoiset kromidesignelementit sekä nahkaverhous Dakota Saddle Brown, jossa on ylelliset saumat.

 • Ulkopuoli

  Business Luxury -malli lupaa auton ulkopuolelle aitoa eleganssia. Sirot 18-tuumaiset kevytmetallivanteet Multi-spoke 416 ovat luonteenomaiset tämän varusteversion ylelliselle ilmeelle. Sivulla oleva Luxury-tekstilogo korostaa auton tyylikästä ulkonäköä samoin kuin korkeakiiltoiset kromikoristeosat sivuimuilmakanavien alueella edessä. Korostetun upeita ovat BMW-jäähdyttimen säleikön yhdentoista pitkittäisrivan korkeakiiltoisiksi kromatut etupinnat ja korkeakiiltoiseksi kromattu Air Breather. Lisää upeita korkeakiiltoisia kromikorostuksia luovat myös etu- ja takapuskurin, sivulasien kehyksien ja ikkunoiden alareunalistojen sekä pakoputken pään tyylikkäät designelementit. Vaihtoehtona on saatavilla myös 19-tuumaiset kevytmetallivanteet Multi-spoke 399, joissa on eturenkaita leveämmät takarenkaat.
  Business Luxury -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Sisätilassa Business Luxury edustaa ilmaisuvoimaista tyyliä. BMW Luxury -tekstilogolla koristettu alumiininen kynnyslista ja Sensatec Veneto Beige tai Black -kankaalla verhoillut istuimet korostavat tätä vaikutelmaa samoin kuin takamatkustamoon saakka ulottuvat jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Anthracite, joissa on korostus Pearl Gloss Chrome. Ne kertovat yksityiskohtiin saakka yltävästä ylellisyydestä. Lisäksi tulevat oranssinpunaisesta valkoiseen vaihtelevat tunnelmavalot edessä ja takana, etujalkatilassa, B-pilarissa, ovipeileissä, valkoinen valo säilytyslokerossa ja kylmänvalkoiset sisääntulovalot edessä ja takana. Muita Business Luxury -mallin tuntomerkkejä ovat korkeakiiltoisen musta, ylellisellä kromikoristeella varustettu keskikonsolin etulevy sekä ilmastointilaitteen ja radion käyttölaitteen kromikoriste. Jopa auton avaimen Pearl Gloss Chrome -koriste viittaa tämän mallin ylellisyyteen.
  Vaihtoehtoisesti on saatavilla myös Dakota-nahkaverhoilu Black jossa ylellinen sauma tai Dakota-nahka Veneto Beige jossa ylellinen sauma sekä Dakota-nahka Saddle Brown jossa ylellinen sauma ja mittariston alaosa Saddle Brown sekä Dakota-nahka Ivory White kun sisutuksen väri on musta. Sisäkoristelistoista on tarjolla myös jalopuuversio Burled Walnut jossa puu-upotekoriste ja korostus Pearl Gloss Chrome tai jalopuuversio Ash Grain jossa metalliupotekoriste ja korostus Pearl Gloss Chrome.
  Business Luxury -malli sisältää myös Business-varustelun.

BUSINESS M SPORT.

Business M Sport -mallilla teet BMW 4-sarjan Gran Coupési olemuksesta atleettisen. Estoril Blue -korostukset, kangas-Alcantara-yhdistelmällä verhoillut istuimet – sisustuksen kaikki yksityiskohdat heijastelevat rajatonta urheilullisen ajamisen iloa.

 • Ulkopuoli

  Jo ensi vilkaisulta Business M Sport -malli näyttää erinomaisen urheilulliselta – vaikutelma syntyy sivulla olevasta M tekstilogosta ja 18-tuumaisista M kevytmetallivanteista Double-spoke 400 M joissa on eturenkaita leveämmät takarenkaat. Ja M Sport -alusta kasvattaa urheilullisen ajamisen iloa kilometri kilometriltä. M aerodynamiikkapaketti, johon kuuluu suuremmat ilmanottoaukot etuhelmassa, valoreunalla täydennetyt sivuhelmalevikkeet ja Dark Shadow metallivärillä viimeistelty diffuusoriosa takahelmassa, tukee kokonaisvaikutelmaa. Myös BMW-jäähdyttimen säleikön etupinnat ja yhdeksän pitkittäisripaa ja Air Breather komeilevat korkeakiiltoisen mustina. Tähän sopiva BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line luo urheilullista tyylikkyyttä korkeakiiltoisen mustilla ikkunan kehyksillä. Ulkopeilin kotelot ovat auton väriset. Huipennuksen muodostaa pakoputken pää, jonka korkeakiiltoinen kromi luo kontrastin. Yksinomaan tälle mallille varatut ulkovärit ovat Estoril Blue -metalliväri tai Carbon Black -metalliväri.
  Vaihtoehtona on tarjolla 19-tuumaiset korkeakiiltosorvatut M kevytmetallivanteet Double-spoke 441 M, joissa on eturenkaita leveämmät takarenkaat tai 19-tuumaiset korkeakiiltosorvatut M kevytmetallivanteet Star-spoke 403 M joissa eturenkaita leveämmät takarenkaat. Lisäksi Air Breather ja sivulasien grafiikka ovat saatavilla vaihtoehtoisesti korkeakiiltoisen mustina tai satiinialumiinisina.
  Business M Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Sisätilassa Business M Sport vakuuttaa poikkeuksellisella tunnelmalla, jossa auton dynaaminen luonne korostuu erityisesti. Ylellisellä kangas-Alcantara-yhdistelmällä Hexagon Anthracite verhoillut ja M saumalla ja sinisellä korostuksella viimeistellyt kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet tekevät autosta vieläkin upeamman. Nahkainen M ohjauspyörä, jossa on erityisesti muotoillut peukalon paikat, varmistaa auton täsmällisen hallinnan. M kynnyslista, antrasiitin värinen BMW Individual -kattoverhous ja sisäkoristelistat Alumiini Hexagon, joita koristavat korostukset Estoril Blue matta tai korkeakiiltoinen musta, sekä ylelliset, tehostelistan väriset ovilistat viimeistelevät Business M Sport -mallin. Suurempaa dynamiikkaa viestittävät myös M jalkatuki, lyhyempi, M logolla varustettu vaihdevipu (vain jos 6-vaihteinen manuaalivaihteisto) ja vaihdevivun ja käsijarrun Walknappa-nahkaiset palkeet. Lisäkohokohtia ovat Ambient-tunnelmavalot ja sisääntulovalot. Sisätilassa keskikonsolin etulevy on korkeakiiltoisen musta, nopeusmittarissa ja kierroslukumittarissa on punainen kronologia-asteikko ja punainen kontrastirengas ja ilmastointiautomatiikan ja radion käyttölaitteessa kromikoristeosat. SPORT+ -tilan saa kytkettyä päälle ajodynamiikkakatkaisimella, jolloin BMW:n urheilulliset ominaisuudet korostuvat entisestään, jotta voit nauttia aivan erityisestä ajamisen ilosta. Myös auton avain ja sen sininen koristeosa vahvistavat Business M Sport -mallin erityisyyttä.
  Niin halutessasi voit valita vaihtoehtoisen istuinverhouksen Dakota-nahka Veneto Beige, Dakota-nahka Ivory White, Dakota-nahka Black tai laajennetun Dakota-nahkaverhouksen Coral Red jossa musta korostus ja mittariston alaosa punainen. Sisätila- ja ovilistoista on tarjolla vaihtoehtoiset versiot jalopuu Burled Walnut jossa tehostelista Pearl Gloss Chrome ja sisäkoristelistat alumiini pitkittäishienohiottu jossa korostus korkeakiiltoinen musta.
  Business M Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

BMW INDIVIDUAL.

Joka ainoan luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niissä piilee todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle ilmaisu.

 • BMW Individual -ulkovärit

  Toteuta korkealentoisimmatkin toiveesi: BMW Individual tarjoaa BMW 4-sarjan Gran Coupé -malliin laajemman valikoiman ylellisiä ulkovärejä. Yksi neljästä ilmaisuvoimaisesta väristä on Moonstone metalliväri. Kuunvalosta innoituksensa saanut BMW Individual -ulkoväri saa auton ulkopuolen kylpemään erilaisissa hopean sävyissä. Valon taittuessa eri kulmista värin sävy vaihtelee kullankeltaisesta aina siniharmaaseen, mikä antaa pinnalle salaperäistä optista syvyyttä.

 • BMW Individual Merino-nahka

  Enemmän tilaa vapaaseen ilmaisuun: BMW Individual Merino-nahka Fine-grain Nutmeg verhoilee avaran sisätilan aidolla ylellisyydellä. Sametinpehmeästä, luonnolliseksi jätetystä pinnasta voit tuntea korkean laadun, ja upeasti työstetyt teresaumat ja koristeompeleet kertovat erinomaisesta taidosta ja rakkaudesta yksityiskohtiin. Ikioman värisävysi löydät lumoavasta valikoimasta, johon kuuluvat esimerkiksi Opal White, Cashmere Beige ja Black.

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  Sisätilan katseenvangitsijat: BMW Individualin jalopuiset sisäkoristelistat Ash Grain White sulautuvat harmonisesti sisätilan kokonaisvaikutelmaan ja luovat samalla ylellisiä korostuksia. Puun luonnolliset syyt kuultavat kauniisti korkeakiiltoisen lakan alta korostaen BMW Individual 4-sarjan Gran Coupén ainutlaatuista olemusta. Vaihtoehdoksi kahdelle luonteikkaalle jalopuukoristelistaversiolle on tarjolla mustalla pianolakalla viimeistellyt sisäkoristelistat, joiden korkeakiiltoinen pinta vetää laadussa vertoja johtavien pianonvalmistajien pianoille.

 • Muita BMW Individual -varusteita

  BMW Individual 19-tuumaiset V-spoke 626 I -kevytmetallivanteet huokuvat dynamiikkaa jo ennen liikkeelle lähtöä. Esteettinen yksityiskohta: hillitty, laserkaiverrettu BMW Individual -tekstilogo.
  Tältä tuntuu ajamisen ilo: luistamaton, nahkainen BMW Individual -ohjauspyörä ihastuttaa huippulaadukkaalla nahkalla. Toinen kohokohta: BMW Individual -tunnukset hillityssä kilvessä.
  Hivelee silmiä: nahkainen BMW Individual -mittaristo tuo sisätilaan arvokkuutta, joka yltää uusiin ulottuvuuksiin.

PAKETIT.

BMW-varustepaketit ovat ensimmäinen valinta, kun kyse on lisävarusteista BMW 4-sarjan Gran Coupé -malliisi. Tiedustele BMW-jälleenmyyjältäsi, mitä paketteja Suomessa on parhaillaan saatavilla, tai tutustu Rakenna oma BMW -konfiguraattoriin.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla parannat BMW 4-sarjan Gran Coupési urheilullista eleganssia ja toimivuutta arjen aherruksessa. Täältä löydät valikoiman laadukkaita ja käteviä tuotteita.

 • Ulkopuoli

  Tee BMW 4-sarjan Gran Coupéstasi yksilöllinen – esimerkiksi 20-tuumaisilla kevytmetallivanteilla Double-spoke 361 Bicolor Ferric Grey kiiltosorvattu tai 20-tuumaisilla kevytmetallivanteilla 624 M kiillotettu.

 • Sisätila

  Turvallista ajamisen iloa noin 3–12-vuotiaille lapsille. Ryhmän 2/3 BMW Junior Seat -lastenistuimen selkänojan kaltevuuden saa sovitettua täydellisesti auton istuimeen. Lisäksi lastenistuin voidaan liittää integroiduilla kiinnikkeillä auton ISOFIX-jalustaan. Turvallisuutta ja mukavuutta tuovat integroidut ilmatyynyt, jotka sivutörmäyksessä suojaavat päätä ja ovat arkikäytössä miellyttävän pehmeät. Saatavilla väriyhdistelmät musta/sininen tai musta/antrasiitti.
  Kääntöpöytä toimii takamatkustajien kätevänä alustana, jonka korkeutta ja kaltevuutta voidaan säätää. Lisäksi siinä on auki käännettävä mukiteline, jota koristaa tyylikäs kromirengas.
  Etualueen Luxury-tekstiililattiamatot hylkivät likaa ja kestävät vettä. Ne ovat mustat, ja niitä koristaa vaalea ommel sekä BMW-tekstilogolla varustettu metallikoristeosa. Valikoimasta löytyy myös muita varusteversiovärejä.

 • Kuljetus

  Mukavuus on sitä, ettei mistään tarvitse tinkiä. Monipuolisilla laajennusmahdollisuuksilla saadaan aikaan tila, jonka tarvitset toteuttaaksesi omaa elämäntyyliäsi.
  Kattoboksin 460 innovatiivinen, molemminpuolinen avausjärjestelmä mahdollistaa helpon ja mukavan kuormauksen, ja boksi on suojattu molemmilta puolilta varkautta vaikeuttavalla kolminkertaisella keskuslukituksella. Mustan alaosan seuraksi voidaan valita musta, hopean- tai titaaninvärinen taikka valkoinen yläosa. Suksien kiinnittämistä ja kuljetusta varten kattoboksiin on saatavilla lisävarusteinen suksikiinnike.
  Sähköpyöräteline kiinnitetään auton perään, ja telineen saa tarvittaessa käännettyä pois esimerkiksi tavaratilan kuormaamista varten. Kokoontaittuvaa telinettä voidaan säilyttää tavaratilassa. Huippuluja alumiini mahdollistaa vähäisen painon. Säädettävät valot sopivat kaikkiin tavanomaisiin BMW-autonleveyksiin.
  Pakkaa fiksusti ja turvallisesti – käytä tavaratilajärjestelmää, jota kelpaa esitellä muillekin. Musta kaukalomatto on luistamaton ja valmistettu kulutusta kestävästä muovista. Lisäksi vasemmalla ja oikealla olevat taskumuotoilut ovat käteviä säilytyspaikkoja pikkuesineille kuten käsineille.

 • Viihde

  Snap-in-adapteri on turvallinen ja vankka, pikalataustoiminnolla varustettu telakointijärjestelmä valmistajien Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony Ericsson ja RIM / BlackBerry matkapuhelimille. Langaton antenniliitäntä takaa paremman lähetys- ja vastaanoton laadun, ja samalla säteily auton sisätilassa vähenee. Auton varusteista, käytössä olevasta matkapuhelimesta sekä Snap-in-adapterista riippuen on myös älypuhelinsovellusten integrointi BMW-auton kautta mahdollista.
  Travel & Comfort -järjestelmän iPad-telineen ansiosta iPad (1., 2., 3. ja 4. laitesukupolvi) on helppo ja nopea lukita Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen ja irrottaa siitä napin painalluksella. Telineen asentoa voidaan säätää monin eri tavoin, mikä antaa takamatkustajille mahdollisuuden mukavaan lukemiseen, rentoutuneeseen videonkatseluun tai viestintään verkossa (esimerkiksi jos autossa on BMW Car Hotspot). Telineen taustapuolelle on integroitu tuki, joten se voidaan pystyttää myös auton ulkopuolelle.