HYÖDYLLISIÄ APUREITA. MATKALLE.

Mukavuus ja turvallisuus BMW 4-sarjan Coupéssa.

Miellyttävät apujärjestelmät, monipuoliset turvallisuustoiminnot: BMW 4-sarjan Coupé suojaa ja avustaa sinua kaikessa mahdollisessa.

INTEGROIDUT PÄÄNTUET JA TURVAVYÖNOJENTIMET.

Takaistuimen selkänojaan integroidut pääntuet korostavat Coupén urheilullisuutta ja parantavat takamatkustajien istumismukavuutta ja turvallisuutta. Kuljettaja ja etumatkustaja hyötyvät auton etuosassa automaattisista turvavyönojentimista. Ne ojentavat turvavöitä B-pilarista kuljettajaa ja etumatkustajaa kohti automaattisesti, kun virta-avain on työnnetty virtalukkoon ja ovet on suljettu.

TAKAISTUIMEN KÄÄNTYVÄT SELKÄNOJAT.

TAKAISTUIMEN KÄÄNTYVÄT SELKÄNOJAT.

Monipuoliset kuljetusmahdollisuudet.

Takaistuimen kääntyvät selkänojat laajentavat BMW-autosi tarjoamia kuljetusmahdollisuuksia. Takaistuimen selkänojan saa jaettua suhteessa 60:40 (vaihtoehtoisesti 40:20:40), ja yksilöllisempien istuin- ja tavaratilakonfiguraatioiden ansiosta auto sopeutuu mitä erilaisimpiin vaatimuksiin.
Näin on mahdollista ottaa mukaan esimerkiksi jopa neljät sukset, ja silti kyytiin mahtuu neljä henkilöä. Takaistuimen kääntyvät selkänojat tarjoavat myös sen edun, että kaikki kuljetettavat tavarat ovat siististi auton sisällä varkaiden tavoittamattomissa – esimerkiksi kattotelineellä kuljetettaessa kuormasi olisi säiden armoilla ja alttiina varkauksille. Ja kun kuorma on auton sisällä, se ei haittaa aerodynamiikkaa eikä ajodynamiikkaa.
Tämä lisävaruste sisältää myös keskikyynärnojan ja kaksi mukitelinettä. Sopiva suksi- ja lumilautapussi on saatavilla alkuperäisenä BMW-lisävarusteena.

INNOVATIIVINEN COMFORT ACCESS -JÄRJESTELMÄ.

INNOVATIIVINEN COMFORT ACCESS -JÄRJESTELMÄ.

Takaluukun avaaminen koskettamatta.

Siinä sitä ollaan auton ulkopuolella, kädet täynnä kannettavaa, ja tavarat pitäisi saada auton tavaratilaan. Millä tässä nyt sitten kaivaa avainta taskusta? Ei hätää: innovatiivinen Comfort Access -järjestelmä mahdollistaa takaluukun avaamisen koskettamatta.
Yksi kohdennettu jalan liike – ja tunnistin laukaisee takaluukun avautumisen. Lukitus avautuu, ja luukku ponnahtaa itsestään auki. Henkilöiden tunnistamista varten takapuskurin katteeseen on eri korkeuksille asennettu tunnistimia, jotka tunnistavat jalanliikkeen.
Tämä innovatiivinen BMW ConnectedDrive -varuste parantaa tavaratilan käyttö- ja kuormausmukavuutta. Oikeutus sisäänpääsyyn annetaan kuitenkin vain, jos järjestelmä samalla tunnistaa henkilön mukana olevan autonavaimen.

SÄILYTYSTILAKONSEPTI.

Runsaat säilytystilat täyttävät kaikki toiveet. Ovitaskut, joissa on paikka 1 litran juomapullolle, kannellinen säilytyslokero keskikonsolin etupäässä, avoin säilytyslokero etuistuimien välissä olevan keskikyynärnojan alla ja keskikonsolin takapäässä, kaksi mukitelinettä edessä ja takana, säilytyskaukalo ja hansikaslokero tarjoavat runsaasti säilytystilaa.

PASSIIVINEN TURVALLISUUS.

Paketillinen nerokkaita turvatoimenpiteitä auttaa minimoimaan onnettomuusriskejä kohdennetusti BMW 4-sarjan Coupéssa – siitä syntyy miellyttävä tunne, että on aina hyvin suojassa.
Suurta kuormitusta kestävät, tilavuudeltaan suuret palkkirakenteet sekä suurlujien ja erikoissuurlujien monifaasiterästen järkevä käyttö varmistavat turvamatkustamon mahdollisimman suuren lujuuden painon pysyessä mahdollisimman pienenä. Törmäysenergia johdetaan matkustamon ohi muihin korin osiin kuten pohjalevyyn, kylkirakenteisiin, rintapeltiin sekä kattoon, ja keulan ja perän muodonmuutosvyöhykkeet ottavat vastaan törmäysenergiaa. Sivutörmäyksessä matkustajia suojaavat vahvistetut rakenteet B-pilareissa ja kynnyksissä, suurlujat sivutörmäysturvapalkit ovissa sekä vankat poikkipalkit istuinten kohdalla.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

BMW Basic Huolenpitosopimuksella otat ensimmäisen askelen kohti rajatonta ajonautintoa. Tämä paketti sisältää keskeiset huoltotyöt. BMW Basic Huolenpitosopimus on voimassa määrätyn ajan tai kunnes tietty kilometriraja saavutetaan, ja se kattaa kaikki BMW-autosi tarvitsemat työt niin usein kuin on tarpeen. Ja se on voimassa kaikkialla maailmassa.
Siihen kuuluvat: moottoriöljyhuolto sis. lisättävä öljy (edellytys: säännöllinen moottoriöljyhuolto valtuutetussa BMW Service -toimipisteessä), mikro-, polttoneste- ja ilmansuodattimen sekä sytytystulppien huolto, jarrunesteen vaihto, auton tekninen perustarkastus ja muut laajuudet huoltokirjan mukaan.