URHEILULLINEN, YLELLINEN JA PALJON MUUTA.

BMW 4-sarjan Coupén mallit ja varusteet.

URHEILULLINEN, YLELLINEN JA PALJON MUUTA.

BMW 4-sarjan Coupén mallit ja varusteet.

Synnynnäistä urheilullisuutta, ylellistä eleganssia tai vakuuttavaa nykyaikaisuutta: BMW 4-sarjan Coupé esittäytyy BMW Business -malleina Sport, Luxury ja M Sport. Valitse jokin ilmaisuvoimaisista luonteista ja muokkaa BMW 4-sarjan Coupé -autosi omien toiveittesi mukaan. BMW tarjoaa monipuolisia yksilöllistämismahdollisuuksia.

URHEILULLINEN, YLELLINEN JA PALJON MUUTA.BMW 4-sarjan Coupén mallit ja varusteet.

Synnynnäistä urheilullisuutta, ylellistä eleganssia tai vakuuttavaa nykyaikaisuutta: BMW 4-sarjan Coupé esittäytyy BMW Business -malleina Sport, Luxury ja M Sport. Valitse jokin ilmaisuvoimaisista luonteista ja muokkaa BMW 4-sarjan Coupé -autosi omien toiveittesi mukaan. BMW tarjoaa monipuolisia yksilöllistämismahdollisuuksia.

BMW Business.

BUSINESS-VARUSTELU.

BMW 4-sarjan Coupén Business-varustelu sisältää suosituimmat lisävarusteet kilpailukykyisesti hinnoiteltuna valmiina pakettina.

 

Business-varustelu sisältää:

 • Steptronic Sport -automaattivaihteisto (8-vaihteinen)
  (418d-mallissa normaali 8-vaihteinen automaattivaihteisto)
 • Urheiluistuimet edessä
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Vakionopeussäädin
 • Kääntyvät takaselkänojat (40:20:40)
 • Nahkainen M urheiluohjauspyörä
 • Säilytystilapaketti
 • Valopaketti

BUSINESS SPORT.

BMW 4-sarjan Coupén Business Sport -malli edustaa dynaamisuutta puhtaimmillaan. Mustat korkeakiiltoiset designelementit ovat tunnusomaisia BMW 4-sarjan Coupén urheilullisimmalle versiolle.

 • Ulkopuoli

  Business Sport -malli viestittää urheilullista dynamiikkaa 18-tuumaisilla, Bicolor Ferric Grey -värisillä Double-spoke 397 -kevytmetallivanteilla. Näyttävät designelementit kuten Air Breather sekä etu- ja takapuskurit erityisine yksityiskohtineen, esimerkiksi keskimmäisen ilmanottoaukon kehys, ovat korkeakiiltoisen mustina tyylikkäitä kohokohtia. BMW-jäähdyttimensäleikön yhdeksän pitkittäisripaa, joiden etupinnat ovat korkeakiiltoisen mustat, antavat autolle urheilullisen ilmeen. Myös ulkopeilit ovat saatavissa korkeakiiltoisen mustina. Ikkunoiden alareunalistat ovat urheilullisen mattamustat. Mustakromattu pakoputkenpää ja Sport-teksti korostavat laadukasta olemusta.
  Vaihtoehtoisena varusteena voit valita Business Sport -mallissa myös 19-tuumaiset, Bicolor-väriset Double-spoke 407 -kevytmetallivanteet, joissa on eturenkaita leveämmät takarenkaat, sekä auton värisen Air Breatherin.
  Business Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Business Sport -malli ilmaisee mustan ja punaisen välisellä kontrastilla sisätilassa BMW:lle tyypillistä urheilullisuutta. Se toivottaa sinut tervetulleeksi alumiinisilla kynnyslistoilla, joissa on teksti "BMW Sport". Voimakkaasti muotoillut urheiluistuimet on verhottu Anthracite-värisellä Track-kankaalla, jossa on tehosteena punaista tai harmaata. Punaisella tehostetut, korkeakiiltoisen mustat sisäkoristelistat ja ovilistat viestittävät urheilullisuutta, samoin kuin korkeakiiltoisen musta keskikonsolin suojus. Muita kohokohtia ovat tunnelmavalaistus ja tervetuloa-valo, nopeus- ja kierroslukumittarit, joissa on punaiset kronografiasteikot ja punaiset kontrastikehysrenkaat, sekä ilmastointiautomatiikan ja radion käyttöyksikön kromikoristeosat. Ajodynamiikkakatkaisimella aktivoitava SPORT+ -tila lisää huomattavasti auton ketteryyttä ja dynaamisuutta. Myös punaisella koristeosalla varustettu auton avain ilmaisee mallin erityistä luonnetta.
  Business Sport -mallissa on tarjolla eri istuinverhoiluvaihtoehtoja: voit valita Sensatec-verhoilun mustana tai punaisella tehosteella varustettuna mustana, Dakota-nahkaverhoilun Oyster, jonka värimaailma on tummasävyinen, Dakota-nahkan mustana tai punaisella tehosteella varustettuna mustana taikka laajennetun Dakota-nahkaverhoilun Coral Red, johon kuuluu musta korostus ja jossa myös mittariston alaosa on punainen. Yksilöllisiä korostuksia voit luoda houkuttelevilla sisäkoristelistoilla: vaihtoehtoina pitkittäishienohiottu alumiini, jossa korostus Coral Red matta tai korkeakiiltoinen musta, taikka jalopuuversio Fineline Anthracite, jossa korostus Pearl-Gloss Chrome.
  Business Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

BUSINESS LUXURY.

BMW 4-sarjan Coupén Luxury-varusteversio ihastuttaa erityisen klassisella ja tyylikkäällä muotoilullaan. Upeat materiaalit ja korkeakiiltoisesta kromista valmistetut designelementit ovat tämän varusteversion tuntomerkit.

 • Ulkopuoli

  Business Luxury -malli lupaa aitoa eleganssia: erityisen upeannäköisiä ovat korkeakiiltoisiksi kromatut BMW-jäähdyttimensäleikkö ja sen yksitoista pitkittäisripaa sekä Air Breather ja keulan sivuimuilmakanavien kaksi samansuuntaista kromipalkkia. Tyylikkäissä designelementeissä yhdistyvät lisäksi ylellisyys ja urheilullisuus. Korkeakiiltoinen kromi luo ihastuttavia korostuksia etu- ja takapuskureihin, sivuikkunoiden kehyksiin ja ikkunoiden alareunalistoihin sekä pakoputken päihin. Myös siromuotoiset 18" kevytmetallivanteet Multi-spoke 416 ovat luonteenomaisia tämän varusteversion ylelliselle olemukselle. Tekstilogo "Luxury" korostaa auton tyylikästä ilmettä.
  Vaihtoehtoisesti voit valita 19" kevytmetallivanteet Multi-spoke 399 sekä auton värisen Air Breatherin.
  Business Luxury -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Sinut toivotetaan tervetulleeksi jo sisään astuessasi: alumiinisia kynnyslistoja koristaa tekstilogo "BMW Luxury". Sisätila ottaa Sinut vastaan jalopuisin sisäkoristelistoin Fineline Anthracite, joissa on korostus Pearl Gloss Chrome. Niihin yhteensopivat ovilistat Pearl Gloss Chrome viestittävät ylellisyydestä, joka ulottuu aina yksityiskohtiin saakka. Lisäksi tulee muunneltava tunnelmavalaistus ja sisääntulovalot edessä ja takana. Ylellisiä Business Luxury -mallissa ovat keskikonsolin sekä radion ja ilmastointilaitteen kromikoristeosat. Vieläpä autonavaimessakin on Pearl Gloss Chrome -koristeosa, joka kertoo luksusluokan varusteversion ylellisyydestä.
  Vaihtoehtoina on tarjolla istuinverhoilut Dakota-nahka musta ylellisin ompelein, Dakota-nahka Veneto Beige ylellisin ompelein tai laajennettu Dakota-nahkaverhous Saddle Brown ylellisin ompelein; viimeksi mainitussa myös mittariston alaosa on verhoiltu nahkalla. Sisäkoristelistojen osalta voit valita vaihtoehtoisesti jalopuuversion Burled Walnut upotekoristein tai jalopuuversion Ash Grain metalliupotekoristein; näihin kumpaankin tulee korostukset Pearl Gloss Chrome.
  Business Luxury -malli sisältää myös Business-varustelun.

BUSINESS M SPORT.

Urheilullisuus on BMW 4-sarjan Coupé keskeinen tuntomerkki. Business M Sport -mallin myötä tästä autosta tulee entistäkin energisempi, niin optiikaltaan kuin ajodynamiikaltaankin.

 • Ulkopuoli

  Business M Sport -malli viestii "M"-tekstilogollaan erityistä urheilullisuutta jo ensi silmäyksellä. Tätä vaikutelmaa painottavat myös korkeakiiltosorvatut 18" M kevytmetallivanteet Double-spoke 400 M, joissa on eturenkaita leveämmät takarenkaat, ja M aerodynamiikkapaketti, johon kuuluu suuremmat imuilmakanavat etuhelmassa, sivuhelman lisävaloreuna ja takahelman diffuusoriosa Dark Shadow Metallic tai satiinikiiltoinen alumiini. Myös BMW-jäähdyttimensäleikkö, jossa on yhdeksän pitkittäisripaa, ja Air Breather ovat urheilullisesti väriltään korkeakiiltoisen mustat ja sopivat siten ikkunankehyksiin BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line. Air Breather on lisäksi saatavilla vaihtoehtoisesti satiininkiiltoisena alumiiniversiona tai auton värisenä. Koko komeuden päättää kontrastia luova pakoputkenpää korkeakiiltoista kromia. M Sport -alusta kasvattaa urheilullisen ajamisen iloa kilometri kilometriltä.
  Vaihtoehtoisesti voit valita Business M Sport -malliin auton ulkoväriksi muun muassa ylellisen Estoril Blue -metallivärin ja korkeakiiltosorvatut 19" kevytmetallivanteet Double-spoke 403, joissa eturenkaita leveämmät takarenkaat.
  Business M Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Business M Sport -malli ihastuttaa sisätilassa ylellisellä urheiluhengellä. Kankaan ja Alcantaran yhdistelmällä Hexagon Anthracite verhoillut urheiluistuimet, joita koristaa M ommel ja sininen korostus, tarjoavat Sinulle ja etumatkustajallesi optimaalisen sivutuen. Nahkainen M monitoimiohjauspyörä pysyy hyvin otteessa erityismuotoiltujen peukalonpaikkojen ansiosta, jolloin auto on täsmällinen ohjata. M kynnyslista, antrasiitinvärinen BMW Individual -kattoverhous ja sisäkoristelistat alumiini Hexagon, joissa korostus Estoril Blue matta, sekä ylelliset ovilistat Estoril Blue matta täydentävät Business M Sport -mallia. Vaihtoehtoisesti sisäkoriste- ja ovilistoihin saa myös korkeakiiltoisen mustat korostukset, tai sisäkoristelistoiksi voi valita pitkittäishienohiotun alumiiniversion, jossa korkeakiiltoisen musta korostus. Tehostettua dynamiikkaa huokuvat myös M jalkatuki, lyhennetty vaihdevipu (vain 6-vahteisen manuaalivaihteiston yhteyteen) M logolla ja Walknappa-nahkainen vaihdevivun ja käsijarrun suojus. Lisää kohokohtia tarjoavat Ambient-tunnelmavalaistus ja sisääntulovalot. Sisätilassa huomio kiinnittyy keskikonsolin korkeakiiltoisen mustaan koristeosaan, nopeus- ja kierroslukumittariin, joissa on punainen kronografia-asteikko ja punainen kontrastirengas, sekä ilmastointiautomatiikan ja radion hallintalaitteen kromikoristeosiin. Ajodynamiikkakatkaisin, josta voi valita SPORT+ -tilan, mahdollistaa vieläkin upeamman ajonautinnon parantamalla auton ajo-ominaisuuksia. Myös autonavain, jossa on sininen koristeosa, todistaa M Sportin poikkeuksellisesta luonteesta.
  Vaihtoehtoisina varusteina Business M Sport -malliin voi valita istuinverhoilut Sensatec musta tai Veneto Beige taikka Dakota-nahka Veneto Beige, Dakota-nahka Black tai laajennettu Dakota-nahkaverhous Coral Red, jossa musta korostus; viimeksi mainitussa myös mittariston alaosa on punainen. Sisäkoristelistavalikoimaan kuuluvat myös jalopuuversio Burled Walnut, jossa korkeakiiltoinen kromitehostelista.
  Business M Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

BMW INDIVIDUAL.

Joka ainoan luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niissä piilee todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle ilmaisu.

 • BMW Individual -ulkovärit

  Toteuta korkealentoisimmatkin toiveesi: BMW Individual tarjoaa BMW 4-sarjan Coupé -malliin laajemman valikoiman ylellisiä ulkovärejä. Yksi neljästä ilmaisuvoimaisesta väristä on Citrine Black -metalliväri. Sitriinijalokivestä innostuksen saaneen ulkovärin sävy vaihtelee valon taittuessa eri kulmista.

 • BMW Individual Merino-nahkaverhoilu

  Ympäröity eleganssilla: BMW Individual -istuinverhoilu Merino-nahka Fine-grain Gold Brown esittelee ainutlaatuisen viehätysvoimansa. Sametinpehmeä pinta, huolellisesti viimeistellyt koristeompeleet ja kontrastisaumat saavat aikaan harvinaislaatuisen tilantunteen.

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  Sisätilan katseenvangitsijat: BMW Individual jalopuiset sisäkoristelistat Plane Auburn Dark sopivat erinomaisesti Merino-nahka Gold Brown kanssa. Vaihtoehdoksi luonteikkaalle jalopuukoristelistaversiolle on tarjolla mustalla pianolakalla viimeistellyt sisäkoristelistat, joiden korkeakiiltoinen pinta vetää laadussa vertoja johtavien pianonvalmistajien pianoille.

 • BMW Individual -kevytmetallivanteet

  BMW Individual 19-tuumaiset V-spoke 626 I -kevytmetallivanteet huokuvat dynamiikkaa jo ennen liikkeelle lähtöä. Esteettinen yksityiskohta: hillitty, laserkaiverrettu BMW Individual -tekstilogo.

 • BMW Individual -ohjauspyörä

  Tältä tuntuu ajamisen ilo: luistamaton, nahkainen BMW Individual -ohjauspyörä ihastuttaa huippulaadukkaalla nahkalla. Toinen kohokohta: BMW Individual -tunnukset hillityssä kilvessä.

 • BMW Individual -kojelauta

  Hivelee silmiä: nahkainen BMW Individual -kojelauta tuo sisätilaan arvokkuutta, joka yltää uusiin ulottuvuuksiin.

PAKETIT.

BMW-varustepaketit ovat ensimmäinen valinta, kun kyse on lisävarusteista BMW 4-sarjan Coupé-malliisi. Tiedustele BMW-jälleenmyyjältäsi, mitä paketteja Suomessa on parhaillaan saatavilla, tai tutustu niihin Rakenna oma BMW -konfiguraattorissa.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla muokkaat BMW 4-sarjan Coupéstasi omien toiveittesi mukaisen. Löydät valikoiman räätälöityjä ja laadukkaita tuotteita.

 • Jokasään lattiamatto

  Likaa hylkivät ja vedenpitävät. BMW:n jokasään lattiamatto on käytön päätyttyä 100-prosenttisesti kierrätettävä. Dynaamiset design-linjat, jotka sopivat Business Sport -malliin. Saatavilla myös muita varusteversiovärejä.

 • Pysäköintilämmitys

  Pysäköintilämmitys lämmittää talvella sisätilan miellyttäväksi ennen ajoon lähtemistä. Säästää moottoria ja polttonestettä, koska lämmittää myös moottorin jäähdytysnesteen, joka virtaa moottoriin auton käynnistämisen jälkeen. Voidaan aktivoida valvontanäytöstä tai kaukokäyttöavaimella. Näillä hallintalaitteilla voidaan aktivoida lisäksi pysäköintituuletus.

 • Sisävalopaketti

  Sisävalopaketti on oikea valopilkku energiatehokkuuden suhteen. BMW-sisävalaistukseen käytettävät ledit vakuuttavat äärimmäisen vähäisellä energiankulutuksellaan ja erityisen pitkällä käyttöiällään. Päivänvalon valkoinen värilämpötila saa aikaan modernin tilatunnelman ja miellyttävän valoisuuden. Erityisesti laskettu linssi tuottaa säteilyluonteen, joka muistuttaa hehkulamppua. LED-moduulit voidaan asentaa paikoilleen suoraan lampunpitimiin.

 • Snap-in-adapteri

  Snap-in-adapteri on turvallinen telakointijärjestelmä, jossa on integroitu pikalataustoiminto Applen, Nokian, Motorolan, Samsungin, Sony Ericssonin ja RIM / BlackBerryn matkapuhelimille. Kosketukseton antenniliitäntä takaa paremman lähetys- ja vastaanottolaadun, ja samalla säteilytaso auton sisätilassa vähenee.
  Auton varustetasosta, käytettävästä matkapuhelimesta sekä kyseisestä Snap-jn-adapterista riippuen älypuhelinsovelluksia voidaan integroida BMW Apps -palvelun avulla.

 • Seisontajarrukahva, Sport

  Sport-seisontajarrukahva on verhoiltu kokonaan nahkalla. Punainen keskiosa tuo seisontajarrukahvaan dynaamisen ja urheilullisen säväyksen. Saatavilla myös muita värejä.

 • Avainkotelo/avaintasku, Sport

  Sport-avainkotelo/avaintasku on tyylikäs ja laadukas nahkasuojus BMW-autosi kaukokäyttöavaimelle. Saatavilla myös muita varusteversiovärejä.