SUUNNITELTU TIELLE. JA KULJETTAJALLE.

Ajodynamiikka BMW 4-sarjan Coupéssa.

SUUNNITELTU TIELLE. JA KULJETTAJALLE.

Ajodynamiikka BMW 4-sarjan Coupéssa.

BMW 4-sarjan Coupé tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja parhaan mahdollisen mukavuuden kaikissa tieolosuhteissa.

SUUNNITELTU TIELLE. JA KULJETTAJALLE.Ajodynamiikka BMW 4-sarjan Coupéssa.

BMW 4-sarjan Coupé tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja parhaan mahdollisen mukavuuden kaikissa tieolosuhteissa.

TÄYDELLISESTI SOVITETTU. SINULLE.

Jokaisella ajomatkalla ja tienpinnalla, kaikissa tilanteissa: BMW 4-sarjan Coupén ajodynamiikka on loistava. Ja tarpeisiisi yksilöllisesti räätälöity. Seuraavassa videossa voit kokea BMW 4-sarjan Coupén hienon ajodynamiikan.

KOHOA KORKEUKSIIN. MUTTA PYSYTTELE MAANPINNALLA.

Erinomainen tuntuma tiehen ilman kompromisseja mukavuuden suhteen. Ja ilman ajamisen ilon pienintäkään rajoittamista: BMW 4-sarjan Coupén adaptiivinen M alusta varmistaa optimaalisen, vielä täsmällisemmän käsiteltävyyden. Elektronisesti ohjattujen iskunvaimentimien vaimennusluonne sopeutuu ajotyyliin ja tien kuntoon. Kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen. Iskunvaimentimien vaimennusluonteen saa jäykemmäksi aktivoimalla ajodynamiikkakatkaisimella tilan SPORT tai SPORT+

HUIPPUSUORITUKSIA NAPIN PAINALLUKSELLA.

Serpentiinitiellä urheilullisessa ajossa tai maantiellä ohituksessa: tilanteita, joissa vaadit autoltasi huippusuoritusta, on monia. Sitä varten BMW 4-sarjan Coupéssa on käyttötilat SPORT ja SPORT+. Napinpainalluksella auto reagoi ripeämmin ja moottori reagoi herkemmin kaasupolkimen painallukseen. Mitä koet silloin? Adrenaliinia.

AJA MIHIN HALUAT. MITEN HALUAT.

Auton pitäisi mukautua kuljettajan tarpeisiin ja toiveisiin – eikä päinvastoin. Siksi ajodynamiikkakatkaisin sallii kuljettajan valita: Keskikonsoliin sijoitetulla katkaisimella aktivoidaan haluttu käyttötila. Vaihda COMFORT-tilasta, jossa on moottorin ja vaihteiston ohjauksen vakioasetukset, taloudellisuuspainotteiseen ECO PRO -tilaan. Tai vaihda SPORT-tilaan: 8-vaihteisen Steptronic Sport -automaattivaihteiston yhteydessä vaihtamishetket ovat selvästi urheilullisemmat ja adaptiivisen alustan sovitus on kaiken kaikkiaan tuntuvasti dynaamisempi. SPORT+-tilan mahdollistama suurempi ketteryys tarjoaa vielä enemmän ajamisen iloa.

SOUNDTRACK 306 HV:N TEHOLLE.

Voit toimia kapellimestarina – kaasupoljin tahtipuikkona. BMW 4-sarjan Coupén moottoriäänet ovat äänisuunnittelijoiden varta vasten kehittämiä ja viestittävät auton dynaamisuutta.

8-VAIHTEINEN STEPTRONIC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO.

8-VAIHTEINEN STEPTRONIC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO.

Kahdeksan vaihdetta, maksimaalinen ajonautinto.

Vaihtaa vaihteita huomaamatta: Kahdeksanvaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto asettaa uuden esikuvan automaattivaihteistojen ajodynamiikalle ja tehokkuudelle. Lisäksi se on keskeinen osa BMW EfficientDynamics -strategiaa. Vaihteiden välityssuhteiden erityisen tiheä porrastus mahdollistaa moottorin voiman optimaalisen hyödyntämisen kaikissa ajonopeuksissa. Näin auto kuluttaa vähemmän polttonestettä, mutta samalla saa nauttia auton urheilullisuudesta ja dynamiikasta. Etenkin suuremmissa ajonopeuksissa moottorin kierrosluku jää pienemmäksi, mikä pienentää polttonesteen kulutusta ja moottorin käyntiääntä. Siihen oma osuutensa on myös momentinmuuntimen lukituskytkimellä – se toimii myös vaihteiden manuaalista vaihtamista käytettäessä. Moottorin kierrosluvun vähäiset muutokset vaihteita vaihdettaessa ja vaihteiston ominaisuuksien tarkka sovitus auton ominaisuuksiin merkitsevät erittäin hienostuneesti toimivaa vaihteiden vaihtamista. Se mikä kuitenkin pysyy yhtä suurena: BMW 4-sarjan Coupén voima ja ketteryys.

Aktiivinen tehonnosto.

Nyt voit valita paremman dynamiikan ajodynamiikkakatkaisimella myös uutta ennakoivaa voimansiirtoa käyttäen – siitä kiitos kuuluu BMW EfficientDynamicsin kahdeksanvaihteiselle Steptronic-automaattivaihteistolle. SPORT-tilassa navigointitietojen ja vaihteiston ohjauksen yhdistäminen reitin mukaisesti saa aikaan vielä urheilullisemman ja spontaanimman reaktioherkkyyden. COMFORT-tila puolestaan on mukavuuteen tähtäävä vaihtamisohjelma, jossa vaihteenvaihtoja on vähemmän.