KAUNEUS JOKA LIIKUTTAA.

BMW 4-sarjan Coupé.

KAUNEUS JOKA LIIKUTTAA.BMW 4-sarjan Coupé.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (418d)

110 (150)/4 000

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s (418d)

8,6

Kulutus yhdistetty, l/100 km (418d)

4,2 [4,1]

Akseliväli, cm

281

Vahva esteettisyys ja urheilullinen dynaamisuus tekevät BMW 4-sarjan Coupésta niin upean. Lisäksi ajotuntuma on ainutlaatuinen matalan painopisteen, akselikuorman optimaalisen jakautumisen, korin erinomaisen jäykkyyden ja moottorin TwinPower Turbo -tekniikan ansiosta. Valitsemalla Business Sport-, Business Luxury- tai Business M Sport -mallin BMW 4-sarjan Coupéta voidaan muokata yksilöllisemmäksi. Todellinen kohokohta ovat uudet, täysin LED-tekniikalla toteutetut adaptiiviset ajovalot ja niihin sisältyvä BMW Selective Beam (häikäisemätön kaukovaloavustin). Innovatiivinen Air Breather on jännittävä designyksityiskohta mutta pienentää lisäksi polttonesteen kulutusta ja CO2-päästöä. Ajamisen iloa lisäävät 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto ja kuljettajan avustinjärjestelmät kuten BMW Head-Up -näyttö.

KAMPANJAT

IHANNELINJAT. PUKEVAT SINUA.

BMW 4-sarjan Coupé.

BMW 4-sarjan Coupén urheilulliset mittasuhteet ja vahva esteettisyys saavat päät kääntymään. Ja herättävät ihailua. Dynaamisesti muotoiltu auto, joka osoittaa ylivertaisuutensa jokaisella ajomatkalla.

Sisätila.

BMW 4-sarjan Coupéssa olet enemmän kuin vain kuljettaja. Olet keskipiste. Sisätilan design on suunniteltu täysin kuljettajalähtöisesti mahdollisimman hyvän ergonomian varmistamiseksi. Designyksityiskohdat luovat urheilullista tunnelmaa. Sisätilassa on käytetty ainoastaan erittäin laadukkaita materiaaleja kuten hienoa Dakota-nahkaa tai kauniita alumiinisia sisäkoristelistoja. Lyhyesti: BMW 4-sarjan Coupéssa koet laadukkuuden ja ajodynamiikan parhaimmillaan.

Ulkopuoli.

Dynaamisuus, tekee vaikutuksen – myös auton seistessä. BMW 4-sarjan Coupén muotoilu säteilee kiehtovaa urheilullisuutta. Matala kattolinja ja eteenpäin puskeva keula antavat autolle vahvailmeistä tyylikkyyttä. Urheilullinen perä saa aikaan sen, että BMW 4-sarjan Coupé kerää katseita myös takaapäin. Ja leveä, itsevarma olemus enteilee puhdasta ajamisen iloa. Lupaus, jota ei pelkästään täytetä ajossa. Vaan ylitetään huimasti.

Ajodynamiikka.

Jokaisella ajomatkalla ja tienpinnalla, kaikissa tilanteissa: BMW 4-sarjan Coupén ajodynamiikka on loistava. Ja tarpeisiisi yksilöllisesti räätälöity. Seuraavassa videossa voit kokea BMW 4-sarjan Coupén hienon ajodynamiikan.

240 KW.

Mallin BMW 440i kuusisylinterinen BMW TwinPower -bensiinirivimoottori, jonka iskutilavuus on 3,0 litraa, vakuuttaa erityisen kunnioitettavilla suoritusarvoillaan: teho 240 kW (326 hv), maksimivääntö 450 Nm ja kiihdytys nollasta sataan vain 5,2 s (Steptronic-automaattivaihteisto: 5,0 s, xDrive: 5,0 s; xDrive Steptronic -automaattivaihteisto: 4,9 s). Huippunopeus on 250 km/h (elektronisesti rajoitettu). Keskimääräinen polttonesteen kulutus on vain 7,7‒7,4 l/100 km (Steptronic-automaattivaihteisto: 6,8‒6,6 l/100 km, xDrive: 7,9‒7,7 l; xDrive Steptronic -automaattivaihteisto: 7,3‒7,0 l), minkä ansiosta myös CO2-päästöarvo jää alhaiseksi: 179‒172 g/km (Steptronic-automaattivaihteisto: 159‒154 g/km, xDrive: 185‒179 g/km; xDrive Steptronic -automaattivaihteisto: 169‒162 g/km).
Kaikki BMW 4-sarjan Coupén bensiinimoottorit täyttävät vakiovarusteisina pakokaasujen päästönormin EU6.