VAPAUS AISTEILLE.

Ensimmäinen BMW 4-sarjan Cabrio.

VAPAUS AISTEILLE.Ensimmäinen BMW 4-sarjan Cabrio.

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s (420i)

8,2 [8,4]

Kulutus yhdistetty, l/100 km (420i)

6,2 [5,8]

Katon avautuminen sekunneissa

20 s

Käytännöllinen läpilastausjärjestelmä

Lisävaruste

Hardtop-katto kiinni tai auki – BMW 4-sarjan Cabrio valloittaa sinut myrskyisästi. Katseenvangitsijoita siinä ovat aerodynamiikkaelementit kuten innovatiivinen Air Breather. Urheilullisen ketteräliikkeistä ajotuntumaa parantavat matala painopiste, akselikuorman jakautuminen optimaalisesti sekä moottorin TwinPower Turbo -tekniikka. Keulassa katseita keräävät tehdaslisävarusteena saatavat mukautuvat LED-ajovalot, johon kuuluvat kaukovaloavustin ja kaarrevalotoiminto – näillä taataan paras näkyvyys puolin ja toisin kaikissa sääolosuhteissa. Uusimmat BMW ConnectedDrive -tekniikat ja kuljettajaa varten räätälöity sisätila täyttävät vaativatkin odotukset mukavuuden suhteen ja vaikuttavat osaltaan ainutlaatuiseen ajoelämykseen BMW 4-sarjan Cabriossa.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

TIEN KUNNIOITUS.

Tyylikkäät linjat, aerodynaamiset yksityiskohdat, urheilulliset mittasuhteet – BMW 4-sarjan Cabrio hellii aistejasi myös ulkonäöllään. Sisätilassa valikoidut materiaalit, tyylikkäät nahkaverhoukset ja viihtyisyyttä lisäävä sisätilan valaistus Hardtop-katon ollessa kiinni luovat täydellisen hetken.

Ulkopuoli.

Paikallaan seistessäänkin BMW 4-sarjan Cabrio tekee vaikutuksen vivahteikkaalla muotoilullaan. Näyttävä kaksiosainen jäähdyttimen säleikkö muodostaa yhdessä tehdaslisävarusteisten adaptiivisten LED-ajovalojen kanssa mieleenpainuvan keulan. Mitoituksellaan ja muodoillaan se luo mukaansatempaavan dynaamisuuden, joka jatkuu samansuuntaisina taitelinjoina kyljissä perään saakka. Valon ja varjojen vaikuttava leikki korostaa Cabrion korostettua hartialinjaa. Pitkä akseliväli ja pitkänomainen konepelti viestittävät urheilullisuutta – kuten BMW 4-sarjan Cabrion kiilamainen siluetti. Se saa yhdessä etupyöränkoteloiden takana sijaitsevien Air Breathereiden kanssa aikaan aerodynaamisen eleganssin, jolla tämä auto liikkuu. Täysin BMW EfficientDynamicsin tavoitteiden ja periaatteiden mukaisesti. Ei ainoastaan Cabriolle tyypillinen upea ajoelämys, vaan myös pienemmät päästöt ja polttonesteen kulutus.

Sisätila.

Tuuli, kohisevat aallot, loputtomat välimatkat ‒ rajattomuuden tunne, joka löytyy BMW 4-sarjan Cabrion jokaisesta yksityiskohdasta. Kun katto on avoinna, yhtenäiset kaksiväriset ovi- ja sivuverhoukset sekä piiloon laitetun Hardtop-katon suojus antavat autolle veneen kantta muistuttavan muodon. Jokainen yksittäinen designelementti sopii muodoltaan yhteen muiden kanssa. Tämän esteettisen kokonaisuuden ympäröimänä BMW 4-sarjan Cabrion kuljettaja nauttii vapaudesta ja elämänilosta täysin siemauksin. Sisätilan valot luovat erilaisia tunnelmia myös katon ollessa kiinni, joten matkustaminen on mukavaa kaikilla säillä. Suuri valikoima laadukkaita materiaaleja ja pintoja, kuten hieno Dakota-nahka, kauniit korostussaumat tai valikoidut sisäkoristelistat, tarjoaa lukuisia yksilöllistämisvaihtoehtoja ja antaa BMW 4-sarjan Cabriolle ainutlaatuisen ilmeen.

Ajodynamiikka.

Koe ajodynamiikka puhtaimmassa muodossaan: BMW 4-sarjan Cabriossa sinulla on tilaisuus päästää vapaudenkaipuusi valloilleen jokaisella ajomatkalla. Sen tekevät mahdolliseksi BMW:n tekniset innovaatiot, jotka pitävät auton luotettavasti ajokaistallaan myös urheilullisella ajotavalla ajettaessa ja varmistavat parhaan mahdollisen turvallisuuden.

240 kW.

Mallin BMW 440i kuusisylinterinen BMW TwinPower -bensiinirivimoottori, jonka iskutilavuus on 3,0 litraa, vakuuttaa erityisen kunnioitettavilla suoritusarvoillaan: teho 240 kW (326 hv), maksimivääntö 450 Nm ja kiihdytys nollasta sataan vain 5,4 s (xDrive: 5,4 s). Huippunopeus on 250 km/h (elektronisesti rajoitettu). Keskimääräinen polttonesteen kulutus on vain 7,2‒6,8 l/100 km (xDrive: 7,6‒7,3 l), minkä ansiosta myös CO2-päästöarvo jää alhaiseksi: 167‒159 g/km (xDrive: 177‒169 g/km). Kaikki BMW 4-sarjan Cabrion moottorit täyttävät vakiovarusteisina pakokaasujen päästönormin EU6.