AVOIN TOIVEILLESI.

BMW 4-sarjan Cabrion mallit ja varusteet.

AVOIN TOIVEILLESI.

BMW 4-sarjan Cabrion mallit ja varusteet.

Sovita BMW 4-sarjan Cabrio omien mieltymystesi mukaiseksi Business-varustelulla, Business Sport, Business Luxury ja Business M Sport -malleilla, varustepaketeilla ja alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla.

AVOIN TOIVEILLESI.BMW 4-sarjan Cabrion mallit ja varusteet.

Sovita BMW 4-sarjan Cabrio omien mieltymystesi mukaiseksi Business-varustelulla, Business Sport, Business Luxury ja Business M Sport -malleilla, varustepaketeilla ja alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla.

BMW Business

BUSINESS-VARUSTELU.

BMW 4-sarjan Cabrion Business-varustelu sisältää suosituimmat lisävarusteet kilpailukykyisesti hinnoiteltuna valmiina pakettina.


Business-varustelu sisältää:

 • Steptronic-automaattivaihteisto (8-vaihteinen)
 • Dakota-nahkaverhoilu
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Vakionopeussäädin
 • Läpilastausjärjestelmä (40:20:40)
 • Säilytystilapaketti
 • Valopaketti

BUSINESS LUXURY.

BMW 4-sarjan Cabrion Business Luxury -malli valloittaa ajattoman elegantilla designillaan. Tyylikkäät designelementit korkeakiiltoista kromia ovat tämän varusteversion tunnuspiirre.

 • Ulkopuoli

  Business Luxury lupaa puhdasta eleganssia: Korkeakiiltoista kromia olevat BMW-jäähdyttimensäleikkö, jossa on 11 pitkittäisripaa, sekä Air Breatherit ovat erittäin viehättävät. Designelementit ovat sekä ylellisiä että urheilullisia. Korkeakiiltoinen kromi antaa kiehtovan ilmeen myös etu- ja takapuskureille, sivuikkunoiden kehyksille, alareunalistoille ja pakoputkenpäälle. Kauniisti muotoillut 18" kevytmetallivanteet Multi-spoke 416 kuuluvat Business Luxury -mallin tunnuspiirteisiin. Luxury-tekstilogo korostaa tämän auton tyylikästä olemusta.
  Vaihtoehtoisesti ovat Luxury-varusteversioon saatavana myös 19" kevytmetallivanteet Multi-spoke 399.
  Business Luxury -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Jo ovia avattaessa huomio kiinnittyy alumiinisiin kynnyslistoihin, joissa on BMW Luxury -tekstilogo. Sisäkoristelistat jalopuu Fineline Anthracite sekä korostus Pearl Gloss Chrome ovat sisätilan tyylikkäitä muotoiluelementtejä. Niiden kanssa yhteensopivat ovilistat Pearl Gloss Chrome korostavat tyylikkään ylellistä designia. Lisäilmettä tuovat väriltään säädettävä sisätilan Ambient-tunnelmavalaistus sekä sisääntulovalot edessä ja takana. Ainoastaan Business Luxury -mallissa on kromikoristeosat keskikonsolissa sekä radion ja ilmastointilaitteen ympärillä. Myös auton avaimen koristeosa Pearl Gloss Chrome viestittää tämän ylellisen varusteversion ainutlaatuisuutta.
  Vaihtoehtoisesti on Business Luxury -malliin saatavana istuinverhoilu Dakota-nahka värinä Black Exclusive-saumoin, Dakota-nahka Veneto Beige Exclusive-saumoin tai laajennettu Dakota-nahkaverhous värinä Saddle Brown Exclusive-saumoin, jossa myös kojelaudan alaosa on verhoiltu nahkalla. Sisäkoristelistoissa valittavissa ovat jalopuu Burled Walnut intarsiakoristeluin joissa tehostelista Pearl Gloss Chrome sekä jalopuu Ash Grain metalli-intarsiakoristeluin.
  Business Luxury -malli sisältää myös Business-varustelun.

BUSINESS SPORT.

Sport-varusteversio korostaa BMW 4-sarjan Cabrion dynaamista luonnetta. Näyttävät korkeakiiltoisen mustat muotoiluelementit antavat autolle urheilullisen ilmeen ja vetävät katseita puoleensa. Sisätila on toteutettu hyvällä maulla: istuinverhoilu on Coral Red -väristä nahkaa.

 • Ulkopuoli

  Business Sport -malli viestittää urheilullista dynaamisuutta korkeakiiltosorvatuilla 18" kevytmetallivanteilla Double-spoke 397, joiden Bicolor-värinä on Ferric Grey. Näyttävät korkeakiiltoisen mustat muotoiluelementit antavat autolle urheilullisen ja tyylikkään ilmeen. Niihin kuuluvat BMW-jäähdyttimensäleikön pystyrivat sekä erikoisverhousosat etu- ja takapuskureissa. Ulkopeilit ovat valinnaisesti myös saatavissa korkeakiiltoisen mustina. Air Breatherit ja sivuikkunoiden kehykset ovat satiinikiiltoista alumiinia. Mustakromattu pakoputkenpää ja Sport-tekstilogo Air Breatherin yläpuolella korostavat urheilullisen dynaamista ilmettä.
  Vaihtoehtoisesti ovat Business Sport -malliin saatavana myös Bicolor-väriset 19" kevytmetallivanteet Star-spoke 407, joissa takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät.
  Business Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Business Sport -malli ilmaisee sisätilassa BMW:lle tyypillistä urheilullisuutta mustan ja punaisen välisillä kontrasteilla. Voimakkaasti muotoillut urheiluistuimet ihastuttavat tehosteväreillä Red tai Grey. Punaisella kontrastisaumalla varustettu nahkainen urheiluohjauspyörä on saatavana vaihtoehtoisesti myös mustalla saumalla. Korkeakiiltoiset mustat sisäkoristelistat ja ovilistat punaisin korostuksin viestittävät urheilullisuutta, samoin kuin korkeakiiltoisen musta keskikonsolin suojus. Ovia avattaessa huomio kiinnittyy alumiinisiin kynnyslistoihin, joissa on tekstilogo "BMW Sport". Muita kohokohtia ovat Ambient-tunnelmavalaistus, sisääntulovalot, nopeusmittarin ja kierroslukumittarin punaiset kronografiasteikot ja punaiset kontrastikehysrenkaat sekä ilmastointilaitteen ja radion käyttöyksiköiden kromikoristeet. Myös auton avaimen punainen koristeosa korostaa tämän mallin urheilullisen dynaamista ilmettä. Ajodynamiikkakatkaisimella aktivoitava käyttötila SPORT+ lisää huomattavasti auton ketteryyttä ja dynaamisuutta.
  Vaihtoehtoisesti ovat Business Sport -malliin saatavana Dakota-nahkaverhous värinä Oyster Dark sekä Dakota-nahka värinä Black tai Black jossa tehosteväri Red. Lisäksi valittavissa on laajennettu Dakota-nahkaverhous värinä Coral Red jossa tehosteväri Black. Siinä myös kojelaudan alaosa on punainen. Sisätilalle voi antaa yksilöllisen vivahteen kauniilla sisäkoristelistoilla Fine Brushed Aluminium, korostuksella Coral Red matta tai Black High-gloss, tai jalopuu Fineline Anthracite joissa korostus Pearl Gloss Chrome.
  Business Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

BUSINESS M SPORT.

Urheilullisuus on luontainen osa BMW 4-sarjan Cabriota. Business M Sport -mallin avulla voit antaa Cabriollesi erityisen urheilullisen ilmeen. Jokaisessa varusteyksityiskohdassa ja designelementissä heijastuu urheilullisen ajon aikaansaama rajaton ilo.

 • Ulkopuoli

  Urheilullisuus on luontainen osa BMW 4-sarjan Cabriota. Business M Sport -mallin avulla voit antaa Cabriollesi erityisen urheilullisen ilmeen. Jokaisessa varusteyksityiskohdassa ja designelementissä heijastuu urheilullisen ajon aikaansaama rajaton ilo.
  Business M Sport esittäytyy erityisen urheilullisena jo ensi silmäyksellä. Sen metalliväri Estoril Blue on saatavilla ainoastaan tämän mallin yhteydessä. Urheilullista vaikutelmaa vahvistavat kiiltosorvatut 18" M kevytmetallivanteet Double-spoke 400 M, joissa takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät, sekä M aerodynamiikkapaketti, jossa on suuremmat ilmanottoaukot etuhelmassa, kynnysten valoreunat sekä takahelma jossa diffuusori värinä Dark Shadow metallic ja näyttävä M tekstilogo. BMW-jäähdyttimensäleikkö ja sen yhdeksän pitkittäisripaa sekä Air Breatherit ovat urheilullisesti korkeakiiltoisen mustat ja sopivat siten yhteen BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line -ikkunankehysten kanssa. Lisäksi ikkunankehykset ja Air Breatherit ovat saatavana myös satiinikiiltoisena alumiinina.
  Olemuksen täydentää pakoputkenpää, jonka korkeakiiltoinen kromi muodostaa kontrastin. M Sport -alusta lisää urheilullisen ajamisen iloa joka kilometrillä.
  Vaihtoehtoisesti ovat M Sport -pakettiin saatavana myös 19" kevytmetallivanteet Double-spoke 403, joissa takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät. Ainoastaan Business M Sport -mallin yhteydessä saatavan Estoril Blue -metallivärin vaihtoehtoina ovat saatavissa Black Sapphire -metalliväri, Melbourne Red -metalliväri, Glacier Silver -metalliväri, Mineral Grey -metalliväri ja Alpine White -vakioväri.
  Business M Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Business M Sport -malli säväyttää sisätilassa korostetulla urheilullisuudella. Nahkaiset urheiluistuimet, joissa on sininen tehosteväri ja M koristeompeleet, tarjoavat erinomaisen sivuttaistuen. Nahkainen M ohjauspyörä mahdollistaa ohjauksen tarkan hallinnan hyvin muotoiltujen peukalotukien avulla. M kynnyslistat, sisäkoristelistat Aluminium Hexagon joissa tehostelista Estoril Blue matta sekä ovilistat Estoril Blue matta täydentävät Business M Sport -mallin. Normaalia suuremmasta dynaamisuudesta viestittävät myös M jalkatuki, lyhyempi vaihdevipu (vain 6-vaihteisen manuaalivaihteiston yhteydessä) jossa M logo sekä vaihdevivun suojus ja seisontajarrukahvan suojus Walk-nappanahkaa. Kohokohta on myös tunnelmavalaistus, jonka värisävyä voidaan säätää. Sisätilassa huomio kiinnittyy korkeakiiltoisen mustaan keskikonsolin suojukseen, nopeusmittarin ja kierroslukumittarin punaisiin kronografiasteikkoihin ja punaisiin kontrastikehysrenkaisiin sekä ilmastointilaitteen ja radion käyttöyksiköiden kromikoristeisiin. Business M Sport -mallin erityinen muotoilu näkyy myös auton avaimessa, jossa on sininen koristeosa.
  Vaihtoehtoisesti on Business M Sport -malliin saatavana istuinverhoilu Dakota-nahka Veneto Beige, Dakota-nahka värinä Black tai laajennettu Dakota-nahkaverhous värinä Coral Red, tehosteväri Black, jossa myös kojelaudan alaosa on punainen. Sisäkoristelistoissa on vaihtoehtoina myös Aluminium Hexagon joissa korostus Black High-gloss, Fine Brushed Aluminium joissa myös korostus Black High-gloss sekä jalopuu Burled Walnut joissa korostus Pearl Gloss Chrome.
  Business M Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu.

 • BMW Individual -ulkovärit

  Kauniimmin ei voi taivaan ja maan välillä liikkua: BMW Individual tarjoaa BMW 4-sarjan Cabrioon normaalia enemmän vain tässä yhteydessä saatavia ulkovärejä. Yksi neljästä tehokkaasta väristä on Pyrite Brown -metalliväri. Se hohtaa tummana Cabrion voimakkaissa muodoissa. Se on saanut innoituksensa pyriitin metallisesta hohteesta. Kullan ja hopean väriset pigmentit luovat salaperäisen syvyyden vaikutelman.

 • BMW Individual Merino-nahka

  Tiiviisti tien pinnassa ja kuitenkin niin lähellä taivasta: Kun katto on auki, vaalea BMW Individual -istuinverhoilu Merino-nahka Fine-grain Opal White esittelee ainutlaatuisen viehätysvoimansa. Sametinpehmeä pinta, huolellisesti viimeistellyt koristeompeleet ja kontrastisaumat saavat aikaan harvinaislaatuisen tilantunteen. Löydät varmasti mieleisesi värisävyn, sillä upea värivalikoima ulottuu Opal Whitesta Cashmere Beigen kautta vaihtoehtoon Black asti.

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  Jalopuiset BMW Individual -sisäkoristelistat Ash Grain White, jotka sopivat sävy sävyyn Opal White -värisen Merino-nahkan kanssa, täydentävät valoisan tunnelman. Jalopuu valitaan käsin ja sovitetaan paikalleen taidokkaasti. Puun luonnollinen kuvio näkyy hienovaraisesti kiiltävän pinnan alla. Vaihtoehto kahdelle jalopuukoristelistaversiolle ovat sisäkoristelistat Piano Finish Black, joiden veroisen korkeakiiltoisen pinnan saavat yleensä aikaan vain johtavat pianonvalmistajat.

 • Muita BMW Individual -varusteita

  BMW Individual 19’’ kevytmetallivanteet V-spoke 661 I vakuuttavat dynaamisuudellaan, vaikka auto seisoisi vielä paikallaan. Esteettinen yksityiskohta: hienostunut, laserkaiverrettu BMW Individual -teksti.
  Tunne ajamisen ilo: luistamaton nahkainen BMW Individual -ohjauspyörä ihastuttaa valiolaatuisella nahkallaan. Lisäkohokohta: BMW Individual -tunnus hienostuneessa laatassa.
  Hivelee silmiä: kojelaudan laajennettu BMW Individual -nahkaverhous tehostaa sisätilan laadukkuuden astetta.

PAKETIT.

BMW-varustepaketit ovat ensimmäinen valinta, kun kyse on BMW 4-sarjan Cabrion lisävarusteista. Tiedustele BMW-jälleenmyyjältäsi, mitä paketteja Suomessa on parhaillaan saatavilla, tai tutustu niihin Rakenna oma BMW -konfiguraattorissa.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla korostat BMW 4-sarjan Cabriosi urheilullista tyylikkyyttä ja parannat monipuolisuutta ja muunneltavuutta. Täältä löydät valikoiman käteviä ja laadukkaita tuotteita.

 • Kuljetus

  Takatelineessä voidaan kuljettaa kätevästi jopa kolmea polkupyörää. Helppokäyttöinen takateline kiinnitetään vetokoukkuun. Perusversio soveltuu kahden polkupyörän kuljetukseen. Sitä voi laajentaa lisäosalla, jolloin mukaan voi ottaa myös kolmannen polkupyörän. Takatelineen ja polkupyörien kiinnitysjärjestelmä vaikeuttaa varastamista. Kun takaluukku halutaan avata, takateline voidaan kääntää taaksepäin. Saatavissa ainoastaan lisävarusteisen vetokoukun yhteyteen.

 • Viihde

  Snap-in-adapteri on turvallinen ja vankka telakointijärjestelmä, johon on integroitu pikalataustoiminto Applen, Nokian, Motorolan, Samsungin, Sony Ericssonin ja RIM:n / BlackBerryn matkapuhelimille. Kosketukseton antenniliitäntä takaa paremman lähetys- ja vastaanottolaadun, ja samalla säteilyn määrä auton sisällä vähenee. Älypuhelinsovellusten integrointimahdollisuus BMW:n kautta riippuu auton varustetasosta, käytettävästä matkapuhelimesta sekä kulloisestakin Snap-in-adapterista.

 • Ulkopuoli

  BMW M Performance 20" kevytmetallivanteet Double-spoke 405 M ovat painoltaan optimoidut, taotut ja Bicolor-optiikalla toteutetut. Ne on maalattu Orbit Grey -värillä, näkyvä puoli on kiiltosorvattu ja niissä on M logo ja näkyvät pyöränpultit.

 • Sisätila

  Kankaiset Luxury-lattiamatot auton etuosaan ovat tarkasti tilaan sovitetut, likaa hylkivät ja vedenkestävät. Mustissa matoissa on vaaleat ompeleet ja metallikoriste, jossa on BMW-tekstilogo. Saatavana myös muihin varusteversioihin sopivan värisinä.
  Luxury-seisontajarrukahva on kauttaaltaan verhoiltu laadukkaalla nahkalla. Saddle Brown -värinen keskikappale antaa seisontajarrukahvalle dynaamisen ja tyylikkään ilmeen. Saatavana myös muihin varusteversioihin sopivan värisinä.
  Luxury-varusteversion avainkotelo tarjoaa hienostuneen nahkasuojuksen BMW-autosi kaukosäädinavainta varten.
  Tavaratilan kaukalomatto kestää katseita. Tavaroiden liukumista estävä, tarkasti tavaratilan muotoihin sopiva, kestävästä muovista valmistettu matto. Vasemmalla ja oikealla muotoillut taskut pienehköjen esineiden kuten käsineiden säilytykseen. Kestää öljyä ja liuotinaineita. Saatavana myös muihin varusteversioihin sopivan värisinä.
  Turvallista matkustamista noin 3‒12-vuotiaille. Ryhmän 2/3 BMW Junior Seat -istuimen kaltevuus mukautuu auton istuimen kaltevuuteen ja on siten optimaalinen enintään 150 cm pitkille lapsille. Lisäksi istuin voidaan kiinnittää auton ISOFIX-kiinnikkeisiin integroitujen kiinnityspisteidensä avulla. Integroidut ilmatyynyt suojaavat lapsen päätä sivutörmäyksen sattuessa. Päivittäisessä käytössä ilmatyynyt ovat miellyttävän pehmeät ja mukavat. Saatavana väreissä musta/sininen tai musta/antrasiitti.