ILO ON TARKOITETTU JAETTAVAKSI.

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Tourer.

ILO ON TARKOITETTU JAETTAVAKSI.

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Tourer.

ILO ON TARKOITETTU JAETTAVAKSI.Ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Tourer.

Kulutus yhdistetty, l/100 km (216i)

5,6–5,3

Tavaratilan tilavuus

645–1 905 litraa

Alas käännettävä etumatkustajan istuin

Lisävaruste

Jännittävään arkeen ja rennoille reissuille: reilunkokoisen tavaratilansa, jopa seitsemän istumapaikkansa ja lukuisien säilytysmahdollisuuksiensa avulla BMW 2-sarjan Gran Tourer sovittautuu kaikkiin mukavuusvaatimuksiin. Eikä se ole pelkästään fiksu, vaan myös varsin urheilullinen, siitä pitävät huolen atleettiset muodot ja kierrosherkät 3- ja 4-sylinteriset, BMW TwinPower Turbo -tekniikalla varustetut moottorit.

KAMPANJAT.

xDrive Edition – neliveto 490 €

xDRIVE EDITION – NELIVETO 490 €.

Saat BMW xDriven nyt erikoishintaan suosituimpiin BMW 1–5-sarjan sekä BMW X1:n xDrive Edition -kampanjamalleihin. Kampanja on voimassa 30.11.2016 asti.

TUTUSTU BMW 2-SARJAN GRAN TOURERIIN KAIKIN PUOLIN.

Mukavuus ja toimivuus.

Tarvitsitpa tilaa sen seitsemälle tavaralle tai toverille ja koko perheelle – BMW 2-sarjan Gran Tourer tarjoaa erinomaista joustavuutta alusta loppuun saakka. Monipuolisesta ohjaamosta muunneltavaan toiseen istuinriviin ja edelleen avaraan tavaratilaan, joka voidaan niin haluttaessa varustaa kahta lisämatkustajaa varten lisävarusteisella kolmannella istuinrivillä – tilaa on aina riittämiin.

Muotoilu.

BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallin mittasuhteet kertovat auton monipuolisuudesta heti ensi vilkaisulta. Edestä katsottuna auto näyttää urheilullisen matalalta. Leveä jäähdyttimen säleikkö on optinen keskus ja sijaitsee alempana kuin valonheittimet. Siitä syntyy tässä kokoluokassa ainutlaatuisen dynaaminen ulkonäkö. Jos haluat lähteä BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallilla avaraan maailmaan, Sinun ei tarvitse edes lähteä liikkeelle – riittää että istut kyytiin. Niin avara tämän auton sisätila on. Laaja-alaisen tuulilasin ja lisävarusteena saatavan panoraamalasikaton avulla syntyy avoin, valoisa tunnelma, jota voidaan niin haluttaessa täydentää valopaketilla.

Joustavuus ohjaamossa.

Ohjaamon avara sisätilan design on BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallin funktionaalisen luonteen ilmaisu. Mutta kyse ei tietenkään ole pelkästä ulkonäöstä: säädettävillä istuimilla ja monilla säilytysmahdollisuuksilla varmistetaan erinomainen joustavuus.

100 kW

Ajonautinto ja tehokkuus yltävät uuteen ulottuvuuteen. Sen todistavat BMW 216i- ja BMW 218i Gran Tourer -mallin 3-sylinteriset bensiinimoottorit. Moottoreissa on turboahto, polttonesteen suoraruiskutus ja muuntuva venttiilinohjaus, johon kuuluu myös kaksois-VANOS, eli ne kantavat moneen kertaan palkitun 6-sylinterisen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin perimää. Lisäksi ne tarjoavat kuljettajalle erinomaisen ajonautinnon ja tunteisiin vetoavan moottorisoundin.