ON PALJON LÖYDETTÄVÄÄ.

Uusi BMW 3-sarjan Touring.

INTOHIMO VOITTAA.

UUSI BMW ACTIVEHYBRID 3.

BMW 3-SARJAN YLEISESITTELY.

Luokkansa urheilullisimmat edustajat – muodon voit valita itse: BMW 3-sarjan Sedan, BMW 3-sarjan Touring ja BMW 3-sarjan Gran Turismo. Plug-in-Hybrid BMW 330e Sedan on ensimmäinen BMW eDrive -tekniikalla varustettu BMW 3-sarjan malli. BMW M3 Sedan on aito suurtehourheiluauto, joka 431 hevosvoimallaan lupaa aitoa ajonautintoa.

BMW 3-sarjan Sedan

 

BMW 3-sarjan Sedan (2015)

 

BMW 3-sarjan Touring

 

BMW 3-sarjan Touring (2015)

 

BMW ActiveHybrid 3

 

Intohimo voittaa: enemmän suorituskykyä, enemmän tehokkuutta, enemmän tyyliä – BMW 3-sarjan Sedan ihastuttaa jokaisella ajomatkalla. Se tiivistää urheilusedanin käsitteen upeammin kuin mikään muu auto. Nyt jo kuudennessa sukupolvessa entistäkin suorituskykyisempänä, tehokkaampana ja yksilöllisempänä. Sen menohaluihin vastaavat voimakkaat kuusisylinteriset bensiinirivimoottorit, nelisylinteriset bensiinimoottorit, kolmisylinteriset bensiinimoottorit, kuusisylinteriset dieselrivimoottorit ja nelisylinteriset dieselmoottorit, jotka kaikki on varustettu huippumodernilla BMW EfficientDynamics -tekniikalla. Tulos: BMW 3-sarjan Sedanit, joiden dynamiikka tekee vaikutuksen ja kulutus on vähäinen. Tehokkuuden huippu: BMW 320d EfficientDynamics Edition ja BMW 330e, jonka Plug-in-hybrivoimansiirtokonseptissa yhdistyy 4-sylinterinen bensiinimoottori ja innovatiivinen BMW eDrive -tekniikka. Lisäksi nerokas BMW xDrive -nelivetojärjestelmä takaa ajonautinnon jokaisella tiellä, kaikissa kaarteissa ja ajotilanteissa.

BMW 3-sarjan Touring kutsuu löytöretkille: siinä yhdistyvistä monipuolisuudesta ja innovatiivisista teknologioista syntyy urheilullisen itsevarma olemus. Sen BMW TwinPower Turbo -bensiini- ja dieselmoottorit tarjoavat voimakasta dynamiikkaa ja samalla vähäisemmän kulutuksen. Juuri suorituskykyisen ja taloudellisen dieselmoottorin BMW 320d ansiosta mikään matka ei ole liian pitkä tälle farmarimallille: BMW EfficientDynamicsin toimenpiteiden ansiosta yhdellä tankkauksella ajaa yli 1 200 kilometriä.

BMW 3-sarjan Gran Turismo vakuuttaa muodon ja tilan täydellisellä yhteentoimivuudella, jota hallitsee erityinen estetiikka: coupémainen tyylikkyys, joka tuntuu samalla kertaa voimakkaalta ja dynaamiselta – ja johon yhdistyy vaikuttava tilantunne. Näin tällä autolla on aivan oma, ainutlaatuinen olemuksensa. Ja M Sport-paketin tai BMW Business Luxury - ja BMW Business Sport -mallien myötä siitä tulee vieläkin itsenäisempi.

BMW ActiveHybrid 3 -mallin myötä BMW esittelee maailman ensimmäisen kompaktin täyshybridi-urheilusedanin premiumluokassa. BMW 3-sarjan pitkiä perinteitä kunnioittaen BMW ActiveHybrid 3 esittäytyy modernina ja voimakkaana. Ja ilmaisuvoimaisten BMW Business Sport - ja BMW Business Luxury -mallien avulla sitä voi yksilöllistää omien toiveiden mukaan.

BMW M3 Sedan: neliovinen huipputehokas urheiluauto. Täysin uusittu kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tarjoaa spontaanin suorituskyvyn kaikilla kierrosluvuilla. Moottoriurheilusta peräisin olevat innovaatiot kuten säätyvä M tasauspyörästölukko, säätyvä M alusta, M Servotronic tai Drivelogic-järjestelmällä varustettu 7-vaihteinen M kaksoiskytkinvaihteisto määrittelevät äärirajat uudelleen. Ohjaamossa vallitsee täydellinen ergonomia. Uudet kuppimaiset M istuimet tarjoavat sivuttaistukea ja muodostavat täydellisen yhteyden ihmisen ja auton välille. Kaiken lähtökohtana on kuljettaja.

Etsitpä BMW 3-sarjan autoa uutena tai vaihtoautona, täältä löydät nykyisten BMW 3-sarjan mallien kaikki tiedot, testiraportit, rahoitus- ja leasingtarjoukset sekä tietysti jälleenmyyjäliikkeen yhteystiedot koeajoa varten.

*Tarkasta ajoneuvon vakiovarusteet jälleenmyyjältäsi.