ON PALJON LÖYDETTÄVÄÄ.

Uusi BMW 3-sarjan Touring.

INTOHIMO VOITTAA.

UUSI BMW ACTIVEHYBRID 3.

BMW 3-SARJA YLEISESITTELYSSÄ.

Luokkansa urheilullisimmat edustajat – ja haluamanasi korimallina: BMW 3-sarjan Sedan ja BMW 3-sarjan Touring.

BMW 3-sarjan Sedan

 

BMW ActiveHybrid 3

 

BMW 3-sarjan Touring

 

Liikkeellepaneva voima: BMW 3-sarjan Sedan. Enemmän tehoa, enemmän tehokuutta, enemmän tyyliä – BMW 3-sarjan Sedan ihastuttaa jokaisella ajomatkalla. Se ilmentää urheilusedanin käsitettä aivan poikkeuksellisen voimakkaasti. Vetävän voiman tarjoavat voimakkaat nelisylinteriset moottorit ja kuusisylinteriset rivimoottorit, jotka on varustettu uusimmalla BMW EfficientDynamics -teknologialla. Tulokseksi saadaan vaikuttava dynamiikka ja pieni polttonesteen kulutus – ja tehokkuuden huipentuma on BMW 320d EfficientDynamics Edition.

BMW 3-sarjan Touring suorastaan kutsuu valloittamaan maailmaa: E46 Touringin seuraajassa monipuolisuus ja innovatiiviset tekniikat yhdistyvät urheilullisen ylivoimaiseen ilmeeseen. Kun tässä farmarissa on suorituskykyinen ja taloudellinen dieselmoottori BMW 320d, mikään matka ei ole liian pitkä. BMW EfficientDynamics -toimenpiteiden ansiosta tankillinen riittää yli 1 200 kilometrin matkaan.

Etsitpä BMW 3-sarjan vaihtoautoa tai uutta BMW 3-sarjan autoa, täältä löydät nykyisen BMW 3-sarjan kaikki tiedot, testiraportit, rahoitus- ja leasingtarjoukset sekä tietysti jälleenmyyjäliikkeen koeajoasi varten.

*Tarkasta ajoneuvon vakiovarusteet jälleenmyyjältäsi.