KAUPUNKI. MAASEUTU. RANTA.

BMW:n lisävaruste- ja huoltotarjoukset kevääseen ja kesään.

KAUPUNKI. MAASEUTU. RANTA.

BMW:n lisävaruste- ja huoltotarjoukset kevääseen ja kesään.

KAUPUNKI. MAASEUTU. RANTA.BMW:n lisävaruste- ja huoltotarjoukset kevääseen ja kesään.

Suuntaatpa sitten surffaamaan tai maastopyöräilemään, kevät- ja kesäkautta varten räätälöityjen BMW:n lisävarusteiden ja huoltotarjousten ansiosta voit varautua optimaalisesti lämpimiin päiviin. BMW:n integroitu navigointijärjestelmä ja sisätilan muut innovatiiviset Connectivity-varusteet takaavat, että pääset määränpäähän entistä helpommin ja mukavammin. Erityisen nerokkaita ovat monipuoliset kuljetusratkaisut, jotka varmistavat maksimaalisen matkustusmukavuuden. Räätälöityjen tarjousten, kuten BMW-rengaspalvelun ansiosta BMW-autosi on aina täydellisessä matkavalmiudessa.

KESÄRENGASSARJAT.

Rakkaudesta yksityiskohtiin: BMW-kesärengassarjat edustavavat siroa muotoilua, huippuluokan lujuutta ja parhaita vierintäominaisuuksia. Rengas- ja vanneyhdistelmät on sovitettu viimeistä piirtoa myöten BMW-autosi kokonaiskonseptiin, joten ne takaavat kaikkien alustakomponenttien optimaalisen yhteensopivuuden. Näin saat nauttia maksimaalisesta turvallisuudesta ja rajattomasta kesäisestä ajamisen ilosta.
Ajoturvallisuuden kannalta tärkeä kriteeri on rengaspaine. Maaliskuusta 2014 alkaen kaikki uudet BMW-autot on varustettu rengaspainevalvonnalla (RDC). Oikea rengaspaine on näin aina nähtävilläsi. BMW tarjoaa kaikki kesärengassarjat RDC-tunnistimella varustettuna. BMW Service -toimipisteen henkilökunta auttaa sinua mielellään varmistamaan, onko autossasi rengaspainevalvonta, ja valitsemaan omia tarpeitasi parhaiten vastaavat renkaat.

SISÄTILAN MUKAVUUS.

BMW lisävarustevalikoimaan kuuluu runsaasti käytännöllisiä tuotteita, joiden ansiosta matkat BMW-autollasi sujuvat entistä mukavammin. Vaihtoehtoja riittää innovatiivisista LED-oviprojektoreista aina Apple iPhone 6:lleTM tarkoitettuun laadukkaaseen snap-in-adapteriin ja BMW:n monipuoliseen Travel & Comfort -järjestelmään, joten löydät sopivan ratkaisun kaikkiin tilanteisiin.

BMW:n integroitu navigointijärjestelmä ja Head-Up-näyttö.

Jälkiasennettavissa oleva varuste, joka voidaan integroida täydellisesti moniin eri BMW-malleihin: BMW:n integroitu navigointijärjestelmä mahdollistaa mukavan ja turvallisen navigoinnin iDrive-monitoimisäätimellä tapahtuvan ohjauksen ja teräväpiirtoisessa 6,5" värinäytössä näytettävän karttanäkymän ansiosta. BMW:n innovatiivinen Head-Up-näyttö on myös jälkiasennettavissa oleva varuste. Navigointiohjeet, nopeus, tankin täyttömäärä ja muut ajamiseen liittyvät tärkeät tiedot näytetään suoraan kuljettajan näkökentässä.

Digitaaliset tiekartat.

BMW-navigointijärjestelmien digitaalisten tiekarttojen ansiosta pääset määränpäähän sekä kotimaassa että muualla Euroopassa. Nykyisten tiemuutostietojen lisäksi saat käyttöösi muita matkan kannalta tärkeitä tietoja, joita esimerkiksi integroitu Falk-matkaopas sinulle tarjoaa.

BMW Advanced Car Eye.

Luotettava todistaja tiukan paikan tullen: äärimmäisen tarkka Full HD -kamera välittää yksityiskohtaista videokuvaa auton perspektiivistä. BMW Advanced Car Eye kytkeytyy päälle auton heilahtaessa, ja se dokumentoi mahdolliset onnettomuudet, murrot ja murtoyritykset. Valoherkät tunnistimet takaavat erinomaisen kuvanlaadun sekä valoisaan aikaan että pimeällä. BMW Advanced Car Eye -kameraa voidaan käyttää lähes kaikissa BMW-malleissa.

BMW LED-oviprojektorit.

Innovatiivisten BMW LED-oviprojektoreiden ansiosta auton kyytiin astuminen ja kyydistä poistuminen muuttuvat erityiseksi elämykseksi. Projektorit kytkeytyvät automaattisesti päälle, kun ovet avataan, ja ne heijastavat vaihdettavan diakuvan maahan. Jotta voit esiintyä aivan omalla tavallasi, valikoimassa on eri aiheita, joilla sisäänkäynnin alueen saa valaistua täydellisen yksilöllisesti.

BMW Snap-in-adapteri Apple iPhonelle 6/6S™.

Yleismallinen BMW Snap-in-adapteri mahdollistaa Lightning-liittimellisten Apple-laitteiden turvallisen säilytyksen ja nopean latauksen sekä laitteille tallennetun musiikin toistamisen. Albumin kansi voidaan näyttää auton näytössä auton ja sen varusteiden mukaan.

Wireless Charging -kotelo.

Wireless Charging -kotelo mahdollistaa Apple iPhone 5-, 5S-, 6- tai 6 Plus -älypuhelimen langattoman latauksen. Matkapuhelin asetetaan BMW-logolla tyyliteltyyn mustaan matkapuhelinkoteloon. Wireless Charging -kotelo mahdollistaa latauksen BMW Wireless Charging -lisävarusteiden ja kaikkien Qi-sertifioitujen latureiden kanssa. Voidaan käyttää autoissa, joissa on puhelinvarustus ja Wireless Charging tai Wireless Charging -toiminnon Snap-in-adapteri.

Aurinkosuoja.

Välttämätön matkakumppani pitkillä kesämatkoilla: kätevä aurinkosuoja. Se on helppo kiinnittää ikkunan kehykseen, joten sitä voidaan käyttää myös ikkunan ollessa auki. Tarkasti sopivien mittojensa ansiosta se suojaa etenkin lapsia optimaalisesti suoralta auringonpaisteelta ja auttaa alentamaan lämpötilaa auton sisällä. Aurinkosuoja on saatavana moniin BMW-malleihin.

Travel & Comfort -järjestelmä.

Travel & Comfort -järjestelmä lisää auton käytettävyyttä. Pääntukien jalkoihin kiinnitettävään tukevaan perustelineeseen voidaan liittää ja lukita erilaisia järjestelmäkomponentteja vaivattomasti. Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen on saatavana pidikkeitä erimallisille Apple iPadeille (Apple iPad™ 2, 3, 4 tai mini), ja niihin kuuluu USB-/sähköjohtoliitäntä sekä 360° kääntyvä kehys, johon iPad liitetään. Lisäksi valikoimassa on kätevä kääntöpöytä, jossa on upea BMW-design, korkeuden ja kaltevuuden säätömahdollisuus ja integroitu, kromirenkaan koristama mukiteline. Järjestelmän vaateripustimen ansiosta vaatteita voidaan ripustaa selkänojan taustapuolelle. Vaateripustinta voidaan käyttää myös auton ulkopuolella (hotellitoiminto). Yleiskoukkuun selkänojan taustapuolelle voidaan ripustaa vaatteita tai kevyitä laukkuja, jolloin ne ovat suojassa jalkatilan lialta. Kaikki järjestelmäkomponentit voi tilata erikseen.

PYSY AINA OIKEALLA KAISTALLA.

PYSY AINA OIKEALLA KAISTALLA.

Perille pääsee montaa eri reittiä. Jotta pystyt valitsemaan niistä parhaimmat, varmistamme että karttamateriaalimme on aina ajan tasalla. Olipa käytössäsi mikä BMW-navigointijärjestelmä tahansa, täältä saat selville, miten päivität karttamateriaalisi mukavasti.

MATKATAVARAT JA KULJETUS.

Tarvitsetko lomalla lisää tavaratilaa perheen matkatavaroille? Haluatko varmistaa pienten matkustajien maksimaalisen turvallisuuden? Alkuperäiset BMW-lisävarusteet tarjoavat sopivan ratkaisun joka tilanteeseen – turvallisuutta, mukavuutta ja tietenkin parasta BMW-laatua.

BMW-kattoboksi.

Matkusta erityisen mukavasti, vaikka matkatavaroita olisi paljon: BMW-kattoboksit tuovat lisäsäilytystilaa, ja valikoimasta löytyy eri värejä ja kokoja (320 l, 350 l tai 460 l). Kaunismuotoiset boksit ihastuttavat helpolla kuormattavuudellaan ja innovatiivisella, molemminpuolisella avausjärjestelmällään. Kuuden lukituspisteen ja varkautta vaikeuttavien ominaisuuksiensa ansiosta nämä kuljetusboksit täyttävät tiukimmatkin turvavaatimukset. Saatavana kaikkiin katto- tai kattokaidetelineellä varustettuihin BMW-autoihin.

Kattokaideteline.

Kattoboksi, polkupyöräteline tai surffilautakiinnike: Kattokaideteline on turvallinen perusta lukuisille alkuperäisiin BMW-lisävarusteisiin kuuluville innovatiivisille kuljetusjärjestelmille. Sen saa asennettua parissa minuutissa ilman työkaluja, ja sitä voi laajentaa yksilöllisesti. BMW:n automallikohtainen perustaakkateline täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset, ja sen suurin sallittu kuorma on 100 kg. Poikkipalkit on valmistettu huippulujasta alumiiniprofiiliputkesta, ja lisäksi niissä on varastamista vaikeuttava kiinnitys. Saatavana moniin BMW-malleihin paitsi Cabrioihin, Roadstereihin ja BMW 6-sarjaan.

BMW-lastenistuimet.

Turvallisuudesta emme tingi. Tämä koskee erityisesti lasten turvallisuutta. BMW-lastenistuimet täyttävät eurooppalaisen lasten turvaistuimia koskevan normin (ECE-R44.04) vaatimukset. Sen lisäksi niiden täytyy läpäistä kattavat törmäystestit täyttääkseen BMW:n omat turvallisuusstandardit, jotka ovat paljon tiukemmat kuin laki edellyttää. Integroidut ilmatyynyt tarjoavat pään alueelle lisäsuojaa törmäyksen sattuessa, ja arkikäytössä ne ovat mukavan pehmeät. Istuimen kiinnitys autoon ISOFIX-tekniikalla (ISOFIX Base) tekee lastenistuimista vieläkin turvallisempia, koska innovatiivinen napsautusjärjestelmä estää asennusvirheet. BMW-lastenistuimista on tarjolla kolme kokoa, jotka on tarkoitettu lapsille 0 kuukaudesta noin 12-vuotiaisiin.

POLKUPYÖRÄTELINE.

Kokoon taittuva polkupyöräteline Compact on kevyt ja silti vankka, ja se kantaa jopa 60 kg:n kuorman. Se on helppo asentaa tukevasti vetokoukkuun, ja siihen voidaan kiinnittää kaksi polkupyörää tai sähköpyörää. Kokoon taitettuna sen saa sijoitettua tavaratilan kaukaloon, missä se on suojassa roiskeilta ja törmäyksiltä. Vastaavan kuulapään yhteydessä voidaan kiinnittää myös takatelinevalmiuteen (SA3AR).

PURECARE – INSPIRED BY BMW I.

PURECARE – INSPIRED BY BMW I.

Innovatiivinen hoitosarja PureCare inspired by BMW i on kehitetty erityisen luontoa säästävää puhdistusta ja hoitoa varten. Tuotteet pohjautuvat puhtaisiin luomuhedelmäuutteisiin, eivätkä ne sisällä keinotekoisia lisäaineita. Saatavana on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu luomuinkivääriuutetta sisältävä lasinkirkaste, luomugreippiuutetta sisältävä lasinpuhdistusaine, luomusantelipuu-uutetta sisältävä puu- ja kenafipintojen hoitoaine sekä luomuappelsiiniöljyuutetta sisältävä nahka- ja kangasverhousten puhdistusaine.

HUOLTOA BMW-AUTOLLESI.

Ostaessasi BMW-auton valitset dynamiikan ja laadun lisäksi myös yksilöllisen huollon ja henkilökohtaisen palvelun. Oli kyse huollosta tai tarkastuksista, korjaustöistä tai hoidosta, mittojen mukaan räätälöidyt BMW-huoltopalvelut ovat tae eksperttiemme asiantuntemuksesta.

BMW-rengaspalvelut.

Oikeat renkaat lämpimään vuodenaikaan: BMW-rengaspalveluissa vaihdamme autosi renkaat ja teemme myös niiden kulutuspinnan ja jarrujen tarkastuksen. Tarjolla maksimaalista mukavuutta: puhdistamme talvirenkaasi ja varastoimme ne puolestasi syksyyn saakka.

BMW Huolenpitosopimus.

Ajonautinto kestotilauksena: kun sinulla on BMW Huolenpitosopimus, nautit ajamisen ilosta joutumatta uhraamaan ajatustakaan huoltokustannuksille. Huolenpitosopimuksen tehtyäsi saat oman BMW-autosi tarpeiden mukaan mitoitetut huoltopalvelut määritetyksi ajaksi tai kunnes tietty kilometriraja saavutetaan. Niin usein kuin vain tarvitset ‒ kaikkialla maailmassa. Eri palvelulaajuuksia yhdistää kaksi asiaa: toisaalta huollon ensiluokkainen laatu, jonka takaa BMW Service -toimipisteiden koulutettu henkilökunta, toisaalta alkuperäisten BMW-varaosien käyttö.
Jos et tullut sopineeksi BMW Huolenpitosopimusta BMW-autoa ostaessasi, voit hankkia sen BMW-jälleenmyyjältä vielä jälkikäteen. Tämä on tehtävä kuitenkin viimeistään ensimmäisen öljynvaihtohuollon yhteydessä. BMW Premium Selection -autoihin on saatavana valikoituja huoltopaketteja vielä ensimmäisen öljynvaihtohuollon jälkeenkin.